| | | |
26-09-07, 00:56
|
#60 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Anual, dar daca se poate, zilnic
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
26-09-07, 13:42
|
#61 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Am sa depun si eu..cu siguranta....dar momentan sunt un pic cam prinsa...  ...Macar atat datorez si eu pentru cate a facut eugenolul pt mine... :P
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
17-10-07, 19:58
|
#63 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Promotie: O alta modalitate de a sponsoriza eugenolul :
1. Accesati imedic.ro
2. Inscrieti-va (5 minute) sau autentificati-va daca aveti deja cont.
3. Inscrieti cabinetul dvs. si alegeti un plan cu plata (Selecteaza Tipul inscrierii 
4. Completati datele prin legatura securizata de paypal si trimiteti.
Va trebuie doar un card VISA sau MASTERCARD de pe care treceti datele cerute de paypal. (5 minute)
5. Reveniti editand inscrierea pentru a adauga poze, documente (lista de preturi, acordul pacientului...) bannere ...
Plata este in USD dar se face schimbul automat. Adica puteti plati cu lei.
Inscrierea e valabila un an.
Astfel aveti si o inscriere cu mult mai multe optiuni decat cea gratis, pana la o varianta aproape de un minisite. (Premium)
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
21-11-07, 10:20
|
#65 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Salutare!
Nu sunt activ pe eugenol, asta si fiindca nu pot posta cazurile mele pe forum din lipsa unui aparat foto bun pentru asa ceva, da' de sponsorizat promit ca o voi face cu proxima ocazie, adica odata cu primul meu drum la Raiffeisen. Deci puteti spune ca sunt 21 de sponsori :wink: Eu cred ca aceste sponsorizari se vor inmultii da' trebuie sa avem putintica rabdare stimabililor.
Mult noroc si spor la treaba ca sa aveti de-o bere pentru eugenol! |
| |
.
23-11-07, 01:14
|
#66 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 se vor inmultiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiihihihiihiiiiiiiiii
il anuntz pe euglena ca este necesar si titularul contului ca sa poti completa un ordin de plata;
oricum nu va faceti e-banking la bcr, sunt niste terminati, mi-a luat 3 luni/ drumuri si nervi pana sa-mi dea o lba trista de "dispozitiv vasco" si sa primesc un rahat de scrisoare cu un cod; asta dupa ce-am fost nevoit sa completez enshpe mii de foi in dublu exemplar |
| |
.
23-11-07, 09:36
|
#67 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Rezolvat. Mercic.
| |
.
23-11-07, 12:41
|
#68 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu am internet banking de la transilvania.... a durat si la mine citeva saptamini (2-3, nu mai tin minte exact)... e usor de utilizat, nu mi-a cerut nume de cont pt donatie  .... are un singur dezavantaj: NU merge pe windows vista...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
23-11-07, 21:46
|
#69 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Remarcabil...!!! Daca nu am gresit la numaratoare, am ajuns la 30 de sponsori.
Multumim din suflet!
Radu Alionte
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
04-02-08, 00:40
|
#75 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Inregistrarea pe www.imedic.ro cont sponsorizat basic este activa :wink: Multumim :wink:
| |
.
04-02-08, 00:44
|
#76 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de Scubi nu stiu unde sa scriu asta. mi-ati banat ip-ul banuiesc pentru ca apare la doi useri, la scubi si la cgl. pai pe cgl l-am facut cind a zis eman ca sa ne inscriem din nou, ca nu vazusem ca trebuie sa ne inscriem pe site-ul ala, eu intelesesem ca aici sa ne inscriem din nou, am si zis la vremea aia. apoi am ramas pe nickul ala.
deci, daca nu va e cu suparare, avind in vedere cele doua postari si jumatate ale acelui nick , va rog sa ridicati banul de pe ip-ul meu. acum is prin proxy pe scubi. multumesc cu plecaciune | Asta am banuit si noi de aceea contul cgl a fost doar blocat. Nu exista ban de pe IP. Daca ai un IP de la care nu poti intra trimite-mi mesaj cu el.
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, adresa, afara, ati, automat, ban, beneficii, buna, cabi, color, direct, edita, endo, exista, formular, galbene, gasit, inscriere, interne, legatura, lista, minute, pagini, plan, premium, prezenta, rece, review, romani  | Timpul este GMT +3. Acum este: 18:46. |