| | |
Rezultatul chestionarului: data preferata pt weekend eugenol bulgaria | |
oricare din aceste date
|    | 10 | 30,30% | |
18 - 22 iunie
|    | 5 | 15,15% | |
25 - 29 iunie
|    | 4 | 12,12% | |
28 mai - 1 iunie
|    | 4 | 12,12% | |
11 - 15 iunie
|    | 3 | 9,09% | |
4 - 8 iunie
|    | 7 | 21,21% | 1Multumiri | |
29-01-08, 17:41
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 intilnire eugenol iunie 2008 - BULGARIA - editia a 4-a dragi eugenoli,
pt ca timpul zboara, zboara si iar zboara incredibil de repede, ne-am gindit ca pt o intilnire eugenol mai de anvergura (atit ca durata cit si ca locatie) sa ne apucam din timp cu organizarea... asa ca pt inceput propunem votarea datei.... vor fi 5 zile in loc de 3 (ca pina acum).... adica de miercuri pina duminica... locatia este litoral bulgaria, la margine de sezon, adica undeva in iunie (preferabil inainte de 15) pt a fi accesibil ca pret pt cit mai multi doritori... Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/3076-intilnire-eugenol-iunie-2008-bulgaria-editia-4a/
declaram si lista deschisa a participantilor tot aici in acelasi topic...
Regulile sugerate pentru a va/ne bucura cu totii sunt:
- fara partenere /sotii / soti (exceptie cei care sunt amandoi stomatologi)
Aici adaug pentru cei care inca nu stiu povestea: acesta este un team building, adica discutam intre noi stoma si alte probleme importante pentru tara  . Daca veniti insotiti, partenerii nu va cunosc decat pe voi. In concluzie trebuie sa aveti grija de ei si nu aveti timp sa stati cu noi sau invers. Ma indoiesc ca un nestomatolog asculta cu placere o conversatie despre debitul de hipoclorit pe canal
Iesiri impreuna cu partenerii puteti face 355 de zile pe an, oricand. Cu noi doar restul, asa ca va asteptam singurei.
- primim si studenti/tehnicieni dentari/asistente (vino cu tot cabinetul !) asa ca nu va sfiiti!
Nu va asteptati la ceva ortodox
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
29-01-08, 17:42
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 1. eugenolman
2. nico
3. f.dediu
4.
5. lailared
6. mocmon
7. titiluka ???
8. cgcorina
9. dexter (aka sorsirbu)
10. gptr
11. rx
12. sonila stefoni + sotul
13. lupusebastian + nevasta
14. alina kais
15. levier
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
we'll see...
Modificat ultima data de radualionte; 16-04-08 la 16:42.
|
| |
.
29-01-08, 18:09
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 oups..  .... cu tine trebuia sa incep lista.... pove mai multe la brasov, in wknd...
we'll see... |
| |
.
29-01-08, 20:38
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 As dori si eu sa ma inscriu. Nu sunt inca foarte sigur de data dar...in principiu...Vin cu sotia (desi este nestomatolog) si nu cred ca n-a fost OK la Paltinis. Numai daca sunteti de acord.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
30-01-08, 08:37
|
#7 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit lailared
S-a mai intamplat ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-01-08, 15:09
|
#10 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 aham
anu asta semai lasa cu orgii, ca sa stiu daca vin? |
| |
.
30-01-08, 15:22
|
#11 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
30-01-08, 17:29
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 continui eu ... ca la Moeciu ... ca la Sinaia ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-01-08, 19:50
|
#15 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 eu + sorsirbu
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
31-01-08, 16:00
|
#17 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de Kitty1604 | dupa cum ti-ai dat seama, am prea multi dusmani ca sa ma risc ca sa zic asa care este; |
| |
.
31-01-08, 16:21
|
#19 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de Kitty1604 Hai Lu..toti te asteptam...daca nu ai ajuns la topicul lui Calin cu un glont in cap inseamna ca scapi viu...  | am ajuns, acu' stau cu glontu-n cap si ma gandesc la el. am suferit esecuri si complicatii la tratamentu' cu glontu'n cap. |
| |
.
31-01-08, 20:20
|
#20 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis am suferit esecuri si complicatii la tratamentu' cu glontu'n cap. :D | Tocmai ai pus punctul pe J...
| |
.
31-01-08, 21:31
|
#21 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de radualionte Citat: |
Publicat initial de drLouis am suferit esecuri si complicatii la tratamentu' cu glontu'n cap.  | Tocmai ai pus punctul pe J... | stiu ma radu, si tu ma dusmanesti |
| |
.
01-02-08, 01:18
|
#22 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 hop si eu la inscriere.
de fapt m-am inscris de la Paltinis, cand s-a pus tara la cale.
Trece-ma Nico. Nu ratez
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
01-02-08, 18:24
|
#23 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis stiu ma radu, si tu ma dusmanesti :? | Nu am nimic personal cu nimeni. Nici macar nu ne cunoastem (cred). A fost asa..."just for fun". Credeam ca tii la glume...
| |
.
01-02-08, 18:31
|
#24 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de radualionte Citat: |
Publicat initial de drLouis stiu ma radu, si tu ma dusmanesti  | Nu am nimic personal cu nimeni. Nici macar nu ne cunoastem (cred). A fost asa..."just for fun". Credeam ca tii la glume... | tzin, cel mai mult la alea lu euglena care incepe cu "ban lush 1 saptamana" |
| |
.
04-02-08, 14:02
|
#26 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 levier, bine ai venit pe eugenol.... toate detaliile care se stiu pina acum sint cele scrise pe prima pagina a acestui topic... restul se vor afla pe parcurs....
we'll see... |
| |
.
04-02-08, 14:30
|
#27 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 poate sterge vreun mod chestia aia cu aka sorsirbu... nu-i frumos atata timp cat nu e sigur...
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
04-02-08, 16:01
|
#29 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dexter poate sterge vreun mod chestia aia cu aka sorsirbu... nu-i frumos atata timp cat nu e sigur... | asa e...... nu e frumos.... dar eu am scris doar ceea ce ai declarat tu.... si daca nici tu nu esti sigur....
we'll see... |
| |
.
04-02-08, 22:02
|
#30 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 anul asta nu ratez nici eu. Vin cu sotzul... e tehnician
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
05-02-08, 01:35
|
#32 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
Publicat initial de sico http://www.gandul.info/actual/studenti-romani-jefuiti-bulgaria.html?3927;935818
voi nu vedeti ce se intampla pe acolo?...
era sa o patesc si eu cu mai multi ani in urma in drum spre grecia... | apoi daca nu esti atent se poate intampla si in romania asa ceva. Nu suntem noi mai sfanti decat ei.
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
05-02-08, 01:48
|
#33 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de sonila stefoni apoi daca nu esti atent se poate intampla si in romania asa ceva. Nu suntem noi mai sfanti decat ei.  | in ro mai greu cu numere de bg. |
| |
.
05-02-08, 19:26
|
#36 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Re: care Citat: |
Publicat initial de Dr. Pantel Marton care ar fi beneficiul sa ne lipim de ceva ce nu are nici o legatura cu ceea ce inseamna eugenol?
eu | uite asa, ne mai cultivam si noi ca sa devenim semidocti. |
| |
.
05-02-08, 19:46
|
#37 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de drLouis Citat: |
Publicat initial de Dr. Pantel Marton care ar fi beneficiul sa ne lipim de ceva ce nu are nici o legatura cu ceea ce inseamna eugenol?
eu | uite asa, ne mai cultivam si noi ca sa devenim semidocti.  | Mai bine NU  ..sunt de ascord cu Dr Pantel..
Prietenii stiu de ce  ...nu prea avem ce sa cultivam din acea directie..
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
05-02-08, 19:57
|
#38 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de Kitty1604 Mai bine NU  ..sunt de ascord cu Dr Pantel..
Prietenii stiu de ce  ...nu prea avem ce sa cultivam din acea directie..  | Fuarte bine, mergi cu Pantel sa t cultive el. |
| |
.
05-02-08, 23:45
|
#41 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 posibil ca pe "anunturi eugenol" sa poata edita doar moderatorii....
we'll see... |
| |
.
05-02-08, 23:59
|
#42 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Doar sponsorii isi pot edita propriile mesaje.
Restul utilizatorilor nu.
| |
.
06-02-08, 00:03
|
#43 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man Doar sponsorii isi pot edita propriile mesaje.
Restul utilizatorilor nu. | mere, da' nu pe threadu ista. |
| |
.
09-02-08, 21:27
|
#44 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
| - : 0 sal tot eu, daca pretul este studentesc vin si eu
sigur, de ce nu, sti spus ca si studentii sunt primiti |
| |
.
15-02-08, 14:09
|
#46 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 All inclusive la pret rezonabil. Chiar daca e doar partial inclusive ne va scapa de partea logistica cu plata meselor, bauturilor ....
Nisipurile de Aur votez nu si eu
| |
.
05-03-08, 17:35
|
#47 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 pan la urma a murit vaz...
| |
.
14-03-08, 19:29
|
#50 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 plecam? plecam?
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
15-03-08, 21:55
|
#52 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Gasit locatie Am fost azi in recunoastere. inca nu a inceput sezonul dar pe unde am fost incepe in jur de 10-15 aprilie. Am gasit un loc care mi-a parut potrivit pentru intalnirea Eugenol. Este la doar 15 km de granita, sunt doua minihoteluri vecine, chiar pe malul marii, zona foarte linistita. Cele doua formeaza impreuna complexul Yanitza, numindu-se Yanitza 1 respectiv Yanitza 2. Hotelurile au fiecare 20 de camere duble si doua apartamente, chestie care mi s-a parut foarte ok fiindca putem lua unul in totalitate daca ne strangem 40-50. Hotelurile sunt de 3 stele, au facilitati (piscina, teren tenis, parc de joaca copii etc) inca nu am un pret dar am inteles ca e rezonabil si o sa-l aflu in timp util.Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=3076
Atasez niste poze desi nu-s grozave, locul era total pustiu, am vorbit cu administratorul si a ramas sa-l caut dupa 15 aprilie pentru detalii.
Evident momentan e doar sub forma de propunere, o sa incerc sa mai gasesc cel putin 2-3 locatii pentru a avea optiuni, eventual sa organizam un vot.
Cheers |
| |
.
15-03-08, 22:07
|
#53 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Deja salivez la plaja soare si mare
Deci cu entataimentu' venim de acasa ...
| |
.
16-03-08, 00:13
|
#54 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 sau il gasim acolo
Oricum locatia e favorabila si celor ce vin cu familia, in zona la vro 3-4 km mai e si Russalka cu o plaja mica dar foarte frumoasasi peninsula Kaliakra, atasez poze. |
| |
.
16-03-08, 08:37
|
#57 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Trebuie sa ne miscam rapid ca preturile cresc garantat in perioada asta. Max pana la sfarsitul lunii trebuie sa platim macar avans. Sunt patit. Anul trecut am platit pt lene (am intarziat 3 sapt) 70 EU pe acelasi bilet.
| |
.
 | | | Tag-uri | anul, aur, avans, con, edita, inclusive, intampla, intamplat, lista, lunii, macar, max, mesaje, partea, participa, patit, perioada, plaja, plata, platit, post, pret, preturile, rapid, sinaia, tehnicieni dentari  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:20) timp. |