| |
09-04-07, 23:35
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eparty la Timisoara la Zilele Stomatologiei ... Are cineva interes la o petrecere eugenol in Timisoara la Zilele Stomatologiei Banatene (17-20 mai sau asa ceva) ?
Sugereaza cineva un loc pt asa ceva?
...
Completez:
1. Trebuie sa se ofere cineva sa organizeze rezervarile. Eu propun o cafenea de pe la 20.00 pana pe la 22.00 si apoi un club sa ne zbenguim. Preferabil muzica veche ca a functionat pana acum. (hmmm suntem batrani in buletin, dar tineri la spirit)
2. Cei care doresc sa vina sa se anunte ca sa stim pentru cati facem rezervare. Posibil sa fie nevoie de un avans pt rezervare.
Deci cine cauta un club si o cafenea sa stim cui dam ban pe forum daca iese naspa?
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
09-04-07, 23:49
|
#2 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 da da da da da da da da ... eu sigur vin!!!
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
10-04-07, 21:37
|
#4 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 vad vad ca numai in centrele universitare consacrate se poate  ,
io |
| |
.
10-04-07, 22:34
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Problema e la useri nu la centre :wink:
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
10-04-07, 23:31
|
#6 | | Ucenic
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de eugenol man Problema e la useri nu la centre :wink: | ia , la D'arc. si pun eu muzica ca doar am fost dj fugatzi |
| |
.
11-04-07, 06:36
|
#8 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 da da da
eu vin
adica nu vin mi-s deja |
| |
.
11-04-07, 20:24
|
#10 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 ma gandesc intens; ca tot vreau sa vad timisoara de 6 ani de zile si tot nu reusesc
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
11-04-07, 23:27
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Firav rau de tot participarea la Timisoara. Si au niste cluburi ... lux.
| |
.
12-04-07, 23:19
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am copletat pe prima pagina cu elemente organizatorice: http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?p=36418#36418
Nu va sfiiti si haideti la petrecere ...
Nucleul eugenol se pare ca vine
De asemeni trebuie sa se ocupe cineva de organizare...
| |
.
13-04-07, 00:27
|
#25 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Urmatorul anunt e pentru Constanta :wink:
| |
.
13-04-07, 09:29
|
#26 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 contati si pe oradea: eu si ana + inca cateva noi sperantze oradene
era cazul sa mai veniti si prin partea de vest a tarii....
hihi: abia astept
:wink: |
| |
.
13-04-07, 11:57
|
#27 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Savuleee ia vezi mai rezisti inca o data?
I-al si pe camelleon,poate de data asta te salveaza sau te ajuta.
Cadeti voi la o intelegere. :P |
| |
.
13-04-07, 22:58
|
#29 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 mai bine dau banii pe bere decit pe un stativ rupt.... :P
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
17-04-07, 16:13
|
#30 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico mai bine dau banii pe bere decit pe un stativ rupt.... :P  |
bere zici?STELLA?ARTOIS.... 8') |
| |
.
17-04-07, 16:43
|
#31 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cu regret,dragii mei preteni va anunt cu regret ca nu pot veni la Timisoara.Trebuie sa merg la o nunta.
Stiu ca imi veti simti lipsa
Si mai ales schemele mele de dans.  8)
Dar ma voi revansa la Oradea ptr cei care participa acolo. :P |
| |
.
17-04-07, 18:07
|
#33 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu nunta.Dar barbatul meu,DA. 8)
Si are o colega de-a lui.
Iti dai seama ce chef am eu sa ma duc.Dar ce nu face femeia ptr barbatul ei?! :P |
| |
.
17-04-07, 18:19
|
#35 | | Ucenic
Medic Dentist
.
Publicat initial de cgcorina Cu regret,dragii mei preteni va anunt cu regret ca nu pot veni la Timisoara.Trebuie sa merg la o nunta. | Dumnezeu dragutul!! Daca ai vrut sa fi rea cu mine na asta e! Las ca mergi la nunta si bagi acolo sheme de dans!!! |
| |
.
17-04-07, 21:41
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de cici7fcnb7 bere zici?STELLA?ARTOIS.... 8') | da' tu de unde stii ce bere imi place mie? :wink:
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
17-04-07, 22:27
|
#41 | | Ucenic
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr_savu | mie imi va face mare placere daca ma vei impunge tu!!!
nu ne tachinam faceam si eu chestia ai rade ciob de oala sparta dar defapt eu o apreciez foarte mult pe corina este o persoana extraordinara si faceam si eu haz de necaz dar incep si eu sa vad lucrurile altfel...
asa ca poate apare minunea!!! |
| |
.
18-04-07, 14:25
|
#45 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se ocupa cineva sa ne propuna locatii si sa faca rezervari ?
| |
.
19-04-07, 19:54
|
#47 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico Citat: |
Publicat initial de cici7fcnb7 bere zici?STELLA?ARTOIS.... 8') | da' tu de unde stii ce bere imi place mie? :wink: |
pai am intrebat si eu...
si mie imi place STELLA!
ciocnim una?!?
u] |
| |
.
23-04-07, 09:00
|
#49 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: intalnire timisoara Citat: |
Publicat initial de laserman Salutari eugenolilor,
imi pare tare rau ca nu am putut veni la Bran,
poate la timisoara.
Oricum am auzit ca v-ati distrat super.
Sorry ca nu am mai scris dar mi s-a stricat calcul de vre-o doua saptamani si ceva si nu reusesc sa-l repar asa ca tre sa incerc sa intru pe net de pe cine stie unde.
Va pup pe toti si astept vesti de la voi.
Bogdi. |
salutare
ne pare rau ca nu vei putea veni la timisoara.
poate la amsterdam
te pupam si noi si o sa tot auzi vesti
frate, esti clisheu deja.... |
| |
.
23-04-07, 09:02
|
#50 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce e frate ?Pleci si tuuu?!
Mai stati si pe aci ca o sa mor de dorul vostru. |
| |
.
23-04-07, 14:58
|
#52 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Du-te ca GT va mai fii si alta data.
Cat despre eugenol party gasesti mai greu.De fiecare data e altfel si din ce in ce mai bine.  8) |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, avans, bana, batrani, cauta, centre, club, cluburi, doresc, endo, eparty, eugenol, forum, interes, loc, muzica, nevoie, ofere, organizare, pare, participarea, problema, rau, spirit, stoma, stomatologiei, timisoara  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:08) timp. |