| | |
Rezultatul chestionarului: Cand sa ne vedem? | |
Oricare de mai sus
|    | 11 | 15,71% | |
Miercuri seara
|    | 1 | 1,43% | |
Joi seara
|    | 23 | 32,86% | |
Vineri seara
|    | 35 | 50,00% | | |
13-02-07, 22:00
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eparty Denta 2007 Ca sa concluzionam sunt doua propuneri cu ziua actiunii. Evident va fi in umbra Denta pentru a beneficia de prezenta celor ce nu locuiesc in Buc. Va rog sa votati mai sus.
Locatia se va stabili ulterior dar va fi undeva unde se poate discuta urmata de puntin dancing sa agitam eugenolul
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
13-02-07, 22:24
|
#2 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Ambele seri... :P :P
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
13-02-07, 22:34
|
#3 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sa inteleg ca intalnirea din Oldies a picat?
__________________ Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?www.fermdent.ro |
| |
.
13-02-07, 22:36
|
#4 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu este hotarata locatia. Au mai fost facute propuneri dar nu cred ca e importanta locatia atata timp cat putem discuta si apoi putem dansa pe o muzica decenta.
Posibil Oldies ...
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
13-02-07, 22:52
|
#5 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu tare as vrea sa se tina si joi seara intalnire...sa putem veni shi noi
:wink: |
| |
.
14-02-07, 17:37
|
#6 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 desi nu am scris pana acum as vrea sa vin si eu....astept un loc si o ora,  vineri seara e ok |
| |
.
15-02-07, 23:53
|
#7 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 bine ai venti giulia. Te asteptam cu drag chiar daca nu ai scris pana acum... Intotdeauna va fi o zi de inceput
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
18-02-07, 23:33
|
#8 | | La primele mesaje
MD Asistent Univ.
.
| - : 0 am votat pt.joi.... |
| |
.
18-02-07, 23:36
|
#9 | | Initiat bine de tot
Medic Dentist
.
| - : 0 ar fi misto ca ora sa fie dupa 21:00 si nu inainte, de votat si eu am facut-o pt joi
__________________ geambasu roxana |
| |
.
19-02-07, 21:29
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se pare ca vor fi doua petreceri ...
Muti care pot veni intr-o zi nu pot veni in cealalta asa ca vom face Joi eparty si Vineri eparty reloaded.
Cei care pot veni oricand sunt invitati in ambele zile.
Cei care pot veni numai intr-una din zile sunt invitati numai atunci
Cu locatia ne mai balbaim putin si o vom anunta.
Sper sa fie toata lumea multumita de decizie. Desi acum va fi o dilema pentru cei care pot oricand: La care sa vin?
| |
.
20-02-07, 09:59
|
#11 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de eugenol man Desi acum va fi o dilema pentru cei care pot oricand: La care sa vin? | evident, la amandoua! |
| |
.
21-02-07, 23:41
|
#12 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 am apropie denta, se poate niste locatii in care sa ne vedem???? |
| |
.
22-02-07, 00:18
|
#13 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Mai vrea cineva Coyote??macar pt una din seri???mie mi-a placut...
| |
.
23-02-07, 18:37
|
#16 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 joi si vineri adica pe 1 martie(scap de cadouri)  si 2 martie  trebuie sa prezint ce am luat de la denta.... |
| |
.
25-02-07, 19:13
|
#18 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 ce se mai aude de localuri, zile si ore de intalnire?
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
25-02-07, 21:11
|
#19 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 supar nu vreau sa supar lumea mai apropiata de Bucuresti, insa cei care doresc cheful joi, au argumentul ca prezenta lor vineri seara la Bucuresti ii impiedica sa participe la alegeri sambata,
cred ca ar trebui tolerati si colegii care fac sute de Km,
si ar fi extrem de buna o concluzie  ,
eu |
| |
.
26-02-07, 21:46
|
#22 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Mult zgomot pentru NIMIK.....
| |
.
26-02-07, 21:47
|
#23 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 mda... cam nimic. Oricum sa facem rezervare de acum pt 30 de locuri cel putin, e imposibil. Las ca ne spargem in figuri la munte
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
26-02-07, 22:36
|
#25 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 cum?????????
chiar nu ne mai intalnim ce trist!!!
dar la munte nu vom mai fi atat de multi
poate cei din bucuresti faceti ceva o minune ceva!!!! |
| |
.
27-02-07, 08:28
|
#26 | | La primele mesaje
MD Asistent Univ.
.
| - : 0 Mai oameni buni,una ziceti si alta faceti?De ce nu ne mai vedem???? :( Mi-am facut si eu un program la cabinet in functie de aceasta intalnire si acum se duce totul pe apa sambetei???Ce sa inteleg pana la urma ,ne vedem au ba joi? |
| |
.
27-02-07, 08:49
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E hotarat si joi si vineri ...
Anuntam cat de repede locatiile !!!
Oldies pentru vineri. Rezervarile vor fi jos in dreapta :wink:
Googaliti pentru adresa (pe Mosilor)
Tot azi va anuntam si locatia pt joi.
Orele vor fi 20.30 pt ambele locatii!
| |
.
27-02-07, 16:02
|
#28 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 U are the BEST ..... :P E-MAN....!!!! :P
| |
.
27-02-07, 17:49
|
#29 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 perfect, super E-man , voi fi si eu acolo
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
27-02-07, 18:31
|
#30 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Bun, iaca vin si eu cu o propunere: THE FIFTIES Adresa: Str. Roma nr. 5. E un bar, mic cochet aflat pe langa piata victoriei.
La 30-35 de oameni avantajul este ca putem sa il inchiriem pe tot, ceea ce inseamna ca vom fi numai noi. Ne stau la dispozitie 2 oameni, ne putem desfasura cum vrem. Muzica care vrem, cat de tare vrem. Astea ar fi lucrurile frumoase. Partea mai putin frumoasa e ca rezervarea intregului bar costa 250 euro / 30 de oameni = 30 ron la care se mai adauga consumatia fiecaruia. Ma refer la locatie pt joi. Daca va intereseaza sariti acum cu mesajele ca trebuie confirmat pana maine la pranz.
Daca aveti alte sugestii, ma sacrific si vorbesc si acolo...
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
27-02-07, 20:34
|
#31 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sorsirbu Bun, iaca vin si eu cu o propunere: THE FIFTIES Adresa: Str. Roma nr. 5. E un bar, mic cochet aflat pe langa piata victoriei.
La 30-35 de oameni avantajul este ca putem sa il inchiriem pe tot, ceea ce inseamna ca vom fi numai noi. Ne stau la dispozitie 2 oameni, ne putem desfasura cum vrem. Muzica care vrem, cat de tare vrem. Astea ar fi lucrurile frumoase. Partea mai putin frumoasa e ca rezervarea intregului bar costa 250 euro / 30 de oameni = 30 ron la care se mai adauga consumatia fiecaruia. Ma refer la locatie pt joi. Daca va intereseaza sariti acum cu mesajele ca trebuie confirmat pana maine la pranz.
Daca aveti alte sugestii, ma sacrific si vorbesc si acolo... | daca faci cinste vin si la paris..... |
| |
.
27-02-07, 21:38
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La Oldies la 9 30. Se poate veni si mai devreme.
Intrebati de masa rezervata pe numele de eugenol :wink:
E o taxa de rezervare de masa de 80 lei. O impartim intre noi, dar la cati suntem nu ar trebui sa revina mult de fiecare.
(incercam sa facem accesibila si pt studenti aceasta intalnire :wink: )
In ce priveste Joi e mai complicat. Propunerea de mai sus inseamna minim 30 RON de caciula doar intrarea. E posibil sa fie mult pt unii. (daca gresesc sa ma contraziceti) Incerc cat de repede o varianta alternativa.
| |
.
28-02-07, 00:32
|
#34 | | La primele mesaje
MD Asistent Univ.
.
| - : 0 Nu se poate si joi tot in Oldies?
Daca nu ,propun Music club cum spuneati si voi la inceput .... |
| |
.
28-02-07, 01:08
|
#35 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ba se poate dar pentru cine vine ambele zile poate nu e cea mai buna idee.
E planul B daca nu gasim o alternativa buna.
| |
.
28-02-07, 01:14
|
#36 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 eu nu pot de cat vineri... imi pare rau, ca nu pot veni si joi, as vi vrut sa cunosc destui in cei care vin joi... dar asta este..mai este timp
deci vineri in oldies... cine are bere de la mine  sunt om de cuvant si am sa o dau |
| |
.
28-02-07, 16:04
|
#37 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pana la urma se stie macar cu aprox nr de pers pentru fiecare din seri?
sa mai facem o strigare sa vedem cati ne adunam, atat joi cat si vineri |
| |
.
28-02-07, 16:32
|
#38 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de laura08 pana la urma se stie macar cu aprox nr de pers pentru fiecare din seri?
sa mai facem o strigare sa vedem cati ne adunam, atat joi cat si vineri | cred ca peste 40 vineri |
| |
.
28-02-07, 18:27
|
#39 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 deci,,,unde ne intalnim joi seara? |
| |
.
28-02-07, 18:40
|
#40 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 vreau si eu! |
| |
.
28-02-07, 18:42
|
#41 | | La primele mesaje
.
| - : 0 care este localul pentru joi seara? |
| |
.
28-02-07, 21:08
|
#43 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Acum am facut rezervarile finale:
Ne vedem: Joi de la 21.30 in clubul Oldies ( www.oldiesclub.ro ) sus. Intrebati de rezervarea eugenol (evident) Vineri tot acolo, tot la 21.30, masa rezervata jos in partea dreapta de 20 persoane pe numele Oana T. sau eugenol
Va asteptam cu drag.
PS Vineri trebuie sa impartim 80 de RON (rezervarea) la cati venim.
| |
.
28-02-07, 22:10
|
#44 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 cum a ramas cu joi, ca maine e joi daca nu greseste calendarul. Sau ramane doar vineri?
Georgiana Petrescu |
| |
.
28-02-07, 22:11
|
#45 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 aaaaa ok perfect.
Georgiana Petrescu |
| |
.
28-02-07, 23:57
|
#46 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 eu ma inscriu si pt joi si pt vineri sper sa va gasesc ca nu stiu bucurestiul dar incerc sa ma descurc
pot sa folosesc nr de tel dat???? |
| |
.
01-03-07, 00:04
|
#47 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 desigur
| |
.
02-03-07, 01:10
|
#48 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 a fost domne cineva joi la beuta???
ntz ntz ntz |
| |
.
02-03-07, 03:20
|
#49 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca azi era vorba sa vina mai putini imi inchipui ce o sa fie maine.
Va asteptam la reload! Avem si poze dar nu acum ca merg la somnic.
| |
.
02-03-07, 15:27
|
#50 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 fost a fost lume, chiar multa, si imaginea mea despre medicina dentara este de acum incolo blonda,
muzica a fost super, atmosfera la fel,
in rest ca si data trecuta la Coyote, de vorbit maximum cu persoana de alaturi,
l-am dus cu mine si pe Gabi Tulus ( pt. cine il cunoaste ), din pacate nu erau conditii de discutii, si el a trebuit sa plece deoarece ziua urmatoare avea conferinta si daca vorbeai acolo nu aveai cum sa nu-ti pierzi vocea ( eu mi-am pierdut-o);
oricum a fost placut sa reantalnesc cunostinte mai vechi si sa cunosc pe altii noi,
distractie placuta pentru diseara!
eu |
| |
.
02-03-07, 15:55
|
#51 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 offff, nu am reusit sa ajung aseara, damn, si diseara sanse 0. Offfffff! |
| |
.
03-03-07, 01:28
|
#54 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 sorineeeeeee, iar ramasi bre fara carnet?
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
03-03-07, 09:47
|
#55 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Si a 2-a seara a fost superba....incantata sa cunosc lume noua...si fericita sa ii revad pe cei de la prima intalnire....
OOooooooooo yes.....I HAD THE TIME OF MY LIFE...!!!! :P
| |
.
 | | | Tag-uri | 2007, ac, adresa, afara, ati, buna, decizie, denta, dilema, discuta, eparty, eugenolul, evident, facute, iga, importanta, invitati, joi, locatia, lumea, muzica, pare, prezenta, propuneri, punti, repede, vineri, vita  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:58) timp. |