| | |
Rezultatul chestionarului: Cum am aflat de eugenol.ro? | |
Alt fel decat mai sus.
|    | 6 | 1,39% | |
De pe un al site www
|    | 28 | 6,50% | |
Postere la congrese sau la facultate.
|    | 16 | 3,71% | |
Cautam ceva pe yahoo.
|    | 10 | 2,32% | |
Cautam ceva pe google.
|    | 173 | 40,14% | |
De la prieteni / colegi.
|    | 190 | 44,08% | |
Am vazut reclama intr-o revista stomatologica
|    | 8 | 1,86% | 10Multumiri | |
02-04-10, 01:19
|
#172 | | Ucenic timid
Student Tehnica D.
.
| - : 0 Eu am aflat in momentul in care m-am hotarat sa mai dau la o facultate. Cand m-am hotarat sa dau la Tehnica Dentara am inceput sa caut diverse informatii pe google si asa am dat de Eugenol si ma bucur foarte mult ca am dat peste acest forum. Mi se pare foarte util pentru toti medicii si mai ales studentii, care pot gasi aici raspuns pentru orice problema. (Sper sa pot intra pe forum ca studenta la TD cat de curand)
__________________ A man is not old until regrets take the place of dreams. - John Barrymore |
| |
.
22-06-10, 15:40
|
#174 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 cu doi "i"  ...bine ai venit !
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
22-06-10, 18:12
|
#175 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Kitty1604 cu doi "i"  ...bine ai venit ! | merge si cu un i. |
| |
.
22-06-10, 20:16
|
#177 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de sico dar virgula,cat e virgula?  | Daca e cu doi i nu mai trebuie...
Daca nu, atunci da.
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
21-08-10, 11:24
|
#180 | | La primele mesaje
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Bine ai venit Lili ! E buna si curiozitatea asta la ceva...
__________________ Priveste dincolo de lucruri... |
| |
.
21-08-10, 11:25
|
#181 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit, Liliana!
Bun, te-ai inscris si ce urmeaza? (postari ceva?)
--------------------------
Chiar, asteptam postari si de la Purple. Bine ai venit, pe forum...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
21-08-10, 11:34
|
#182 | | La primele mesaje
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Bine v-am gasit ! In sfarsit ceva interesant!
Purple acum invata "mersul pe jos "
In curand voi sti si eu cum se procedeaza pe-aici.
__________________ Priveste dincolo de lucruri... |
| |
.
18-09-10, 22:41
|
#185 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe forum a.g si multumesc google
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-09-10, 16:00
|
#187 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Oana pe eugenol 
Am mutat eu mesajul tau pe subiectul De unde ati aflat de eugenol unde se potriveste mai bine.
Multumesc pt informatii.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
10-10-10, 21:23
|
#189 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 vica, bine ai venit pe eugenol!
uite, aici la rubrica "perfectionare" gasesti informatii despre cursuri Perfectionare
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
10-10-10, 23:16
|
#191 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 bine ai venit!
__________________ pot orice..... |
| |
.
22-10-10, 01:02
|
#192 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
| = : 0 (+1/-1) Buna seara tuturor! Sunt Ioana, din Bucuresti, studenta in anul 6 la Medicina Dentara. Am aflat de eugenol in urma cu 2 ani, cautand ceva pentru facultate pe google, dar si de la colegi, prieteni.Totusi, nu m-am alaturat atunci acestei mari comunitati, dar am facut-o in aceasta seara, cand, cautand materiale pentru tema de licenta, am dat din nou peste site. Fiind un viitor medic dentist la inceput de drum si stangace, pe deasupra (la propriu), m-am gandit ca o imi prinda bine ajutorul, sfaturile si impresiile voastre, ale colegilor mai experimentati decat mine. Seara frumoasa! |
| |
.
22-10-10, 02:18
|
#193 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe eugenol yolla
| |
.
03-11-10, 22:55
|
#195 | | La primele mesaje
Student Tehnica D.
.
| = : 0 (+1/-1) raspunsul meu sigur va fi iesit din comun :P
cum se apropie testele si din cursuri nu mai intelegi prea mult precum ti-ai dori,ni s-a propus de profesorul universitar sa cumparam cartea lui bratu..care are o mare bila neagra...costa vreo 250 ron.....si am sperat ca o gasesc pe vreun torrent ceva :P.
amuzant sau nu...am gasit eugenol si discutii interesante si inteligente..
acum sperati pentru mine sa-l procurez pe bratu ,cu sau fara bani :P
Ninety-nine percent of the failures come from people who have the habit of making excuses. - George Washington Carver
__________________ nu te conforma |
| |
.
10-11-10, 12:44
|
#198 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ati venit, daviad si oaia!
| |
.
16-11-10, 22:59
|
#201 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe forum Penny
| |
.
20-11-10, 07:28
|
#203 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Coki
| |
.
19-12-10, 00:47
|
#204 | | La primele mesaje
Student Tehnica D.
.
| - : 0 GOOGLE , a fost o intamplare ...  fericita . |
| |
.
20-12-10, 12:09
|
#205 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Allah akbar!
| |
.
21-12-10, 01:45
|
#206 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de radualionte Allah akbar! | Allah akbar inseamna: " dumnezeu este cel mai mare" uneori(mai recent ) se foloseste ca o exclamatie de fericire...
Oricum nu vad sensul de utilizare aici... Chiar daca muslim ar fi musulman |
| |
.
23-12-10, 01:13
|
#209 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
| |
.
30-12-10, 21:14
|
#211 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit, surinpopescu!
Ai scris bine "surinpopescu" si nu "sorinpopescu"?
| |
.
16-01-11, 21:44
|
#213 | | Initiat
Student M. Dentara
.
| = : +1 (+1/-0) Eu am aflat cautand pe google eugenol de la nastimed
__________________ ...Keep Walking... |
| |
.
01-02-11, 01:41
|
#214 | | La primele mesaje
Asistenta
.
| - : 0 Cautam pe google diferente intre OPG si OPT, si as vrea sa ma lamureasca cineva, pentru ca , din cate stiu e e acelasi lucru, dar , cum eu sunt asistenta intr-un cabinet de radiologie dentara , am o doamna doctor, care pe trimiteri taie peste OPG si scrie OPT?? Seful meu, care e stomatolog zice ca e acelasi lucru, dar este oare vreo diferenta??? Se refera oare cumva la timpul de expunere?? Daca nu ma ajuta nimeni, eu am decis sa-i fac o vizita la cabinet si sa vedem ce vrea...... |
| |
.
01-02-11, 02:21
|
#215 | | Initiat
Student M. Dentara
.
Publicat initial de roda Cautam pe google diferente intre OPG si OPT, si as vrea sa ma lamureasca cineva, pentru ca , din cate stiu e e acelasi lucru, dar , cum eu sunt asistenta intr-un cabinet de radiologie dentara , am o doamna doctor, care pe trimiteri taie peste OPG si scrie OPT?? Seful meu, care e stomatolog zice ca e acelasi lucru, dar este oare vreo diferenta??? Se refera oare cumva la timpul de expunere?? Daca nu ma ajuta nimeni, eu am decis sa-i fac o vizita la cabinet si sa vedem ce vrea...... | Desi e offtopic, am sa-ti raspund totusi.
Nu e nici o diferenta intre OPT si OPG. E doar o chestiune de separare a cuvintelor ce alcatutiesc formularea "ortopantomografie"
N-are nici o legatura cu timpul de expunere sau cu principiul metodei.
__________________ ...Keep Walking... |
| |
.
05-03-11, 00:57
|
#216 | | La primele mesaje
MD Asistent Univ.
.
| = : 0 (+1/-1) am aflat de la prietenii mei din AMSPPR 
oare de ce se incearca distrugerea amsppr?
intru cind pot |
| |
.
05-03-11, 02:19
|
#217 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+1/-1) Bine ai venit caninbm pe eugenol. 
De ce, nici eu nu stiu ...
| |
.
10-05-11, 00:56
|
#219 | | SUNT BANAT!
Asistenta
.
| - : 0 buna...eu am aflat de la mama ...  )) |
| |
.
22-05-11, 13:07
|
#222 | | La primele mesaje
Tehnician Dentar
.
| - : 0 am intrat pe internet pentru a cauta informatii legate de ortodontie si am gasit site-ul eugenol.ro
asteptarea mea de la acest forum este de a gasi persoane cu care sa discut subiecte legate de ortodontie
este cineva interesat? |
| |
.
21-06-11, 23:23
|
#224 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe eugenol
| |
.
15-08-11, 23:55
|
#225 | | La primele mesaje
Aspirant la MD
.
Publicat initial de charabe jamil cautand niste informatii pe google , am gasit niste comentarii care mi-au parut interesante , am intrat pe site ,am citit ,si am decis sa ma inscriu . super interesant:.
ypur smile is very important for us | idem
Buna tuturor! |
| |
.
16-08-11, 15:59
|
#226 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe eugenol sas
| |
.
29-08-11, 11:43
|
#228 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Andreea, de pe ce site ... daca mai tii minte?
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, ati, buna, caz, endo, eugenol, exista, forum, gasi, gasit, gata, icul, inceput, inscris, interesant, link, macro, minte, mis, numele, oameni, orso, place, prezenta, primul, pur, salut, serios, site, stoma  | Timpul este GMT +3. Acum este: 22:20. |