|
Rezultatul chestionarului: Cand | |
oricand
|    | 14 | 70,00% | |
16-18 noiembrie
|    | 6 | 30,00% | |
2-4 noiembrie
|    | 0 | 0% | |
25-09-07, 16:24
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 weekend disponibil pentru eparty Cand puteti sa veniti la eparty?
Ce stim e ca va fi prin mijlocul tarii pentru a fi usor de ajuns din toata tara.
Votati si mentionati va rog si numarul de persoane care vin (daca veniti mai mult de 1 de caciula. Sa facem si o lista.
Eu unul, eventual +2
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
25-09-07, 22:07
|
#2 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: weekend disponibil pentru eparty Citat: |
Publicat initial de eugenol man Eu unul, eventual +2 |
ca de obicei |
| |
.
26-09-07, 01:01
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E ca si cum as fi singur ca asa e "dilul" posibil sa fie inca +1 ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-09-07, 07:44
|
#5 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Abia astept sa va revad!
Nu am mai postat dar de citit citesc tot!
La placinte(party) inainte, la razboi(postat) inapoi! :P
3 |
| |
.
01-10-07, 21:25
|
#7 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de dr_savu bai frate se pare ca eu pierd intalnirea de anul asta .....se profileaza clar 26-28 oct....chiar nu am cum sa ajung....am platit deja pt un curs peste mari si tari......oricum o sa va duc dorul.....have fun!!!! | DUBAI ??? :wink: :wink:
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
02-10-07, 00:02
|
#8 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 posibil sa vin si eu... posibil
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
02-10-07, 14:33
|
#9 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
| |
.
02-10-07, 20:12
|
#10 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 creca viu si io cu gashca
tocmai am fost in we asta la bilea lac... super vreme am prins, super peisaje...ramine sa fie si gasca disponibila , ca io nu viu decit cu gasca, voi stiti 8)
in principiu nu vad niciun impediment in octombrie. |
| |
.
06-10-07, 22:03
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am resetat votul asa ca hai sa vedem daca noiembrie e propice ...
| |
.
07-10-07, 01:38
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 16-18 nov la mine nu s-a resetat votul.... nu pot vota din nou.... asa ca zic aici, ca sa ma puneti la socoteala.... 16-18 nov
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
07-10-07, 15:32
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cine nu poate vota sa scrie cand poate veni. Se pare ca nu merge pt toti ???
Nu mai fac altul nou.
| |
.
07-10-07, 16:46
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu se poate vota, deci inclin spre 16-18 noiembrie.
Radu Alionte
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
08-10-07, 22:12
|
#21 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Re: 16-18 nov Citat: |
Publicat initial de nico la mine nu s-a resetat votul.... nu pot vota din nou.... asa ca zic aici, ca sa ma puneti la socoteala.... 16-18 nov | nici la mien, mai ales ca am votat optiunea aia care nu iezista |
| |
.
08-10-07, 22:18
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 louis, da' tu cind ne onorezi cu prezenta? 8)
we'll see... |
| |
.
08-10-07, 22:21
|
#23 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de nico louis, da' tu cind ne onorezi cu prezenta? 8) | mmm...incep sa ma simt ca la facultati
ia za vedem...aaa...cand se strange 100 de voturi pa form ca sa vine luis la party? |
| |
.
08-10-07, 22:22
|
#24 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 io cre' ca s-au strins deja :wink:
we'll see... |
| |
.
08-10-07, 22:25
|
#25 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
| |
.
08-10-07, 22:35
|
#27 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de Kitty1604 | inclusiv ranga lu aiurelian. o tine la cuptior ca cica sa fie hot. |
| |
.
09-10-07, 13:59
|
#30 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 ma inscriu si eu cu 16-18 noiembrie. Paltinis suna exceptional
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
09-10-07, 14:50
|
#31 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Revelionul se face cu familia. Intalnirile eugenol se fac fara familie ca sa aiba succes. :wink:
| |
.
09-10-07, 16:32
|
#35 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Hmmm...I'm shaking...
Merci de instiintare DrC |
| |
.
09-10-07, 18:31
|
#37 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Presupun ca pe la 40 se invarte numarul total. Hai ca fac un subiect nou cu poll si lista de nume.
Cine vine sigur sa scrie. Data cred ca e clara ...
Pe subiectul asta nu reusesc sa resetez pollul. Poate dentapro se descurca ....
| |
.
09-10-07, 19:15
|
#38 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de ioanabalaj vai louis. chiar iti doresti un BlUz cu mine? Crezi ca faci fata?Astept sa vad ce poti 8)
ps: astept o replica acida, biensur  | tocmai mi s-a terminat potirul cu acizi, raman doar cu baza ca va 'otaratzi odata de 2x de 3x...fara numar... licoare bazica
drC. mersi de reclama masacrata, ai o coola de la mine de la robinete; am auzit ca-ti prieste ca apa sfintzita la draci |
| |
.
09-10-07, 19:46
|
#39 | | SUNT BANAT!
MD Implantolog
.
Publicat initial de dr_savu fratilor, trebuie sa stim si un numar orientativ ca sa pot gasi locatia....eu vin cu echipa cabinetului deci suntem deja 5-6( nu pot veni toti)...propun sa refacem schema cu numele fiecaruia, asa cum am facut si-n alte dati....a functionat | pune o poza cu fem din echipa cabului sa le vedem. |
| |
.
 | | Tag-uri | ati, data, disponibil, eparty, eugenol, familia, familie, lista, merge, mine, noiembrie, nou, nov, numarul, nume, pare, persoane, poll, prezenta, pune, puneti, reseta, sigur, succes, total  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:14) timp. |