|
Rezultatul chestionarului: Va place asa? | |
Arata mai bine
|    | 10 | 27,03% | |
Este ok
|    | 12 | 32,43% | |
Era mai bine inainte
|    | 10 | 27,03% | |
Imi este indiferent
|    | 5 | 13,51% | 4Multumiri | |
26-09-08, 18:57
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Culori noi Pentru ca toamna ne bate la usa am zis sa inveselim grafic forumul cu o culoare noua. Stiu ca nu e nimic filozofic sau profesional dar parca era prea mult albastru.
Pareri ?
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
26-09-08, 18:58
|
#2 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de eugenol man Pentru ca toamna ne bate la usa am zis sa inveselim grafic forumul cu o culoare noua. Stiu ca nu e nimic filozofic sau profesional dar parca era prea mult albastru.
Pareri ? | sa fie rosu  ) am postat inainte sa apara schimbarea... e ok si asa |
| |
.
27-09-08, 01:26
|
#5 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 arata ca naiba. e o culoaer foarte tare
ca sa nu rupa ochiul trebe culori neutre
e-man de ce nu incerci un indigo suav sau un albastru inchis?
portocala asta imi aduce aminte de sa traiti bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
| |
.
27-09-08, 02:12
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 DE acord ca e cam tare ... mai incerc cu violet
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 27-09-08 la 02:21.
|
| |
.
27-09-08, 07:53
|
#7 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mai, ori mi s-a intiparit mie foarte tare albastrul initial pe retina, si nu vad portocaliul, ori e ceva de la setari. As vre si io sa votez, insa nu vad portocala.  Di ci?
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
27-09-08, 09:07
|
#8 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 putin "de" mov face intotdeauna bine  ). mai rupe...monotonia! in toate domeniile...
lasa-l asa.
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
27-09-08, 09:41
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Doar o parere: culori pastelate calde.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
27-09-08, 11:25
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nest Mai, ori mi s-a intiparit mie foarte tare albastrul initial pe retina, si nu vad portocaliul, ori e ceva de la setari. As vre si io sa votez, insa nu vad portocala.  Di ci? | Nu mai e portocala e violet. Portocala era prea mecanica oricat am incercat sa o fac blada pt ochi.
Voturile sunt amestecate cu cele pt portocaliu.
Vad ca baietii is mai conservatori. 
Si cu movul am zis ca nu am cum sa gresesc la fete
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
27-09-08, 12:27
|
#12 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Votez pt mov.....  Cand am vazut ieri portocale in fata ochilor ma intrebam daca nu cumva mi s-a stricat monitorul  ))
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
27-09-08, 13:30
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 M-am gandit eu ca o sa am succes la fete .... cu movul
| |
.
27-09-08, 16:44
|
#16 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nu-l indulci prea tare. cade in "obisnuit". nu imi mai place.
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
27-09-08, 20:50
|
#19 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 dada, cam tare
__________________ It's about people. |
| |
.
27-09-08, 20:54
|
#20 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 da da, tare bun
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
28-09-08, 01:58
|
#23 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 mov?!
stiti voi cine umbla in mov? |
| |
.
28-09-08, 08:29
|
#24 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
28-09-08, 10:46
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nest | si eu care credeam ca monitorul meu e de vina, ca nici la mine nu se vede mov.... eu vad ceva intre bleumarin si indigo, si.... E FOARTE BINE ASA !!!!!
we'll see... |
| |
.
28-09-08, 15:29
|
#27 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu, eu vad tot albastru. Ca la inceput. M-am dus la taica-meu sa vaz. M-am minunat. Acolo e mov. Cred, calcului meu ii place pe albastru, deci eu n-am niciun cuvant de zis.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
28-09-08, 15:39
|
#28 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Oare cu un verde olive cum ar arata.,,,???? Ce zici E man...accepti provocarea??
| |
.
28-09-08, 16:35
|
#29 | | La primele mesaje
Student Tehnica D.
.
| - : 0 hehehe!!!!ALB-VIOLET...culorile lui F.C.ARGES
__________________ Ceilalti lupi m-ar sfasia daca ar sti ca urletul meu e, in realitate, un plans (Octavian Paler) |
| |
.
28-09-08, 19:53
|
#31 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
Publicat initial de ELENA06 hehehe!!!!ALB-VIOLET...culorile lui F.C.ARGES | si poli timisoara... forza dinamo!!!!!!!!!!!!! |
| |
.
28-09-08, 23:51
|
#32 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 alb violet
poli timisoara
shi violetul e culoare regala
pro alb-violet
__________________ - style is not something to put on is something that you are born with - |
| |
.
29-09-08, 01:35
|
#33 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sper ca nu asociem culorile site-ului cu diverse culori ale cluburilor de fotbal.Pai mai bine il facem rosu-galben-albastru,ca un papagal,dar nationalist.
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
29-09-08, 10:42
|
#34 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru monitoare CRT (cu tub adica) puteti folosi utilitarul de mai jos sa verificati ce face.
Cred ca merge si la monitoarele TFT.
Fisierul este testat de virusi si e luat din surse sigure.
Pe ecranul principal sus de la albastru spre verde a treia casuta e mov. Puteti regla de la culoare/ contrast pana prima din stanga e albastru si movul e mov.
Mai jos aveti un meniu si puteti testa diverse pt monitor.
Mai exista adobe gamma loader care regleaza paleta de culori luminozitatea ... sa aduca imaginea la standard. Dar vine cu pachetul Photoshop.
Ultima salvare este sa cautati pe net modelul de monitor pe care il aveti si sa gasiti fisierul .inf care face setarile corect pt monitorul vostru. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/4770-culori/
Cum se instaleaza monitorul ?
Start / Control panel / System propreties / Tabul Hardware / Butonul Device manager/ Monitors (apasati pe plus si selectati monitorul care apare)
Daca gasiti numele monitorului acolo atunci e OK. Daca nu Tastati dreapta pe monitor si Update driver
In wizard lasati pe primul screen Yes daca aveti licenta platita de win si legatura la net. Va incerca sa ia de la Bill G driverul.
Pentru restul selectati no si Next. Urmatorul screen Install from a secific location si gasiti locul unde ati salvat fisierul inf pt monitorul vostru.
PS Recomand sa treceti la monitor tft pentru a va proteja ochii. Acum sunt la 22 inchi cu 6-7 milioane. La banii astia nu se merita sa pastrezi tubul.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 29-09-08 la 12:36.
|
| |
.
29-09-08, 18:54
|
#36 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Incepe sa capete culoare...Dragut!  ...
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
30-09-08, 08:42
|
#38 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 si verdele olive?? sa vedem, varza???
| |
.
30-09-08, 10:32
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 acum a aparut si la mine mov.... e urit, urit, urit
orice culoare stridenta da o nota de frivolitate... volanasele ne mai lipsesc
we'll see... |
| |
.
30-09-08, 10:36
|
#41 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
30-09-08, 10:40
|
#45 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
we'll see... |
| |
.
30-09-08, 14:04
|
#46 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 e clar, euglena e varza la design
acum reinventeaza ruata... |
| |
.
30-09-08, 14:11
|
#47 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis e clar, euglena e varza la design
acum reinventeaza ruata... | Taci si nu mai spune 
Oricum sa nu imi spui ca albastrul dinainte era mai breaz ca intri in club la mine (club varza)
| |
.
30-09-08, 14:20
|
#48 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si verzele au o culoare verzuie...  ...Asa ca Nico poate,poate se alege cu verde.
| |
.
01-10-08, 00:18
|
#49 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 marou-ul asta sau cum se scrie e enervant de numa 
nu mi-l place de nici o culoare
nu se poate pune sa alegi tu in ce culoare sa itzi afisheze ?
__________________ - style is not something to put on is something that you are born with - |
| |
.
01-10-08, 00:20
|
#50 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Alin unde vezi tu maro?
| |
.
01-10-08, 00:24
|
#52 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
01-10-08, 00:26
|
#55 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
01-10-08, 00:27
|
#56 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nu vad aiurea
e maro de ma enerveaza ...
shi unde mai pui ca se mishca shi chestia aia de la sigla .. atunci cand intrii pe pagina ... la adreasa de web ... oricum nu se intelege ce scrie acolo
propun sa fie g-ul nostru cel de toate zilele
| |
.
01-10-08, 00:30
|
#57 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
Publicat initial de alin dinca nu vad aiurea
e maro de ma enerveaza ...
shi unde mai pui ca se mishca shi chestia aia de la sigla .. atunci cand intrii pe pagina ... la adreasa de web ... oricum nu se intelege ce scrie acolo
propun sa fie g-ul nostru cel de toate zilele | scrie:scoala acum incepe  ) eu asa vad!!! |
| |
.
 | | | Tag-uri | acord, albastra, art, baie, culoare, culori, discutiile, diverse, est, fete, forum, forumul, grafic, grafica, gresesc, incercat, mecanica, mie, noua, ochi, profesional, setari, succes, telefon, usa  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:33) timp. |