| | | |
06-08-07, 17:19
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Prezenta online premium pentru cabinetul propriu! Nu aveti site pentru cabinet? Nu existati pentru 5 milioane de Romani care acceseaza internetul!
Aveti site dar cautarea in google nu va duce la cabinet decat daca scrieti numele propriu?
Atunci inscrieti acum cabinetul in Pagini Galbene Medicale www.imedic.ro
Abonamentele cu plata va aduc mai multe optiuni ( ID messenger pt a putea fi contactat instant , mai multe poze, liste de pret, review, bannere publicitare pe imedic.ro ...). Inscrierile cu plata aduc beneficii imaginii dvs. precum si sprijina eugenolul asa ca urmati pasii de mai jos pentru inscriere:
1. Inscrieti-va apasand aici (durata: 5 minute) sau autentificati-va daca aveti deja cont.
2. Inscrieti cabinetul dvs. si alegeti un plan cu plata (Selecteaza Tipul inscrierii: )
2bis. Daca aveti deja cont gratuit puteti upgrada la cont cu plata cu mai multe optiuni. Sariti direct la pct 4.
3. Completati datele prin legatura securizata de paypal si trimiteti.
Va trebuie doar un card VISA sau MASTERCARD de pe care treceti datele cerute de paypal. (5 minute)
4. Reveniti editand inscrierea pentru a adauga poze, documente (lista de preturi, acordul pacientului...) bannere ... (5-15 minute)
5. Sunteti gata! (total 15-25 min)
Plata:
Trebuie un card Visa sau Mastercard in lei cu care veti plati prin intermediul PayPal (securizat) Plata este in USD dar schimbul se face automat in lei.
Inscrierea e valabila un an. Nu ezitati sa alegeti varianta Premium care va pozitioneaza in directorul de cabinete pe prima pozitie si va permite sa salvati bannere pe site. Totul automat!
PS Completati Strada si numarul conform sugestiilor din formular pentru a fi pozitionat pe harta corect (Adresa cabinetului dvs. e pozitionata de yahoo map direct pe harta pentru a fii mai usor de gasit!).
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
07-08-07, 00:32
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Multumesc celor care au contribuit deja.
Sponsorizarile sunt cele care mentin eugenolul in actiune. Pentru ca necesita mai multe hartii decat versiunea de mai sus am hotarat sa discontinuam pentru moment sponsorizarile directe.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
07-08-07, 22:19
|
#3 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Intrebare intrebatoare. Am vrut azi sa contribui si eu, si de la banca(Tiriac mi-era in drum) mi-au spus ca nu pot sa trimit intr-un cont decat avand si eu un cont deschis(la ei sau la banca prin care trimit), ceea ce n-am, si ma rog, apoi ordin de plata de la cont la cont. Aveti idee cum se pot trimite cash in contul asta? Oare prin mandat postal o fi posibil? Alte variante?
__________________ Cecilia
"Be the change you want to see in the world" Ghandi |
| |
.
07-08-07, 22:29
|
#5 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 raiffeisen...  )  ) |
| |
.
08-08-07, 11:59
|
#7 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Oare prin mandat postal o fi posibil? Alte variante?
| Da, este posibil si prin mandat postal, dar cel mai simplu este prin internet banking sau ordin de plata, dintr-un cont existent, alimentat cu suma respectiva in prealabil. |
| |
.
08-08-07, 12:35
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sper s
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
08-08-07, 12:57
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Doar la ONG poti redirectiona banii. Din cate stiu.
PS Moderatorii cotizeaza prin ceea ce fac pe forum :wink: E suficient.
| |
.
09-08-07, 08:47
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Irene22 Prin internet banking, pentru ce sucursala Raifeissen Bucuresti v-ar fi cel mai convenabil sa optez? Stiu ca nu face mare diferenta, dar daca tot pot opta... Multumesc! | Prin ebanking si oricare alta varianta nu conteaza sucursala. Trebuie sa ai doar contul IBAN si in mod normal trebuie sa mearga. In el este codat si numele bancii.
| |
.
09-08-07, 13:37
|
#14 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eman a scris: Citat: |
Prin ebanking si oricare alta varianta nu conteaza sucursala.
| Da, ok, normal ca nu conteaza, dar cum am spus, daca aveam camp in care sa pot opta... Oricum, gata, s-a rezolvat! |
| |
.
09-08-07, 16:06
|
#15 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eh, n-ati inteles problema mea ... eu nu aveam nici un cont nicaieri .... dar am apelat la prieteni din lumea "buna" cu conturi  si am trimis de la ei. Done.
| |
.
09-08-07, 16:23
|
#16 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Error, error ... "Zi-mi numele beneficiarului banilor- nu am putut sa fac tranzactia fara aceasta inf"
Sa-mi spuna si mie cineva repede numele exact al beneficiarului. Se pare ca doar contul si banca nu i-au fost de ajuns de la ING.
| |
.
09-08-07, 18:53
|
#18 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da, m-am gandit eu ca poate sa fie ceva cu eugenol, dar poate sa fie si numele real al lui Eugenol Man ... Poate nici nu conteaza efectiv ce scrii acolo atata timp cat e contul corect, dar vreau sa fiu sigura. Astept un semn de la Eugenol man.
| |
.
09-08-07, 21:17
|
#19 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu ma prinsei ...
| |
.
10-08-07, 11:19
|
#20 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am o rugaminte catre care care au facut sau vor face plati in acel cont.
Sa imi trimita un mail in care sa confirme suma si banca de la care vine plata pentru a verifica cu ce apare in cont. Se pare ca doua plati facute de cei care au votat ca au platit nu au ajuns si in cont.
Multumesc pt intelegere.
| |
.
10-08-07, 12:02
|
#21 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu am votat ca am platit inainte sa aflu de problema cu numele de beneficiar. Sper sa se rezolve in aceasta dimineata. Deci I'm one.
| |
.
14-08-07, 20:31
|
#23 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Astazi am gasit si eu drumul catre Raiffeisen Bank .
Chiar daca n-am fost intre primii 10 , ma bucur ca am contribuit la mentinerea acestui forum.
Operatiunea a fost rapida. Si nici macar n-a fost dureroasa... |
| |
.
15-08-07, 10:22
|
#25 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nici mie nu-mi vine sa cred ca sunt doar 11, conform votului... |
| |
.
16-08-07, 13:08
|
#26 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca ai contribuit si nu te vezi aici scrie-mi si se rezolva. Mai e cineva care nu e trecut in acest moment si a contribuit.
Cei care sunt in acest grup pot posta poze/fisiere direct in forum.
Pe moment cei din grup va rog nu exagerati cu poze mai mari de 100 Kb si in numar mare (<30).
Multumesc
| |
.
17-08-07, 16:56
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cei care au contribuit intra in grupul sponsorilor, ce are posibilitatea deja sa posteze poze sau fisiere direct in forum (select file si upload  )
De aceea va rog sa ma anuntati pe mail (folosind mailul din forum) pt a va inscrie in grup.
| |
.
18-08-07, 18:51
|
#30 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu cred ca cei care nu sunt in stare sa dea de-o bere pentru ca citesc aici atatea lucruri folositoare si invata mult din cazurile si experienta altora, nu ar trebui sa aiba acces la forum. Adica accesul sa fie limitat de o suma minima "de rahat" si apoi cine vrea sa dea mai mult. Dar oricum sa exista acea suma minima insignificanta ... ca daca inmultesti 4000 de utilizatori cu 1 RON sa zicem ... iese ceva ....
| |
.
20-08-07, 10:45
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pretul ar fi putina rabdare si evident mai multi care sa contribuie cu "o plomba" ...
Momentan doar cei care au contribuit au posibilitatea de a pune poze. Mai tarziu cand se mai strang ceva bani voi da drumul tuturor eugenolilor sa posteze poze (eventual sponsorii vor putea pune poze mai multe sau mai mari)
Nu cred ca trebuie sa plateasca foarte mult cativa eugenoli ca nu e fair.
| |
.
20-08-07, 13:19
|
#34 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 merge cu eugenolman.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
20-08-07, 13:21
|
#35 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 M-am interesat la banca.
Daca aveti contul IBAN este suficient sa puteti face plata prin orice modalitate.
Daca e interfata online treceti eman  la titularul contului (fara zambilici)
Daca sunteti in afara Romaniei si nu aveti cont in lei la o banca in Romania atunci va rog sa ma contactati deoarece sunt necesare mai multe detalii.
Thx RX se pare ca ai fost mai rapida ca mine
| |
.
21-08-07, 12:28
|
#36 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Ma bag si eu in discutie, desi sunt in categoria celor care nu au ajuns inca la banca sa "doneze" o plomba. Citat: |
Momentan doar cei care au contribuit au posibilitatea de a pune poze
| Nu sunt deloc de acord cu asta. Sunt oameni (limitatzii) care posteaza poze si prezentari aici doar ca sa vedem si noi ca exista stoma decenta si in romania. Si ei sunt cei care pun f multe poze.
In oricare alta parte cine vrea sa invete plateste. Aici lucrurile stau complet altfel. Cine vrea sa ii invete pe altii plateste ca sa poata pune poze mai usor. E absurd. Multi doar citesc si nu-i intereseaza sa puna poze, deci "regula" aceasta nu ii afecteaza, iar persoane de la care am avut toti de invatat, precum Robert, cotizeaza.
Eu cred ca din start ar trebui refuzata cotizatia celor care au contribuit enorm de mult la evolutia site-ului. Ei au "donat" stiinta acestui site, care e mult mai pretioasa .
Mai degraba pui conditia ca cei care au donat sa aiba accesul pe mai multe forumuri decat cei care nu au donat. |
| |
.
22-08-07, 16:14
|
#39 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am spus clar ca e momentan.
E doar o problema tehnica. Am sa trec pintr-un cont intermediar pana se mai strang bani.
Pe de alta parte mi se pare normal ca cei care contribuie sa aiba un avantaj in plus fata de ceilalti. Acum care va fi acesta ... ramane de vazut.
| |
.
25-08-07, 16:53
|
#40 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 dar studentii nu au reducere???  acum pe bune pt un student ce inseamna suma minina??? vreau si eu sa pun dar chiar nu stiu cat!!! |
| |
.
01-09-07, 11:09
|
#42 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am o mare rugaminte:
La descrierea tranzactiei scrieti userul de pe forum.
Va multumesc.
| |
.
02-09-07, 13:18
|
#43 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am dat si eu de o doza de bere.
Desi, E-man a afirmat ca moderatorii nu ar trebui sa contribuie, acest lucru nu mi se pare corect fata de colegi. Ca atare, am contribuit si eu cu o berica.
Ii invit pe toti moderatorii sa dea si ei o bere.
Sunt de acord ca, poate, avem nistre responsabilitati mai mari decat ceilalti dar acest lucru cred ca nu ne exonereaza de a"cotiza" pentru binele general al acetui forum. Fiecare dupa posibilitati dar, intr-adevar, 20 de donatii din 3.500 de forumisti...= 0,57%???
Radu Alionte
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
04-09-07, 19:27
|
#45 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E in lucru o varianta pt eparty weekend ... :wink: vezi la subiectele globale.
| |
.
04-09-07, 22:00
|
#46 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca tot vorbim de forum si de reintinerire, de variante, etc. v-as supune atentiei o propunere: sunt subiecte (topicuri) in care nimeni nu a mai scis nimic din sept.-oct. 2006. Avem 2 posibilitati (ca sa nu ocupam loc prea mult pe server): fie sa le stergem (poate n-ar fi bine pentru noii veniti care ar vrea sa afle si ei informatia de acolo), fie sa incercam sa le arhivam si cine este interesat sa le poata dezarhiva pentru a citi ceea ce-l intereseaza.
Este doar o propunere si cred ca E-man este cel mai in masura sa ne spuna care este cea mai buna varianta. Poate a treia?
Radu Alionte
| |
.
04-09-07, 22:16
|
#47 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu ocupa foarte mult spatiu textul. Adica din punctul acesta de vedere nu sunt probleme. Poate pentru a curata forumul de subiecte care nu au trezit interes ar fi o idee.
Exista o functie de autocuratire dar ea sterge si subiectele care au primit raspunsuri si nu mai au activitate...
Dar sper sa ajungem sa nu mai avem astfel de griji. Ideea e ca un cost de hosting cu unlimited se poate sa nu suporte eugenolul care are activitate. Probabil ca va trebui spatiu pe server dedicat. Acolo sunt alti bani (mult mai multi) dar o sa fim boieri 
Dar acesta e subiect de alt topic.
| |
.
14-09-07, 12:54
|
#49 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Azi, la ora 11,50, erau inscrisi 3661 de membri. Dintre acestia doar 20 au dat o bere ca sa punem fisiere ceea ce inseamna, statistic vorbind, doar 0,546% din total. Nu vi se pare prea putin?
Eugenol este forumul nostru si, ceea ce este mai important, este liber de orice constrangeri externe (politice, administrative, profesionale, etc.).
Mai demult, Robby a avut ideea de a ne semna cu numele reale. Putini au facut acest lucru. Eu mi-as pune altfel intrebarea: de ce eu (de exemplu) am semnat inca de la inscriere cu numele real? Raspuns: asta sunt, nu am nimic de ascuns...Am vazut ca multi dintre membrii eugenol se semneaza cu un pseudonim...Oare cand ne vom cunoaste si ne vom privi fata in fata? Vom reusi vreodata acest lucru?...
Radu Alionte
| |
.
14-09-07, 13:01
|
#50 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 e posibil ca numarul sposorilor sa fie un pic mai mare de 20, adica sa fie vreunul care a donat dar nu a votat, sau a votat altfel. ma rog situatia nu e oricum mult prea diferita daca sunt 20 sau 30 de donatori.
__________________ It's about people. |
| |
.
14-09-07, 15:31
|
#51 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de radualionte Eu mi-as pune altfel intrebarea: de ce eu (de exemplu) am semnat inca de la inscriere cu numele real? Raspuns | Asta e, ti-ai luat tzeapa..ce bine-mi pare  (tre' sa mai inveti cum e cu formurile astea)
Cat priveste numarul donatorilor e simplu:
La 20 de lei de caciula nu e nevoie mai mult de 20 de persoane/an ca sa cumperi spatiu si trafic nelimitat: http://www.edomenii.ro/static,gazdui...ness-sua,1.htm |
| |
.
14-09-07, 17:34
|
#52 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 iar incepi cu zona crepusculara,.....a......pardon, domeniul e?
__________________ It's about people. |
| |
.
14-09-07, 18:23
|
#53 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu consider ca am luat tzeapa prin faptul ca am semnat, de la inceput, cu numele real. Pe de alta parte, sunt mandru de numele pe care il port...Ca divagatzie, uneori sunt mandru si de ceea ce am facut pana acum.
Numarul real al sponsorilor, chiar daca nu au votat, il poate sti numai E-man. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Oricat de putin am dona, chiar si 5 lei, este o contributie benevola pentru sustinerea acestui forum si, generic, o dovada de loialitate si atasament fata de forumisti. Cu alte cuvinte, participarea la treburile unei "Mari Familii"...
As considera mult mai acceptabila o participare de 20-30% din numarul total de membri. Nu am avea un server NASA dar nu am mai avea dureri de cap pe termen lung. In afara de munca depusa de un singur om: E-man.
Multumesc!
Radu Alionte
| |
.
15-09-07, 14:25
|
#55 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis bai, ia, desteptaaaa-rea! ce-i aici, bar de negri? | Nu prea am inteles...sunt "limitat" la expresiile folosite de tine. Ce ai vrut sa spui, ca esti de acord cu o participare de sponsorizare de 20-30% din toti membrii eugenol sau nu? "Maestrii", "moderatorii" si, eventual, "avansati bine" ar trebui sa fie primii...
Radu Alionte
| |
.
15-09-07, 15:26
|
#57 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ceea ce cred eu sau mi-as dori eu este mai putin important si 20-30% sunt doar cifre si nu obligam pe nimeni sa participe. Contributia este STRICT BENEVOLA! Si, mai important, cat poate fiecare, dupa posibilitati...
Chiar, Luis, ai ciocul cam mare dar nu te-am vazut in lista de sponsori desi ne "ameninti" de mult cu o oarecare contributie. Zona crepusculara E (ce-o mai fi insemnand si asta?) nu-ti permite sa dai o plomba pentru o bere? Promit sa dau eu berea. Ca atare, poti sa contribui cu 5-6 lei pretul unei beri bune in orice locatie.
Radu Alionte
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, adresa, afara, ati, automat, ban, beneficii, buna, cabi, color, direct, edita, endo, exista, formular, galbene, gasit, inscriere, interne, legatura, lista, minute, pagini, plan, premium, prezenta, rece, review, romani  | Timpul este GMT +3. Acum este: 18:29. |