|
Rezultatul chestionarului: Intentionez sa vin la concert | |
Contati pe mine, voi fi acolo
|    | 32 | 45,71% | |
Din pacate nu pot (desi as veni)
|    | 20 | 28,57% | |
O initiativa frumoasa, succes
|    | 12 | 17,14% | |
Data concertului e nepotrivita. Pe alta data as veni
|    | 6 | 8,57% | 60Multumiri | |
29-04-09, 22:37
|
#116 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cu o scurta intarziere datorata faptului ca am fost plecat din tara am reusit sa fac plata cu toata suma stransa la concrert.
Este vorba de 10.190 RON
Multumim mult inca odata tuturor celor prezenti fizic sau cu gandul ce au contribuit pentru a se strange aceasta suma.
Mai este ramasa o suma platita in contul meu pentru cani si tricouri (care nu mai exista pentru moment). Voi sorta si acest lucru si voi face transferul catre contul lui Dani.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-04-09, 10:29
|
#117 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de radualionte Asteptam upload si de la patratica, in curand... | Patratica tocmai upload-eaza  , in curand vine si link-ul. (cam intr-o ora jumate dupa cum incarca)
Scuze ca a durat mai mult, dar am observat ca inregistrarile lui Radu sunt mai de calitate, noi am filmat cu ap. foto  . Si atunci am incercat sa selectez numai ce nu a filmat Radu (sau ce n-am gasit eu).
Am filmat si din ce a cantat Calin, dar inca nu am luat legatura cu el sa-l intreb daca e ok sa postam . Asa ca posibil sa revin cu inca o portie.
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
30-04-09, 17:03
|
#118 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Am reusit intr-un final, dupa ce mi s-a blocat de 2 ori transfer.ro http://www.zshare.net/download/59402593c38ccdd8/
Completare doar la ce a postat Radu Tepordei.
Cu scuze pentru calitatea inregistrarii, vizionare placuta
__________________ Ioana Fodor
Modificat ultima data de patratica; 30-04-09 la 18:19.
|
| |
.
04-05-09, 19:11
|
#122 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Superb concert...acum am apucat sa vad ceva din el...
Imi pare bine ca am revazut in poze multi prieteni si fosti colegi din Romania !
Pot sa imi fac mp3 cu melodiile voastre ? sau astept sa cumpar un CD cu primul vostru album ?
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
04-05-09, 21:17
|
#124 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Asteptam cu nerabdare!
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
28-05-09, 10:55
|
#125 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Concert la cluj Florin si Ileana ne-au incantat din nou cu vocile si melodiile lor cu ocazia cursului Prof. Mattout de la Cluj din week-end-ul trecut. Le multumim din nou cu aceasta ocazie lor si tuturor celor care au fost alaturi de Dani.
Link-ul catre cateva poze il aveti aici: http://picasaweb.google.com/patratic...eat=directlink
O sa postam si ceva filmulete in curand 
Dani si Ioana Fodor
__________________ Ioana Fodor
Modificat ultima data de patratica; 28-05-09 la 14:14.
|
| |
.
 | | | Tag-uri | 2009, 36, afara, anunt, biopsie, buna, cauta, color, concert, contul, denta, doresc, dori, dragi, dureros, evident, iga, lista, loc, locatia, mana, partea, participantilor, rar, referitoare, seara, size, topic, urgent, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:43) timp. |