|
Rezultatul chestionarului: Va like eugenolul? | |
Se incarca mai repede, e fain
|    | 11 | 44,00% | |
Cam la fel, e ok
|    | 8 | 32,00% | |
Tot nu imi place
|    | 2 | 8,00% | |
Imi plac noile multumiri, restul e ok
|    | 3 | 12,00% | |
Sunt indecis, sau nu
|    | 1 | 4,00% | 13Multumiri | |
14-01-12, 09:46
|
#59 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In timpul zilei, imi da de cateva ori "the connection was reset" si trebuie sa-i dau reconectare sau "try again"...E putin enervant, nu ceva deosebit.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
14-01-12, 13:49
|
#61 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu stiu cum e la voi (poate probleme de retea / internet) dar la mine merge brici, repede, fara erori, fara blocari, fara mesaje dubioase.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
15-01-12, 08:08
|
#62 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Am optat sa mut eugenolul pe un server in germania unde sunt multe avantaje si un singur dezavantaj viteza de conexiune poate scadea dat fiind distanta. Inainte era in ro. Din fericire mai sunt o gramada de optimizari de pus plus ca acum pot intra triplul numarului maxim de vizitatori fara sa transpire serverul.
eman cu telefonul
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
26-01-12, 15:42
|
#63 | | Ucenic timid
Aspirant la MD
.
| = : +1 (+1/-0) Este superb acest forum. Multumesc mult pentru efortul pe care l'ai depus si inca il depui!
Singura chestie care mi se pare cam ciudata este aceea ca mesajele nu se vad in ordine cronologica ca pe alte forumuri (ex. pagina 1 sa contina primele mesaje, pagina doi urmatoarele mesaje, etc.) ci exact invers. Dar banuiesc ca exista un motiv pt acest lucru.
Probabil ca notificarile prin e'mail la raspunsuri ar solicita prea tare servarul actual. Insa sunt foarte necesare dupa parerea mea si cred ca utilizatorii ar fi de acord sa vada cate o reclama pe forum dar sa aiba notificari.
Multumesc! |
| |
.
26-01-12, 16:11
|
#64 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de tzaq93 mesajele nu se vad in ordine cronologica ca pe alte forumuri | Citat:
Publicat initial de tzaq93 notificarile prin e'mail la raspunsuri | vezi 'panoul de control' din bara albastra stinga sus... de acolo iti poti seta asa cum doresti ceea ce am citat din mesajul tau.
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
26-01-12, 20:24
|
#66 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Din pacate toate notificarile nu functioneaza temporar. Pe saptamana viitoare ne ocupam de probleme...
Multumesc de intelegere si pt aprecieri.
eman cu telefonul
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
 | | | Tag-uri | ac, ati, buna, calculator, contul, direct, eugenol, evident, folosi, folosite, forumul, link, linkul, mesaj, mici, modificarea, nevoie, online, pare, permanent, poze, probleme, ramane, raportati, salvat, ski  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:28) timp. |