Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Feedback pentru eugenol man

discutie din eugenol.ro : M-am gandit, avand in vedere parerile unora despre subiectivitatea moderatiei pe eugenol sa ma risc si sa deschid un ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa a celei mai mari comunitati dentare din Romania! > Administrativ > Anunturi eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Rezultatul chestionarului: eman este:
Bun de membru Handicap International! 1 0,99%
in + 1 0,99%
se poate mult mai bine 2 1,98%
un moderator OK 24 23,76%
un moderator bun 73 72,28%
Au votat: 101. You may not vote on this poll

Like Tree17Multumiri
  • 1 Scris de dr.alban
  • 1 Scris de tibia
  • 3 Scris de eugenol man
  • 1 Scris de eugenol man
  • 1 Scris de wannabe MD
  • 1 Scris de maco68
  • 1 Scris de opreabogdan
  • 5 Scris de doco
  • 3 Scris de bolodoctoru

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 06-08-07, 23:43   #1
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Default Feedback pentru eugenol man

M-am gandit, avand in vedere parerile unora despre subiectivitatea moderatiei pe eugenol sa ma risc si sa deschid un topic foarte personal si in care exceptand injuraturile puteti sa scrieti lucrurile care nu va plac despre cum moderez.

Este vorba de cum moderez eu si nu altcineva si scopul acestui subiect este sa imi imbunatatesc stilul (gratios ) astfel incat sa ajung o balerina (cu barba e adevarat) plutind pe tastatura.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/2315-feedback-eugenol-man/

Lasand gluma la o parte subiectul e f serios si astept pareri constructive.
Daca doar nu va place de mine fara un motiv special atunci doar votati. Daca sunt motive va rog sa le scrieti. Cat mai concret va rog.

Nu e usor sa scrii pe un forum vizitat de oameni de o cultura si inteligenta peste medie. Cu atat mai mult sa si moderezi.

In concluzie daca va gadila sau va inteapa barba mea puneti mana pe foarfeca
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-08-07, 20:58   #2
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

eman,ultima varianta e super tare...dar nu se potriveste descrierii
Vechi 07-08-07, 21:10   #3
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Citat:
Publicat initial de sico
eman,ultima varianta e super tare...dar nu se potriveste descrierii
Mersi
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-08-07, 21:22   #4
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Daca nu ma insel, se spune ca "nici o fapta buna nu ramine nepedepsita".

Sunt optimista ptr. ca acum aproape un an am gasit aici niste oameni absolut extraordinari !

Este vreo diferenta intre " bun" si "OK".?!
Radu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-08-07, 21:51   #5
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Bun > OK
Sau ok este satisfacator.
.
Vechi 06-05-10, 19:07   #6
Moderator eugenol
Tehnician Dentar
When I'm good, I'm very good.
When I'm bad I'm the best

.

nici nu stiu ce sa zic... Ar trebui sa fortez nota, sa ating coarda sensibila, din aproape in aproape pana se rupe pentru a determina momentul cand te lasa nervii si imi aplici o sanctiune...
In functie de asta sa decid din experienta proprie daca esti prea ingaduitor sau un adevarat tiran

Cristi_N este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-05-10, 22:04   #7
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

chiar nu am nimic de zis de rau de moderare...e o moderare buna,eu personal sunt multumit.Apreciez faptul ca ti-ai asumat aceasta sarcina (si aici vorbesc in cunostinta de cauza,deoarece am si eu cateva forumuri ale mele si stiu exact ce inseamna administrarea lor si moderarea continutului).Bafta in continuare si noroc.
Cristi_N i-a placut /a multumit.
dr.alban este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-05-10, 22:32   #8
Initiat
MD Chirurg Oral
Fara status.

.
0 (+1/-1)     

Eu sunt o tipa impulsiva. Si m-am "lovit" de multe din cauza asta si de asta am invatat sa observ si sa invat.
De-a lungul timpului, am vazut unele conflicte pe-aici. Mereu am admirat echilibrul tau, si intelepciunea.
Am vazut ca esti impaciuitor si incerci sa temperezi spiritele. Pt ca suntem doctori (adica ne consideram inteligenti), ma gandesc ca nu e la fel ca atunci cand moderezi un forum cu pusti "intarziati" si teribilisti. Ma gandesc ca e mult mai usor cu noi, desi poate "mizele" aici sunt mai mari, la fel si ambitiile.

Ce nu mi-a placut mie a fost ca cherrypie a fost banat. Nu stiu cum s-a intamplat ... dar eu il cunosc in real life, si stiu ca niciodata el nu ar lasa pe cineva la greu. Si faptul ca el e banat, mi se pare nedrept.
Ana_Karr este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-05-10, 23:37   #9
Initiat
MD Chirurg BMF
Fara status.

.

Aaaaaaaaa, ce tare.Mi-a placut promptitudinea! Asa da!Multumesc.Eugenol man stie de ce.
sweetvanilla este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-05-10, 00:35   #10
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.
-1 (+1/-2)     

Citat:
Publicat initial de Ana_Karr View Post
Eu sunt o tipa impulsiva. Si m-am "lovit" de multe din cauza asta si de asta am invatat sa observ si sa invat.
De-a lungul timpului, am vazut unele conflicte pe-aici. Mereu am admirat echilibrul tau, si intelepciunea.
Am vazut ca esti impaciuitor si incerci sa temperezi spiritele. Pt ca suntem doctori (adica ne consideram inteligenti), ma gandesc ca nu e la fel ca atunci cand moderezi un forum cu pusti "intarziati" si teribilisti. Ma gandesc ca e mult mai usor cu noi, desi poate "mizele" aici sunt mai mari, la fel si ambitiile.

Ce nu mi-a placut mie a fost ca cherrypie a fost banat. Nu stiu cum s-a intamplat ... dar eu il cunosc in real life, si stiu ca niciodata el nu ar lasa pe cineva la greu. Si faptul ca el e banat, mi se pare nedrept.
ana,majoritatea de pe forum nu sunt asa in real life...
Vechi 02-08-10, 01:01   #11
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
gang bang!!!

.

ca sa nu fiu off topic,,,mai greu de stiut cum esti si in viatza de zi cu zi si in viatza d epe forum...caci putin au tangenta cu tine...
nu pra am stiut unde sa pun aceasta parere a mea....: cred ca valabilitatea punctelor de penalizare de 1 an este cam mare...ca intrun an se pot inbtampla multe..in rest...vax
Piulitzul este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 11:22   #12
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Ai si tu dreptate dar in principiu nu ar trebui sa iti pese la cat expira punctele pt ca nu ar trebui sa incasezi puncte. Vedem ce putem face ...
Pana si cele 5 pct de offtopic nu s-au dat tot timpul ci doar cand se exagera, fapt care a nemultumit pe uni prinsi la mijloc. Au fost topicuri unde a fost o baie de offtopice si la un moment dat am reactionat dur. Alte ori am tolerat mai mult.

In ce priveste cherrypie am avut "placerea" sa discut personal cu el dupa ban si nu a facut decat sa imi intareasca parerea ca nu are ce cauta aici.
Pe aceasta cale ii multumesc deoarece inca mai aveam usoare indoieli daca am procedat corect acordand banul.

Nu discut de profesionalismul lui. NU pt asta a primit ban.
.
Vechi 02-08-10, 11:44   #13
Initiat bine
Medic Dentist
Fara status.

.
-2 (+0/-2)     

E-man, de ce nu si un topic despre toti moderatorii? Ia consultati-va si adaugati un chestionar si pe tema aceasta! Votul inteleg ca-l vezi, asa ca nu am nimic de comentat in plus fata de ce ai scris tu la rubrica respectiva
Vechi 02-08-10, 14:51   #14
Moderator eugenol
Tehnician Dentar

.

nu am posibilitatea sa dechid acum subiect cu votare, dar in seara asta ma ocup de el. Pana maine va fi disponibil.
Sper ca se vor evita o multime de offtopice pe profesionale.

.
Vechi 06-08-10, 21:30   #15
Avansat
Tehnician Dentar
...si medic

.

Barbosule, ti-am dat votul maxim! Si asta pentru urmatoarele motive:

1.Esti un om echilibrat. E un lucru rar! Nu te inflamezi usor, nu sari la "bataie", esti pacifist de felul tau. Esti exact opusul meu!
2.Esti eficient si omniprezent. Rareori am vazut sa-ti "scape" ceva. Dar esti si tu om...
3.Te-am cunoscut live si mi-ai placut. Ai o caldura care, daca mai multi oameni ar avea-o, am incalzi polul nord!
4.Esti rabdator. Suporti multe. Si inghionteli, si mitocanii, si reprosuri din partea "unora".

In concluzie, esti un moderator eficient si BUN!

Ce nu-mi place la tine... (acu`-i acu`...)
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2315

Esti prea conformist. Asta e o opinie pe care am tras-o din experienta proprie in relationarea dintre noi doi. Evident ca ma refer acum la "problema" OTDR si a legalitatii acestiua, si a altor structuri similare. Sigur, pot intelege ca incerci sa fii neutru, dar mie numai neutru nu mi-ai parut. Mai degraba, ai fost de partea cealalta a "baricadei". Acum o sa spui ca tu nu esti de nici o parte, bla, bla, bla... Eu consider ca, atata timp cat ai tot batut moneda pe "legalitate" si alte aberatii legislative (din punctul meu de vedere), te-ai situat de partea cealalta a baricadei pe care eu am incercat sa o construiesc. Daca ai fi fost intr-adevar impartial, te-ai fi abtinut de la unele comentarii!!! Pur si simplu. Lasa-l pe Dinulescu sa fie in afara legii, lasa-i si pe altii sa se impotriveasca sistemului pana n-or mai putea, lasa-ne sa facem valuri, si poate valul starnit de noi, RAZVRATITII SI NEADAPTATII va fi benefic pentru toata lumea!

Cam atat am avut de spus.
Vechi 07-08-10, 12:02   #16
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

Postez aici pentru ca nu stiiu unde altundeva: e topicul lui Eman si el este cel putin primum inter pares.

Asadar: nu am votat pentru ca nu prea inteleg rostul chestionarului.
In intelegerea mea, moderatorul este un termen al ecuatiei - you have to deal with it. Prezenta (ca sa nu zic misiunea) lor, ingrata sau onorabila este indispensabila. O discutie ne-moderata o ia razna foarte usor. Cand am venit pe site am gasit moderatorii 'instalati'. Nu stiu cum au fost nominalizati si asta ma interesaeza doar ca si curiozitate. Daca nu am fost intrebat atunci (si ma intreb cum as fi putut fi!), de ce as fi consultat acum? Daca rezultatele chestionarului vor arata ca unu-i 'bun' si altul 'foarte bun', care va fi relevanta din punct de vedere practic, a functionarii site-ului? Oare un moderator antipatic (presupunand ca exista) m-ar face reticent in a posta (presupunand ca am ceva important de zis)?
Bref, inteleg dorinta de perfectionare si admit ca orice demers in acest sens este admirabil. Cred ca, din acest punct de vedere, un topic unde sa semnalam atitudinea nepotrivita or abuziva a vreunui moderator ar fi mai potrivit. O 'condica de sugestii si reclamatii'! O condica pe care sa o discute membrii 'colegiului de redactie' intre ei.
Chiar, Eman, aveti astfel de 'sedinte de redactie' intre voi, moderatorii?
Topicurile le-au fost distribuite moderatorilor aleator sau pe afinitati? Pot fi ele re-distribuite in urma unor astfel de sedinte de evaluare?
Oare care-i moderatorul care are cele mai multe "subiectul lunii", in ultimii trei ani?

Imi vine (si nu ma pot impiedica sa inchei cu o formula care exprima tonul in care am intentionat sa scriu: Cu stima si respect!

(iarta-ma Tudor pentru pastisa!)
augustin i-a placut /a multumit.
Vechi 07-08-10, 13:41   #17
Moderator eugenol
Tehnician Dentar

.
+2 (+2/-0)     

Patricia a avut dreptate: de ce doar e-man?
Un subiect pentru reclamatii exista, dar e cam pustiu.
Chestionarele nu au fost facute pentru a afla care moderator este mai bun ci pentru a deschide o cale de comunicare atunci cand cineva are ceva de spus unui moderator anume. Conteaza parerea fiecarui user si fiind o comunitate mare e greu sa multumesti pe toata lumea. Daca langa un vot nefavorabil ar fi prezentat si motivul ne-ar ajuta mult.

.
Vechi 07-08-10, 15:21   #18
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de tibia View Post
Postez aici pentru ca nu stiiu unde altundeva: e topicul lui Eman si el este cel putin primum inter pares.

Asadar: nu am votat pentru ca nu prea inteleg rostul chestionarului.
In intelegerea mea, moderatorul este un termen al ecuatiei - you have to deal with it. Prezenta (ca sa nu zic misiunea) lor, ingrata sau onorabila este indispensabila. O discutie ne-moderata o ia razna foarte usor. Cand am venit pe site am gasit moderatorii 'instalati'. Nu stiu cum au fost nominalizati si asta ma interesaeza doar ca si curiozitate. Daca nu am fost intrebat atunci (si ma intreb cum as fi putut fi!), de ce as fi consultat acum? Daca rezultatele chestionarului vor arata ca unu-i 'bun' si altul 'foarte bun', care va fi relevanta din punct de vedere practic, a functionarii site-ului? Oare un moderator antipatic (presupunand ca exista) m-ar face reticent in a posta (presupunand ca am ceva important de zis)?
Bref, inteleg dorinta de perfectionare si admit ca orice demers in acest sens este admirabil. Cred ca, din acest punct de vedere, un topic unde sa semnalam atitudinea nepotrivita or abuziva a vreunui moderator ar fi mai potrivit. O 'condica de sugestii si reclamatii'! O condica pe care sa o discute membrii 'colegiului de redactie' intre ei.
Chiar, Eman, aveti astfel de 'sedinte de redactie' intre voi, moderatorii?
Topicurile le-au fost distribuite moderatorilor aleator sau pe afinitati? Pot fi ele re-distribuite in urma unor astfel de sedinte de evaluare?
Oare care-i moderatorul care are cele mai multe "subiectul lunii", in ultimii trei ani?

Imi vine (si nu ma pot impiedica sa inchei cu o formula care exprima tonul in care am intentionat sa scriu: Cu stima si respect!

(iarta-ma Tudor pentru pastisa!)
cu stima si respect, apreciez postul tau. asta este si parerea mea, intru totul.
f tare faza cu sub lunii...

"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide
cristina ghita este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-08-10, 20:11   #19
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.
+2 (+2/-0)     

In primul rand MULTUMESC pt parerile sincere exprimate pe topic. Fac mai mult decat 30 de vizite la psiholog (no offence Radu )

@ Dragos

In ce priveste conformismul:
- am o oarecare doza de conformism (dar mult mai mica decat crezi)
- o mare parte este pur pragmatism si dorinta de a taia nodul gordian si nu a scrie Zorro pe toate gardurile.
Eu intodeauna mi-am exprimat parerea ca este o irosire a timpului si energiei tale in directia aia si ca alta e calea cea mai scurta de a obtine ce doresti.
Risti sa esuezi si asta sa faca inceperea unui nou demers mult mai grea pt ca oamenii vor fi dezamagiti de esec. Ai doar glontul de pe teava.

Lasa-ma sa iti impartasesc o revelatie personala relativ recenta avuta impreuna cu cativa prieteni apropiati. Discutam de moderatie la scurta distanta dupa o discutie legata de "sistem" (politic, colegiu ... sau orice alt sistem care merge prost in ultima vreme) si m-a pocnit. Eu am ajuns sa fiu sistemul (pe eugenol) in conditiile in care am luptat de foarte multe ori cu sistemul pt a-mi sustine parerea. Nu pot spune ca sunt un om antisistem in general ci doar cand acesta merge prost imi place sa i-o spun in fata.

In rest ce ai apreciat ca pozitiv necesita un mare consum de energie si recunosc ca au fost momente in care nu am avut acele atribute pe care le amintesti dar cred ca e modul firesc in care ar trebui sa comunicam.
Imi mai trebuie ceva antrenament sa vina natural. Am de unde invata (Robby multumesc)

@ tibia
Foarte pertinente remarcile tale si incerc sa explic:
Chestionarul este pt a asigura orice eugenolist ca gandul "you suck eugenol man" sau diferite grade ale lui se poate exprima exprima printr-un click. Nu este nimic mai frustrant sa nu poti face nimic impotriva celui care are puterea absoluta aici. (e terifiant gandul ca poti face ce vrei)
E bine pt cel care poate sa isi voteze propriul chestionar cu 100% iubit (adica eu) sa stie ca cineva poate sa il trimita la Hades pt. un foc.
Astfel cei care s-ar putea teme de represalii scriind aici (stiu ca barba mea sperie desi nu e intentionat) au posibilitatea unui vot fara explicatii. Nu m-am uitat niciodata la cine a votat ce si imi pare rau ca am setat asa chestionarul.

Reteta selectarii moderatorilor este secreta dar ce va pot spune este ca orice moderator are drept de veto fara explicatii pentru inscrierea unuia nou asa ca toti cei intrati ca moderatori au acceptul tuturor moderatorilor vechi.

Nu numai ca facem sedinte dar avem un forum al nostru pt discutii si unul pt infractiuni. Incercam sa ne autoreglam si sa ne completam unul pe altul cat mai bine. Pt lucruri evidente masurile se iau imediat si de catre primul moderator la "aparat", pt cele la limita discutam sa gasim cea mai buna solutie.
Toti moderatorii citesc toate topicurile si nu exista alocari. Am incercat si nu a mers. Noua chiar ne place pe forum

Sunt o persoana foarte norocoasa sa fac parte dintr-o astfel de echipa de moderatori si cand sunt pe minus ei ma trag in sus, cand aberez primesc o palma.

Multumesc mult pt aprecieri si mult mai mult pt oportunitati (sa nu spunem negative ) pt ca apreciez mult sa mi-se spuna ca aberez cand aberez dar si de ce, ca sa inteleg. Eu sunt aici pt a progresa si nu pt ca viata mea personala sucks
radualionte, rx si Dragos Dinulescu le-a placut /au multumit.
.
Vechi 07-08-10, 21:23   #20
Avansat
Medic Dentist
Fara status.

.

Daca votam toti se poate bana eugenol man ?? :P

O sa`mi cereti sa`mi argumentez intrebarea .... pai "omu`" acesta este de T. online: 2 z 17 h 50 m pe eugenol .... mai lasati`l sa isi vada si el de alte treburi ....

V-am pupat cu stima domnilor doctori .....
Vechi 07-08-10, 21:34   #21
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Cred ca da. Daca vad ca nu mai sunt util ma banez singur si ma apuc de altceva.
Suntem doar din iulie 2010 cu statistica aia. Eu (si altii) sunt de "secole" pe forum (sau asa simt).
PS Nu-l lasati pe eugenom man (prea tare)
SebastianF i-a placut /a multumit.
.
Vechi 04-02-11, 02:00   #22
Ucenic
Medic Dentist
toate studentele sa apeleze la
mine

.
Tolerat  -7 (+2/-9)     

mie nu imi plac moderatorii d-voastra , nu prea stiu sa vorbeasca nu ca eu as stii mai mult , am dat si un privat pe tema asta si mi-ati raspuns cam vag.
Vechi 04-02-11, 08:44   #23
Ucenic
Medic Dentist
dinte peste dinte si deasupra
inca un dinte...

.

Citat:
Publicat initial de dan_staticescu View Post
mie nu imi plac moderatorii d-voastra , nu prea stiu sa vorbeasca nu ca eu as stii mai mult , am dat si un privat pe tema asta si mi-ati raspuns cam vag.
Cum adica nu prea stiu sa vorbeasca?
.
Vechi 04-02-11, 08:55   #24
Maestru
Medic Stomatolog
Angry Birds: ~( `^´ )~

.
-1 (+0/-1)     

Citat:
Poate Dan chiar a vrut altceva si voi ii dati 4 minusuri?
Pe bune.... in loc sa-l ascultati ca poate chiar are dreptate (moderatorii sunt super OK dar poate lui i s-a parut ceva ciudat in raspunsurile date).
Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012
KLMircea este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-02-11, 09:00   #25
Ucenic timid
Student M. Dentara
call me Dea

.
+1 (+1/-0)     

E-man m-a ajutat din prima clipa cand am intrat pe forum
eram super incantata ca am gasit forumul. vroiam sa stiu lucruri legate de admitere la MD. imediat m-a ajutat, m-a indrumat spre sectia potrivita, mi-a mai gasit threaduri referitoare la acelasi subiect, m-a ajutat si mi-a schimbat nick-ul pus in graba
E-man ..is the man!
eugenol man i-a placut /a multumit.

wannabe MD este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-02-11, 09:39   #26
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Citat:
Dan, Poti sa fi mai concret...
Presupun ca daca scrii aici inseamna ca te referi la mine cand spui moderatorii.... Eu nu stiu de private de la tine recente ...

Ca sugestie pt viteza si transparenta foloseste butonul raporteaza si nu privatul pt ca e posibil sa dai un privat cuiva care nu e disponibil. Raportarile sunt vizibile tuturor moderatorilor si se ocupa cine este activ.
.
Vechi 19-02-11, 10:36   #27
Ucenic timid
Tehnician Dentar
Fara status.

.

Ati reusit pana acum sa faceti ce tre' sa faca un moderator, trecand peste subiectivismul fiecaruia. E de apreciat. De accea am votat in consecinta. Continuati tot asa. Felicitari.
maco68 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-02-11, 11:48   #28
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
prezent discret

.
0 (+1/-1)     

respect maxim!!!
opreabogdan este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-02-11, 19:10   #29
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go

.

Am deschis aceste topicuri ("...X...iese la inaintare") nu pentru a afla lucrurile bune, acestea le cam stim si noi si am reusit sa ne "inflaţionam" suficient de mult (dpdv. psihologic) incat sa dorim sa aflam si altceva, mai important pentru noi: ce nu facem bine?. ce ni se reproseaza? sau similare...Acestea (cele negative, dintr-o anumita perspectiva), ne-ar ajuta sa "vedem" si alt punct de vedere, posibil corect...Suntem si noi oameni, deci nu avem cum sa fim perfecti...doar perfectibili.
In aceste topicuri (unde fiecare este pentru sine insusi!), puteti scrie orice rabufnire sau frustrare personala declansata de vreun moderator, fara sa fiti penalizat sau "tinut minte"...Critica ne ajuta! Dar, din ce am vazut scris, pana acum, nu ne-ati prea ajutat "constructiv" prin "desfiintare" , prin argumente nu ca "asa mi s-a parut...".
Vechi 19-02-11, 20:02   #30
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.
+1 (+1/-0)     

Multumesc Radu.
Chiar daca romanii sunt "zgarciti" la incurajari caz in care astfel de incurajari sunt binevenite mai mult ne-ar ajuta pareri legate de ce se poate imbunatati.

Suntem obisnuiti de scoala cu o polarizare excesiva in gandire (ala e bun, ala e rau nu imi place...) si o personalizare a feebackului negativ (daca imi spui ca gresesc e personal si nu am sa te mai uit).

Concluzie: nu spun din politete ci din pragmatism. Ne foloseste mai mult feedbackul negativ ce ne dezvaluie oportunitatile pe care le avem.
Si evident nu e personal.

Oricum mai rau decat cum sunt facut pe mail uneori (mai ales de userii banati) nu cred ca reusiti, si nici atunci nu ma enervez. Omul zice multe la nervi mai ales cand tu esti triggerul rabufnirii lui (nu motivul, Radu stie mai bine).
.
Vechi 19-02-11, 20:32   #31
La primele mesaje
Medic
Fara status.

.
+3 (+3/-0)     

Proba timpului domnilor si doamnelor invinge orice mitocanie romaneasca sau un kit de valoare pervertit esteuropean.
Felicitari , moderarea duce la liniste in practica multor colegi, cu ceea ce mai acumuleaza in timpul acestor discutii.
Si ca sa nu laud direct cred ca perioada on line poate sa fie creditata EMC
Spor la munca
Va salut
eugenol man, titiluka, Radu Tepordei si altor 2 le-a placut / au multumit.
doco este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-02-11, 02:03   #32
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Mie-mi suna ca naiba " iese la inaintare".
In rest, ce sa zic? Cate-un bug pe ici, pe colo.
Radu Tepordei este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-02-11, 09:06   #33
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Acum ca "ai aratat cu degetul" imi suna si mie aiurea
Asta e din categoria te poti obisnui cu orice si ajunge sa iti para normal sa fie asa (desi nu e)
Am schimbat titlul.
.
Vechi 20-02-11, 12:21   #34
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+4 (+4/-0)     

Citat:
Publicat initial de eugenol man View Post

Oricum mai rau decat cum sunt facut pe mail uneori (mai ales de userii banati) nu cred ca reusiti, si nici atunci nu ma enervez. Omul zice multe la nervi mai ales cand tu esti triggerul rabufnirii lui (nu motivul, Radu stie mai bine).
Eu am de zis urmatoarele :

1. Au existat in ograda noastra uneori situatii de degringolada ce au necesitat o mana forte .Si in situatiile astea unii dintre colegi care nu cunosteau exact lucrurile au fost tare intrigati daca te-ai impus ( legitim ) .
Ori ,in stare de razboi , se stie ca in Imperiul Roman unul dintre consuli devenea dictator ( magister populi ) , numit de catre ceilalti , si cu putere de decizie nelimitata , tocmai pentru ca haosul nu putea fi condus democratic .
Poate comparatia e un pic fortata , dar din punctul meu de vedere , ceea ce ai facut la vremurile respective a fost repunerea stabilitatii in normalul ei ,respectand legea ( eugenolului ) . Toti suntem mai mult sau mai putin subiectivi , si invatarea exercitiului democratic ia timp si autoevaluare critica continua . Plus ca nu prea putem miza pe nivel constant de adrenalina .

2. Nu multi isi iau din timpul liber ca sa faca genul asta de munca patriotica pe care o faceti voi. Putini sunt cei care se dedica si implica .
Tine-o tot asa !

Acestea fiind spuse, pot sa ma intorc la cratitza .
Vechi 20-02-11, 17:31   #35
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

atentie la ce scrie sus cu rosu "alegeri in 25 ferbuarie"
si ar fi o idee buna creditarea timpului online cu puncte emc. In definitiv, am invatat mult mai multe de pe eugenol decat de la congresele lui peste.
eugenol man, Cristi_N si pup le-a placut /au multumit.
bolodoctoru este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-02-11, 20:45   #36
Moderator eugenol
Tehnician Dentar

.

am modificat si eu titlul, pentru a putea fi gasit usor in caz de sugestii/reclamatii. E mult mai rezonabil asa.

.
Vechi 06-11-11, 21:46   #37
Ucenic timid
Tehnician Dentar
Fara status.

.

Voi posta aici, pentru ca nu prea mai stiu unde... Recunosc! Nu am mai intrat de mult pe eugenol sa vad ce a mai aparut nou. Asta e. Lipsa de timp. Dar acum, cand am reusit, am constatat ca nu mai e asa cum il stiam. S-a schimbat formatul si habar nu am pe unde se mai poate intrape sectiunile pe care le stiam. Sistemul de acum mi se pare nu mai dificil ci greoi de-a dreptul.Imi placea varianta veche si ma descurcam cu ea foarte bine. Acum am orbecait putin, am incercat sa postez cate ceva (habar nu am daca am reusit, oricum nu conteaza) si ma retrag... fara torte.
maco68 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-11-11, 22:11   #38
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

M-ar ajuta daca mi-ai spune concret ce anume ai facut si a fost greoi, sau ce ti se pare dificil. Eu din pacate nu imi pot da seama pt ca stiu prea bine eugenolul.
Multumesc de feedback, incerc sa simplific dar din pacate numarul de teme de discutie bogat necesita organizare.
In principiu din prima pagina alegi forumul in care doresti sa postezi si asta este.
A aparut o zona cumuna cu medicii si o zona e strict pt tehnicieni. Sunt discutii care nu intereseaza pe medic asa cum terapia odontala nu cred ca te intereseaza.

Optimizarea a fost facuta sa folosesti linkul cu mesajele noi necitite de la ultima vizita.
Mai lucram....

Modificat ultima data de eugenol man; 07-11-11 la 10:36.
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
afara, ata, barba, buna, cultura, deschid, eugenol, forum, gluma, inaintare, inteligenta, lucrurile, mana, medie, mine, motiv, motive, oameni, parte, personal, place, pune, puneti, scopul, serios, teapa, topic

Uneltele subiectului

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
incisiv aiurea-ce iese fara rx intraoperator augustin Endodontie 10 17-08-08 10:46

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:10) timp.

Alegeti schema de culori preferata: