|
01-10-06, 22:34
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Prima intalnire eugenol 2006 Un rezumat scurt din incheietura acum ca nu sa racit inca motorul masinii:
Vineri - seara Bahica inceputa cu decent cu pastrama si must. Am stat pe bancute pe strada principala si probabil ca multi s-au uitat lung la noi cand spuneam RX, drdream voi ce vreti bere sau must? Oricum la cazare receptionerul a notat la sugestia mea repartizarea pe camere
cam 5 erics ...
cam 7 sorsarbu si MDSK
Apropo MDSK e barbat nu e nici un dubiu  Mea culpa ca am confundat. Plus ca a adus omul boxele de la Flamingo de ne-a sarit supa in lingura.
Ne-am retras la barlog si am detrurnat un frumos program cultural pe dvd / mp3 in oldies dar mai rock asa ca lapte am baut doar cand eram mici.
Sambata mahmureala pana la 11-12 Apoi pe cuvant ca nu mai stiu ce am facut (de fapt nici inainte  de altfel )
Seara am decernat cu emotie premiile eugenol.
Premiile s-au acordat odata pentru userii cu cele mai multe posturi (si au fost 3):
1. dr_savu
2. sorsarbu
3 dr Louis ( da domnilor da mermelax man a primit premiul 3, ne fiind prezent ne-am permis sa deschidem si premiul lui; pe aceasta cale il rog sa ma contacteze petnru a ii inmana premiul)
Apoi pentru moderatori au fost 2 premii de excelenta eugenol (Profesori eugenol):
1. drdream cine altul!
2. nico cine alta!
Toti au fost miruiti cu eugenol adus de la Cluj de parintele Marius si se pare ca ceva implicare a avut si nico)
Toti participantii au plecat cu cate un premiu de bagat in gura (nu eugenol!) pe care sper sa il foloseasca ripititli ca face bine la jinjii. Asa ca nimeni nu a plecat cu buza edematiata de la intalnire. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/516-prima-intalnire-eugenol-2006-a/
Premiile au fost ..... urmeaza sa vedeti cand descarcam pozele ... si sa auziti sa spiciul care a fost rostit printre lacrimi de emotie la decernare. (a tinut cineva spici?) Sampania a curs valuri pana s-a terminat. Apoi au mai curs si altele ...
Apoi totul s-a incheiat apoteotic cu o mima hai in da scai la propriu, MDSK cu zambetul inghetat pe buze inca de la jumatatea drumului cu telescaunul (rocking chair way to heaven) drdream cu un ochi mai lung marca Minolta cu zoom de 10x (nu cred ca a vazut muntii decat prin vizorul de la camera digitala)...
Si eu mimand fecalis cu mare scarba. Am batut recordul de viteza cand MDSK a reusit sa dezghete buzele si sa spuna fecalis (cred ca se gandea la altceva si a spus in latina ca asa i-a venit) De cand am inceput pana la revelatie au trecut 30 sec. 8)
Dar incontestabil drdream a frecat canale virtuale (avem probe) pana cineva a observat mermelaxul care se scurgea pe la apex de unde il mai stergea el cu degetul. Evident ca mermelax a fost cuvantul de mimat si dr savu expertul in mermelaxizarea sub diga a canalelor din Pitesti a fost cel care a recunoscut tehnica si materialul.
Academia eugenol are deja primii premiati. Sa ii felicitam!
Ne pare rau ca nu am putut inmana premiile personal lui sorsarbu (dar pe care am reusit sa il cunoastem cat inca mai avea permis  ) si lui dr Louis (ntz, ntz ... probabil ca spune el in gand)
Randurile de mai sus omit in mod voit (merg sa mananc si eu ceva) multe evenimente si intamplari socio-culturale si profesionale ce vor fi aduse luminii virtuale de participantii la eveniment.
Da, Sico tu nu ai participat, adica nu iti vei da cu parerea... si daca ai avut o matusa si doi veri care au stat la Complex Liliana si ne povestesti tu ce s-a intamplat de fapt acolo primesti ban  si daca te prindem te punem sa scrii la tabla de 1000 de ori "Nu mai scriu oftopic, nu am rude in stomatologie si-mi dau cu parerea numai in gand"
Ail bi bac
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
02-10-06, 00:40
|
#2 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu am tzinut speech
dragi colegi, eugenol, ma oportuneaza nemaipomenit acest premiu bla bla
POZE IN PREMIERA AICI: http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=586
adica pe blogu meu de pe eugenol |
| |
.
04-10-06, 11:39
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 uf, ati urcat fara noi pe platou.... mi-ar fi placut sa vad lumea de sus alaturi de voi....
ce ziceti de o editie de iarna a intilnirilor eugenol la baile felix (linga oradea) in februarie-martie 2007?.... e minunat sa faci o baie fierbinte sub cerul liber, pe gerul cel mai crunt.... promitem ca dizolva si ultimele resturi de eugenol ramase prin capetele noastre
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
04-10-06, 20:56
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 in afara de eugenol man, care in calitate de "cap" al forumului nu se putea eschiva, nu prea sint opinii despre sinaia.... mie imi vine greu sa scriu... poate pt ca nu e de povestit, ci de trait?.... sint multe de spus, si totusi...
we'll see... |
| |
.
04-10-06, 23:32
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si daca le mai spunem ca am facut hands on la Peles o sa inteleaga putin mai mult de partea cu spiritul eugenol.
Ma bucur sincer foarte mult de ce ati scris mai sus (si mai jos ... ce bine ca pot sa editez mesajele) pentru simplul fapt ca si eu m-am simtit la fel.
Si ca sa nu ne umplem de mermelax ii dau dreptate lui nico: sa ne gandim la urmatoare intalnire. Suna bine Felixul ca am mai fost. Iar pt cei din sud se ajunge cu trenul la cuseta, o noapte intreaga de nici nu stii ca ai calatorit.
Si sa vezi atungi handstorming in slip, iarna, pe marginea piscinei. :wink:
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
05-10-06, 00:31
|
#12 | | Vizitator
.
| Sa zic si eu, al mai sceptic dintre toti, care am venit la Sinaia destul de indoit si cu inima cit un purice... de ce? Pentru ca m-am temut sa am asteptari de la aceasta intilnire cu oameni pe care i-am simtit cumva asemeni mie. De ce? Pentru ca mi-a fost frica cum ca as putea sa gresesc din nou. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=516
M-am implicat in politica in urma cu niste ani( nu foarte multi), minat de niste idealuri, ca noi, tinerii putem sa facem un altfel de politica decit aia de exista inca de la coacerea lumii. Ca si acum, cu ceva ani in urma, niste tineri ambitiosi si destul de scoliti, au incercat sa faca ceva in politica romaneasca , ceva de felul a ceea ce incercam noi sa facem cu profesia noastra: ceva profesionist, nou pentru Romania, nou pentru mentalitatle de aici...si foarte bun. Convingerea ca ceea ce vrem sa facem este un mare bine era asa de mare incit s-au urnit vreo 50 de tineri din tara asta si s-au intilnit... tot la munte. S-a creat atunci o stare de spirit ... ceva asemanator cu ce-am trait acum la Sinaia ....
Sigur ca toata lumea nu ne dadea atunci sanse de reusita, numai ca noi, calculasem si stiintific si statistic ca e vremea sa schimbam ceva , sa facem o politica curata. Nebunia tineretii...
Asa ce vorbe-n vint mi se par acum...fiindca am fost tradati urit, in fapt eu acum consider ca manipulati in masa, ca din cauza asta mor de ciuda acum, insa atunci noi credeam in steaua noastra si o si credeam norocoasa.
Nu vreau s-o lungesc prea mult cu politica, vreau doar sa fac o paralela , fiindca ceva asemanator am trait la Sinaia, alaturi de oameni pe care desi ii vedeam prima data simteam ca-i stiu de-o viata.
Proiectul respectiv politic s-a terminat urit, nu neaparat fiindca noi nu am reusit sa ne calificam ca si partid parlamentar la alegeri, dar s-a intimplat ca din sperantele si idealurile noastre prafu si pulberea s-a ales... si noi ne-am scindat, unii am ramas prieteni, altii aproape dusmani, sau chiar de-adevaratelea, depinzind cumva zic eu si de calitatile umane ale fiecaruia.
Eu m-am jurat atunci sa casc okii mai rau ca microscopu' lui robby  ...
E foarte important cu cine te asociezi(si faci un proiect in comun), mai ales cind la mijloc is idealuri- asa cum este si idealul de a face stoma de calitate in Ro( si is convins ca se poate), dar e si mai important drumul pe care-o apuci.Chiar daca rezultatele la noi nu se vad imediat, m-as bucura ca ceea ce noi incercam sa facem aici pe forumul asta, sa fie luat exact ca ceea ce este: un schimb de experiente si un loc unde se intilnesc prietenii care deocamdata fac din pasiune si ca pe un hobby stomatologia. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=516
Mi-a fost teama la sinaia ca daca ma entuziasmez si sar in sus, sau ma las prada emotiilor care evident m-au cuprins atunci cind v-am cunoscut, o sa fie rau .
Nu vad in situatia de fata nici o manipulare, nu are de unde( cel putin asa vad eu lucrurile).In momentele alea cind am fost alaturi de voi la fel m-am simtit si eu: ca va cunosc de cind lumea: pe dr savu sigur l-am mai intilnit ( nu stiu cu e ocazie), pe Nico am avut un soc, ea chiar seamana perfect cu o fosta colega, si am avut un fior rece cind am vazut-o, fiindca pe persoana respectiva n-am mai vazut-o de vreo zece ani... daca stau si ma gindesc, parca si pe dr dream...cu siguranta, a doua oara cind am vazut-o pe Rx credeam ca o stiu de cind lumea, sau pe cgcorina...
Intr-adevar, o stare de spirit...extraordinara!
Ceea ce incercam noi aici , si trebuie sa-i multumesc lui eugenol man ca a avut ideea, timpul, dorinta si putinta de a infiinta acest forum, e un lucru extraordinar. Ceea ce a incercat sa faca adunindu-ne la sinaia intru inceput... e magnific. Eu nu am cuvinte sa spun , is prea mici , in orice caz, vreau sa stiti ca eu stiu foarte bine ca munca lui este benevola si gratuita, ca a oricarui admin de astfel de site necomercial. Jos palaria , eugenol man!
Sper din tot sufletul ca directia sa fie una buna si fiecare participant la acest forum sa fie mai cistigat odata cu petrecerea acelui minim timp liber aici, mai cistigat profesional , dar si personal si uman vorbind.
Ualeu, sa ma scuzati ca nu m-am mai oprit din scris! | |
| |
.
05-10-06, 00:43
|
#13 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 scubidu, sa stii ca ai si cateva poze reale cu familonul, din respect pt intimitate am postat numai una in blogul meu
daca vrei ti le trimit pe e-mail |
| |
.
05-10-06, 00:49
|
#14 | | Vizitator
.
|
mersi, superb am iesit in poza aia de pe blogu tau
Evident, daca mai ai poze, ca le vreau( evident, privat).
Iti multumesc frumos pentru ca ai respectat rugamintea mea. | |
| |
.
05-10-06, 00:50
|
#15 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
| - : 0 A fost mult mai bine decat ma asteptam.
Plecasem de acasa cu cateva "mici" temeri. Ma asteptam sa intalnesc niste persoane mai scortoase si cu care nu avem nimic in comun.
Din fericire nu a fost deloc asa si chiar a fost o experienta placuta.
Bine, bucuria cea mai mare a fost cand am aflat ca "strainul" cu care trebuia sa dorm in patul matrimonial era casatorit, asa ca am putut dormi linistit. (am glumit :P )
Multumesc mult Sorsirbule si celorlati pentru sfaturile pe care mi le-ati mai dat. E greu tare la inceput.
E mai greu de povestit ce a fost.
Pe scurt.......pastrama, bere, concert in aer liber, dans, bere, iarasi dans, discutii cu statui (Dr Savu e maestru  ), plimbari, bere, curs hands on DR Savu (mainile pe doctor Savu  ), premiile eugenol, bere, cu telescaunul pe munte si multe multe altele. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=516
Ma bucur ca am intalinit persoane de varsta apropiata si totul a decurs excelent.
Sorsirbu, multumec inca o data pentru telefon si pentru detaliile legate de gel. Chiar nu ma asteptam.
__________________ Madalin |
| |
.
06-10-06, 00:27
|
#24 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de sorsirbu | Pai daca iti mai dadeam si de baut iti luai aia carnetul si te bagau si la racoare. Ai vazut ca avem grija de tine
Relax RX ca nu s-a suparat nimeni. Imi pare rau ca nu am stat mai mult la taclale.
| |
.
06-10-06, 10:04
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nico, eu personal nu am avut timp de povestit, dar hai s
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
06-10-06, 10:12
|
#26 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 A...
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
06-10-06, 22:26
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 dr Louis si-a primit premiul asa cam in stilul mafiot (din partea mea) Imi cer scuze si il invit sa isi dea cu parerea referitor la premiul lui.
Pt dr Louis: Bafta cu spatiul.... stie el....
| |
.
08-10-06, 20:24
|
#28 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
we'll see... |
| |
.
07-11-06, 02:23
|
#30 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 cu emotii ma faceti asa de curioasa cu intalnirea asta. Si mie mi-e cam frica sau mai degraba am emotii sa va intalnesc. de cand am intrat prima data in forum nu trece zi in care sunt acasa sa nu intru sa citesc mesajele voastre. Si, nico stie :wink: , mai ales noaptea abia ma pot desprinde de calculator (atunci am mai mult timp liber ca ii culc pe copii). E minunat sa vezi cum oameni de profesia noastra stiu sa mai impartaseasca si gandurile si sentimentele unii cu altii si sa fie altruisti. Felicitari! Nu multi stomatologi fac chestia asta. Majoritatea te considera concurent si nu te prea baga in seama (ca doar au ajuns oameni mari acum). Simplitate, compasiune si bun simt as caracteriza acest forum.
Ati intrat in inima mea si am impresia si eu ca va cunosc deja.
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
07-11-06, 04:00
|
#32 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 Ce rapid esti la raspuns dr visator (Iti dau voie sa stergi mesajul dupa ce-l citesti)
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
| |
.
07-11-06, 09:51
|
#33 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de sonila stefoni Ce rapid esti la raspuns dr visator (Iti dau voie sa stergi mesajul dupa ce-l citesti) | sonila esti mai insomniaca decat mine......
4.16 am????? |
| |
.
07-11-06, 14:40
|
#34 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 eugenolul mi-a furat somnul Citat: |
Publicat initial de drdream Citat: |
Publicat initial de sonila stefoni Ce rapid esti la raspuns dr visator (Iti dau voie sa stergi mesajul dupa ce-l citesti) | sonila esti mai insomniaca decat mine......
4.16 am????? | e de vina ieujenolul. nu ma pot desprinde de el cand sunt libera de sarcinile familiei. si apoi noaptea e perioada cea mai libera
| |
.
 | | Tag-uri | afara, buna, cauza, cis, creat, dori, dorinta, dream, drumul, evident, gratuita, iga, inima, masa, mici, mie, noastre, nou, oameni, perfect, profesionist, rece, romaneasca, salut, sanse, sinaia, stoma, terminat, umane  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:39) timp. |