| | |
Rezultatul chestionarului: Cum am aflat de eugenol.ro? | |
Alt fel decat mai sus.
|    | 6 | 1,39% | |
De pe un al site www
|    | 28 | 6,50% | |
Postere la congrese sau la facultate.
|    | 16 | 3,71% | |
Cautam ceva pe yahoo.
|    | 10 | 2,32% | |
Cautam ceva pe google.
|    | 173 | 40,14% | |
De la prieteni / colegi.
|    | 190 | 44,08% | |
Am vazut reclama intr-o revista stomatologica
|    | 8 | 1,86% | 10Multumiri | |
25-02-07, 11:33
|
#61 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de alin dinca da... cu adevarat interesant si cu oameni de calitate cel putin pe cei ce-i cunosc
daca eugenol.ro nu exista ar trebui inventat
cum se sustine site-ul ...? cum se poate ajuta chestia asta ? | In primul rand prin prezenta ta pe forum
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-03-07, 10:26
|
#62 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 -cautam ceva pe google ....si hop am ajuns aici
-oricum am dat de stire prin facultate de voi (v-am facut reclama , merit macar un tricou -glumesc) |
| |
.
09-04-07, 20:51
|
#65 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 ...cautam ceva despre apex locator pe google
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
09-04-07, 21:32
|
#66 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 .....de la o studenta, care vine la cabinetul unde lucrez sa vaza cum nu prea fac eu ce invatza ea la scoala  .Foarte fericita a venit sa-mi spuna intr-o zi ca a dat de eugenol si ca si acolo scrie ca forfenanu sucks si ca" dna dr. aveti dreptate" :wink:
Recunosc ca eu am intrat pe site la ceva timp dupa ce mi-a spus despre el
__________________ [i]mai bine sa fii prost destept ,decat destept prost |
| |
.
23-09-07, 04:01
|
#68 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 de la seful meu meu :wink: la inceput navigam pe el si nu mai vroiam sa plec acasa...acum a devenit ca un microb...nu ma mai satur
__________________ Two things are infinite : the universe and human stupidity; I’m not sure about the universe. |
| |
.
18-11-07, 21:08
|
#70 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit sma
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
19-11-07, 15:49
|
#71 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de sma De la o fosta colega de facultate.Intre timp cautam un cabinet de vinzare in bucuresti si am dat un anunt.Intr-o saptamana m-a sunat D-na dr care vindea si l-am cumparat.Era a doua saptamina de cautari in Bucuresti!!!! Vesnica recunostinta!!! dupa care am devenit dependenta fireste! | Ehhhh.....daca pe mine nu ma aude nimeni,,,,
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
19-11-07, 15:50
|
#72 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Ma bucur Sma ca ai luat microbul...si deabia astept sa te vad la party eugenol !
| |
.
13-02-08, 18:24
|
#74 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Na ca m-am trezit si eu! Google! Dar zau ca meritam un asa grup de discutii. L=as fi inventat eu daca nu era. Poate un eugenol party sa ne vedem?
__________________ _________________
Dr. Petru Parvulescu
__________________________  Teoretic vorbind, nu este nici o diferenta intre teoretic si practic. Practic insa, este! |
| |
.
13-02-08, 23:32
|
#75 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de petru100 Poate un eugenol party sa ne vedem? | http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=3809
sintem deja la editia a 4-a.... plus nenumarate mini sau macro party marca eugenol pe linga denta din bucuresti si nu numai....
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
14-02-08, 00:20
|
#76 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si nu publicati si date? poate venim si unii mai noi...
__________________ _________________
Dr. Petru Parvulescu
__________________________  Teoretic vorbind, nu este nici o diferenta intre teoretic si practic. Practic insa, este! |
| |
.
14-02-08, 01:21
|
#77 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 deocamdata data nu e fixata... e doar supusa votului.... poti vota si tu... evident ca esti binevenit daca doresti sa ni te alaturi....
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
14-02-08, 10:25
|
#78 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Candva, prin februarie 2006, am primit un e-mail in care mi se comunica despre existenta acestui forum si faptul ca ma pot inscrie, daca doresc.
Daca o puneti de un party, poate ar fi bine s-o organizam in timpul Dentei de primavara cand multi colegi vin la congres sau expo sa-si cumpere ce au nevoie.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
29-07-08, 12:01
|
#80 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Stefan.
Si ti-a placut ce ai gasit?
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-07-08, 14:06
|
#82 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 gata, esti fara scapare. Si schimba si tu aia cu student MD, ca esti medic dentist sau cum s-o mai chema acum.
__________________ It's about people. |
| |
.
29-07-08, 14:29
|
#83 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Augustin sorry, inca sunt studenta la M D ( adica mai am reducere RATB  ). Stii care e faza tare? pana nu demult aveam trecut "medic stomatolog" si eram f madra de statutul meu... acum, realizez cu adevarat ce ma asteapta asa ca mi-am propus sa profit din plin de faptul ca inca mai sunt studenta. |
| |
.
08-08-08, 13:27
|
#86 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit pe forum
| |
.
22-10-08, 23:35
|
#89 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 de la Dr. Alin Dinca.  multumesc!! |
| |
.
01-11-08, 00:02
|
#94 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Ali Baba Eu tot de pe google de 2 ani dar mi s-a parut o grozavie sa ma loghez si am renuntat un an,dupa care m-am experimentat! | Presupun ca a meritat
E primul tau forum?
| |
.
01-11-08, 00:05
|
#95 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
Publicat initial de eugenol man Presupun ca a meritat
E primul tau forum? | acum intreb si eu?! e-man de unde a aflat de forum??   |
| |
.
01-11-08, 00:08
|
#96 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Tot de pe google  Nu de acolo aflam totul acum
| |
.
02-01-09, 18:22
|
#100 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 gugal......ce tare sunaaaa  )
__________________ ."NIMENI NU-SI AMINTESTE DE TINE PT. GANDURILE TALE SECRETE!!!" |
| |
.
22-02-09, 09:41
|
#104 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Salut Misu, bine ai venit printre noi!
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
03-03-09, 11:43
|
#107 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de luciadragoiu@yahoo.com de la un prieten.....Dr.Savu.............multumesc razvan!e super situl! | De la angajatorul meu...  ..o sa ii transmit salutarile..
| |
.
08-03-09, 14:30
|
#108 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu am aflat de Eugenol pe holurile facultatii de la niste colegi, si am zis ca trebuie sa vad si eu neaparat despre ce e vorba
__________________ Rd. Silviu Valentin RADU |
| |
.
12-03-09, 04:20
|
#113 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de elitdent ...Ati participat la cursurile Dr.Smarandescu?Ce parere aveti despre cursurile sale si despre slefuirea cu prag?  | Bine ai venit elitdent pe forum. Intrebarea ta isi gaseste locul mai bine pe forumul de protetica. In ce priveste slefuirea cu prag deja sunt subiecte interesante acolo.
Bafta.
Bine ai venit crisum. Multumim de aprecieri.
| |
.
12-03-09, 04:59
|
#114 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de elitdent Salut, tocmai ce am terminat un curs de slefuire cu prag cu Dr. Dragos Smarandescu, in urma caruiasunt entuziasmat de informatiile dobandite precum si de personalitatea multidisciplinara a lectorului. Ati participat la cursurile Dr.Smarandescu?Ce parere aveti despre cursurile sale si despre slefuirea cu prag? | salut.
pt ca ai pus o intrebare, am sa iti raspund, desi, intr-adevar, locul topicului tau nu e aici.
am fost la 2 dintre cursurile sale, mi-au placut f mult(slef cu prag si amprentare). dl dr e un rezervor nesecat de cunostinte si .... dornic pe deplin sa le impartaseasca.  ceea ce e minunat. si ii multumesc aici si acum pt asta!
despre slef cu prag s-a scris la greu.
A! era sa uit: bine ai venit!
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, ati, buna, caz, endo, eugenol, exista, forum, gasi, gasit, gata, icul, inceput, inscris, interesant, link, macro, minte, mis, numele, oameni, orso, place, prezenta, primul, pur, salut, serios, site, stoma  | Timpul este GMT +3. Acum este: 22:25. |