| | 22Multumiri | |
30-03-09, 15:24
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eugenoliada 16-19 Iulie la Vila Bran! & festivalul dintilor Am placerea sa propun locatia pentru urmatoarea intalnire eugenol:
Perioada este 16-19 Iulie 2009 la Vila Bran (Bran) in paralel cu Festivalul dintilor ( aici a fost discutia despre festivalul din 2008) prin amabilitatea organizatorilor acestui festival (carora le multumim)
Va reamintesc (celor cu inclinatii artistice) ca Fetivalul dintilor doreste sa scoata artistul (untul) din noi si sa il expuna publicului. Presupun ca se va face un anunt in curand legat de festival. Ei vor veni mai devreme la Bran.
In ce ne priveste sunt convins ca va fi si un live, o petrecere mamut Vineri si multe alte activitati conexe si benevole. (cine a mai fost la precedentul eugenol party de la Bran stie)
Va rog sa puneti in calendar zilele de Joi si Vineri (16, 17) ca ocupate si sa anuntati aici cate persoane veniti si de cand intentionati (preferabil din 16 dar nu obligatoriu) Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/6665-eugenoliada-1619-iulie-vila-bran-festivalul-dintilor/
Voi reveni cu detalii legate de costuri ... dar trebuie sa imi spuneti cati doriti sa veniti.
Nu se dau EMC (sa nu ne iasa vorbe ca pacalim lumea )
18 persoane pana la postul 11
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 30-03-09 la 20:09.
|
| |
.
30-03-09, 15:45
|
#2 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bogdan si Angie 2 persoane, din 17 iulie.
__________________ dr. Bogdan OPREA
medic stomatolog
colaborator Kerr Romania |
| |
.
30-03-09, 17:14
|
#6 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu... 16-19
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
30-03-09, 18:48
|
#8 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Noi 2+2
__________________ dr. Bogdan OPREA
medic stomatolog
colaborator Kerr Romania |
| |
.
30-03-09, 19:31
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 desi mai e mult pana atunci....si eu...plus Cristi.
__________________ pot orice..... |
| |
.
30-03-09, 19:53
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu, din 16 pina in 19
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
30-03-09, 20:02
|
#11 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu din 16 pina pe 19
__________________ Dr.Mihai Marcu |
| |
.
23-04-09, 21:15
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de drdream aoleu, iar trebe sa combin de o parapanta  | Super. Noi aducem pantalonii maro pentru cazuri de urgenta
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
05-05-09, 22:58
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 eu nu mai vin......sunt la nunta.
| |
.
06-05-09, 00:05
|
#16 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 good ideea Citat:
Publicat initial de eugenol man Am placerea sa propun locatia pentru urmatoarea intalnire eugenol:
Perioada este 16-19 Iulie 2009 la Vila Bran (Bran) in paralel cu Festivalul dintilor ( aici a fost discutia despre festivalul din 2008) prin amabilitatea organizatorilor acestui festival (carora le multumim)
Va reamintesc (celor cu inclinatii artistice) ca Fetivalul dintilor doreste sa scoata artistul (untul) din noi si sa il expuna publicului. Presupun ca se va face un anunt in curand legat de festival. Ei vor veni mai devreme la Bran.
In ce ne priveste sunt convins ca va fi si un live, o petrecere mamut Vineri si multe alte activitati conexe si benevole. (cine a mai fost la precedentul eugenol party de la Bran stie)
Va rog sa puneti in calendar zilele de Joi si Vineri (16, 17) ca ocupate si sa anuntati aici cate persoane veniti si de cand intentionati (preferabil din 16 dar nu obligatoriu) Voi reveni cu detalii legate de costuri ... dar trebuie sa imi spuneti cati doriti sa veniti. Nu se dau EMC (sa nu ne iasa vorbe ca pacalim lumea )
18 persoane pana la postul 11 |
evenimentul este foarte binevenit, dupa cum percep de aici de la distanta situatia medicinii dentare din Romania, si artistii sint foarte potriviti in deschiderea la orice eveniment serios, dar doar cu ei nu se pot face prea multe daca se incearca o dezvoltare a acestui proiect......o alta categorie nu foarte folositoare sint si tinerii care au invatat "mestesugul" la.....alte case, mai mari, mai mici......dar nici noii veniti nu sint prea folositori......deci este o treaba destul de challenging
wisdom is a combination of intelligence, experience and goodness |
| |
.
06-05-09, 00:59
|
#18 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 @ Sergiu la aceste evenimente se danseaza pana la 5 dimineata in fieacare seara. Challenging de acord cu tine
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
06-05-09, 08:27
|
#19 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 vin si eu - 1 pers.
si de data asta ma dau si cu parapanta
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
06-05-09, 10:42
|
#20 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man @ Sergiu la aceste evenimente se danseaza pana la 5 dimineata in fieacare seara. Challenging de acord cu tine  |
ok.....m-ai convins......ca treaba merge pe calea buna (din pacate eu nu voi putea venii, desi mi-ar face mare placere, unul din dezavantajele cind lucrezi la patron este ca iti ei din timp datele de concediu si biletele de avion)
o zi buna |
| |
.
12-05-09, 17:05
|
#21 | | La primele mesaje
Medic Dentist
.
| - : 0 salutari
vin si eu + 1
e buna o intalnire face to face
bafta in organizare...daca pot ajuta cu ceva... |
| |
.
13-05-09, 21:46
|
#22 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de Sergiu Barna ok.....m-ai convins......ca treaba merge pe calea buna (din pacate eu nu voi putea venii, desi mi-ar face mare placere, unul din dezavantajele cind lucrezi la patron este ca iti ei din timp datele de concediu si biletele de avion)
o zi buna | Depinde la ce patron lucrezi...cred ca ar trebui sa iti fie coleg mai presus de toate...dar din pacate exista cam multi "patroni" pe pamantul asta...si prea putini colegi si prieteni...   
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
28-05-09, 19:58
|
#23 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 am aranjat de cazare am vorbit cu patroana de aici http://www.turistinfo.ro/bran/cazare...iela-c104.html. mi-a zis ca are 14 camere in care incap 30 de persoane. . am deschis o lista mai jos. o sa ma ocup de rezervari, pun la dispozitie contul meu pentru achitarea cazarii. perioada de cazare va fi 16-19 iulie, deci va fi 300 de roni camera pe 3 nopti. cine doreste sa se inscrie sa-mi dea un mesaj privat eugenol sau un telefon la 0747338590 Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6665
contul este : RO39FNNB009702736328RO01 titular florin dediu
deja inscrisi:
E-man - 1 camera
Adi Soare - 1 camera
Florin Dediu - 1 camera
Nico - 1 camera
Adrian Adn -1 camera
Toni_r - 1 camera
Dacris - 1 camera
Kitty - 1 camera de 3
radualionte - 1 camera
Rumbu - 1 camera
Calinc - 1 camera
Sergiu Muresan - 1 camera
Aurelian -1 loc
Asterix24t - 1 loc
Octav - 1 loc
Anduluta - 1 loc
Tigellia - 1 camera.
Savu + Cofar - 1 camera
Modificat ultima data de florin dediu; 29-06-09 la 17:49.
|
| |
.
30-05-09, 09:03
|
#24 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru IB Libra, obligatoriu este si numele bancii. Il rog pe Florin sa posteze si detalii despre banca.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
13-06-09, 09:46
|
#32 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Inca 2 persoane,,,,Nicom+1pers...daca se poate eu vreau camera de 3 persoane..am inteles ca sunt cateva..merci
La festivalul dintilor cred ca as putea sa ma inscriu si eu...nu stiu ce sa fac ca sa ma inscriu..care sunt conditiile...???
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
15-06-09, 09:34
|
#34 | | La primele mesaje
Medic Dentist
.
| - : 0 pentru Kitty
Ca sa te inscrii la festivalul dintilor trebuie doar sa trimiti un cv si o scrisoare de intentie la adresa festivaluldintilor@yahoo.com.
Imi amintesc ca ziceai anul trecut ca faci tot felul de chestii din margelute.
Te asteptam cu drag! |
| |
.
17-06-09, 15:22
|
#37 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de kenny 1 persoana din 16 | doctoreee impartim camera? facem un remember "stapanul inelelor"? |
| |
.
17-06-09, 21:59
|
#39 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_savu doctoreee impartim camera? facem un remember "stapanul inelelor"?  |
Cu siguranta!  D |
| |
.
17-06-09, 22:12
|
#40 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de florin dediu Fratilor cu durere in suflet va anunt ca nu mai sunt locuri, daca se razgandeste cineva de pe lista va rezerv cu mare placere. anyway sunt convins ca mai gasiti in zona in perioada aia. de distrat ne distram impreuna  | Stai linistit ca Moeciu este mare.... |
| |
.
18-06-09, 12:21
|
#41 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 cine mai vrea sa mearga la bran?
am inteles ca nu mai sunt locuri de cazare, insa am mai ceva variante, insa nu stiu daca sunt locuri, inca nu m-am interesat.
ar fi bine ca sa gasim o pensiune in apropiere de cea pe care a gasit-o florin.
pe unde e situata pensiunea florine , cam la cati km de castel? stii cumva? http://ebran.ro/?pensiuniBranorderby=07_price_value
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
18-06-09, 12:43
|
#42 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 http://www.turistinfo.ro/bran/cazare...ucegi-c82.html
asta e pe aceiasi strada cu cea pe care a gasit-o florin.
ar merge? are locuri destule zic eu.
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
18-06-09, 12:46
|
#43 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 http://www.turistinfo.ro/bran/cazare...nita-c991.html
sau pensiunea asta?
eu zic sa ne gandim la cam cati vrem sa mergem in plus si sa incepem sa cautam o pensiune
voi ce ziceti?
| |
.
18-06-09, 13:09
|
#44 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr.Brata | deunazi, te intrebam ceva pe privat...
__________________ Dr. Liviu Surdu |
| |
.
18-06-09, 13:25
|
#45 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 ar fii bine sa discutati acum la Bran, ce facem cu intalnirea de toamna....stiti ce greu a fost anul trecut ca ne-am lasat pe ultima suta de metrii......propun Albota....tuturor ne-a placut dar trebuie facuta rezervarea cu cateva luni inainte.
e-man, dedi, savu.....ma bazez pe voi
| |
.
19-06-09, 12:47
|
#47 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 as mai vrea si eu 2 locuri ... ati gasit ceva convenabil? ar fi ok sa luam toti impreuna...
__________________ Dr. Lazar Dan |
| |
.
27-06-09, 11:36
|
#48 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de cgcorina Am sunat-o pe doamna de la vila Gabriela ,unde a facut Florin rezervare si mi-a spus ca ne mai poate rezerva inca 6 camere undeva in apropiere .Vila Bran este departe de pensiunea Gabriela , din relatarile doamnei. | pai spune-i sa ni le tina ca ne bagam noi....poate ar trebui sa puna Florin in lista pe cei care se inscriu pentru cele 6 camere.....eu cu Cofar vrem una....am vazut ca si Dacris vrea... |
| |
.
27-06-09, 22:46
|
#49 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_savu pai spune-i sa ni le tina ca ne bagam noi....poate ar trebui sa puna Florin in lista pe cei care se inscriu pentru cele 6 camere.....eu cu Cofar vrem una....am vazut ca si Dacris vrea... | sal
eu am vorbit cu doamna de la pensiunea Gabriela la unul din tel( 0745 126 054; 0744 349 267; 0268 236 632) si mi-a spus de acele 6 camere. Eu m-am trecut pe lista. A spus sa revin cu un tel pe la inceputul lunii iulie sa confirm rezervarea. Parerea mea ca cel mai usor e daca sunati si voi sa va rezervati o camera.
Spor si ne vedem la Bran
__________________ Dr. Lazar Dan |
| |
.
29-06-09, 13:11
|
#50 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 deci e clar, augustinu nu dezamageste si rateaza si de data asta.Asa ca, licitati pt. camera mea.
__________________ It's about people. |
| |
.
29-06-09, 13:42
|
#51 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce nasol! Cand vroiam si eu sa te fac un sah...
| |
.
29-06-09, 13:54
|
#52 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de augustin deci e clar, augustinu nu dezamageste si rateaza si de data asta.Asa ca, licitati pt. camera mea. | buuuuuuu !! |
| |
.
29-06-09, 14:10
|
#53 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de radualionte Ce nasol! Cand vroiam si eu sa te fac un sah... | sah? doamneeee, n-ammai jucat de 10 ani cred. Dar ma antrenez pt. la toamna, ok?
| |
.
29-06-09, 14:16
|
#54 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu cred ca n-am mai jucat de 25. Care toamna? Ce este atunci?
| |
.
29-06-09, 16:17
|
#55 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 ...urmatoarea intalnire......
| |
.
29-06-09, 17:16
|
#57 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 pai, n-ar trebui sa zic eu? nu asa se face, cine are vinde la suprapret??? hihiih
| |
.
 | | | Tag-uri | 2009, 36, afara, anunt, artistic, bran, bucuresti, buna, cale, companie, costuri, dori, emc, festivalul, intalnire, iulie, legat, live, locatia, nevoie, obligatoriu, party, persoane, pune, puneti, salut, size, transport, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:42) timp. |