| |
20-10-06, 00:14
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Intalnirea eugenol de la Denta 2006 Pentru ca asa este frumos... invitam pe toti cei care doresc sa guste o bere si o companie placuta la o intalnire prin Bucuresti pe undeva (veniti cu propuneri Bucurestenii!).
Sunt destul de multi care vin in Buc pt Denta si ar fi o oportunitate sa ne adunam la o poveste.
Asa ca cine doreste trebuie sa se invite singur. Va rog sa confirmati ca sa stim cati suntem pt a organiza locul.
Nu vom organiza evenimente speciale ci doar stam de povesti.
Asa ca invitati-va, propuneti data si locul ... va rog
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
20-10-06, 10:45
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mai curand Vineri seara printr-un club .... Sau joi sa nu fie aglomeratie.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
23-10-06, 12:15
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Atunci Vineri!
Caut si statuie  sa te simti in largul tau...
| |
.
23-10-06, 12:47
|
#7 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 care vineri ?
eu habar n-am c
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
23-10-06, 15:17
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La Scena langa Unirea. Fac eu rezervare dar trebuie sa va anuntati daca aveti intentii ca sa stiu cum facem.
Sau va pun in dificultate in salonul turcesc unde se sta turceste...
| |
.
24-10-06, 20:18
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu vin, da numai dac
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
24-10-06, 22:10
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 [quote=rx]eu vin, da numai dac
| |
.
28-10-06, 00:59
|
#13 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 As vrea si eu sa nu ratez aceasta intalnire. Sper sa pot de copii...
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
28-10-06, 01:27
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 animatoare? hm.... prin corespondenta  ... nu cred ca ajung la denta  ...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
28-10-06, 15:12
|
#17 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 hm, ne pare rau ca nu o sa te avem acolo Nico.....dar uite ca sunt si alte sperantze de "animatoare"......
E-man, ce zici de propunerea cu karaokele? |
| |
.
28-10-06, 17:58
|
#18 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eman e deja speachless
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
28-10-06, 19:08
|
#19 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 speachless speachless speachless speachless
(ecoul, nu eu)
| |
.
29-10-06, 20:11
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
propunere... ce ziceti de coyote cafe? muzica live, au si karaoke....se danseaza la greu.....si e si central
| ia uite dle, ne str
Albert Einstein |
| |
.
29-10-06, 20:13
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 a !....
Albert Einstein |
| |
.
29-10-06, 20:37
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La Scena e soto ca sa zic asa. Adica e mult mai linistit se poate sta la povesti. Coiotii tre' sa vii cu ei de acasa.
| |
.
14-11-06, 22:31
|
#25 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sa mai fac rezervare pt mai multi sau mergem in grup restrans?
A ramas vineri seara pe la 8-9 sa se termine cursurile si sa aveti timp sa va refresati.
Puneti si voi un mesaj cu vin si eu! sa fac o numaratoare. Nu pot sa rezerv fara sa stiu cati suntem (evident)
Eventual si o propunere de locatie daca aveti.
| |
.
15-11-06, 01:43
|
#27 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Sa mai fac rezervare pt mai multi sau mergem in grup restrans?
A ramas vineri seara pe la 8-9 sa se termine cursurile si sa aveti timp sa va refresati.
Puneti si voi un mesaj cu vin si eu! sa fac o numaratoare. Nu pot sa rezerv fara sa stiu cati suntem (evident)
Eventual si o propunere de locatie daca aveti. |
vin si eu
nevasta e de garda. m-am scos.
bere fara numar .
eugenolule .......... |
| |
.
15-11-06, 02:04
|
#28 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 vin si eu
nevasta e de garda. m-am scos.
bere fara numar .
eugenolule ..........  [/quote]
Dream-ule iar tarziu?... :P bine ca ne lasa partenerii...
Eu cred ca nu vin ca nu ma lasa pustiul ala de 4luni sa vin. Nu-mi da voie
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
15-11-06, 10:35
|
#30 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0  intru...
Albert Einstein |
| |
.
15-11-06, 14:54
|
#33 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 kitty, lipe
Albert Einstein |
| |
.
15-11-06, 14:57
|
#34 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
15-11-06, 15:36
|
#35 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Vin si eu cu o colega..
__________________ The willingness of continuous learning ... |
| |
.
15-11-06, 22:55
|
#36 | | Vizitator
.
| unde se face adunarea? ca poate-si misca si scubi... oasele | |
| |
.
15-11-06, 22:58
|
#37 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu a fost ales nimic. Daca nu propuneti nimic aleg eu!
| |
.
15-11-06, 23:14
|
#39 | | Vizitator
.
| si scubi e talentat  ... latra el mai mult decit cinta, da' are ureche muzicala,merge.
subscriu, numa' ca nu stiu frun club din asta pe aici. | |
| |
.
15-11-06, 23:18
|
#40 | | Vizitator
.
| uau, dr savu, da' ce rapizi fuserati, dom'le! mai adineauri picai si io si ma tot mir... cum de ati ajuns asa de repede...
sa ma ierte moderatoru' care va trebui sa stearga offtopicu meu, da' tare-s mirat, ca io abia adineauri ajunsei de undeva unde se aflau si multi alti eugenoli, printre care si dr savu... eu in bucuresti, dr savu la pitesti... | |
| |
.
15-11-06, 23:21
|
#41 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ce ti-e si cu tehnica asta! belea !
Hai ca e cu karaoke dar la fiecare al 3 cantec baga savu la microfon ca prea se inghesuie.
| |
.
16-11-06, 08:50
|
#42 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Am fost in Coyote miercurea trecuta. E dragut, mese mari, se sta la gramada si ne putem discuta toata noaptea. Nu stiu cum va fi vineri, probabil mai aglomerat, deci propun ca cineva mai activ decat mine aici (din lipsa timpului, nu ca n-as vrea) sa numere cati suntem si sa faca rezervare. Si sa stabilim cum ne recunoastem ... :d
__________________ The willingness of continuous learning ... |
| |
.
17-11-06, 17:41
|
#43 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de drdream vin si eu
nevasta e de garda. m-am scos. | unde zici ca face garda? |
| |
.
17-11-06, 20:09
|
#44 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis Citat: |
Publicat initial de drdream vin si eu
nevasta e de garda. m-am scos. | unde zici ca face garda?  | tzapa, e asta seara.....
vinerea viitoare e acasa....
da tot viu.
atata ca beau mai putin |
| |
.
17-11-06, 22:32
|
#46 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scorpiutza Studenti primiti? :-) |
da cum sa nu?
esti pa eugenol deci esti d-a noastra
mai barfim un prof, mai aflam o noutate hacademica
deci you are in |
| |
.
19-11-06, 20:41
|
#48 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 isorine esti in the house ! Ne vedem acolo.
Acolo, s-a hotarat in timp ce asteptam dupa tricouri, ca va fi vineri la 8 seara la Coyote Club in pasajul Victoriei
Poate ne da sorsarbu mai multe detalii ca el face rezervarea. Multumim.
AMR 5 zile.
| |
.
19-11-06, 20:45
|
#49 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Ce statie de metrou e pe langa.Coyote???.. Eu cu metroul ma descurc cel mai bine...cumva statia Victoriei???? si ce iesire???? spre ce Bvd???
| |
.
19-11-06, 20:48
|
#50 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pasajul parca e vis a vis de Posta mare de pe Calea Victoriei. Cred ca mai bine la M. Interconti si mergi pe jos putin.
De la Universitate pe iesirea dinspre Universitate mergi spre Kogalniceanu pana inainte de Cercul Militar (Calea Victoriei) Fara sa treci strada faci la dreapta si undeva in dreptul Palatului Telefoanelor de pe stanga, pe dreapta se face un gang ce se numeste Pasajul Victoriei.
| |
.
19-11-06, 20:56
|
#51 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Adica sa cobor la Universitate si apoi incotro????...acolo stiu Cafeneaua Actorilor...langa Teatru...in ce directie trebuie sa merg??
| |
.
20-11-06, 20:10
|
#52 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Coyote e in Pasajul Victoriei, vis a vis de Palatul telefoanelor.
Intalnirea de la 8.00 in sus. La 11 incepe muzica live cand lasam povestile si sarim la dans. Din ce am auzit, doar vechituri.
| |
.
20-11-06, 20:32
|
#53 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Kitty, cobori la universitate si apoi o iei pe langa statui spre calea victoriei. La intersectia cu calea victoriei, faci dreapta si o tii spre hotel novotel/ palatul telefoanelor. Pe partea drapta o sa vezi o placuta cu coyote cafe. Intreaba pe oricine de palatul telefoanelor si calea victoriei si te va trimite ok. Pt documentare www.coyotecafe.ro
PS Vii singurica? |
| |
.
20-11-06, 20:39
|
#54 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Multam Dexter
Deci, buna seara lume. Situatia sta cam asa cum a explicat si dexter. S-a facut o rezervare de 20 de locuri. E vorba de bancute asa ca putem sta si mai multi nu-i bai. Canta jukebox band, aia care sunt si la carcotasi. Muzica veche, rock'n'roll, queen, creedence. Formatia canta de la 11 pan pe la 4 dimineata cu 3 pauze de 15 min (+/- ceva).
O bere draft ii 5 ron/ sticla 6 ron. Alcoolicele in general 10 ron, suc 5 ron, red bull 12 ron si intrarea ( in care intra un shot de ceva incert  ) ii 10 ron.
Mai vreti detalii?
A, si asa cum a zis dexter www.coyotecafe.ro
Ne vedem vineri, da?
P.S. Eu o sa fiu cu tricoul eugenol
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
 | | | Tag-uri | afara, bucuresti, buna, club, data, denta, doresc, eugenol, eugenoli, firma, frumos, intalnire, intalnirea, locul, merge, meu, mir, misca, molarii, oportunitate, pitesti, poveste, povesti, propuneri, propuneti, repede, salut, subscriu, ureche  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:40) timp. |