|
Rezultatul chestionarului: Doresc sa imi schimb numele de utilizator eugenol | |
Nu
|    | 8 | 66,67% | |
Da
|    | 4 | 33,33% | |
04-08-06, 21:12
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Numele de utilizator nu mai poate fi schimbat! ATENTIE !!!
Numele cu care va inscrieti pe forum nu mai poate fi schimbat!
Pentru a nu crea confuzii si pentru a nu incarca munca moderatorilor va rog sa nu mai cereti schimbarea numelui pe forum pentru ca nu se va mai face.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
12-01-07, 21:31
|
#2 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Eu as vrea sa imi pot schimba numele de utilizator...am fost asa neinspirata cand l-am ales
__________________ Alina Grozavescu |
| |
.
12-01-07, 21:33
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Trebuie sa imi spui ce nume vrei si se rezolva.
Doar trebuie sa il scrii exact cum vrei sa apara.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
12-01-07, 21:36
|
#4 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0  pai... "alina grz" ar fi super ok...
Merci eugenol man
__________________ Alina Grozavescu |
| |
.
12-01-07, 21:42
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cu placere
| |
.
25-01-07, 12:43
|
#6 | | La primele mesaje
.
| - : 0 as vrea si eu sa imi fie schimbat numele de utilizator.adica sa fie numai playazzball16.
multumesc1 |
| |
.
25-01-07, 13:15
|
#7 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Neinspirata alegere...prefer sa-l schimb in ceva mai simplu, precum "Stefan Z".
__________________ Stefan Zanoaga
It's not the arrow (pin), it's the indian (dentist) that's shooting (placing) them. |
| |
.
29-01-07, 19:09
|
#8 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 as prefera si eu trident |
| |
.
04-02-07, 12:49
|
#9 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 salut
as dori si eu sa-mi schimb numele cat de repede.ma simt vulnerabila cu numele adevarat.as dori cosmident.multumesc anticipat. |
| |
.
04-02-07, 12:52
|
#10 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Man Eugenol!! Te rog sa imi schimbi si mie numele
te rog sa il schimbi in: mihnea cafadaru. Ca nu imi plac majusculele alea!!
Multumiri! |
| |
.
11-02-07, 14:50
|
#11 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Acum vazand discutiile legate de GabrielaL/Scubi am aflat ca nu am voie sa fi avut 2 inregistrari(2 nume) pe forum...Imi cer scuze ca nu am citit regulile de la inceput...Primul nume cu care m-am inregistrat nu a fost folosit niciodata sa postez sau altceva, si apoi vazand numele gen "dr.dream" mi s-a parut mai amuzant sa am un nume de genul asta...Desi e tardiv as vrea sa-mi stergeti contul initial(pe care il vedeti dupa IP am inteles...nu vreau sa-l fac public) si sa raman cu acesta, adica cu "lady in red". Si sa ma pedepsiti daca e cazul...ce sa fac...imi asum faptul ca nu am citit regulile desi scrie acolo sa faci asta de la inceput. Lenea asta...Scuze din nou!
__________________ Cecilia
"Be the change you want to see in the world" Ghandi |
| |
.
11-02-07, 19:51
|
#12 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 confirma pe mail numele de utilizator pe care vrei sa il inactivezi sa nu facem gafe.
| |
.
11-02-07, 20:10
|
#13 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de lady in red Acum vazand discutiile legate de GabrielaL/Scubi am aflat ca nu am voie sa fi avut 2 inregistrari(2 nume) pe forum...Imi cer scuze ca nu am citit regulile de la inceput...Primul nume cu care m-am inregistrat nu a fost folosit niciodata sa postez sau altceva, si apoi vazand numele gen "dr.dream" mi s-a parut mai amuzant sa am un nume de genul asta...Desi e tardiv as vrea sa-mi stergeti contul initial(pe care il vedeti dupa IP am inteles...nu vreau sa-l fac public) si sa raman cu acesta, adica cu "lady in red". Si sa ma pedepsiti daca e cazul...ce sa fac...imi asum faptul ca nu am citit regulile desi scrie acolo sa faci asta de la inceput. Lenea asta...Scuze din nou!  |
pai daca nu ai postat nimic , nu se vede ip-ul. |
| |
.
11-02-07, 20:14
|
#14 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 multumesc, eman |
| |
.
13-02-07, 10:52
|
#15 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Schimbarea numelor nu se mai poate face. Cititi va rog mai sus.
Multumim pt intelegere.
| |
.
 | | Tag-uri | ac, atentie, citit, cititi, color, contul, dori, eugenol, exact, firma, forum, gafe, genul, incarca, mail, mie, mihnea, munca, nou, nume, numele, red, repede, rezolva, simplu  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:27) timp. |