| | |
Rezultatul chestionarului: cite intilniri eugenol in urmatoarele 7 luni? | |
una singura, in noiembrie 08
|    | 2 | 8,33% | |
una singura, in februarie 09
|    | 1 | 4,17% | |
doua intilniri, nov 08 si feb 09
|    | 17 | 70,83% | |
mi-e egal
|    | 4 | 16,67% | 2Multumiri -
1 Scris de sorsirbu -
1 Scris de eugenol man |
12-07-08, 13:42
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 am facut un chestionar... si va cerem parerea...
unii doresc o singura intilnire eugenol in nov 08 sau feb 09, altii le doresc pe ambele... va rugam sa votati...
de asemenea, propuneti tot aici locatii:
-pensiunea/hotelul trebuie sa aiba cam 40 locuri de cazare
-in principiu, pt noiembrie, o locatie in centrul tarii (ca sa fie usor accesibil pt cit mai multi)
-pt februarie, eu am propus locatia "baile felix" (linga oradea)... mi se pare perioada cea mai buna de mers acolo, cind e frig afara si fierbinte in apa, si poti face baie iarna sub cerul liber (eventual si dres cu un pic de ninsoare)... desigur, se pot propune si alte locatii...
Modificat ultima data de nico; 12-07-08 la 13:54.
|
| |
.
14-07-08, 17:14
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 se pare ca marea majoritate vor 2 intilniri... atunci va trebui sa incepem cu organizarea celei din noiembrie... probabil la jumatatea lunii, ca si anul trecut (14-16 nov)...
sariti cu propuneri de locatii.... o prima propunere deja s-a facut: Citat:
Publicat initial de radualionte am idee de o locatie draguta: Valea cu Pesti langa Vidraru dar nu mai stiu exact in ce directie, spre Transfagarasan. . | daca stie cineva mai multe despre aceasta locatie, sa spuna aici... sau sa propuna altceva... multumim...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
29-07-08, 19:55
|
#3 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 http://www.valea-cu-pesti.ro/
La 39 de km de Curtea de Argeş, pe Transfăgărăşan, ne-am oprit la Cabana Valea Cu Peşti. Dacă ajungeţi în zonă, opriţi-vă aici măcar să luaţi masa, pe terasa restaurantului. Priveliştea este magnifică, vederea către partea estică a Lacului Vidraru vă va face să doriţi să rămâneţi. Aveţi unde. Aici există 49 de locuri de cazare, parcare şi chiar o plajă privată.
Noi ne-am oprit aici doar să luăm masa, aveam treabă a doua zi, să plecăm spre Craiova.
Şi acum mă gândesc la acel bulz ciobănesc preparat de bucătarii de la Cabana Valea cu Peşti. Nu pot exprima în cuvinte, duceţi-vă şi mâncaţi-l pe malul Lacului Vidraru. Nu veţi regreta! |
| |
.
29-07-08, 20:01
|
#4 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de sorsirbu http://www.valea-cu-pesti.ro/
La 39 de km de Curtea de Argeş, pe Transfăgărăşan, ne-am oprit la Cabana Valea Cu Peşti. Dacă ajungeţi în zonă, opriţi-vă aici măcar să luaţi masa, pe terasa restaurantului. Priveliştea este magnifică, vederea către partea estică a Lacului Vidraru vă va face să doriţi să rămâneţi. Aveţi unde. Aici există 49 de locuri de cazare, parcare şi chiar o plajă privată.
Noi ne-am oprit aici doar să luăm masa, aveam treabă a doua zi, să plecăm spre Craiova.
Şi acum mă gândesc la acel bulz ciobănesc preparat de bucătarii de la Cabana Valea cu Peşti. Nu pot exprima în cuvinte, duceţi-vă şi mâncaţi-l pe malul Lacului Vidraru. Nu veţi regreta! |
O da!Este zona pe care o ador...doar e ...ACASA...  ...la 39 de km de Curtea de Arges.
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
29-07-08, 20:09
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Super recomandarea dar din pacate nu putem merge acolo decat vara cand e deschis Transfagarasanul.
Mi-a picat fisa tarziu
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-07-08, 20:18
|
#6 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se poate ajunge fara probleme...daca va intereseaza...  ...Cand aflu ceva va anunt...In curand...
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
29-07-08, 20:20
|
#7 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de ann Se poate ajunge fara probleme...daca va intereseaza...  ...Cand aflu ceva va anunt...In curand... | Nu si din N in S.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-07-08, 20:30
|
#8 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Asta asa-i!...Dar si eu sosesc din vest...  .Pe Valea Oltului sau pe Valea Jiului...Se ocoleste...dar ai ce vedea acolo.
| |
.
29-07-08, 20:52
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 hai sa fac eu o propunere de locatie... avrig, la 25 km de sibiu.... zona e f frumoasa.... daca a fost careva acolo si stie de ceva pensiune ok, informatii suplimentare sint bine venite si bine primite....
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
29-07-08, 21:31
|
#10 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Complex Robinson....Predeal....20 de camere...intra 37 de persoane.
| |
.
30-07-08, 13:55
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 balea e ok, dar stii cand se inchide transfagarasanul?
__________________ pot orice..... |
| |
.
30-07-08, 17:51
|
#13 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de titiluka balea e ok, dar stii cand se inchide transfagarasanul? |
sub 1 octombrie nu l-au mai inchis de j da ani |
| |
.
 | | Tag-uri | accesibila, afara, anunt, apa, ati, baie, baile, buna, curand, deschis, doresc, februarie, felix, fisa, gura, intereseaza, locatia, locatie, locuri, merge, mers, noiembrie, oradea, pacate, probleme, propune, propuneti  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:29) timp. |