Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

MedLegis - Legislatie medicala actualizata permanent, consultanta juridica online + ...

discutie din eugenol.ro : MedLegis - Necunoasterea legii NU inlatura raspunderea! Serviciu unic in Romania! Baza de date cu legislatia medicala Romaneasca actualizata ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa a celei mai mari comunitati dentare din Romania! > Administrativ > Anunturi eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare


Like Tree10Multumiri
  • 2 Scris de drLouis
  • 1 Scris de eugenol man
  • 2 Scris de drShimoN
  • 1 Scris de viopoe
  • 2 Scris de eugenol man

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 05-11-08, 06:11   #1
Partener fondator
Avocat
Fara status.
 
.
   
Thumbs up MedLegis - Legislatie medicala actualizata permanent, consultanta juridica online + ...

MedLegis - Necunoasterea legii NU inlatura raspunderea!

Serviciu unic in Romania!

Baza de date cu legislatia medicala Romaneasca actualizata permanent, modele de contracte uzuale, consimtamant informat si consultanta juridica online pentru medici stomatologi si tehnicieni dentari.
In acest moment MedLegis cuprinde:
- 59 de legi, norme, ordonante de urgenta care sunt in baza de date MedLegis si au legatura cu practica medicala.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/5102-medlegis-legislatie-medicala-actualizata-permanent-consultanta-juridica-online/
- 13 modele de contracte plus un ghid cu notiuni de baza referitoare la contracte
- 3 modele de consimtamant informat

Ce primesc?

- Accesul pentru un an la baza de date cu legislatie medicala permanent actualizata, modele de contracte uzuale, consimtamant informat si consultanta juridica online.

- Notificari prin email la aparitia unor legi noi.

- Organizarea legilor in categorii pentru o cautare mai usoara.

Apasati imaginea pentru a o  mari

Nume:	eLegis.JPG
Vizualizari:	1678
Marime:	173,2 KB
Nr:	7432

- Un mic rezumat al fiecarei legi, ordonante, norme petru o mai usoara orientare.

Apasati imaginea pentru a o  mari

Nume:	eLegis2.JPG
Vizualizari:	1188
Marime:	133,3 KB
Nr:	7476

Afla de pe MedLegis schimbarile legislative si nu cand apare controlul in cabinet!

Ai grija de pacientii tai si lasa grija nerespectarii legislatiei sau a incertitudinii asupra corectitudinii normelor pe care le cunosti pe seama noastra.

Poti gasi legile pe "net" dar nu e sigur ca sunt in varianta actualizata (frecvent legile sunt modificate sau sunt completate) ca sa nu mai vorbim de timpul pierdut pentru a le gasi.

Am atasat o poze cu primele legi si subiectul Curpins care contine indexul a tot ce este publicat pe MedLegis. Evident au intrat doar o mica parte in poze!


Vreau si eu, cum fac mai departe?

Doi pasi de urmat pentru accesul timp de un an la MedLegis:
- achitati 96 de RON in contul RO85RZBR0000060007976628 de la Raiffeisen Bank Agentia 480 Bucuresti, Titular: Mihail Neatu
- trimiteti numele de utilizator eugenol si confirmarea de plata* la email plati (a rond) eugenol.ro. sau la fax la 031 4019460.
*confirmarea de plata poate fi electronica, sau scanata / fotografiata daca este fizica

NOTA: NU UITATI! sa mentionati pe langa confirmarea de plata si Numele de utilizator de pe eugenol.
Asa aflam si noi cui sa activam abonamentul


Ce se intampla dupa ce am trimis confirmarea?

Dupa validarea platii veti primi accesul la MedLegis. Pe pagina principala a forumului va apare forumul MedLegis si subforumul Consultanta juridica. Aceastea se folosesc la fel ca oricare alt forum.
Este recomandabil sa va abonati (selectati instant email notifications) la subiectul Ultimele aparitii legislative pentru a primi notificari de fiecare data cand apare ceva nou sau sunt modificari ale legislatiei actuale.
__________________
Avocat partener Carmen N.
MedLegis - Consultanta juridica online, legislatie medicala, modele de contracte, consimtamant informat.

Modificat ultima data de eugenol man; 05-07-11 la 19:08. Motivul: actualizare
Avocat Carmen N este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-11-08, 22:30   #2
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Sa sparg eu gheata

Legisul a fost in lucru timp de cateva luni bune pana sa ajunga in stadiul curent. Si urmeaza updatarile obisnuite.
Am avut si eu aport la partea tehnica (deloc simpla) dar meritul este integral al Doamnei avocat... Ii urez bafta mai ales ca face ce ii place cu adevarat, sa lucreze cu si pentru medici

Puteti pune intrebari sau sa faceti sugestii in acest subiect.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-11-08, 01:50   #3
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Ok

Stii chestiile astea ar trebui sa existe pe site-ul cmdr ca de-ar de aia le pompam in fund cotizatia aia; chiar ar trebui sa ne adunam cativa si sa mergem la urmatoarea adunare generala sa ridicam problema in plenu cmdr..sa ne faca o pagina pe site cu legile la care trebui sa ne supunem ca umili dentisti...ca de unde dracul duamne iarta ma sa stim noi care si ce legi sa facem rost.

Nu vreau sa va subminez initiativa, sfaturile avocatesti merita banul in schimb accesul la legi publice hmm...zic sa fie free...macar pe site la cmdr.
Bakai Attila si irinas au multumit.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-11-08, 11:04   #4
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Lou, sunt de acord cu tine. Dar motivatia CMD , sa nu mai vorbesc de putinta, este ca si inexistenta.
Plus ca nu cred ca au in atributii asta, lucru care ii exonereaza complet.

Sa ne reamintim ca departamentul juridic al CMD a insistat ca medicii sa plateasca taxa petru procesarea de date personale lucru care era (asa cum am spus la vremea respectiva) complet inutil deoarece respectarea datelor personale la medici e acoperita de secretul profesional. Unii medici de buna credinta au platit. Nu ar fi ei indreptatiti sa ceara CMD returnarea sumei platite !

Intotdeuna o initiativa privata ofera servicii mult mai bune calitativ decat organizatii in care veniturile (din taxele medicilor) vin indiferent de ce fac ei.

Ce motivatie au sa faca ceva atata timp cat banii vin oricum! Pe cand noi trebuie sa ii meritam. Si pot sa iti spun ca s-a muncit bine la asta. Cautarea legilor ce au tangenta cu medicina, scurt rezumat cu ce este mai important din lege, gruparea lor pe categorii ... si bineinteles consultanta sa si pricepi ceva din ele.
crc a multumit.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)

Modificat ultima data de eugenol man; 10-11-08 la 14:59.
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-11-08, 12:10   #5
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

O initiativa buna , sper ca de acum inainte CMDR sa fie tras in cat mai multe procese de natura civila si penala pt ca lucreaza impotriva medicilor dentisti.
nico si bogdanb au multumit.
drShimoN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 10-11-08, 20:13   #6
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

Este frumoasa initiativa, pe mine chiar ma intereseaza ce se intampla cu cotizatiile pe care le facem agentiilor de asigurare">asigurare pentru malpraxis, care nu sunt gata sa plateasca un leu in cazul in care se iveste o problema la un cabinet( la o conferinta ,ni s-a povestit de un medic roman care practica in Germania, ca Societatea de asigurari la care a facut asigurarea de malpraxis a platit , de ex, pacientului , camasa pe care o purta si care a fost patata ireversibil in cadrul unei sedinte de tratament stomatologic).Nu la genul acesta de probleme ma refer eu, dar sunt cotizant la aceste societati de peste 10 ani, si de fiecare data gasesc in contract niste clauze care anuleaza orice asigurare">asigurare a societatii.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=5102
O alta problema este, din punctul meu de vedere, schimbarea titulaturii din medic stomatolog, in medic dentist, lucru cu care nu sunt de acord, neconsiderand necesara aceasta modificare ca popor de sorginte latina ce ne aflam.
Daca sunteti capabili sa ne consiliati in astfel de lucruri, si nu numai-lista este lunga si discutia se poate intinde pe infinite domenii din ,,medicina dentara", eu sunt dispusa, fara retineri ,sa platesc suma mentionata, existand desigur multe probleme de dezbatut(cursuri la care se cer bani multi si nu se face nimic, cursuri nerecunoscute, decat de cei care le tin, protectia inexistenta a medicului in fata pacientului prin publicitatea negativa din media, schimbarea programei de invatamant , cu diminuarea cunostintelor in scopul realizarii de cursuri postuniversitare neperformante, si imi mai vin multe idei, dar cred ca ati inteles ce vreau sa spun-in alta ordine de idei pe forumul dvs s-a tinut un curs de endo-scurt si la obiect- pe care l-am urmarit cu interes, felicitari!).Cred ca problema principala a celor care fac legi este ca acestia nu profeseaza, doar inventeaza hartii.
Cat despre Colegiul Medicilor, n-am inteles decat ca trebuie sa le platesc obligatoriu acele cotizatii, in schimbul carora nu primesc nimic.Sunt de acord si cu initiativa de a participa la niste sedinte de ale lor, ca membrii cotizanti ce suntem.
Va multumesc pentru atentie.
crc a multumit.
viopoe este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-11-08, 15:45   #7
Partener fondator
Avocat
Fara status.
 
.
   
Default

Prin serviciul de consultanta ofer raspunsuri tuturor intrebarilor care privesc exercitarea profesiei de medic stomatolog si tehnician dentar.

De asemenea pentru hotarari, norme etc. privitoare la medicii stomatologi si cabinete stomatologice, tehnicieni dentari si laboratoare dentare pot indica baza legala (daca exista).

In viitorul apropiat voi publica un ghid cu notiuni pentru intelegerea malpraxisului, acordului informat, secretului profesional, drepturilor pacientului etc.
__________________
Avocat partener Carmen N.
MedLegis - Consultanta juridica online, legislatie medicala, modele de contracte, consimtamant informat.
Avocat Carmen N este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-01-09, 00:49   #8
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Am decis impreuna cu Doamna Avocat Carmen N sa donam 30% din incasarile MedLegis pana se rezolva problema. Nu e mult dar e ceva.
Deja contorizam 1. Voi face transferul cand se aduna cateva pentru a nu pierde la comisioane.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-07-10, 10:22   #9
Ucenic
Medic Stomatolog
Between me, God and google
there's nothing we don't know
 
 
Avatar martini
.
   
Default

salutare!
ma intereseaza sa ma abonez dar am cateva intrebari inainte:

1. cat mai costa abonamentul pe 1an? as dori sa il platesc anticipat integral.
2. abonandu-ma voi fi pus la punct cu tot ce s-a publicat pana acum si este in vigoare sau doar ce modificari legislative vor fi de acum incolo?
3. in caz de probleme de natura juridica (Doamne' Fereste!) pot fi sfatuit tot aici de cineva care are pregatirea necesara?

multumesc!
__________________
Numai bine!
martini este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-07-10, 13:39   #10
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

1. Costul anual este 96 RON platit o singura data si asigura accesul la toate serviciile MedLegis pt un an.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=5102
2. Abonamentul este pentru tot ce s-a publicat pana la zi si actualizari pe durata abonamentului.
3. Serviciul este oferit de un avocat practicant Dna Avocat Carmen Neatu si include dar este limitat la consultanta online pt anumite nelamuriri din domeniul medical.

Aditional Dna Avocat ofera alte servicii in domeniul medical cat si in restul domeniilor (asistenta, consultanta detaliata, reprezentare juridica precum si redactare de acte*) acestea fiind obiectul unei intelegeri directe cu Dna Avocat si nu sunt incluse in serviciul MedLegis.

*In MedLegis sunt salvate modele de contract uzuale pentru domeniul medical si puteti primi ajutor pentru adaptarea acestora. De asemeni consultanta INAINTE de a semna un contract (indiferent de natura lui) ca sa mentionez doar cateva cazuri in care se ofera consultanta.

PS MedLegis are obiectiv principal preventia
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-08-10, 19:03   #11
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

Dragi colegi!
Apropos de datele procesate de CMDR.
E normal sa apara pe net, la indemana oricui, datele cabinetului meu, inclusiv CNP-ul meu?
Stiam ca CNP-ul este confidential si se supune chestiei aleia cu datele cu caracter personal.
Mie, una, nu mi se pare normal.
Voi ce parere aveti?
alcalufu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 26-08-10, 00:43   #12
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

CNP-ul nu ar trebui sa apara. Scrie-le sa scoata datele personale si sa lase doar numele si titlurile medicale.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-09-10, 09:41   #13
Ucenic timid
Medic Dentist
asa si asa
 
 
Avatar medicorina
.
   
Default

cum o pot contacta pe dna avocat Carmen Neatu pentru o consultatie juridica pe probleme medicale? citez "Aditional Dna Avocat ofera alte servicii in domeniul medical cat si in restul domeniilor (asistenta, consultanta detaliata, reprezentare juridica precum si redactare de acte*) acestea fiind obiectul unei intelegeri directe cu Dna Avocat si nu sunt incluse in serviciul MedLegis. " va multumesc
medicorina este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-09-10, 10:47   #14
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

La sfarsitul saptamanii ne intoarcem din concediu si poate fi contactata telefonic sau pe mail.
Da, Doamna Avocat ofera si consultanta separat de MedLegis unde nu se pot oferi decat informatii de baza, fara elemente personale.
Astfel de consultatii se acorda in privat pt a proteja informatiile.
Cu stima,
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-06-11, 11:09   #15
Initiat bine de tot
MD Chirurg Oral
Fara status.
 
 
Avatar mclupu
.
   
Default agentie 480 care e?

am vrut sa platesc online dar ma pune sa selectez din cateva agentii din bucuresti


nu stiu care e 480 si nu vreau sa fac o boacana (legala )

astept raspuns... merci
Imagini atasate
Apasati imaginea pentru a o  mari

Nume:	agentie.jpg
Vizualizari:	784
Marime:	231,3 KB
Nr:	32446  
__________________
Dr. Marius Ciprian Lupu
http://www.facebook.com/mclupu
mclupu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-06-11, 11:25   #16
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Agentia Timpuri Noi trebuie sa fie. In imagine nu apare, probabil ca trebuie sa mai scrollezi.
Multumesc
mclupu si sergiu21 au multumit.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 26-12-12, 21:06   #17
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Cine stie care este pretul minim pentru asigurarea malpraxis pentru medici stomatologi in 2013; si la care societate de asigurari este mai ieftin.
bgeorgescut este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-12-12, 10:35   #18
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar reif_felicia
.
   
Default

Incearca la Astra ;au un pret rezonabil si ei stiu f. bine care este asigurarea pt. stomatologi.
reif_felicia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-11-13, 09:28   #19
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

vreau sa ma inscriu si eu la medlegis , da pana atunci as dori un raspuns daca se poate referior la denumirea cabinetului stomatologic individual . azi ar trebui sa stiu caci mi-am scos cif-ul . M-am facut cmi . Intrebarea mea este : pot sa il denumesc sa zicem un logo : gen lara dent spre exemplu si dedesubt cmi dr numele si prenumele sau trebuie sa poarte doar cmi dr nume prenume. Intreb acst lucru pentru ca am mai vazut cabinete care sunt cmi-uri si au un alt nume comercial. NU stiu cat este de legal sau nu , in acte oricum apare cmi dr .... , dar ca si reclama cu nu nume comercial sau cum sa zic, se poat acest lucru?
Si inca o intrebare: daca pe avize si autorizatii apare cmi dr nume , prenume , iar pe stampila sau pe panoul luminos (reclama ) apare cmi dr prenume nume (exemplu cmi dr pop laura si pe stampila cmi dr laura pop) este vreo problema legala ? trebuie sa imi schimb autorizatiile si sa trec mai intai prenume si apoi nume ? sau sa schimb pe stampila ca e mai usor sa trec cmi dr nume si prenume? Poate sunt stupide intrebarile , dar eu sunt la inceput de drum si poate fiecare mic detaliu de genul conteaza si nu mai vreau apoi sa vina controale sau mai stiu eu ce si sa ma ia la intrebari sau sa fiu nevoita iarasi sa alerg ici colo pentru hartii...imi deschid un cabinet medical si va zic sincer ca am stat sa studiez legi peste legi caci unde mergeam sa ma informez respectiv toata alergatura cu hartzogaraie peste tot ..ma intorceam acasa mai in ceata ...si nu m-am lamurit exact si m-am apucat sa iau legi sa studiez in putinul timp pe care il mai aveam liber ...dar nu am gasit aceste informatii exact. multumesc anticipat si sper sa pot afla un raspuns . O zi minunata ,laura.
Laura. este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-11-13, 09:50   #20
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Parerea mea:

Numele firmei CMI Dr ... este ce trebuie sa iti faci pentru acte. Numele comercial (cu logo si restul) sunt exact cum spune numele modul tau de a comunica serviciul pe care il oferi.
Asa cum google nu spune in comunicari Google International Ireland LTD ci doar Google si tu poti spune LaraDent si poti folosi un logo.

Iti poti face site, fise medicale, reclama in fata blocului folosind logo-ul si numele comercial si doar sa precizezi la date de contact CMI DR.... adresa si restul.

Adica la acte faci ce iti cere legiutorul in rest iti faci reclama cum doresti.

PS Scopul abonamentului este ca sa te poti consulta pt exact ce intrebi si nu pentru a sponsoriza forumul sau altceva ...
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-11-13, 10:06   #21
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go
 
 
Avatar radualionte
.
   
Default

Conform CMDR, exista o dimensiune standard agreata de Colegiu pentru CMI-uri care cuprinde doar CMI Dr...., fond negru cu litere aurii (parca), eventual programul de functionare.
CMI-ul nu are denumire comerciala de tipul "laradent"!
__________________
Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-11-13, 10:39   #22
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Pentru reclama este adevarat, cmdr recomanda un anumit standard dar nimeni nu il respecta.
Nu te opreste nimeni sa ai o sigla si o alta denumire comerciala atata timp cat in comunicarea cu autoritatile de orice fel te adresezi cu CMI.

Reclamele cat vila de mari de prin Bucuresti imi dau cumva dreptate (chiar daca de fapt nu sunt legale, dar este doar o recomandare CMDR, fara sanctiuni ...)

Ulterior iti poti schimba forma de organizare la SRL sau ce o mai fi dar pastrezi sigla si LaraDent pentru pacienti ... mai poti angaja pe altcineva cu un alt CMI la Laradent si pentru pacienti sa ramana acelasi nume.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-03-14, 18:49   #23
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Salut!
Se mai fac abonamente?legile sunt actualizate?Doamna Avocat Carmen N mai ofera consultanta online?
cristi_c este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-11-14, 16:03   #24
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Mai este activ acest serviciu?
danborteanu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-11-14, 18:28   #25
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Da, se oferă consultanta. Am trimis un mesaj privat.

Eman de pe telefonul meu Nokia 1100 cu lanterna
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)

Modificat ultima data de eugenol man; 24-11-14 la 19:39.
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-10-17, 10:16   #26
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Buna ziua!
Cum o pot contacta pe dna avocat?
Mai este activ site- ul?
Multumesc!!
twinky este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
.., ..., ajutor, avocat, banii, buna, ceara, cmd, date, endo, gheata, initiativa, integral, intrebari, lege, lucreze, lucru, luni, medic dentist, medici, medicii, medicina dentara, meritam, partea, personale, place, pune, respectarea, simpla, sparg, taxa, tehnica, tehnician dentar, tehnicieni dentari

Uneltele subiectului


LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/5102-medlegis-legislatie-medicala-actualizata-permanent-consultanta-juridica-online/
Publicat de For Type Data
Sfatul Stomatologului.ro - View Profile: Avocat Carmen N This thread Refback 15-10-09 15:28

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
legislatie jurismed Salut 2 22-02-09 23:45
Nou! Consultanta juridica pe eugenol eugenol man Jurisprudenta 0 05-01-09 16:09


Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (02:18) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO