|
08-02-08, 13:47
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 f.dediu moderator nou pe eugenol! f.dediu a ales sa accepte invitatia echipei eugenol de a se alatura noua ca moderator.
Cum eugenolul i-a hranit pasiunea pentru stomatologie in ultima perioada si a avut intoteauna o atitudine pozitiva, proactiva (vezi eparty in Bulgaria initiativa sugerata chiar de el!) este o onoare pentru noi sa il avem alaturi si sa ii spunem : Bine ai venit in echipa eugenol!
NOU: acum formula cu si mai multa pasiune 
eugenol - 100% pasiune 8)
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
08-02-08, 23:26
|
#2 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Bine ai venit Florin in zona moderatorilor...coooooooooooooool :wink: :wink:  . Dainuire indelungata. :wink:
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
10-02-08, 18:48
|
#6 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 felicitari Florin. Iti doresc multa rabdare si nervi de otel
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
11-02-08, 10:03
|
#9 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de drdream liniutza o :wink: | bine ma, invatza tu gramatiq: auale-o |
| |
.
11-02-08, 10:16
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis auoleo am puso!  | din pacate ca moderator trebuie sa am moderatie asa ca n-ai pus-o :wink: |
| |
.
13-02-08, 19:15
|
#12 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Bafta Florine !!!
sa fii aspru ca moderator, dar totusi logic in decizii, asa cum s-a intamplat si pana acum cu ceilalti moderatori !
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
13-02-08, 21:46
|
#14 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ..nu soft ,cel mai indicat e medium  Felicitari f.dediu! |
| |
.
15-02-08, 00:57
|
#16 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu il propun pe Louis mod.
Sariti cu votul |
| |
.
22-02-08, 22:58
|
#20 | | La primele mesaje
Medic Dentist
.
Publicat initial de dentist declar pe louis dentistul cu cel mai realist si negru umor de pe eugenol. | Chiar daca sunt nou pe forum sunt de acord cu parerea lui "dentist".Acum inca sunt in "rasfoirea" site-ului dar sunt foarte incantat.Am multe de invatat de aici. |
| |
.
 | | Tag-uri | ani, anti, atitudine, bulgaria, color, constitutie, echipa, eparty, eugenol, eugenolul, fiu, gheatza, grama, initiativa, intamplat, logic, nou, noua, onoare, perioada, propune, public, stoma, stomatologie, vita  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:21) timp. |