| | |
Rezultatul chestionarului: Cum am aflat de eugenol.ro? | |
Alt fel decat mai sus.
|    | 6 | 1,39% | |
De pe un al site www
|    | 28 | 6,50% | |
Postere la congrese sau la facultate.
|    | 16 | 3,71% | |
Cautam ceva pe yahoo.
|    | 10 | 2,32% | |
Cautam ceva pe google.
|    | 173 | 40,14% | |
De la prieteni / colegi.
|    | 190 | 44,08% | |
Am vazut reclama intr-o revista stomatologica
|    | 8 | 1,86% | 10Multumiri | |
08-04-09, 16:18
|
#118 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Buna Iulian, bun venit pe forum si iti doresc sedere placuta si, de ce nu, chiar postari la subiectele interesante pentru tine.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
08-04-09, 23:50
|
#119 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) ehe, acum eugenolul e recomandat din facultate; asa am aflat si eu de el - zilele de "ilegalitate" i s-au sfarsit de mult! bravo!
__________________ Dr. Liviu Surdu |
| |
.
23-04-09, 23:18
|
#125 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ati venit pe eugenol, desi dupa data de inscriere urarea mea e cam tarzie. Presupun ca posterele au fost vazute acum 1-2 ani ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
06-05-09, 16:50
|
#130 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de sico Poate aici ai sa-l reintalnesti  | ar fi super |
| |
.
12-05-09, 00:20
|
#133 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 di pa "gugal"
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
05-06-09, 03:20
|
#137 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Ehehe, welcome Daniel!
__________________ Homo sapiens non urinat in ventum |
| |
.
06-06-09, 00:19
|
#138 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Daniel DOBREA Am auzit de eugenol.ro de la colegul meu Dr.Radu Tepordei din Iasi. Mi-aduc si acum aminte ca m-a bufnit risul (ma gindeam ca eu fiind chirurg as fi optat pentru un nume gen xilinasicomed.ro sau alte trasnai din astea...)!
Ma simt bine pe site,deocamdata.
La buna revedere! | Didi! Ce surpriza placuta!
Old boys are always wellcome! |
| |
.
27-07-09, 21:30
|
#141 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu tot dadeam pe google ..''forum medici stomatologi''.
deci am aflat din capul meu,din dorinta de a ma lamuri cu diverse.
insa eu la randul meu,cred ca am spus la minim 50 de medici
__________________ ...and god created woman. |
| |
.
29-07-09, 14:11
|
#143 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe forum Andreea
Ai mai jos cateva linkuri utile pentru inceput. Mai multe gasesti si in anunturile din partea de sus a forumului. 
Te poti inscrie in Grupul studentilor respectiv al tehnicienilor dentari de aici. Nu uita ca poti citi mesajele noi scrise de la inregistrarea ta pe forum accesand linkurile Noi si Mesaje noi in din bara albastra de sus. 
In FAQ si in regulamentul forumului sunt detalii despre cum se foloseste forumul.
Daca esti student poti cere inscrierea in forumurile private ale studentilor.
Poti alege sa sprijini eugenolul folosind serviciile noastre: MedLegis , Pagini galbene medicale , Joburi medicale sau anunturi vanzare - cumparare.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
21-08-09, 00:38
|
#147 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 am dat de eugenol din greseala cautand ceva pe google si am devenit dependenta de eugenol, intru zilnic cel putin de 2 ori :-)
__________________  dana popa |
| |
.
02-09-09, 00:20
|
#150 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 mergeeeeee... bine-ai venit codrin!!! salutari de la cluj...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
02-09-09, 14:37
|
#151 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
Publicat initial de LadyD ...am devenit dependenta de eugenol, intru zilnic cel putin de 2 ori :-) | daca tu esti dependenta ca intri de cel putin 2 ori eu ce sa mai zic ca sunt non stop pe eugenol. Ar trebui sa ma gandesc sa merg la psihiatru pentru asta probabil. just joking |
| |
.
02-09-09, 17:03
|
#153 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Cautam pe Google carti de specialitate stomatologie. Ma bucur enorm ca exista acest site. P.S. Intr-adevar da dependenta .
.
03-10-09, 00:19
|
#156 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 ....si i-a trebuit un an sa-ti spuna si tie.....
glumesc....hihihi
bine ai venit.
__________________ pot orice..... |
| |
.
28-10-09, 12:55
|
#158 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
| - : 0 Buna ,eu am aflat de la un prieten,care la randul sau a aflat de la o alta persoana.
Recunosc ca atunci cand eram in anul 1 spre 2, entuziasmata de facultatea pe care mi-o alesesem am dat un search pe google si am dat de eugenol ..dar eram la inceput si nu intelegeam pea multe ..insa acum in anul 4 am redescoperit cu placere situ-l si nu o sa il mai parasesc |
| |
.
09-12-09, 14:41
|
#159 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu am aflat de eugenol de la clegul cu care lucrez acum. cand m-am intors din canada, am reluat activitatea aici, in ro si i-am spus ca nu voi sta mult pt ca merg sa lucru in UE. el mi-a dat site-ul vostru zicand ca de aici voi putea afla multe folositoare. si asa este, azi am cautat ce atb se dau de obicei in abcesele dentare, plus mai citesc ce si cum se misca in UK d.p.d.v. al stomatologului din romania si este chiar de ajutor unuia care vrea sa plece, odata si bine. salutari, d.
--------------------------
-------------------------- Citat:
Publicat initial de dokkvlad Salut!!!
Sunt Vlad, medic stomatolog in Republica Moldova.
Stiu ca cineva a descris etapele cooperarii cu producatorii chinezi in privinta cumpararii de Aparataj medical direct de la furnizor.
Am o rugaminte la cineva din Constanta Daca у posibil sa aflati care este procedura eliberarii marfii din portul Constanta pentru cetatnii din Moldova pentru a o duce din prot unde chinezii o trimit intr-un container comun. | Vlad, ar fi bine sa intrebi de soferii de autobuze ce merg la constanta din kishinau. ei cu siguranta cunosc persoane care fac devamari la tot felul de produse. practic vei plati o suma in constanta, care i-ti permite sa ridici containerul si treci prin RO pina la vama cu Moldova, unde vei lua banii inapoi (minus ceva % mic) dupa care iesi din RO si apoi urmeaza la vama moldovei actiunile corespunzatoare devamarii. deci, devamare la constanta nu se va face , pentru ca marfa nu ramine in romania. se face devamare in moldova. la constanta, containerul va fi deschis, vazut de un vames, facute acte de tot ce este acolo, platesti transitul prin ro care-l ridici la iesire si cam atit cu romania. cat face transitul, nu stiu. inainte se cerea o garantie in bani, lasata la intrare si apoi ridicata la iesire, daca demonstrai ca marfa nu sa pierdut prin RO si totu-i la loc. cam asta e.
d. |
| |
.
12-12-09, 21:30
|
#161 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit neurodent
Posterele au fost cu ceva timp bun in urma (3 ani) cam pe cand te-ai inscris pe forum.
| |
.
06-01-10, 16:16
|
#163 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe forum, prietene ("palicari")!
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
16-01-10, 02:05
|
#166 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Andrei
| |
.
04-02-10, 00:55
|
#168 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
| |
.
12-03-10, 19:29
|
#170 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Multumim pentru felicitari. Numai noi putem schimba mentalitati dar numai incepand cu noi.
Ajutand pe cineva este un inceput bun
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, ati, buna, caz, endo, eugenol, exista, forum, gasi, gasit, gata, icul, inceput, inscris, interesant, link, macro, minte, mis, numele, oameni, orso, place, prezenta, primul, pur, salut, serios, site, stoma  | Timpul este GMT +3. Acum este: 22:37. |