SDR
Despre eugenol.ro
eugenol.ro    

MedLegis - Legislatie medicala actualizata permanent, consultanta juridica online + ...

discutie din eugenol.ro : MedLegis - Necunoasterea legii NU inlatura raspunderea! Serviciu unic in Romania! Baza de date cu legislatia medicala Romaneasca actualizata ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa > Administrativ > Anunturi eugenol

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 05-11-08, 06:11   #1
Partener fondator
Avocat
.

Thumbs up MedLegis - Legislatie medicala actualizata permanent, consultanta juridica online + ...

MedLegis - Necunoasterea legii NU inlatura raspunderea!

Serviciu unic in Romania!

Baza de date cu legislatia medicala Romaneasca actualizata permanent, modele de contracte uzuale, consimtamant informat si consultanta juridica online pentru medici stomatologi si tehnicieni dentari.
In acest moment MedLegis cuprinde:
- 59 de legi, norme, ordonante de urgenta care sunt in baza de date MedLegis si au legatura cu practica medicala.
- 13 modele de contracte plus un ghid cu notiuni de baza referitoare la contracte
- 3 modele de consimtamant informat

Ce primesc?

- Accesul pentru un an la baza de date cu legislatie medicala permanent actualizata, modele de contracte uzuale, consimtamant informat si consultanta juridica online.

- Primele 20 de confirmari de plata trimise (dupa data emailului) vor primi inca 6 luni de de acces gratuit la MedLegis!

- Notificari prin email la aparitia unor legi noi.

- Organizarea legilor in categorii pentru o cautare mai usoara.

- Un mic rezumat al fiecarei legi, ordonante, norme petru o mai usoara orientare.

Afla de pe MedLegis schimbarile legislative si nu cand apare controlul in cabinet!

Ai grija de pacientii tai si lasa grija nerespectarii legislatiei sau a incertitudinii asupra corectitudinii normelor pe care le cunosti pe seama noastra.

Poti gasi legile pe "net" dar nu e sigur ca sunt in varianta actualizata (frecvent legile sunt modificate sau sunt completate) ca sa nu mai vorbim de timpul pierdut pentru a le gasi.

Am atasat o poze cu primele legi si subiectul Curpins care contine indexul a tot ce este publicat pe MedLegis. Evident au intrat doar o mica parte in poze!
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/5102-medlegis-legislatie-medicala-actualizata-permanent-consultanta-juridica-online/

Vreau si eu, cum fac mai departe?

Doi pasi de urmat pentru accesul timp de un an la MedLegis:
- achitati 96 de RON in contul RO85RZBR0000060007976628 de la Raiffeisen Bank Agentia 480 Bucuresti, Titular: Mihail Neatu
- trimiteti numele de utilizator eugenol si confirmarea de plata* la email plati (a rond) eugenol.ro. sau la fax la 031 4019460.
*confirmarea de plata poate fi electronica, sau scanata / fotografiata daca este fizica

NOTA: NU UITATI! sa mentionati pe langa confirmarea de plata si Numele de utilizator de pe eugenol.
Asa aflam si noi cui sa activam abonamentul

Ce se intampla dupa ce am trimis confirmarea?

Dupa validarea platii veti primi accesul la MedLegis. Pe pagina principala a forumului va apare forumul MedLegis si subforumul Consultanta juridica. Aceastea se folosesc la fel ca oricare alt forum.
Este recomandabil sa va abonati (selectati instant email notifications) la subiectul Ultimele aparitii legislative pentru a primi notificari de fiecare data cand apare ceva nou sau sunt modificari ale legislatiei actuale.
Imaginile atasate
Felul fisierului: jpg eLegis.JPG (173,2 KB, 327 vizualizari)
Felul fisierului: jpg eLegis2.JPG (133,3 KB, 158 vizualizari)

Modificat ultima data de Avocat Carmen N; 05-01-09 la 16:21.
Avocat Carmen N este offline  
Digg acest mesaj!Adaugati mesajul in del.icio.us!Furl acest mesaj!
Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-11-08, 22:30   #2
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

Sa sparg eu gheata

Legisul a fost in lucru timp de cateva luni bune pana sa ajunga in stadiul curent. Si urmeaza updatarile obisnuite.
Am avut si eu aport la partea tehnica (deloc simpla) dar meritul este integral al Doamnei avocat... Ii urez bafta mai ales ca face ce ii place cu adevarat, sa lucreze cu si pentru medici

Puteti pune intrebari sau sa faceti sugestii in acest subiect.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-11-08, 01:50   #3
Mare Maestru
Medic Stomatolog

.

Ok

Stii chestiile astea ar trebui sa existe pe site-ul cmdr ca de-ar de aia le pompam in fund cotizatia aia; chiar ar trebui sa ne adunam cativa si sa mergem la urmatoarea adunare generala sa ridicam problema in plenu cmdr..sa ne faca o pagina pe site cu legile la care trebui sa ne supunem ca umili dentisti...ca de unde dracul duamne iarta ma sa stim noi care si ce legi sa facem rost.

Nu vreau sa va subminez initiativa, sfaturile avocatesti merita banul in schimb accesul la legi publice hmm...zic sa fie free...macar pe site la cmdr.
Raspundeti cu citat
Multumiri pt. drLouis de la:
.
Vechi 07-11-08, 11:04   #4
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

Lou, sunt de acord cu tine. Dar motivatia CMD , sa nu mai vorbesc de putinta, este ca si inexistenta.
Plus ca nu cred ca au in atributii asta, lucru care ii exonereaza complet.

Sa ne reamintim ca departamentul juridic al CMD a insistat ca medicii sa plateasca taxa petru procesarea de date personale lucru care era (asa cum am spus la vremea respectiva) complet inutil deoarece respectarea datelor personale la medici e acoperita de secretul profesional. Unii medici de buna credinta au platit. Nu ar fi ei indreptatiti sa ceara CMD returnarea sumei platite !

Intotdeuna o initiativa privata ofera servicii mult mai bune calitativ decat organizatii in care veniturile (din taxele medicilor) vin indiferent de ce fac ei.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=5102

Ce motivatie au sa faca ceva atata timp cat banii vin oricum! Pe cand noi trebuie sa ii meritam. Si pot sa iti spun ca s-a muncit bine la asta. Cautarea legilor ce au tangenta cu medicina, scurt rezumat cu ce este mai important din lege, gruparea lor pe categorii ... si bineinteles consultanta sa si pricepi ceva din ele.

Modificat ultima data de eugenol man; 10-11-08 la 14:59.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-11-08, 12:10   #5
Initiat
Medic Stomatolog
.

O initiativa buna , sper ca de acum inainte CMDR sa fie tras in cat mai multe procese de natura civila si penala pt ca lucreaza impotriva medicilor dentisti.
drShimoN este offline  
Raspundeti cu citat
2 multumiri lui drShimoN pentru mesaj:
.
Vechi 10-11-08, 20:13   #6
La primele mesaje
Medic Dentist
.

Este frumoasa initiativa, pe mine chiar ma intereseaza ce se intampla cu cotizatiile pe care le facem agentiilor de asigurare pentru malpraxis, care nu sunt gata sa plateasca un leu in cazul in care se iveste o problema la un cabinet( la o conferinta ,ni s-a povestit de un medic roman care practica in Germania, ca Societatea de asigurari la care a facut asigurarea de malpraxis a platit , de ex, pacientului , camasa pe care o purta si care a fost patata ireversibil in cadrul unei sedinte de tratament stomatologic).Nu la genul acesta de probleme ma refer eu, dar sunt cotizant la aceste societati de peste 10 ani, si de fiecare data gasesc in contract niste clauze care anuleaza orice asigurare a societatii.
O alta problema este, din punctul meu de vedere, schimbarea titulaturii din medic stomatolog, in medic dentist, lucru cu care nu sunt de acord, neconsiderand necesara aceasta modificare ca popor de sorginte latina ce ne aflam.
Daca sunteti capabili sa ne consiliati in astfel de lucruri, si nu numai-lista este lunga si discutia se poate intinde pe infinite domenii din ,,medicina dentara", eu sunt dispusa, fara retineri ,sa platesc suma mentionata, existand desigur multe probleme de dezbatut(cursuri la care se cer bani multi si nu se face nimic, cursuri nerecunoscute, decat de cei care le tin, protectia inexistenta a medicului in fata pacientului prin publicitatea negativa din media, schimbarea programei de invatamant , cu diminuarea cunostintelor in scopul realizarii de cursuri postuniversitare neperformante, si imi mai vin multe idei, dar cred ca ati inteles ce vreau sa spun-in alta ordine de idei pe forumul dvs s-a tinut un curs de endo-scurt si la obiect- pe care l-am urmarit cu interes, felicitari!).Cred ca problema principala a celor care fac legi este ca acestia nu profeseaza, doar inventeaza hartii.
Cat despre Colegiul Medicilor, n-am inteles decat ca trebuie sa le platesc obligatoriu acele cotizatii, in schimbul carora nu primesc nimic.Sunt de acord si cu initiativa de a participa la niste sedinte de ale lor, ca membrii cotizanti ce suntem.
Va multumesc pentru atentie.
viopoe este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-11-08, 15:45   #7
Partener fondator
Avocat
.

Prin serviciul de consultanta ofer raspunsuri tuturor intrebarilor care privesc exercitarea profesiei de medic stomatolog si tehnician dentar.

De asemenea pentru hotarari, norme etc. privitoare la medicii stomatologi si cabinete stomatologice, tehnicieni dentari si laboratoare dentare pot indica baza legala (daca exista).

In viitorul apropiat voi publica un ghid cu notiuni pentru intelegerea malpraxisului, acordului informat, secretului profesional, drepturilor pacientului etc.
Raspundeti cu citat
.
Vechi 17-01-09, 23:16   #8
Ucenic timid
MD Endodont
.

da e intresant
manea ioana este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-01-09, 00:49   #9
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

Am decis impreuna cu Doamna Avocat Carmen N sa donam 30% din incasarile MedLegis pana se rezolva problema. Nu e mult dar e ceva.
Deja contorizam 1. Voi face transferul cand se aduna cateva pentru a nu pierde la comisioane.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 16-07-09, 10:57   #10
La primele mesaje
Student M. Dentara
.

in acest forum, se pot pot gasi crintele obligatorii pentru deschiderea unui cabinet stomatologic?
mihaibobis este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-09-09, 13:04   #11
Ucenic timid
Medic Stomatolog
.

Pai, nu va merge faxul...suna ocupat! va trimit pe mail...cand pot.
albatros este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-09-09, 15:05   #12
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

Sorry este o problema la RDS se remediaza in doua zile.
Pe mail e cel mai bine. Multumesc
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 18-02-10, 17:47   #13
La primele mesaje
Student M. Dentara
.

tot 96 de lei este?
Adrian-Alexandru este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-02-10, 11:42   #14
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

Da.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-07-10, 10:22   #15
Ucenic timid
Medic Stomatolog
.

salutare!
ma intereseaza sa ma abonez dar am cateva intrebari inainte:

1. cat mai costa abonamentul pe 1an? as dori sa il platesc anticipat integral.
2. abonandu-ma voi fi pus la punct cu tot ce s-a publicat pana acum si este in vigoare sau doar ce modificari legislative vor fi de acum incolo?
3. in caz de probleme de natura juridica (Doamne' Fereste!) pot fi sfatuit tot aici de cineva care are pregatirea necesara?

multumesc!
Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-07-10, 13:39   #16
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

1. Costul anual este 96 RON platit o singura data si asigura accesul la toate serviciile MedLegis pt un an.
2. Abonamentul este pentru tot ce s-a publicat pana la zi si actualizari pe durata abonamentului.
3. Serviciul este oferit de un avocat practicant Dna Avocat Carmen Neatu si include dar este limitat la consultanta online pt anumite nelamuriri din domeniul medical.

Aditional Dna Avocat ofera alte servicii in domeniul medical cat si in restul domeniilor (asistenta, consultanta detaliata, reprezentare juridica precum si redactare de acte*) acestea fiind obiectul unei intelegeri directe cu Dna Avocat si nu sunt incluse in serviciul MedLegis.

*In MedLegis sunt salvate modele de contract uzuale pentru domeniul medical si puteti primi ajutor pentru adaptarea acestora. De asemeni consultanta INAINTE de a semna un contract (indiferent de natura lui) ca sa mentionez doar cateva cazuri in care se ofera consultanta.

PS MedLegis are obiectiv principal preventia
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-07-10, 13:42   #17
Ucenic timid
Medic Stomatolog
.

ok, perfect, cred ca maine ajung la banca.

multumesc!
Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-08-10, 19:03   #18
La primele mesaje
Medic Dentist

.

Dragi colegi!
Apropos de datele procesate de CMDR.
E normal sa apara pe net, la indemana oricui, datele cabinetului meu, inclusiv CNP-ul meu?
Stiam ca CNP-ul este confidential si se supune chestiei aleia cu datele cu caracter personal.
Mie, una, nu mi se pare normal.
Voi ce parere aveti?
alcalufu este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 26-08-10, 00:43   #19
Fondator eugenol
Medic Stomatolog

.

CNP-ul nu ar trebui sa apara. Scrie-le sa scoata datele personale si sa lase doar numele si titlurile medicale.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Tag-uri
avocat, banii, ceara, cmd, date, gheata, initiativa, integral, intrebari, lege, lucreze, lucru, luni, medici, medicii, meritam, partea, personale, place, pune, respectarea, simpla, sparg, taxa, tehnica

Uneltele subiectului

LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/5102-medlegis-legislatie-medicala-actualizata-permanent-consultanta-juridica-online/
Publicat de For Type Data
Sfatul Stomatologului.ro - View Profile: Avocat Carmen N This thread Refback 15-10-09 15:28

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
legislatie jurismed Salut 2 22-02-09 23:45
Nou! Consultanta juridica pe eugenol eugenol man Jurisprudenta 0 05-01-09 16:09

Timpul este GMT +3. Acum este: 02:35.

Sus
Alegeti schema de culori preferata: