| | |
Rezultatul chestionarului: Va like eugenolul? | |
Se incarca mai repede, e fain
|    | 10 | 41,67% | |
Cam la fel, e ok
|    | 8 | 33,33% | |
Tot nu imi place
|    | 2 | 8,33% | |
Imi plac noile multumiri, restul e ok
|    | 3 | 12,50% | |
Sunt indecis, sau nu
|    | 1 | 4,17% | 13Multumiri | |
03-05-08, 17:37
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Upgrade al forumului eugenol In scurt timp vom beneficia de un upgrade de forum ce va aduce noi functionalitati. Din fericire nu va schimba modul de lucru al forumului dar pe moment pot aparea disfunctionalitati temporare.
Voi reveni cu detalii.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-05-08, 21:52
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Upgrade-ul a fost facut cu succes.
Noi functionalitati in Panoul de control in stanga unde aveti Networking acolo puteti:
- sa va treceti prietenii si contactele de pe forum
- sa formati grupuri la care puteti fii moderator (unde puteti comunica, salva poze ....)
- sa formati albume in care puteti salva pozele proprii
Va rugam sa raportati disfunctionalitati daca apar. Multumesc
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-05-08, 23:41
|
#3 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Mi-au disparut arcadele
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
03-05-08, 23:43
|
#4 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Na ca le-am gasit, dar in anuntul initial al lui e-man
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
04-05-08, 19:59
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bonus:
Posturi de radio online (deja sunt instalate o parte) precum si posturi TV (inca nu sunt instalate)
Puteti adauga posturi radio si TV sau salva o lista de posturi favorite.
linkul este: http://www.eugenol.ro/forum/radioandtv.php sau il gasiti in partea de sus a forumului sub reclame.
Eugenol Radio si TV
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 04-05-08 la 21:44.
|
| |
.
04-05-08, 22:36
|
#6 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de eugenol man Eugenol Radio si TV  | mall eugenol
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
24-07-08, 18:12
|
#8 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Deh acuma am timp sa ma ocup de el.  Sper sa fie cu folos (adica utile).
Nu mai sunt modificari majore planificate in scurt timp asa ca sper sa fie bine. Cel putin nu la forum
PS Pentru cine are timp au aparut si multe statii TV la FM&TV Nu toate sunt active . Voi curata in curand pe acolo.
| |
.
24-07-08, 18:56
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Vine vine, ca s-a pierdut la un update (nu e din forum, ci am modificat eu)
Poti alege sa vezi subiectele invers (primul sa fie cel mai nou) si nu mai trebui sa faci scroll. E in panoul de control optiuni ... pe undeva.
| |
.
07-08-08, 17:28
|
#11 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 super frumoase ( adica bune) noile butoane de sus, sa traiesti sefule!
__________________ It's about people. |
| |
.
07-08-08, 17:31
|
#12 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cu placere
I am here to please  ... inclusiv pe mine. Cred ca e o idee buna.
Daca aveti sugestii de ce link vital ar trebui pus acolo va rog : ...
| |
.
07-08-08, 17:38
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 de mult voiam sa ne dai din nou "mesajele mele". deja citesti gandurile
| |
.
07-08-08, 17:39
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 stai ca acum m-am gandit la o tema grea pt. tine. Poti sa faci in asa fel incat din modelul standard, fiecare sa isi poata personaliza butoanbele alea? adica sa scoata unul, sa puna altul, fiecare cu ce-i place.
Eu mi-as pune link direct spre blast, ca ma enerveaza rau costin.
| |
.
07-08-08, 17:44
|
#15 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am o tentativa in coloana din stanga. Ai acces din panoul de control unde iti apare o caseta si poti salva acolo linkuri catre ce vrei.
Implica mai multe modificari asa ca mai dureaza ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 07-08-08 la 22:28.
|
| |
.
07-08-08, 20:51
|
#17 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
Publicat initial de augustin Eu mi-as pune link direct spre blast, ca ma enerveaza rau costin. |  fa-ti tab separat cu BB |
| |
.
14-10-09, 20:21
|
#18 | | Administrator
Medic Dentist
.
| - : 0 Forumul eugenol a suferit un upgrade care implica si modificarea linkurilor din forum. Asta inseamna ca daca ati salvat linkuri din anumite subiecte din forum in alte situri sau ca favorite atunci este posibil sa trebuiasca sa schimbati acele linkuri cu cele noi.
Este posibil sa observati o viteza mai mare de incarcare a paginilor.
Multumesc pentru intelegere.
Daca apar probleme va rog sa le raportati pentru a fi remediate.
__________________ admin (adica tot eugenol man) |
| |
.
14-10-09, 20:59
|
#21 | | Administrator
Medic Dentist
.
| - : 0 Care poze nu se vad? Link te rog sa pot verifica mai usor.
Am verificat si pare totul ok ...
--------------------------
Pentru cine este familiarizat cu salvarea de bookmarkuri online evident ca iconitele mici din stanga jos a fiecarui mesaj sau de jos (pentru tot subiectul) pot fi folosite pentru a salva direct in contul dvs  del.icio.us sau  un bookmark spre acel mesaj, subiect....
De asemeni link permanent este linkul ce ramane permanent si poate fi folosit pentru a fi copiat pe alt site daca este nevoie.
__________________ admin (adica tot eugenol man)
Modificat ultima data de admin; 14-10-09 la 23:41.
|
| |
.
14-10-09, 23:41
|
#22 | | Administrator
Medic Dentist
.
| - : 0 Am rezolvat, acum functioneaza si afisarea imaginilor atasate in fereastra.
Pentru cine doreste sa mareasca la marimea originala trebuie sa mai apese inca odata pe imagine.
| |
.
30-11-11, 13:32
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Un alt upgrade si o mutare este planificata pentru acest sfarsit de saptamana.
Daca veti gasi doar o pagina statica sa nu va speriati, ne upgradam si apoi ne mutam pe un server (mult) mai puternic.
Multumesc pentru intelegere.
| |
.
30-11-11, 17:00
|
#24 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Un alt upgrade si o mutare este planificata pentru acest sfarsit de saptamana.
Daca veti gasi doar o pagina statica sa nu va speriati, ne upgradam si apoi ne mutam pe un server (mult) mai puternic.
Multumesc pentru intelegere. | eu am incercat acum sa incarc niste poze din calc. cu agrafa si nu reusesc ,ceva idei? |
| |
.
30-11-11, 17:06
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 incearca sa redimensionezi pozele la marimea ceruta in tabel (vezi 'managementul fisierelor') inainte de a le uploada pe forum.
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
30-11-11, 17:54
|
#26 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico incearca sa redimensionezi pozele la marimea ceruta in tabel (vezi 'managementul fisierelor') inainte de a le uploada pe forum. | am rezolvat ,mers;inainte totusi nu avem problema asta,s-a schimbat ceva? |
| |
.
30-11-11, 18:35
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da, suntem pe avarie pana ne mutam.
eman cu telefonul
| |
.
19-12-11, 04:06
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Gata Ne-am mutat.
Va rog sa raportati daca apar probleme, au mai ramas de facut cateva maruntisuri dar cred ca e timp de somn ca nu am dormit cateva nopti pe tema asta...
Mai sunt de tradus si cateva fraze, dupa cum ati vazut a aparut un alt sistem de multumiri care ocupa mai putin spatiu in pagina.
Notabil ar trebui sa fie viteza (mai mare) de incarcare a paginilor.
| |
.
19-12-11, 04:18
|
#29 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 GJ!
se incarca mai repede...
nu va speriati de multumirile care apar ca notificari. dispar dupa verificare.
dar de unde se mai multumeste acum? unde e butonul? a fugeat?
--------------------------------
--------------------------------
gasit, link like dreapta/sfarsitul mesajului/deasupra semnaturii, apare doar daca mesajul e in centrul ecranului... ce vioi e! cata energie pe capul lui la ora asta!
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
19-12-11, 04:35
|
#30 | | Administrator
Medic Dentist
.
| - : 0 Nu mai e like ca prea multi like strica, acum e Imi place / multumesc
Sa poata fi folosit pt mai multe ocazii.
| |
.
19-12-11, 04:51
|
#31 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 lol... love is in the air!
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
19-12-11, 17:14
|
#33 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si mie imi place mai ales noul sistem de multumiri si cu topul de sus  nu era mai bine sa avem multumiri si ceva care sa sugereze opusul si sa nu mai avem si multumiri si deget ridicat? |
| |
.
19-12-11, 23:28
|
#35 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de KLMircea Si mie imi place mai ales noul sistem de multumiri si cu topul de sus nu era mai bine sa avem multumiri si ceva care sa sugereze opusul si sa nu mai avem si multumiri si deget ridicat? | Din pacate sistemul de multumiri e doar pozitiv. Pentru un feedback pozitiv SI negativ e sitemul cu manutele.
@pup
Incearca sa stergi cookies sau mai bine sa instalezi un browser mai rapid: Google Chrome; Mozila Firefox
Internet explorer (cel standard din windows e f prost).
Edit: si eu am observat ca un mesaj se trimite mai incet desi paginile se incarca mai repede ca inainte. Am sa vad ce se intampla
| |
.
20-12-11, 16:39
|
#36 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu se descarca unele attach-uri desi am sters cookie-urile.
In rest, pe Opera (browserul meu preferat) se incarca simtitor mai rapid.
__________________ Dr. Andrei Ivan - Toate protocoalele mele terapeutice sunt la stadiul de draft. |
| |
.
20-12-11, 16:55
|
#37 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mie nu imi place sistemul nou de multumiri pt ca am impresia ca tre sa apesi pe ceva de doua ori, deci un pic mai anevoios. inainte era mai simplu, vedeai imediat toti utilizatorii care au multumit si, in plus, in engleza e corect, dar in romana nu prea.
Ma refer la formularea someone liked something... In romana nu poti sa zici Gigel i a placut ceva...
E doar parerea mea, insa, si, in plus, mai important e continutul mesajului decat aspectele astea.
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
20-12-11, 21:15
|
#38 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 De traducere nici eu nu sunt multumit. Am lasat si placutul pe langa multumiri.
Avantajul mare este ca nu incarca pagina indiferent de numarul de multumiri, este plasat intr-un spatiu gol fara sa mai lungeasca pagina.
Bonus este si lista din coltul dreapta sus.
Pot reveni la vechiul sistem, eventual un chestionar ar putea fi util...
eman cu telefonul
| |
.
22-12-11, 20:06
|
#39 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dupa ce am testat eugenolul pe Internet Explorer (acesta e programul cu care probabil ca accesezi eugenolul) va recomand cu caldura sa il schimbati cu: Google Chrome Firefox in Engleza sau varianta in Romana (alegeti limba Romana mai jos in tabel, coloana din stanga, cea pentru Windows, daca ai Mackintosh sau Linux mai mult ca sigur ca stii ce sa selectezi  )
PS In Chrome paginile se incarca aproape instantaneu. Inca la upload (cand trimiti un mesaj) dureaza putin. Mai urmeaza optimizari si teste.
(comentariile din paranteze sunt pentru cei mai putin cunoscatori in ale calculatoarelor).
| |
.
22-12-11, 20:42
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dar ceva pt tablete? Browserul tabletei pe care l foloseam pana acum nu mai merge pt eugenol( decat f greu), iar mozzila pt android arata naspa rau, iar google chrome am impresia ca nu exista inca pt android...
| |
.
22-12-11, 20:45
|
#41 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Inca nu au fost facute optimizarile asa ca speram sa mearga si pe browserul tabletei.
Tot persoana cu serverul ma ajuta si cu aplicatia pt android sa mearga direct in forum (si cu trafic mai mic).
Dar cred ca aplicatia la anu' optimizarile pe seara.
| |
.
23-12-11, 10:46
|
#42 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| = : +3 (+3/-0) Eu de pe telefon ( android ) nu pot sa "i-a placut/multumit" la nimeni. Butonul nu exista. Fara discutie ( desi e forum de discutii  ) sistemul vechi era mai bun. |
| |
.
23-12-11, 12:54
|
#43 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da, tare greu merge de pe tableta  se blocheaza........ |
| |
.
23-12-11, 14:02
|
#44 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Radu, tre sa dai un "click" undeva pe suprafata mesajului unde nu scrie nimic, urmat dupa o pauza de alt click.
Se ntelege ca vorbesc de apasari cu dejetu. Astfel iti va aparea acel buton de like.
Nu trebuie sa fie apasari succesive pt ca atunci se mareste imaginea...
| |
.
23-12-11, 14:18
|
#45 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Suntem inca in testari si am preferat sa fie de sarbatori (de fapt ma bucur ca asa a iesit ca eu vroiam sa fac mai devreme mutarea) cand e mai putin trafic.
Radu, daca mergi pe telefon cu browserul pe eugenol am sa rezolv punand linkul sa apara permanent (cel de multumiri). Nu merge java pe telefon.
Daca esti cu Tapatalk atunci din pacate astept sa puna suport pt acest sistem de like/multumiri. Am sa pun o solicitare.
Cum spuneam situl e inca in testari. Din pacate mutarea era musai pt ca traficul prea mare a pus serverul pe butuci. Cum tot trebuia sa schimb am trecut la o solutie ce imi permite sa ma pot adapta rapid sa pot primi toti medicii din Romania toti odata pe forum si sa nu crape.
Folosesc un alt tip de server (mai puternic) si un alt script pe care ruleaza scriptul eugenolului (mult mai performant).
Concluzia: inca in testari vom mai umbla la setari pana la o configuratie optima.
Orice raportare ma ajuta asa ca nu ezitati. Nu am cum sa stiu ce probleme intalniti daca nu imi spuneti.
-------------------------- Citat:
Publicat initial de Adrian Adn Radu, tre sa dai un "click" undeva pe suprafata mesajului unde nu scrie nimic, urmat dupa o pauza de alt click. | Am sa fac eu linkul sa apara permanent asa ca sari peste primul click. Era mai frumos asa ca nu incarca pagina ...
Din pacate nu am sa pot face prea curand asta pt ca mai trebuie instalate si altele sa pot avea acces remote pe server.
| |
.
24-12-11, 06:35
|
#49 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 nici pe android nu apare link-ul de multumiri... acces direct, fara alte aplicatii
| |
.
27-12-11, 09:52
|
#50 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 m-am prins ce e cu multumirile:
pe calc, link-ul apare numai cand pui mouse-ul pe mesajul care te intereseaza... telefoanele n-au mouse... daca ar putea fi facut sa nu mai fie asa vioi...
| |
.
27-12-11, 12:10
|
#51 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si eu am inteles asta  SI MERGE SI PE TABLETA ANDROID - e un pic ciudat ca trebuie sa plimbi degetul pe unde sti ca este si apare. |
| |
.
06-01-12, 11:43
|
#52 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In primul rand, nu stiu de ce iti apare forumul pe galben in loc de albastru (doar daca n-ai setat asa culorile). Nu-mi dau seama ce browser folosesti... Daca e IE, incearca cu Mozilla sau Google Crome. Incepe prin a sterge cookies, goleste cache-ul, recent history si off-line files. La parola, am vazut ca ai incercat s-o rescrii, da-i si "remember password" si bifeaza si casuta cu "tine-ma minte" cat stai logat. Deocamdata, cam atat ca idei, incearca si asa si mai vorbim...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
10-01-12, 13:45
|
#55 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Multumesc Mihai. Am sa rezolv problema cat de curand.
| |
.
13-01-12, 23:36
|
#57 | | Avansat
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) Eu am impresia ca paginile Eugenolului se incarca mai greu ca inainte.
__________________ Stai cât mai departe de prost, s-ar putea să bubuie! |
| |
.
 | | | Tag-uri | ac, ati, buna, calculator, contul, direct, eugenol, evident, folosi, folosite, forumul, link, linkul, mesaj, mici, modificarea, nevoie, online, pare, permanent, poze, probleme, ramane, raportati, salvat, ski  | Timpul este GMT +3. Acum este: 06:15. |