Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Acum se pot publica poze in forum - Albumul eugenol

discutie din eugenol.ro : Varianta mai simpla o gasiti aici: http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=637 De aici in jos e istorie. Am pus la punct o modalitate ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa a celei mai mari comunitati dentare din Romania! > Administrativ > Anunturi eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti
Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 05-05-06, 17:41   #1
Administrator
Medic Dentist
Fara status.

.

Default Acum se pot publica poze in forum - Albumul eugenol

Varianta mai simpla o gasiti aici:

http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=637

De aici in jos e istorie.

Am pus la punct o modalitate de a posta poze in forum. Asta conservand putinul spatiu pe care il am pe server.

Daca doriti sa atasati o poza intr-un mesaj urmati pasii:

1. trimiteti un mail cu poza atasata la eugenolfoto @ yahoo.com. Asteptati sa primiti un reply cu linkul pozei din album sau
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/141-pot-publica-poze-forum-albumul-eugenol/

2. Clik aici http://photos.yahoo.com/eugenolfoto si selectati unul din albumele Profesionale / Diverse / Personale in functie de unde ati precizat ca trebuie publicata. Apoi cautati poza dvs (de obicei la sfarsitul Albumului precizat de dvs.) copiati linkul si adaugati-l in mesajul dvs cu ajutorul butonului Img. Cum?
Atentie: JAVA trebuie sa fie enable altfel daca apasati Img nu se intampla nimic!

3. Faceti clic dreapta pe poza si copy link location apoi paste in mesajul unde doriti sa apara poza. (nu uitati sa selectati in mesaj, tot linkul si sa apasati pe butonul Img de sus pt a avea un link activ) Eventual previzualizati mesajul inainte sa il trimiteti pentru a vedea daca apare poza in mesaj.
Alta metoda este sa selectati poza in cauza si apoi sa copiati url-ul din bara de navigare a browserului dvs.
[color=violet]NU bifati: "Dezactiveaz
.
Vechi 05-05-06, 22:17   #2
Avansat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default new entry

Ii salut pe toti membrii acestui forum....sunt new entry....abia ieri m-am inscris.....felicitari tuturor....cred ca faceti o treba buna, iar acest forum are ceva viitor....partea cu pozele este iar o reusita....se vor putea posta cazuri, din care va avea toata lumea de invatat
dr_savu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-05-06, 00:41   #3
Avansat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

totul functioneaza perfect.....tocmai am postat un caz de veeners, realizat in urma cu cateva saptamani....multumim inca odata moderatorului pt aceasta facilitate .....u doing great....
.
Vechi 06-05-06, 15:32   #4
Avansat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

multumesc mult eugenolman.....mi-ai mai deschis capul putin....recunosc ca inca mai am de invatat in ceea ce priveste informatica.....tocmai am postat in album poza bmp promisa....thx again
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
albumul, atentie, buna, cauta, cauza, color, diverse, dori, dreapta, functie, gasi, linkul, mail, mesaj, mesajul, metoda, personale, posta, poza, poze, primiti, profesionale, punct, salut, simpla, spa, spatiu

Uneltele subiectului

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
Acum eugenol vine si pe telefoane ! eugenol man Anunturi eugenol 35 20-01-12 10:19
Acum se pot pune poze direct pe forum! eugenol man Anunturi eugenol 4 18-02-10 16:31
Opinia ta despre eugenol! - Voteaza acum. eugenol man Anunturi eugenol 43 29-02-08 16:20
Acum se pot trimite mesaje private prin forum eugenol man Anunturi eugenol 5 15-09-07 01:23

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:56) timp.

Alegeti schema de culori preferata: