| |
12-11-07, 14:58
|
#117 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cum se procedeaza cu cazarea? La fata locului sau inainte? La ce ora sa fim acolo? Noi am vrea 2 camere duble.
Prietenul "JACK" are si el camera? |
| |
.
12-11-07, 19:01
|
#120 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu ajung vineri pe la pranz (chiar mai devreme)
Crezi ca poti rezolva de 4 locuri (2 camere) pe la pranz...
Ar fi util pt bebe
Multu'
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
12-11-07, 19:07
|
#121 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de melika sunt noua pe forum,as vrea sa vin si eu,mai sunt camere duble?sau single? | pt ca sint multi care inca nu stiu cu cine vor sta, probabil ca se vor face aranjamente la fata locului....
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
12-11-07, 19:15
|
#122 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de dr_savu eu o sa ajung in jur de ora 17 si o sa ma ocup de cazare.....v-as ruga daca veniti mai devreme sa stati prin Sibiu sau la restaurant.....mai primim participanti pana maine -marti- ora 14.....dupa care se inchide lista....cei de la cabana si asa s-au stambat ca inca nu stim numarul exact.....merci de intelegere.... | Citat: |
Publicat initial de stefaninoiu cam la cat se ridica de persoana? | Citat: |
Publicat initial de andra Salutare tuturor ,
Sunt nou inscrisa pe forum . M-ar interesa si pe mine dar am nevoie de mai multe detalii in legatura cu weekendul Eugenol ...tarife ..cazare ?
Va pup  | cei sus numiti, va rog sa confirmati daca veniti... deocamdata nu sineti pe lista....
we'll see... |
| |
.
13-11-07, 13:50
|
#123 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 40 participanti deci sintem 40 participanti... pe drim nu l-am numarat (pe mess mi-a spus zilele trecute ca nu vine)... nu stiu daca s-a razgindit au ba.... lista inchisa
we'll see... |
| |
.
14-11-07, 16:04
|
#125 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru cei 40, in frunte cu Ali-Baba, va rog sa veniti la Paltinis si cu ceva carti de vizita pt. ca nu cred ca o sa putem sa va retinem la toti numele real vs. numele de pe forum. Macar sa stim de unde sa va luam ca denumire. Cu exceptia celor care se semneaza si cu numele real...
Multumesc!
Radu Alionte
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
15-11-07, 21:13
|
#128 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ai ma t.Lucia , come!
Vroiam sa fac un dans cu tine! Dansezi tango? |
| |
.
18-11-07, 22:26
|
#134 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Cu ochii impaienjeniti de somn scriu acest mesaj...a fost SUPERTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..eugenol party-ul.....din 2 nopti am dormit doar 7 ore,,,,....  ...mai vreauuuuuuuuuuu....!!!!
Multumim doamnei avocat Carmen si domnului Dr. Oprea pentru prezentari.... :P
In rest chef si voie buna...la maxim... :P
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
18-11-07, 22:42
|
#135 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Subscriu! Marfa rau dixtractia! Combinatie de dinti, ski si alcool, ce poate fi mai tare?
M-am bucurat sa va cunosc pe toti si astept cu interes urmatoarea ocazie
Pana atunci "Keep up the good work" si sa facem din gasca de eugenoli un fel de trupe SEAL stomatologice :wink: |
| |
.
19-11-07, 11:24
|
#140 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 b
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
19-11-07, 11:59
|
#141 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 a fost super totul.
Ma bucur tare mult ca am putut veni si vorbi cu voi toti.
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
19-11-07, 21:25
|
#143 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu ma bucur ca v-ati simtit bine :0
sper ca la urmatoare sa pot fi si eu prezent... |
| |
.
21-11-07, 09:14
|
#146 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 A fost asa cum ma asteptam sa fie -superextra fain- altfel nici n-as fi facut atata drum;pacat ca nu am putut ramane pana duminica (next time)-dragilor ,sunteti minunati (putem sa-l includem aici si pe dr.Jack?  ) |
| |
.
21-11-07, 15:49
|
#147 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ca nu puneti nicio poza!
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
21-11-07, 17:44
|
#149 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ei, acuma, ca doar nu ati facut numi poze deocheate!
Sau ati schiat "la nudu' gol"?
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, aer, afara, apartament, buna, comentarii, cursuri, eugenol, forum, grija, info, liber, line, lista, locatie, locuri, nime, nostru, ofer, oferta, paltinis, plata, primit, problema, rama, rece, salut, site, tehnic  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:15) timp. |