| | |
09-02-09, 20:06
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eugenol week in Turcia la all inclusive Deschid conform intelegerii la plecarea de la Bulgari discutia cu CINE VINE in Turcia pentru o saptamana.
Va rog specificati numarul de persoane intai si apoi comentariile.
Perioada vizata este sfarsit de feb, martie, aprilie eventual inceput de mai. Mai tarziu e prea cald, aglomerat si mai scump.
Preferabil inainte de sezon cand temperaturile sunt numai bune de relaxare si preturile mai mult decat acceptabile.
Recomandarea este sa veniti fara insotitori nestomatologi ca nu o sa va bucurati nici voi nici ei. Eu am semnat contract cu sotia  ca avem program independent, altfel nu iese bine.
Am sa ma ocup eu de agentie sa ne ofere ceva fain. Va fi un All inclusive asa ca usor cu mancarea si bautura ca recuperam acolo.
La cat timp este, poate ca facem si un hands on interesant. Sugestiile sunt binevenite.
Prezenti la datorie:
Locuri 7
1. eugenol man, Dna Avocat Carmen N. si ala micu' 
2. florin dediu 2 persoane (indiferent de perioada)
3. Soare Adrian +2
4. Adrian-ADN
5.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de nico; 22-03-09 la 18:37.
|
| |
.
09-02-09, 20:33
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de eugenol man Eu am semnat contract cu sotia  ca avem program independent, altfel nu iese bine. . | L-ai citit bine??? Nu cred ca e in avantajul tau; sigur se pricepe mai bine la contracte decat tine... 
Ar trebui (daca ne punem de acord si mergem) stabilita data cat mai repede, sa ne luam si noi liber in agenda...De Paste (19 aprilie) cam toata lumea are o mica vacanta; poate le alaturam cumva pe amandoua...
E doar o idee...
...Am uitat...vin! 1 (una) persoane
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
09-02-09, 20:50
|
#4 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| - : 0 ooof, am sa dau in ciroza... si io bine-ntels... +2  . in perioada pastelui suna bine. |
| |
.
09-02-09, 21:06
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 aprilie sau mai
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
09-02-09, 21:40
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Adrian Adn L-ai citit bine??? Nu cred ca e in avantajul tau; sigur se pricepe mai bine la contracte decat tine... 
... | Cu si fara contract sunt tot manacat
20 21 aprilie Sarbatoarea Pastelui in general oamenii o fac pe acasa. Eventual sa plecam imediat dupa (cel mai tarziu) sau mult mai devreme.
Am fost sfatuit de un veteran al trainingurilor si sedintelor de peste hotare ca februarie martie e cel mai bine pentru ca sunt preturile cele mai mici (off sezon) si pentru ca e foarte liber ( si nu facem coada la bar  )
Temperaturile sunt numai bine 20-26 grade.
Dar e doar o parere nu am decat cateva date fixe plus congresele , evident  . Mai asteptam sugestii.
--------------------------
--------------------------
Am gasit hotel cu Vitamin Bar !  Cred ca ne trebuie si asta ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
09-02-09, 22:15
|
#8 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drcalinc fa o oferta ferma. | Pai daca am scris ca plecam, plecam. Adica oferta e ferma, nu stim amanuntele 
Cine a mai fost stie ce vreau sa spun ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
09-02-09, 22:19
|
#9 | | SUNT BANAT!
MD Implantolog
.
| - : 0 pai sa stim si noi locatia macar
apoi sa vad daca am avion de aici din zona sau tre sa merg pana la bucale.
sau mai bine sa caut pe : www.eugenoltour.com? |
| |
.
09-02-09, 22:23
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Hai sa facem schema logica:
1. a. Veri sa vii (megi la pct 2.)
b. Nu vrei (nu mai citesti aici)
2. Stabilim data
3. Stabilim locatia
4. Vedem oferte alegem oferta
5. vedem si cum ajungem acolo , de obicei vine la pachet cu pct 4
6 Ue have phun
| |
.
09-02-09, 22:29
|
#12 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ala e punctul 0
| |
.
10-02-09, 13:07
|
#14 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 bai da mai si munciti  nu mai ofticati lumea acilea pa forum |
| |
.
10-02-09, 13:26
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 bine zis.....
nu sunt anotimpuri, cate intalniri faceti voi.....mai mai mai.....
__________________ pot orice..... |
| |
.
10-02-09, 13:29
|
#16 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
10-02-09, 14:55
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ar mai fi o alternativa sa mergem la inceputul lui septembrie (dupa sezon) pana nu se raceste vremea.
Am sa cer preturi si pentru dupa sa vedem ce si cum.
Se pare ca la prima vedere ar fi luna MAI
Mai asteptam inscrieri si sugestii.
Cand am mai multe detalii revin.
| |
.
20-03-09, 13:51
|
#18 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru cei interesati am sa merg la expo turism ce din pacate se tine in acelasi timp cu endo expo pentru a lua oferte. Revin cu date concrete.
Pentru doritori va rog sa confirmati intentia.
In principiul costul cu transport cu tot pana acolo ar trebui sa fie sub costul din Romania la calitate incomparabil mai buna.
Asa ca nu va sfiiti ca distractia este maxima. Vom incerca si o parte profesionala (la modul relaxat desigur)
Daca muncesti mai mult trebuie sa compensezi cu o distractie buna!
| |
.
21-03-09, 23:51
|
#20 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E posibil sa fie prea din scurt si atunci ar fi varianta sfarsit de septembrie.
Sa vad daca sunt in stare sa merg la expo ca si azi vocea mea e in concediu.
| |
.
 | | Tag-uri | aprilie, ariile, avocat, bulgari, buna, cald, contract, dent, deschid, endo, eugenol, feb, hands, inceput, inclusiv, inclusive, intai, interesant, martie, numarul, ofere, persoane, preturile, program, relaxare, sigur, turcia  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:40) timp. |