| | 3Multumiri -
2 Scris de eugenol man -
1 Scris de augustin |
29-06-11, 22:19
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Rca, asigurare de locuinta, medicala de calatorie - ieftin si rapid aici! Acum puteti sprijini eugenolul accesand serviciile oferite de un alt partner eugenol. - Polita de asigurare">asigurare RCA - asigurarea obligatorie pentru raspundere in caz de accident auto.
- asigurare">Asigurare de locuinta
- asigurare">Asigurare obligatorie de locuinta PAD PLUS
- asigurare">Asigurare medicala de calatorie
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/14202-rca-asigurare-locuinta-medicala-calatorie-ieftin-rapid/
Scriptul cauta la toti asiguratorii ofertele in functie de particularitatile masinii / casei precum si a dvs. si va ofera mai multe optiuni din care alegeti ce doriti. Serviciul este sub managementul unui broker de asigurari autorizat. Timpul de completare: 1 minut (in cazul in care aveti talonul la indemana  ) Timpul pana la primirea politei pe email: 15 min! Timpul pana la primirea originalului prin posta: de la 2h in Bucuresti la 14h in tara! Puteti platiti cu pana la 200 RON mai putin pe asigurarea dvs alegand oferta cea mai buna!
Odata completat pastrati codul si data viitoare nu mai trebuie sa completati nimic.
Speram in curand sa oferim si alte tipuri de asigurari (inclusiv malpraxis)
Multumim pentru sprijin.
(daca sunt nelamuriri puteti intreba aici)
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 01-07-11 la 00:41.
|
| |
.
30-06-11, 01:16
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Si eu m-am pacalit la prima asigurare. Pentru tatal meu am facut unde trebuie si intre timp a expirat prima asigurare">asigurare si am luat tot de la ei.
Merge struna, te suna in 5 min sa verifice datele si primesti pe mail imediat polita. Originalul vine si el f repede (chiar in aceeasi zi daca te grabesti).
Am zis ca daca m-a ajutat pe mine poate ajuta si pe altii...
Sper sa dea drumul si la alte tipuri de asigurari tot pe sistemul asta.
Sorry, data viitoare
PS Si eu am fost mirat de diferentele de pret. Ce inseamna sa fi informat si sa ai ofertele tuturor in acealsi loc (adica un broker)
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-06-11, 07:55
|
#4 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si eu am platit 333 lei pe jumatate de an ca era oferta la Asirom. Am asigurarea la ei de totdeauna. Ce firma este aici? Sunt seriosi sau considerati ca nu conteaza.
Daca vinzi si cauciucuri all season sau de iarna vreau si eu
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
30-06-11, 09:07
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 confirm, eu mi-am facut ultima polita la rca-ieftin, dar direct pe site-ul lor, ca atunci nu exista varianta de pe eugenol, si a mers incredibil de bine.
Pur si simplu nu aveam timp sa merg la o ora decenta la un sediu de asigurari, si am iesit f. bine asa.
__________________ It's about people. |
| |
.
30-06-11, 10:53
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de KLMircea Si eu am platit 333 lei pe jumatate de an ca era oferta la Asirom. Am asigurarea la ei de totdeauna. Ce firma este aici? Sunt seriosi sau considerati ca nu conteaza.
Daca vinzi si cauciucuri all season sau de iarna vreau si eu  | Ai dat f mult. asigurare">Asigurare pe un an e sub 300.
Sunt brokeri si vand asigurari de la toti asiguratorii doar ca iti prezinta toate ofertele disponibile si tu alegi. Nu se compara cu mersul la ghiseu unde ai o singura optiune.
Ideea a plecat de la asigurarile de malpraxis (sper sa va dau vesti bune si aici dar mai dureaza). Am spus sa dau drumul la ce se poate acum. Daca salvezi timp si bani inseamna ca eugenolul te ajuta
De fapt vand si cauciucuri  dar de vara de passat.
NOTA: este acelasi pret daca mergeti la ei pe site sau de pe eugenol doar ca aici ajutati si eugenolul.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
30-06-11, 13:42
|
#7 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Vreau si eu sa-mi explicati ca eu sunt varza, habar nu am.......
Ce e RCA? La ce e util? Daca eu lovesc pe cineva sau sunt lovit (asta ca sa pricep si eu)? Trebuie facut la o firma serioasa sau nu.................
Ma gandesc ca si firmele astea sunt cu atat mai nesimtite cu cat RCA-ul e mai mic.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
30-06-11, 13:48
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 RCA-ul e pentru daunele pe care le produci altora....... si e bine sa fie o firma serioasa, care sa-l despagubeasca rapid si fara probleme pe "victima", pentru ca altfel el iti poate cere tie daunele.
| |
.
30-06-11, 13:59
|
#9 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de KLMircea Vreau si eu sa-mi explicati ca eu sunt varza, habar nu am.......
Ce e RCA? La ce e util? Daca eu lovesc pe cineva sau sunt lovit (asta ca sa pricep si eu)? Trebuie facut la o firma serioasa sau nu.................
Ma gandesc ca si firmele astea sunt cu atat mai nesimtite cu cat RCA-ul e mai mic. | RCA este obligatoriu !!!!
in general , in asigurari, preturile ffff mici pt polite sunt un pic suspecte si nu ai siguranta ca vei fi despagubit ( de exem cred ca cu asig de la Tiriac nu a avut cineva probleme dar sunt si cei mai scumpi )
daca gasesti ceva la niv mediu .....  Astra mi se pare ok
un sfat : recomand (din experienta ) feriti-va de Euroins !!!!!!!
Modificat ultima data de denta; 30-06-11 la 14:06.
Motivul: completare
|
| |
.
30-06-11, 14:16
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In general iti da asigurari de la cel putin 3-4 asiguratori. Evident ca cel mai ieftin nu este tot timpul si cel mai bun.
Multumesc de precizare, am adaugat ca RCA este asigurare">asigurare obligatorie.
| |
.
30-06-11, 14:23
|
#11 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Acum inteleg... e un program unde ti se ofera mai multe variante de alegere. Credeam ca iti ofera cel mai ieftin RCA la o firma dubioasa. Atunci nu cred ca am plati mult 333 lei pt jumatate de an.
| |
.
30-06-11, 14:25
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 se cheama rca ieftin poentru ca iti da cele mai bune preturi la orice asigurator.
| |
.
30-06-11, 18:20
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca nu ai facut accidente in mai multi ani de condus la rand iti poti permite cea mai ieftina polita. Daca te stii mai cu evenimente atunci poate alegi o asigurare">asigurare mai serioasa.
Oricum e mai ieftin daca nu ai facut evenimente. Daca mi-ar fi contorizat mie as fi avut si mai ieftina polita.
| |
.
30-06-11, 19:46
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Apropo de asigurari Cum te usureaza banca de bani folosindu-se de o discutie telefonica
Si pe mine m-au sunat si cand am cerut sa imi trimita contractul mi-au spus ca nu exista unul ci e doar o intelegere verbala!!!!!!!
I-am urat succes. Intre timp vad ca au cerut si altii si in loc ca doar sa primeasca un contract au primit si asigurarea (desi nu si-au dat acordul).
Foarte fishy ...
| |
.
01-07-11, 00:38
|
#15 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Acum se pot face pe eugenol si asigurarea de locuinta, asigurarea obligatorie de locuinta PAD PLUS, si medicala de calatorie.
Din cate stiu este obligatoriu sa iti asiguri locuinta...
Enjoy
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 01-07-11 la 16:40.
|
| |
.
01-07-11, 20:59
|
#16 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de eugenol man Acum se pot face pe eugenol si asigurarea de locuinta, asigurarea obligatorie de locuinta PAD PLUS, si medicala de calatorie.
Din cate stiu este obligatoriu sa iti asiguri locuinta...
Enjoy  | da e obligatorie asig de locuinta cu data de 15 iulie |
| |
.
15-07-11, 11:43
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Un mic reminder: De azi (15 Iulie) cei ce nu si-au facut asigurare">asigurare obligatorie de locuinta sunt pasibili de amenda ( amenda: 100-500 RON) .
Costul aproximativ este de aproximativ 80 RON / an (mai mica decat amenda !!!)
Datorita colaborarii eugenol cu o firma de brokeraj puteti sa faceti asigurarea aici pe eugenol fara sa pierdeti timp pe drumuri. (vedeti pe pagina cea mai de jos interfata nu asigurarea de locuinta obisnuita)
| |
.
15-07-11, 16:31
|
#18 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Parca au prelungit termenul limita pentru asigurarea obligatorie a locuintei dar nu am auzit exact pana cand...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
16-07-11, 08:27
|
#19 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu am prins o discutie la TV cu cineva de la asigurari ...
Ideea e ca statul nu va mai plati despagubiri daca iti ia casa apa, sau pt cutremure. Pt cei la casa cred ca e musai, si poate ca in valozre mai mare decat minimum cerut.
Din ce am inteles casele din beton si caramizi platesti 20 EU pt despagubire de 20.000 EU si la case chirpici sau alte materiale 10 EU pt 10.000 EU despagubire.
| |
.
05-08-11, 12:23
|
#20 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Am facut asigurarea obligatorie pentru locuinta sotiei (nu avea asigurare). Au fost f. rapizi, 2 mailuri in primele 10 minute (unul de confirmare a comenzii, unul ca mi-au retras banii din cont), la cca. 20-30 de minute un operator a verificat datele pe care le-am scris pt. polita si mi-au trimis polita on-line (pe mail). F. rapid si f. eficient. Bravo!
Reminder: azi este ultima zi cand e bine sa aveti polita obligatorie facuta. De maine, primariile pot da amenzi intre 100-500 RON...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
04-11-11, 10:24
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 am innoit rca-ul la ei...sper ca vine cu logo-ul eugenol pe ea, nu?
a mers super bine.
| |
.
04-11-11, 10:27
|
#22 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si eu am ramas surprins de viteza de reactie a oamenilor. Servicii super la preturile cele mai bune (adica macar poti alege ce doresti in cunostinta de cauza).
Inainte am umblat dupa un loc unde pot face asigurarea de m-am plictisit.  Nu vine cu sigla
| |
.
 | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:57) timp. |