1Multumiri -
1 Scris de nest |
07-04-08, 11:25
|
#1 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Party Denta 2008 Nimeni nimik??? nu mai aveti chef de un party la Denta...deja zilele curg si mai este putin..Cine vrea sa ridice mana sus..!!!!! 
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie )
Modificat ultima data de eugenol man; 07-04-08 la 11:45.
|
| |
.
07-04-08, 11:44
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Joi seara la Oldies unde am mai facut ... (asta ca sa scurtam perioada de "negocieri")
Pareri ... dar rapid ca trebuie rezervat.
Si evident sa spuneti cati doriti sa veniti.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
07-04-08, 11:56
|
#3 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Vineri seara....
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
07-04-08, 12:08
|
#4 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Kitty1604 Vineri seara....  | Multi pleaca vineri dar sa mai vedem ce si cum ...
Mie imi este egal.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
07-04-08, 13:39
|
#5 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 si eu vin Salutare!
Eu sunt la Bucuresti, asa ca dak se stabileste, vin
Pana joi oricum ne vedem la masa rotunda de tineret miercuri de la 3 nu? :P
Vlad |
| |
.
08-04-08, 00:37
|
#9 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 vineri? a strigat cineva vineri?vineri o data...vineri de doo ori....adjudecat
daca e vineri, pot si eu ...tare mi-ar placea sa cunosc mai multi eugenoli |
| |
.
08-04-08, 01:47
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Adjudecat pt vineri. Sper sa mai fie locuri de rezervat
| |
.
08-04-08, 16:46
|
#12 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Smecherie de facut bani :
Oldies 20 ron intrarea de persoana. 10 ron poti sa consumi.
Mai trebuie sa consumi 20 de ron (probabil 2 beri) obligat fortat.
Apoi inca 50 ron de masa
Imi fac bar si inchid eugenolul ... Spuneti rapido cati mai veniti ... Ora probabil de la 9-10 vom fi cativa pe acolo.
Locul: cauta pe google "Oldies Mosilor"
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 08-04-08 la 16:56.
|
| |
.
08-04-08, 16:56
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0  nu pot sa vin
recuperam la bulgari |
| |
.
09-04-08, 02:00
|
#16 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cred ca o sa vin direct de la Dreamu' din scaun.
Dom'doctor am voie sa beau o bere dupa ce te balacaresti pe la mine in canale? |
| |
.
09-04-08, 15:35
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Suntem doar 8 doritori ... mai veniti ... ?
Sau mergem sa facem nani
| |
.
10-04-08, 08:04
|
#18 | | Initiat
MD Parodontolog
.
| - : 0 Suntem 9!
__________________  Fiecare shut in dos este de fapt un salt inainte! |
| |
.
10-04-08, 14:17
|
#20 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Vin si EUUUUUUUUUUUUU....
| |
.
10-04-08, 15:10
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 si eu, si eu!
beau o bere cu voi si ma duc sa ma culc dupa, ca sambata bag de la 8 ca migu!
__________________ It's about people. |
| |
.
10-04-08, 19:58
|
#23 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 trec si eu vreo juma' de ora...
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
10-04-08, 20:34
|
#24 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Care reusiti sa sunati la 0723666551 la Oldies sa confirmati rezervarea pentru masa din dreapta de 8-10 locuri (nu prima a doua) Am sunat odata si a ramas ca mai sun odata sa confirm.
Nu am mai reusit sa ii prind si am sunat la toate orele posibile!
Spuneti ca rezervarea e pe numele Eugen (eugenol nu le iese niciodata  )
| |
.
10-04-08, 21:18
|
#25 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 poate vin si eu cu sotul...
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
10-04-08, 21:22
|
#26 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 mi-am adus aminte ca am treaba... distractie placuta
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
11-04-08, 00:38
|
#27 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man Care reusiti sa sunati la 0723666551 la Oldies sa confirmati rezervarea pentru masa din dreapta de 8-10 locuri (nu prima a doua) | Cum a ramas? A confirmat cineva sau incercam cu totii maine de-i innebunim pe cei din Oldies? |
| |
.
11-04-08, 08:50
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mai incerc eu sa sun sa ii prind. Daca nu e loc ne mutam ca sunt multe pe aproape.
| |
.
11-04-08, 19:36
|
#29 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 S-A SCHIMBAT LOCATIA:
BECKER BRAU
Turturerelor 11, Sect 3
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
11-04-08, 19:49
|
#31 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dupa 9, spunea Barbosu'. Care cand ajunge....
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
12-04-08, 01:41
|
#33 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si man chiar te-a cautat pe la Oldis,dar se pare ca nu v-ati nimerit in acelasi timp pe acolo. 
Ramane pe alta data sa ne organizam mai bine. |
| |
.
12-04-08, 08:13
|
#34 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de mervey n-am vazut schimbarea de local...si l-am si cautat 1 ora jumate pe Oldies(gata...de azi urasc OFICIAL Bucurestiul...nu gasesti 2 care sa-ti zica la fel drumul spre un punct anume)
..si n-am avut nici buna inspiratie sa cer un numar de telefon...data viitoare... | Am asteptat de pe la 9.30 pana la 10.10 in Oldies cu o hartie eugenol.ro  si am intrebat la toate mesele care sunt stomatologi si au venit la o intalnire organizata. O fata draguta mi-a raspuns ca are nevoie de unul (pe bune  ) eu am raspuns ca toti avem nevoie , dar de prins m-am prins mai tarziu.
Sorry Erai singurul (sau unul din cele 2 perosane pe care nu ii stiam) la care nu aveam telefon si pentru care am venit in Oldies.
Data viitoare voi avea timp sa oorganizam mai din vreme.
Noul loc a fost super.
| |
.
14-04-08, 18:30
|
#35 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man A O fata draguta mi-a raspuns ca are nevoie de unul (pe bune  ) eu am raspuns ca toti avem nevoie , dar de prins m-am prins mai tarziu. | ...si eu am venit ca fraierul la Becker Brau...
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
14-04-08, 23:25
|
#36 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 prea mult fum pe acolo..... si baietii aia cu taxa de intrare parca abia asteptau sa scoata banutii de la tine, mai ales ca intrebam de un grup de dentisti...
eu m-am speriat, enervat si am plecat...
alta data parca mi-ar placea sa ne intalnim la herestrau, langa lac si nu in locuri afumate..
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
15-04-08, 12:37
|
#37 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Poza de la party pt Calin...
| |
.
 | | Tag-uri | 36, ani, ati, bani, buna, cauta, dori, doriti, doritori, dreapta, egal, eugenolul, evident, firma, forta, intrarea, joi, locuri, masa, odata, orele, perioada, persoana, rapid, rezerva, seara, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:27) timp. |