| | |
Rezultatul chestionarului: Credeti ca va fi util studentilor | |
Nu stiu
|    | 7 | 12,50% | |
Nu
|    | 7 | 12,50% | |
Da
|    | 42 | 75,00% | 1Multumiri -
1 Scris de eugenol man |
24-05-07, 18:19
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Studentii au acum forumurile lor private !!! Studentii au acum forumurile lor private !!! Ce inseamna asta?
90% din forumurile studentesti nu sunt vizibile utilizatorilor obisnuiti (medici dentisti). Au ramas doar 3 forumuri publice. Moderatorii au access pt a modera. Cum ajung si eu acolo?
Trebuie sa te inscrii in grupul Studenti din linkul de sus (grupuri) Aprobarile se dau in maxim 48 de ore. De ce?
Astfel studentii pot discuta fara frica de a fi comentati de medici sau de profesorii lor. NOTA:
1. Accesul este numai pt studenti. Medicii nu vor primi acces acolo. Trebuie sa scrii cate ceva pe forumurile publice sa vedem ca esti student. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/2017-studentii-forumurile-private/
2. Forumurile din categoria Forumuri studentesti care au (public) in titlu sunt vizibile si medicilor (primele 3). Medicii pot scrie si ei acolo.
3. Va rog sa ne semnalati cazurile de abuz (medici care sunt inscrisi la studenti)
Enjoy.
PS Studentii si moderatorii singurii ce beneficiaza de forumuri private
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
24-05-07, 18:30
|
#2 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Daca studentul nu poate face la nitica critica...
Mi se pare discriminare....
PS Nu-i nevoie, imi dau ban singur...
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
24-05-07, 18:34
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E invers. Tu nu poti critica studentul. Da el poate sa te barfeasca
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
25-05-07, 15:09
|
#7 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 utilitate nu cred ca sunt utile forumuri ale studentilor medicinisti unde medici sa nu aiba acces. de barfit poti barfi si in pauza, la o tigare
__________________ nu exista doi pacienti la fel  toti sunt variante anatomice i] |
| |
.
25-05-07, 23:22
|
#8 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 De acord cu Sanda.....sa vedem si noi ce gandesc,,,ca ei vad ce gandim noi...
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
26-05-07, 12:53
|
#9 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 e o idee excelenta pt studenti acest lucru, fiindca astfel ii protejam de diferite atitudini mai putin prietenoase care ar aparea la citirea de catre unii "binevoitori" a ceea ce ei spun public...
Sunt destui oameni pentru care critica nu inseamna ceva util pentru a se imbunatati, ci e ceva ca un afront personal.
Ramane acum ca studentii sa se protejeze singuri de colegii lor care ar putea sa joace rolul de "raspandaci"....
Intr-adevar ar fi frumos sa vedem si noi ce se mai intampla prin facultati, o barfa mica ceva, dar pt asta e simplu : cine vrea sa afle asa ceva devine moderator eugenol
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
26-05-07, 14:39
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mentionez ca primele 3 forumuri sunt la vedere.
Ai dreptate Robby ca multi interpreteaza un comentariu critic, ca pe ceva personal.
Tot asa e adevarat ca sunt foarte multi care nu stiu sa aiba o disputa de idei (critica ...) fara sa foloseasca tactul sau chiar sa treaca la afirmatii personale.
Si bine, ... ar mai fi si sorsarbu
De aceea cred ca e utila o zona privata pt studenti.
| |
.
26-05-07, 14:44
|
#12 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 e foarte bine ca exista o zona privata pentru studenti. Trebuie sa invete sa ia atitudine si sa aiba coloana vertebrala dreapta si sa afle ce si cine sunt.
felicitari pentru punerea in practica a ideii
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
28-05-07, 09:50
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
| |
.
06-06-07, 16:53
|
#16 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 Sorine iti doresc sa ramai copil toata viata. E frumos asa
:wink:
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
06-06-07, 19:08
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de sorsirbu asa deci...
mai, ca mi-am adus aminte io mi-s student in state, ca inca nu-mi luai diploma. Acu indeplinesc toate conditiunili... baga acces la subsemnatu...  | Nu se pune domnu' doctor
| |
.
01-07-08, 19:24
|
#21 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Desigur. Cere sa te inscrii in grupul studentilor din panoul de control / grupuri ...
| |
.
02-07-08, 11:26
|
#22 | | Ucenic timid
Aspirant la MD
.
| - : 0 da' am dat join group si nu s-a intamplat inca nimic  In Panoul de control apare inca scris:
You requested to join this group Ieri at 19:56 Request Reason: vreau si eu aici |
| |
.
02-07-08, 13:27
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Trebuie si aprobata cererea 
Imediatb
| |
.
 | | Tag-uri | acces, ati, cazurile, dentis, discuta, eugenol, forumurile, frica, grupuri, inscrisi, linkul, maxim, medici, medicii, medicilor, nota, obisnuiti, ore, practica de vara, primele, private, publice, ramas, studentesti, studentii  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:09) timp. |