| | 13Multumiri | |
16-03-08, 09:02
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Lista participantilor eparty Bulgaria 4-8 iunie editia a 4-a Deschidem oficial lista participantilor la editia IV a intalnirilor eugenol. Locatie: Bulgaria aici (vezi subiectul de initiere a epartyului aici) Perioada 4-8 iunie (cu rezerva ca verificam sa nu se suprapuna cu congresul din Constanta)
Invitati sunt totii membrii eugenol indiferent de vechime (inclusiv viitorii membrii) experienta (medici si studenti)
Intalnirea este doar pentru stomatologi (studenti) si nu pentru insotitori (sotii, soti, prietene) decat daca si acestia sunt stomatologi.
Este o RECOMANDARE nu este obligatoriu.
De ce ? Nu o sa va puteti imparti intre insotitor si eugenoli si nu va fi nimeni multumit. Ma indoiesc ca un nestomatolog participa cu placere la discutii despre "reflexii abisale" sau canale ...
Apoi cu insotitorii stati tot anul. Noi ne vedem odata pe an
Acestea fiind spuse cine e hotarat sa vina sa spuna numele si cate locuri doreste. Eventual va si puteti aranja pe camare (fete cu baieti desigur  )
Este posibil sa schimbam locatia dar decizia se va lua in scurt timp in functie de disponibilitatea locatiei si de numarul de participanti.
Hai sa ne miscam repede...
Lista:
2. f dediu - 2 persoane
3. nico + rx - 2 pers
4. sorsirbu - 2 pers
5. cgcorina - 2 pers
6. mocmon - 1 pers
7. andracaravan - 5 pers
8. sonila stefoni - 2 pers
9. gptr - 1 pers
10. soare adrian -2 pers
11. camellleom - 1 pers
13. mervey + 1 = 2 pers
14. uma + 5 caractere  = 1 pers Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/3339-lista-participantilor-eparty-bulgaria-48-iunie-editia-4a/
15. Cabinet Dr Savu&Co.... 9 persoane.
(Uma + Kitty ---1 camera
si mai vrem 1 apartemant si 3 camere duble)
16. drdream - 2 pers (de vineri pina duminica)
17. rumbu - 2 pers
18 balu + coccolino - 2 pers Numar total de participanti: 38..... deocamdata Lista se va inchide la sfarsitul lunii. Detalii despre plata si altele veti gasi in mesajul urmator.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de rx; 16-06-08 la 23:03.
|
| |
.
16-03-08, 09:03
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Detaliile intalnirii:
Cum se face plata:
....
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
16-03-08, 11:59
|
#3 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 sorsirbu - 2
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
12-04-08, 08:27
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La cererea insistenta a echipei de la Pitesti (ca sa poata veni si ei) incercam sa mutam data. Kitty poate ne ajuti sa ne spui ce date dupa sau inainte sunt disponibile. sa vedem daca suntem cu totii ok.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
12-04-08, 11:16
|
#10 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
14-04-08, 11:29
|
#13 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 vin si eu, 1 persoana
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
15-04-08, 22:00
|
#14 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Moi aussi!
1 person! |
| |
.
16-04-08, 17:18
|
#15 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Buuuuuuuuuuunnn..dupa voturi nenumarate am ajuns la o concluzie...data in care am putea si noi sa venim este 25-29 iunie  ..este ok???
Mai ramane sa numaram echipa...oricum vom fi in jur de 10,poate mai multi!
| |
.
16-04-08, 20:41
|
#16 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 cu scuzele de rigoare in perioada aia is plecat din tara. daca ramane aia perioada eu nu mai pot sa vin.
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
17-04-08, 10:29
|
#17 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 salutare tuturor...
4-8 iunie suna minunat si pt mine...
mi-ar placea mult sa va cunosc "in carne si oase", dar in saptamina 25-29 nu sint disponibila...
Asteptam informatii suplimentare, in timp util.
Cristin Ghita - 1 persoana, ca sa respectam sugestia lui eman...daca-i musai, cu placere
Multumesc!
ps.si eu sint fan Bulgaria, daca e extrasezon...dupa principiul filozofului bulgar:"daca da, da, daca nu, nu"...
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
20-04-08, 18:27
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 inca nu e batuta in cuie
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
20-04-08, 20:16
|
#24 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 4-8 iulie...noi nu putem veni.
| |
.
21-04-08, 07:42
|
#25 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Kitty1604 4-8 iulie...noi nu putem veni.  | 'Noi' cati suntem?
| |
.
21-04-08, 11:38
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nici eu nu pot 11-15 iunie
| |
.
21-04-08, 12:05
|
#29 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man 'Noi' cati suntem? | Noi inseamna vreo 9-10 persoane  ....inca nu ne-am numarat nestiind inca data exacta..
| |
.
21-04-08, 12:35
|
#30 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dar pe 18-22 puteti veni?
| |
.
21-04-08, 12:45
|
#31 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man Dar pe 18-22 puteti veni? | "Sefu" ( de trib )    ...a spus DA !!!  Am putea veni atunci !
| |
.
21-04-08, 14:21
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Hai sa incercam cu 18-22 iunie
Pareri pro contra ....
| |
.
21-04-08, 14:40
|
#33 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pro
+ inca 5 caractere |
| |
.
22-04-08, 14:52
|
#35 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Salutare tuturor!
Modificare de program in ceea ce ma priveste:toata luna iunie voi fi "pe insula"  , deci nu pot veni in bulgaria.
va doresc petrecere frumoasa tuturor, multe beri reci(ZagorKa, Kamenitza...numa' bune  ), si distractie pe cinste.
si sper ca nu am incurcat rezervarile!
P.S. si amatorilor de excursii, o zi la Nessebar(aprox 145 km de albena.)
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
22-04-08, 21:26
|
#36 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 hotaratilor !!!!!!!
am o propunere -un playlist pentru party -fiecare sa vina cu doua-trei propuneri de melodii - ma angajez sa le downloadez si sa le trec pe un stick
__________________ Daca nu reusesti de prima oara, distruge orice dovezi ca ai incercat. |
| |
.
22-04-08, 22:14
|
#37 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0  super idee mocmon !
pot sa deschid eu lista ?
1.The Doors _ Light my fire
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
22-04-08, 22:23
|
#38 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 2. the doors - show me the way to the next whisky bar (imi scapa titlul real)
we'll see... |
| |
.
22-04-08, 23:17
|
#39 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
23-04-08, 17:32
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Vesti din Bulgaristan Azi dupa munca am dat o tura pe la locul faptei, iata cu ce m-am intors:
In primul rand sa dau niste indicii despre cum se ajunge acolo: la iesirea din frontiera Vama Veche mergi 13 km (trecand prin doua sate Durankulak si Vaklino ) si gasesti un drum la stanga cu indicatorul Krapec . O iei pe acest drum si in 2 km ajungi la mare iar pe partea stanga ai complexul Yanitza. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3339
Am prins la fix perioada 18-22 iun Yanitza I este gol si l-am convins pe manager sa opreasca toate rezervarile in perioada aia si eu sa-l sun pe 5 mai si sa-i zic nr exact de persoane. Tot cam atunci trebuie sa-i trimit si banii (avans 30%) Hotelul are o capacitate de 50 de locuri , 46 in camere duble si 4 in 2 apartamente .12 din camerele duble au si cate o canapea extensibila pentru cei cu copii si la nevoie se aduc si patuturi pentru copii sub 2 ani.
Prtul este de 29 de leva de persoana pe noapte deci cam 16 -17 euro
Apartamentele sunt 75 de leva pe noapte deci cam 40 de euro
Toate camerele au televizor, aer conditionat, wireless internet.
In banii de cazare intra mic dejun , pentru restul meselor avem la dispozitie 2 restaurante , in cateva zile voi primi pe mail meniurile traduse in romaneste.
Alte facilitati: piscina, teren de tenis si de volei, marea la 20 de metri
Imediat dupa noi se organizeaza acolo un Eugenol Party bulgaresc, cica asteapta 100 de dentisti aveau rezervate ambele hoteluri.
Astept feedback |
| |
.
23-04-08, 19:25
|
#41 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Super! si au si internet wireless    facem transmisie live de la eparty !
Eu sunt pentru. Marcheaza o camera de 2 locuri pt mine (o saptmana)
Nu ai facut si tu poze de acolo ...
| |
.
23-04-08, 19:31
|
#42 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ma faceti sa mor de ciuda ca nu pot veni. din 19 in 26 iunie imi scot fizicu si familia la mare in Antalya. biletele deja sunt platite de 1 luna.
ramine pe alta data.
__________________ dr. Bogdan OPREA
medic stomatolog
colaborator Kerr Romania |
| |
.
23-04-08, 20:08
|
#44 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
24-04-08, 07:12
|
#45 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 feedback pozitiv 
sa ne grabim cu lista si sa vedem cum strangem banii .
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
24-04-08, 20:34
|
#47 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 2 cu copil pe toata saptamana (de sambata pana duminica viitoare)  . Scrie contul IBAN si iti fac transfer. Sa spui cat trebuie.
| |
.
02-05-08, 14:19
|
#48 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Cabinet Dr Savu&Co.... 9 persoane.
Uma + Kitty ---1 camera
si mai vrem 1 apartemant si 3 camere duble
| |
.
04-05-08, 13:39
|
#50 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 bre, pana la urma se vine cu sotii, copii, catei si purcei?
__________________ It's about people. |
| |
.
04-05-08, 15:12
|
#51 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In principiu fara, ca alfel nu vei prea sta cu eugenolii. Dar sunt si exceptii.
| |
.
04-05-08, 21:09
|
#52 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 io cre' ca de data asta exceptiile vor predomina, din cauza locatiei
we'll see... |
| |
.
05-05-08, 08:57
|
#53 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si eu sunt de parere sa se vina cu sotii si copii , nu de alta dar mai bine 20% din timp cu noi decat de loc  Speram totusi ca piscina si parcul de joaca sa tina familia destul de ocupata ca sa fie loc de discutii de dinti. |
| |
.
05-05-08, 09:21
|
#55 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nush cum ai numarat 34, ca sint 40 in cap
we'll see... |
| |
.
05-05-08, 09:42
|
#57 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
we'll see... |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, anul, baie, bulgaria, buna, cabi, camere, color, congresul, discutii, editia, eman, eugenoli, iunie, lista, locatia, locatie, locuri, mesajul, obligatoriu, participantilor, recomandare, repede, stoma, stomatologi, studenti, supra, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:26) timp. |