| | |
Rezultatul chestionarului: Acorda o nota de la 1 la 5 eugenolului | |
5 (excelent)
|    | 40 | 54,79% | |
4
|    | 21 | 28,77% | |
3
|    | 6 | 8,22% | |
2
|    | 3 | 4,11% | |
1
|    | 3 | 4,11% | |
05-02-08, 20:20
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Opinia ta despre eugenol! - Voteaza acum. Dragi eugenoli.
Am hotarat sa deschid un subiect in care sa vorbim despre eugenol.
Ce ar putea sa faca mai bine?
Cum?
Ce face bine si sa continue?
Va place ceva anume si nu gasiti pe eugenol?
Va displac anumite lucruri de pe eugenol?
Eugenol Bay e interesant dar nu prea am inteles ...
...
Dorim sa va auzim parerea. Acest subiect are reguli speciale !!!
Scopul acestui subiect (foarte important de altfel) este sa incercam sa identificam problemele eugenolului si sa le rezolvam precum si lucrurile bune pe care le facem pentru a le face mai des.
Comentariile la bascalie despre cele scrise aici vor fi sanctionate f. drastic asa ca va rog atentie (cei vizati stiu). E sigur sa iti spui parerea aici!
E un loc in care cei care sunt pe forum dar nu au scris inca o pot face pentru a-si spune parerea. Cei care sunt eugenoli mai vechi sa isi adune gandurile intr-un mesaj si sa spuna parerea lor.
Sugerez pentru usurinta citirii formatul (un exemplu de raspuns): Citat:
Pro:
-
-
Contra:
-
-
...
Parerea mea este ca ...
| Acest subiect va ramane deschis in permanenta si vom incerca sa invatam din cele scrise de voi aici, pentru a face eugenolul un loc placut pentru cat mai multi dintre noi.
Ne asumam ca am si vom gresi speram din ce in ce mai rar.
Nu greseste decat cel care nu face nimic!
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
06-02-08, 11:37
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pro: am invatat de pe eugenol o gramada contra: toleranta cam mare pentru molii (a se citi offtopicari) , acces prea usor al neavenitilor, ierarhizarea userilor dupa nr de posturi ( fie ele simple aprobari sau dezaprobari ale celui dinainte).
in rest treaba merge |
| |
.
09-02-08, 15:33
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Perceptia Eugenol O sa divaghez putin si o sa descriu parerea dentistilor despre eugenol.ro
Saptamana trecuta ma aflam la Brasov la Bradenta si asteptam sa inceapa un curs. In spatele meu doua tinere colege discutau probleme legate de practica de zi cu zi. La un moment dat vine vorba de Eugenol una din ele avea ceva nelamuriri si cealalta o sfatuia sa caute pe Eugenol. "-Dar acolo intra numai bazati si daca intrebi ceva fac misto de tine!" a replicat prima. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/3121-opinia-ta-eugenol-voteaza/
Nu am putut sa ma abtin si am intervenit si le-am spus sa intre si sa citeasca putin apoi sa intrebe acolo unde e cazul fiindca bazatii le vor raspunde, doar mistocarii de profesie le vor lua peste picior. Sunt sigur ca daca reusesc sa treaca de faza de acomodare vor avea ce invata.
Una peste alta Eugenolul este perceput ca un forum elitist si putin deschis la nou, si asta ne poate priva de contactul cu multi oameni capabili dar care nu au stomacul sa suporte anumite interpelari...
O fi bine, o fi rau? |
| |
.
09-02-08, 18:39
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cine voteaza note f mici e rugat sa ne si spuna motivul. Poate reusim sa ne schimbam.
Votul pe nota 2 a fost motivat mai sus  Multumim
Elitist poate ca inteleg (desi nu e cazul) dar ca nu e deschis la nou  Chiar ca nu pricep.
Tocmai am lansat un serviciu nou... Eugenol Bay.
Hai curaj ca nu muscam pentru ca avem departator. 
Si culmea ca parerile nu tocmai bune despre eugenol ne ajuta cel mai mult.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
09-02-08, 23:05
|
#6 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 pro:
-acopera o multime de subiecte
- f bine structurat
-util si recreativ
contra:
- unele atitudini personale(desi nu prea au vreo vina moderatorii pt asta)
Nota 4! as fi dat 5, dar poate mai imbunatatiti site-ul si ma lasati fara calificative
__________________ Everything is okay in the end. If it's not okay, then it's not the end. |
| |
.
12-02-08, 12:25
|
#7 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 atitutdine ca a mea de exemplu?
schimbare schimbare!
__________________ Dr. Cafadaru Mihnea |
| |
.
12-02-08, 15:19
|
#8 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dintr-o regretabila eroare mesajul lui drtooth (proaspat reintors dupa un ban de o saptamana) a fost sters. Citez: Citat:
Apropo,
am inteles, indirect, de la un anume moderator, ca ne putem bate joc unii de altii in scris, fara repercursiuni (in afara de cele morale, individuale care ni s-ar putea declansa accidental), ne putem spune prosti, bolnavi psihic, tonti, etc.......dar,.... sub nici o forma ! ...repet....sub nici o forma!!........... nu putem spune unora dintre colegi Shoricei, pt ca vom fi pedepsti!!!!!
Oricum daca aveti vreo plangere, nu aveti nici un drept la ea, pt ca pt aceste servicii de forum nu platiti!
Asta e, daca ne-am nascut in Ro! Ghinion!
Astept BAN pt. 99 de ani!
| |
.
12-02-08, 15:37
|
#9 | | Initiat
MD Parodontolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de eugenol man Dintr-o regretabila eroare mesajul lui drtooth (proaspat reintors dupa un ban de o saptamana) a fost sters. Citez: Citat:
Apropo,
am inteles, indirect, de la un anume moderator, ca ne putem bate joc unii de altii in scris, fara repercursiuni (in afara de cele morale, individuale care ni s-ar putea declansa accidental), ne putem spune prosti, bolnavi psihic, tonti, etc.......dar,.... sub nici o forma ! ...repet....sub nici o forma!!........... nu putem spune unora dintre colegi Shoricei, pt ca vom fi pedepsti!!!!!
Oricum daca aveti vreo plangere, nu aveti nici un drept la ea, pt ca pt aceste servicii de forum nu platiti!
Asta e, daca ne-am nascut in Ro! Ghinion!
Astept BAN pt. 99 de ani!
"regretabila eroare" ......  zici ca e un comunicat oficial la care minciuna "ascunsa" e atat de evidenta!
__________________  Fiecare shut in dos este de fapt un salt inainte! |
| |
.
12-02-08, 21:10
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu vad ce disimulam cand mesajul a fost publicat. La cerere, pot publica si mesajele private primite de la tine. Dar nu cred ca ai sa imi ceri.
Ne straduim sa invatam si de la contestatari. Norocul nostru e ca sunt putini.
Esti in eroare. Plangeri se pot face. Nu suntem obligati sa le dam curs.
| |
.
12-02-08, 22:02
|
#11 | | Initiat
MD Parodontolog
.
Publicat initial de eugenol man Nu vad ce disimulam cand mesajul a fost publicat. La cerere, pot publica si mesajele private primite de la tine. Dar nu cred ca ai sa imi ceri.
Esti in eroare. Plangeri se pot face. Nu suntem obligati sa le dam curs. |
Hey E Man,
stii bine la ce ma refer cu expresia aia "regretabila eroare".........despre celelalte...............bineinteles ca nu te obliga nimeni nimic! nici macar bunul simt!
Ok, continua sa inveti chiar din exp. contestatarilor, sper, oricum, sa nu inveti numai injuraturi si jigniri de pe ac. forum.
Oricum e o pierdere de vreme.
Succese!
| |
.
13-02-08, 06:35
|
#12 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de drtooth Oricum e o pierdere de vreme. | da, dar stii vb aceea, pierdem vremea util |
| |
.
13-02-08, 10:27
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drtooth Citat: |
Publicat initial de eugenol man Nu vad ce disimulam cand mesajul a fost publicat. La cerere, pot publica si mesajele private primite de la tine. Dar nu cred ca ai sa imi ceri.
Esti in eroare. Plangeri se pot face. Nu suntem obligati sa le dam curs. |
Hey E Man,
stii bine la ce ma refer cu expresia aia "regretabila eroare".........despre celelalte...............bineinteles ca nu te obliga nimeni nimic! nici macar bunul simt!
Ok, continua sa inveti chiar din exp. contestatarilor, sper, oricum, sa nu inveti numai injuraturi si jigniri de pe ac. forum.
Oricum e o pierdere de vreme.
Succese! | Domnu' Tooth te incadrezi intr-o serie limitata ,VIP, de useri care considera Eugnolul pierdere de vreme dar care nu se pot abtine sa posteze totusi. Seria respectiva contine nume grele ca cherrypie, fam peter. Daca Eugenolul e ca un drog pentru tine, stii ca iti face rau si e pierdere de vreme dar nu te poti abtine sa intri, spune tare si te ajutam noi. :wink: |
| |
.
13-02-08, 12:27
|
#14 | | Initiat
MD Parodontolog
.
| - : 0 Alo, colegu' mi se pare mie sau tocmai ai aruncat cu pietre in alti useri??!?  Nico, l-ai vazut??
Cred ca sunt un pic de VIP, daca sunt tratat mai "special"! :wink:  Si nu ma enerva.......daca nu esti politicos, te fac "shoricel" si iau ban o saptamana!!!  Tu poti sa ma faci oricum, ca primesti felicitari!
Io ma retrag de la aceasta tema, pt ca daca mai continui risc sa par mai nesimtit decat sunt!
Cand aveti ceva timp liber va invit la o bere, sa fumam pipa pacii!!!
Howk!!! :x
| |
.
13-02-08, 12:36
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de f.dediu Daca Eugenolul e ca un drog pentru tine, stii ca iti face rau si e pierdere de vreme dar nu te poti abtine sa intri, spune tare si te ajutam noi. :wink: | Buna interventie! Subscriu si eu la ea! Numai ca n-o sa vezi/auzi pe cineva care sa spuna tare si sa mai ceara si ajutor pentru aceasta "pierdere de vreme". Desi mi-as dori ca, uneori, sa redevenim seriosi atunci cand trebuie, sa glumim in limita bunului simt atunci cand situatia se preteaza la asa ceva..Poate, in acest mod, am putea obtine si un punctaj mai bun fata de impresia generala despre eugenol.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
13-02-08, 12:43
|
#16 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Buna ziua!
Cand ma gandesc la termenul " soricel", imi vine in minte animalutul cu acelasi nume...dar nu cred ca acelasi lucru l-ai avut si tu in minte cand ai spus"soricei de TM" la adresa noastra! Eu cand ma gandesc la termenul"soricel" atribuit unui coleg...nu prea ma gandesc la animalutul cu acelasi nume...logic, nu?
Doar suntem oameni, nu hanimale!
...dar fumez pipa pacii cu tine daca accepti!
__________________ Dr. Cafadaru Mihnea |
| |
.
13-02-08, 13:24
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ne bucuram sa vadem ca parerea generala este buna si foarte buna fata de eugenol. (pentru moment)
Evident ca nu suntem foarte incantati de notele mici primite (desi putine) si nici de faptul ca sunt totusi destul de putine voturi.
Pentru cei nemultumiti de anumite lucruri pe eugenol dar si pentru ceilalti pregatesc o surpriza placuta.
Cum v-ar placea sa puteti ascunde automat toate mesajele anumitor useri? Adica in lista vezi un loc liber in loc de anunt.
Cum v-ar placea sa puteti vota pentru fiecare eugenol si pentru fiecare subiect?
Cum v-ar putea sa puteti raporta un mesaj ofensator, moderatorilor doar apasand un buton? Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3121
Si multe altele...
Cred ca astfel eugenolul va reactiona mai prompt la mesaje problematice, va repsonsabiliza utilizatorii mai mult, si iti va permite sa ignori pe cei pe care nu ii agreezi (in general foarte putini, dar care sctrica foarte mult).
| |
.
13-02-08, 14:51
|
#19 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de aurelian eman, daca raportez un measj ofensator si nu se face nimik??? chestie care s0a mai intamplat in trecut... | in primul rand, te uNplii de respe tc devenind " paracioasa mica". [u]par |
| |
.
13-02-08, 15:13
|
#21 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de aurelian louis... problema mea e ca nu inteleg de ce trebuie sa ne certam... eu cand am avut de zis ceva am zis pe forum... si eman cred ca poate confirma... | asta-i o pilda catzavenciana, se puate incadra la categoria "din bula demnitarului"; eman, zhi ca are dreptate ca nu o credem |
| |
.
13-02-08, 23:10
|
#23 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de aurelian louis.... intelegi ce vrei... dar eu zic asa... cand am acceptat sa participam la eugenol s-a bifat ceva legat de niste reguli... pe care eu cred ca e bine sa le respectam.. din ambele parti... nu crezi??? | hai sa fim seriosi, tu citesti garantiile cand dai cu semnatura? ar insemna sa nu mai cumparam nimiq :wink: |
| |
.
14-02-08, 00:53
|
#25 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de drLouis Citat: |
Publicat initial de aurelian louis.... intelegi ce vrei... dar eu zic asa... cand am acceptat sa participam la eugenol s-a bifat ceva legat de niste reguli... pe care eu cred ca e bine sa le respectam.. din ambele parti... nu crezi??? | hai sa fim seriosi, tu citesti garantiile cand dai cu semnatura? ar insemna sa nu mai cumparam nimiq :wink: | in mod ciudat uneori citesc... recunosc pe eugenol le-am citit mai tarziu.. dar au fost citite... si desi dupa cum zici ar trebui sa nu mai cumpar nimik, in mod si mai ciudat incerc sa fac in asa fel incat acele garantii sa fie si in avantajul meu nu numai al producatorului... nu-mi iasa mereu
aici nu e vorba despre umorul lui louis... de multe ori imi place ... chiar daca uneori m-ai atacat, daca a fost buna am ras si nu am zis nimik |
| |
.
15-02-08, 04:11
|
#27 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 parere: buna
ce ash imbunatatzi: un chat on-line pentru useri
__________________ - style is not something to put on is something that you are born with - |
| |
.
15-02-08, 15:02
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 S-a notat de mult. Vine in ordinea prioritatilor dar vine
Si cum spunea Louis chiar vrem sa scrie cei nemultumiti. Nu doar sa voteze cifre mici.
Daca nu ne spuneti, nu avem cum sa indreptam ce nu va place!
Daca vrei ceva ce nu e iti spui parerea. Daca ati posta aici 100 de useri ca doriti chat, schimbam lista de prioritati  si facem chat mai repede.
Pentru cei care au votat multumim. Pentru cei care au votat note mari multumim de aprecieri. Speram sa ramanem la un standard ridicat.
Pentru cei care au votat note mici NU va multumim decat daca ne spuneti si de ce ati votat asa , caz in care VA MULTUMIM pentru pareri.
| |
.
18-02-08, 12:07
|
#29 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 pro
-nu te mai simti singur intr-o meserie extrem de dificila
-capeti informatii extrem de rapid pe orice tema, daca citesti inainte si pui intrebarile cum trebuie
-simti nevoia sa citesti mai mult si sa te informezi mai mult din carti articole, etc
-capeti noi prieteni, daca iti doresti
-posibilitatea sa comunici in privat anumite idei
-ideea licitatiilor on-line pentru trezirea distribuitorilor din Romania care inca au sezatia ca suntem niste prost-informati cu bani multi
-am invatat sa fiu mai putin acida si mai ingaduitoare. Multumesc mult pentru asta
-posibilitatea de a forma o comunitate mai unita si poate eventual, pe viitor, cu un cuvant greu de spus in orice situatie care ne implica pe noi toti
-numarul tot mai mare de cititori macar, de useri care scriu contra
-poate deveni similar unui drog. Recunosc, am fost acolo pentru o perioada. Am decis sa intru mai rar pe site pana ma echilibrez
-cei care scriu sunt cotati dupa numarul de interventii, nu dupa eficienta lor. Am decis sa dau raspunsuri in privat de foarte multe ori,din aceasta cauza. Determina si o citire mai dificila a subiectelor
-sunt useri care dau senzatia atunci cand scriu ca sunt cei mai capabili oameni din univers, situatie nesustinuta de realitate, care determina pe foarte multi sa considere ca eugenolul este un loc in care doar elitistii au voie sa scrie. As vrea tare mult ca aceasta perceptie sa se schimbe. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3121
-reclamele mascate pe care unii dintre cei care scriu aici sunt lasati sa le faca. Ma supara enorm
-dificultatea de a modifica un mesaj daca te-ai razgandit si nu mai vrei sa apara. Mi-a explicat Nico ce sa fac ca sa pot avea acest serviciu
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
18-02-08, 12:34
|
#30 | | Initiat
MD Parodontolog
.
Publicat initial de gptr pro
-nu te mai simti singur intr-o meserie extrem de dificila
-capeti informatii extrem de rapid pe orice tema, daca citesti inainte si pui intrebarile cum trebuie
-simti nevoia sa citesti mai mult si sa te informezi mai mult din carti articole, etc
-capeti noi prieteni, daca iti doresti
-posibilitatea sa comunici in privat anumite idei
-ideea licitatiilor on-line pentru trezirea distribuitorilor din Romania care inca au sezatia ca suntem niste prost-informati cu bani multi
-am invatat sa fiu mai putin acida si mai ingaduitoare. Multumesc mult pentru asta
-posibilitatea de a forma o comunitate mai unita si poate eventual, pe viitor, cu un cuvant greu de spus in orice situatie care ne implica pe noi toti
-numarul tot mai mare de cititori macar, de useri care scriu contra
-poate deveni similar unui drog. Recunosc, am fost acolo pentru o perioada. Am decis sa intru mai rar pe site pana ma echilibrez
-cei care scriu sunt cotati dupa numarul de interventii, nu dupa eficienta lor. Am decis sa dau raspunsuri in privat de foarte multe ori,din aceasta cauza. Determina si o citire mai dificila a subiectelor
-sunt useri care dau senzatia atunci cand scriu ca sunt cei mai capabili oameni din univers, situatie nesustinuta de realitate, care determina pe foarte multi sa considere ca eugenolul este un loc in care doar elitistii au voie sa scrie. As vrea tare mult ca aceasta perceptie sa se schimbe.
-reclamele mascate pe care unii dintre cei care scriu aici sunt lasati sa le faca. Ma supara enorm
-dificultatea de a modifica un mesaj daca te-ai razgandit si nu mai vrei sa apara. Mi-a explicat Nico ce sa fac ca sa pot avea acest serviciu |
Votez si eu!
| |
.
18-02-08, 12:51
|
#31 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 1.Trebuie sa recunosc ca e oarecum o surpriza pt mine sa aflu ca eugenolul e elitist sau trebuie sa fii foarte bun ca sa scrii aici.
Nu este cazul. Aici e locul unde poti invata si chiar daca unii vor glumi ca nu stii ceva si intrebi, mult mai multi iti vor raspunde si te vor ajuta. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3121
Nu e deloc rusinos sa intrebi cand nu stii. Mai rusinos e sa nu o faci.
Vom face ceva pentru asta.
2.Din pacate la reclame mascate nu avem ce face pentru ca e greu sa fac diferenta intre parerea ta ca medic despre un produs pe care l-ai folosit si situatia in care ai profit daca si altii cumpara produsul respectiv.
Acolo unde lucrurile erau clare masurile au fost foarte rapide. (sunt convins ca un numar f. mic dintre voi stie despre incercarile de reclama facute pe eugenol)
In ce priveste cele pe care le-ati observat am sa va rog sa le raportati.
NU avem suficiente resurse sa eliminam toate acestea fara ajutorul vostru.
3. In ce priveste posibilitatea de a edita mesajele in acest moment doar sponsorii o pot face.
Situatia se va schimba in curand pentru toti userii in ce priveste utilizarea forumului. In bine. Dar inca e prematur pt. anunt oficial.
Nu este cotat nimeni dupa numarul de posturi. Sau cel putin eu nu fac asta. Daca ai sa te uiti la grupul moderatorilor vei vedea acest lucru foarte clar.
Va fi introdus un sistem de merit pe eugenol , ce va fi in principal dependent de calitatea posturilor si nu neaparat numarul lor. Ne gandim de mult la asta dar inca nu am stabilit detaliile.
Multumim.
| |
.
21-02-08, 12:01
|
#34 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 pro : e cel mai mare forum romanesc pt dentisti, si toate avantajele care rezulta din asta... contra : prea mult off topic ce e de facut : limitarea off topic-urilor, e stresant sa citesti un topic daca dupa un post bine pus urmeaza 10 mesaje de felicitare, multumire, injuraturi sau altele; macar pe aria profesionala, eventual primul care vrea sa divagheze sa pun un link spre un topic dintr-o arie de multumiri/injuraturi |
| |
.
21-02-08, 14:25
|
#35 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In ce priveste multumirile urmeaza ceva ce va fi de folos.
Cu injuraturile ne trebuie o mana de ajutor din partea voastra. :wink:
| |
.
21-02-08, 20:56
|
#36 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de costin contra : prea mult off topic ce e de facut : limitarea off topic-urilor, e stresant sa citesti un topic daca dupa un post bine pus urmeaza 10 mesaje de felicitare, multumire, injuraturi sau altele; macar pe aria profesionala, eventual primul care vrea sa divagheze sa pun un link spre un topic dintr-o arie de multumiri/injuraturi  | bai nene, e form de discutii, intelegi dumneata?! adica vine lumea si discuta; nu suntem la biserica sa predice popa si ceilaNti sa stea umili in genuki... capetele prostilor sa le-nchinam.
daca vrei chestii serioase pui mana pe carti si citesti...daca vrei seriozitate..pac pac. |
| |
.
21-02-08, 22:19
|
#38 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de costin Louisa, nu e singurul forum pe care intru, si am vazut ca se poate si fara multa discutie inutila | De acord cu Costin,sincer,eu unul nici nu ma mai obosesc sa citesc ce scrie Dr. Louis,oricum nu inteleg nimic.El e intotceauna chibit(poate e o mascota si noi nu stim).In afara de toate astea,bravo! |
| |
.
22-02-08, 00:29
|
#39 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de vvpier Citat: |
Publicat initial de costin Louisa, nu e singurul forum pe care intru, si am vazut ca se poate si fara multa discutie inutila | De acord cu Costin,sincer,eu unul nici nu ma mai obosesc sa citesc ce scrie Dr. Louis, oricum nu inteleg nimic.El e intotceauna chibit(poate e o mascota si noi nu stim).In afara de toate astea,bravo! | sunt plin de o simbolistica aparte; a intelege luisul inseamna a trece intr-o treapta superioara de comprehensiune, in special a limbii romane |
| |
.
22-02-08, 13:08
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis Citat: |
Publicat initial de vvpier Citat: |
Publicat initial de costin Louisa, nu e singurul forum pe care intru, si am vazut ca se poate si fara multa discutie inutila | De acord cu Costin,sincer,eu unul nici nu ma mai obosesc sa citesc ce scrie Dr. Louis, oricum nu inteleg nimic.El e intotceauna chibit(poate e o mascota si noi nu stim).In afara de toate astea,bravo! | sunt plin de o simbolistica aparte; a intelege luisul inseamna a trece intr-o treapta superioara de comprehensiune, in special a limbii romane  | Despre limbajul tau pot spune ca aduce vag cu limba romana dar nu in partile esentiale, despre umorul tau ciudat de apreciat nu pot sa-mi dau cu parerea, nu-l inteleg, in rest cred ca esti baiat de treaba dar te plictisesti rau  Unora vad ca le face bine antagonismul tau permanent. Nu te mai umfla de cate ori e criticat off-topicul, nu esti reprezentant unic. Oamenii isi spun parerea despre Eugenol aici, pe a ta o stim. Macar daca pe tine te relaxeaza sa-i iei la misto pe toti tot e bine, keep up the good work :wink: |
| |
.
29-02-08, 15:25
|
#42 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Va multumim pentru aprecierile poziive si negative de pana acum.
Ca dovada ca nu ne multumim cu situatia prezenta (desi 82% excelent ne-ar permie sa dormim pe noi  ) se pregateste o mare surpriza placuta.
Am tot spus asa dar acum suntem foarte aproape de a rece la fapte.
Daca atunci cand veti reveni veti gasi forumul inactiv inseamna ca suntem in lucru.
Daca gasiti altceva atunci va invitam sa explorati cu noi noile facilitati.
In scurt timp vom putea spune fara putinta de indoiala ca eugenolul este: CEA MAI MODERNA SI AVANSATA COMUNITATE STOMATOLOGICA ONLINE DIN LUME !!!
Veti avea la dispozitie cel mai avansat suport pe care o comunitate profesionala il poate avea. Adica veti avea ce meritati Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3121
Cel mai bun sprijin pentru cea mai dinamica si profesionala comunitate medicala. EUGENOL - Stomatologie cu pasiune.
PS Va rugam sa continuati sa votati si sa ne spuneti parerile dvs. despre eugenol
| |
.
29-02-08, 17:20
|
#44 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis baga tare euglena, parca esti fetele alea de la alpha bio cea mai, cel mai cea mai cea eugenolol  | Asteapta si ai sa vezi
Oricum de Eugenol Bay te-ai minunat ca e tare
| |
.
 | | Tag-uri | afara, ariile, atentie, bay, buna, color, deschid, deschis, dragi, eugenoli, forma, gasi, important, interesant, invatam, loc, lucruri, lucrurile, mesaj, opinia, place, problemele, ramane, rar, raspuns, reguli, sigur  | Timpul este GMT +3. Acum este: 06:09. |