| | 1Multumiri -
1 Scris de drLouis |
19-11-08, 22:26
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eparty Denta la Becker Brau (Why not) Uite ca adhoc se organizeaza un party eugenol la Denta la Becker Brau din fostul Why Not vineri de la 9-10 seara.
Intrebati de rezervare eugenol (atentie ca se intelege eugen  ) Nu toti sunt incantati de ei
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
20-11-08, 03:08
|
#2 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 mie nu mi-a placut atmosfera acolo. Parca intrai in inchisoare galagioasa  si afumata  . Cand am vazut ca mai tb sa si platesc sa intru..... AM FUGIT FRATE.......
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
20-11-08, 16:34
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu am fost o singura data la becker brau in urma cu vreo 4 ani. imi aduc aminte ca am masurat vreo 5 metri de weissbier impreuna cu 3 prieteni dupa care nu-mi mai aduc aminte nimic  , oricum fum si galagie. |
| |
.
20-11-08, 16:45
|
#5 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
20-11-08, 19:51
|
#7 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 cine mai vine ?
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
20-11-08, 20:30
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0  sambata ???????
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein
Modificat ultima data de rx; 21-11-08 la 07:22.
|
| |
.
20-11-08, 20:51
|
#11 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 Va propun eu o locatie mai selecta cu muzica buna de jazz live daca va hotariti si fara fum.XOCAFE vis a vis de sala izvor a teatrului bulandra .Daca va hotariti sa facem rezervare!
__________________ NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY! |
| |
.
20-11-08, 21:05
|
#12 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 dadada . eu la beckerbrau nu vin , e muci si sfarc pubela pardon pub- ela aia
la xocafe m-as baga |
| |
.
20-11-08, 22:33
|
#13 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 V-ati decis?
| |
.
21-11-08, 10:41
|
#14 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 Fratelo a ramas Becker Brau?
| |
.
21-11-08, 11:01
|
#16 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Sylvester Fratelo a ramas Becker Brau? | Cam asa ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
21-11-08, 19:02
|
#19 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Fratilor...unde??? becker???
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
22-11-08, 09:33
|
#20 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Kitty1604 Fratilor...unde??? becker??? | Acolo
Daca il vopseam cu crema de ghete pe micutu' de la microfon poate ne canta si asa http://pl.youtube.com/watch?v=F_laMjmR5nM
| |
.
24-11-08, 11:03
|
#22 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sma Ati lasat-o balta.......  | ???
| |
.
24-11-08, 13:32
|
#24 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Aici se merge pe principiul daca nu anuntam nimic nou ramane cum am stabilit. Evident ca ne-am vazut acolo. Distractie faina pacat de complicatia obisnuita cu plata unei note pt 40+ de persoane.
Data viitoare stii
| |
.
24-11-08, 15:13
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis hint: poate constituiti fondul "Sujenol Party" si petrecaretii contribuie pre-event cu o suma sa zicem de 50-100lei; la sfarsit se achita nota... din fund si ce ramane se constituie in sponsorizare  | hint: lasa textele si hai la petrecere  (sa strangi banul desigur  )
| |
.
24-11-08, 15:44
|
#28 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 as veni da' cam trag bine la molar si iese fundu pe minus de ma injura sujenolistii asa ca mai bine pas...
apropo si cica nici bancuri n-ai ce sa mai auzi noi la mitinguri ca le-ati scris pa tuate pe form..deci boring |
| |
.
 | | Tag-uri | atentie, ati, bal, balta, banii, blog, buna, cluburi, denta, eparty, eugenol, fra, general, incantati, lasa, lasat, lectii, live, loc, microfon, party, primesti, ramas, seara, sylvester, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:30) timp. |