| | |
Rezultatul chestionarului: eugenolii cu 0 mesaje: | |
Dupa 90 de zile ii stergem
|    | 15 | 15,00% | |
Dupa 60 de zile ii stergem
|    | 8 | 8,00% | |
Dupa 30 de zile ii stergem
|    | 12 | 12,00% | |
Ii lasam asa
|    | 62 | 62,00% | |
Alta varianta (propuneti voi)
|    | 3 | 3,00% | | |
28-01-07, 14:00
|
#59 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Buna tuturor!
Sa nu va suparati pe mine ca m-am inscris pe forum acum vreo 2 luni si nu am dat nici un semn pana acum, dar m-am simtit coplesita, fara gluma, de tot ce am gasit aici...
Adica, eu am terminat facultatea in septembrie, am incercat un rezi pe orto, dar n-am avut noroc, si m-am trezit "in aer"... Nu am pe nimeni in familie stomatolog, stagiatura s-a desfiintat, dar in sfarsit am gasit un medic dispus sa ma lase sa-l "privesc"... Cum nu am lucrat prea mult nici in facultate, de abia acum incep sa fac o corelatie intre tot ce vad in cabinet si teancurile de carti invatate... Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/529-eugenolii-cont-inactiv-0-mesaje-delete/
Voi sunteti minunati si cand vin acasa cu un milion de intrebari deschid calculatorul si mereu gasesc cate un raspuns...
Am vrut sa va pun intrebari, din ce vad deocamdata, ca inca nu pot spune ca lucrez dar n-am vrut sa par poate ridicola...
Probabil sunt primul si ultimul absolvent de stomatologie din lumea asta care in toata facultatea n-a facut o obturatie de canal!!!! Mi-e RUSINE!!!! Sincer!!!! Dar asta este...
Asa ca eu acum am inceput totul de la 0.... Vreau tare mult sa invat si cu cat citesc mai mult am impresia ca niciodata nu voi putea stii tot... Dar vreau sa cunosc cat mai mult si sa fac rau cat mai putin...
Voua va multumesc enorm ca sunteti aici si va iubesc pe toti... |
| |
.
28-01-07, 14:05
|
#60 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 am fost un pic...incoerenta....deh, emotiile la prima "intalnire" cu voi...  ...iertare... :wink: |
| |
.
28-01-07, 14:17
|
#61 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bun venit Bulinutza!
O colega de-a mea mai mica a luat prima amprenta la mine in bucatarie , eu eram pacientul si profesorul  ( bol muscat cu stentz ... stati , nu sariti inca - era in 1991 . Desi terminase facultatea si era in stagiu!) . Pur si simplu la protetica , nu luase nici o amprenta!
Acum este la siliconi de aditie si face protezare pe implant !
Multa bafta , toti avem de invatat , mereu! |
| |
.
28-01-07, 14:54
|
#62 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mutumesc pt mesaj...il iau ca pe o mare incurajare...
Am sa va tin la curent cu "progresele" mele...Sa ma vedeti voi peste cativa ani....
Deocamdata, in 3 sapt am invatat tot ce face asistenta in cabinet, cum sa-mi sterilizez instrumentarul, cum sa prepar tot felul de substante...(inca mai am probleme cu stomaflexul... :wink: )etc , si MAINE ma bag la o extractie de 3.5 la sotul meu...
Va scriu maine seara.... :wink: |
| |
.
28-01-07, 16:37
|
#63 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de BULINUTZA ...am impresia ca niciodata nu voi putea stii tot | |
| |
.
28-01-07, 20:06
|
#64 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 bulinutza, bine ai venit pe eugenol... nu esti nici prima, nici ultima care nu a facut deloc in facultate un anumit tip de tratament... asa ca nu e cazul sa te descurajezi... eu de exmplu, am facut prima proteza acrilica la 4 ani  de la absolvire...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
28-01-07, 20:11
|
#66 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 daca insisti asa de frumos, voi putea eu oare sa te refuz?
we'll see... |
| |
.
28-01-07, 20:14
|
#68 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 se pare ca nici pe aceea n-o voi putea refuza
we'll see... |
| |
.
28-01-07, 21:41
|
#70 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de BULINUTZA Probabil sunt primul si ultimul absolvent de stomatologie din lumea asta care in toata facultatea n-a facut o obturatie de canal!!!! Mi-e RUSINE!!!! Sincer!!!! Dar asta este...
.. | Poveste: se duc doi invatacei la un maestru muzician sa ii invete pianul. Sunt intrebati daca au mai invatat cate ceva. Primul zice ca nu, nimic, e prima data cand se apuca de muzica. Ii zice maestrul ca il va costa 100 de galbeni.
Al doilea zice ca el mai stie cate ceva, ca a mai studiat si cu cutare....Maestrul ii zice 1000 de galbeni. Invatacelul, mirat intreaba :"De ce?" Si i se raspunde: " Pentru ca inainte de a ma apuca sa te invat adevarata muzica, trebuie sa iti scot intai din cap toate ideile false si preconcepute despre muzica pe care le-ai dobandit"
Bulinutzo, ia partea buna a lucrurilor! |
| |
.
29-01-07, 20:01
|
#72 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de BULINUTZA Multumesc de incurajari tuturor si promit moderatorilor ca urmatorul mesaj va fi "la locul lui".... | Apreciem faptul ca urmatorul mesaj va fi la locul lui.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-01-07, 20:23
|
#73 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de BULINUTZA ...salutare! sunt un pic...sau un pic mai mult off topic dar am promis ca va tin la curent cu "progresele" mele...
In seara asta am extras un rest de 35 la sotul meu si am supravietuit amandoi....
Sapt viitoare l-am programat pt o obturatie...cu putin "noroc" chiar o obturatie de canal....
Multumesc de incurajari tuturor si promit moderatorilor ca urmatorul mesaj va fi "la locul lui".... | Inainte de a face prima obturatie de canal, si aceea propriului sot, citeste forumul de endo. Presupunand ca tii la sotiorul tau si nu vrei sa ii faci si un retratament endodontic peste ceva timp. |
| |
.
 | | | Tag-uri | activare, afara, ati, aveti, buna, citesti, concediu, cont, contul, conturi, endo, eugenol, eugenolii, evident, examene, forum, gresit, iga, inactiv, iv, linkul, mari, medici, mesaje, motive, salut, sanse, sigura, siguranta, studenti  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:31) timp. |