|
Rezultatul chestionarului: Cind vrei sa fie weekendul eugenol? | |
30 iunie - 3 iulie
|    | 3 | 8,11% | |
7-10 iulie
|    | 3 | 8,11% | |
14-17 iulie
|    | 3 | 8,11% | |
21-24 iulie
|    | 0 | 0% | |
28-31 iulie
|    | 9 | 24,32% | |
oricare din variantele de mai sus
|    | 14 | 37,84% | |
nu cred ca vin, vreau doar sa vad votul
|    | 5 | 13,51% | 69Multumiri | |
07-04-11, 13:40
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 weekend eugenol 28-31 iulie 2011 Daca tot este luna iulie lipsita de activitati de perfectionare profesionala iar vremea buna tine cu noi  (ca doar e vara), propunem un weekend din aceasta luna pt o noua intilnire eugenol. Votati data preferata, sau optiunea 'oricare' daca puteti veni in oricare dintre weekenduri. Weekendul va fi unul usor prelungit, adica de joi pina duminica.
Va astept si cu propuneri de loc de desfasurare (localitate/pensiune), de preferinta in centrul tarii ca sa fie pt toata lumea usor de ajuns la destinatie. Daca e un loc in care putem avea acces la activitati de relaxare in aer liber (drumetii, mountainbike, piscina, etc), cu atit mai bine.
Va rog sa spuneti daca doriti sa veniti ca sa va pot pune pe lista. Mentionati si nr de persoane care vin cu voi (daca nu veniti singur/a).
Programul va fi in principal de vacanta, relaxare, soare si voie buna, dar nu sint interzise nici discutiile dentistice  .
Lista participantilor:
1. eugenol man - 2 pers si jumatate
2. nico si rx
3. anduluta - 1 pers
4. augustin
5. ileana + florin, whenever, wherever.
6. aurelian
7. mase
8. zemo
9. tarlev
10. sonila + flavius, wherever Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/13737-weekend-eugenol-2831-iulie-2011-a/
11. patratica (sigur) + larisa (?)
12. anatooth - 2 pers
13. trident - 2 pers (confirmare?)
14.
15.
total pina acum: 20 pers
Locul desfasurarii: Pensiunea MIRUNA - Sambata de Sus
oferta primita:
"Buna ziua ref la cerrerea dsv va comunicam disponibilitatea pensiuni ptr data de 28-31 iulie 2011,3 nopti ptr grup 20-30 per.
-primire oaspet cu cozoanac de casa si afinata naturala
-cazare 60 ron/per cu mic dejun
-cina -gustare calda
-preparta de baza
-garnitura aortata
-salata dce sezon
-pretul este de 40 ron/per
-pranz-2 feluri de coirba servita la bol mare la fiecare masa
-prepart de baza
-garnitura saortta
-salata de sezon
desert
-apa min/plata
pretul este de 45 ron
Cina festiva -bufet suedez cu produse traditionale si preparapte la gratar
-FOC DE TABRA
-SPECTACOL DE TOACA
pretul este de 70 ron/per
Cu stima si respect"
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see...
Modificat ultima data de nico; 22-05-11 la 07:12.
|
| |
.
07-04-11, 15:06
|
#2 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu voi veni negresit,abia astept sa ne refacem formula de nebunii.As vrea la sfarsitul lui iulie,e cel mai bine.
Poate il conving si pe Rumbu si Didi sa vina,vocea constiintei,sa aiba cine sa ma struneasca in caz ca o iau razna prea tare.=))))
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
07-04-11, 17:59
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 vreau si eu....dara sa vedem ce-o fi atunci
__________________ It's about people. |
| |
.
08-04-11, 08:54
|
#5 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Ce ma enerveaza datele astea IULIE AUGUST cand te topesti daca faci un pas.
Anyway, nu vreti sa mergeti (mergem) in Delta? Un grup de hoteluri din Tulcea (unul de 3 stele si unul de 4 stele - ambele superfaine) organizeaza croaziere pe Dunare, in Delta. Durata croazierei este o zi. Se pleaca dimineata si se vine seara - am descoperit asta (nu in Romania) ci povestit de o englezoaica pe un site - ea fiind vanator de locuri UNESCO - Delta este in Patrimoniul UNESCO - a vazut tot ce se poate vedea si a facut super poze. Pretul este aprox de 40 euro si include si mancarea pe vas.
In plus, ca sa nu va plictisiti, in Tulcea s-a deschis acum 2 ani un acvariu foarte frumos si este dedicat inclusiv naturii Deltei. Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
08-04-11, 09:06
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mircea, din pacate Delta este in partea opusa pt unii eugenoli de asta cu exceptia malului marii unde mergem 4-5 zile (sa merite) alegem o locatie in mijlocul tarii pt a fi usor de ajuns pentru toti.
Mie imi suna f bine Delta
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
08-04-11, 09:27
|
#7 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Pai daca vreti delta, de ce nu vreti Sulina? Are si delta, are si pelicani, si crapi adevarati, si storceac de sturion si, mai ales, Marea Neagra. Nu vad rostul pentru care sa mergeti la Tulcea. Din Sulina aveti mai multe excursii optionale, mai ales in padurea Letea, poate prindeti si caii salbatici la pozat. Zic si eu. Si in plus, va pot recomanda pensiunea unei colege de-a noastra din Sulina, unde mama ei gateste de muriti. Dar muriti fericiti, ceea ce nu-i putin lucru in ziua de azi.
__________________ Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa! |
| |
.
08-04-11, 09:54
|
#8 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Recomanda oricum pensiunea
Eu am spus Tulcea ca e mai comod de ajuns pentru toti. La Sulina se ajunge greu. Ca sa ajungi la Sulina tot trebuie sa ajungi la Tulcea si sa asteptam o zi sa ne adunam toti ca sa mergem apoi la Sulina.
Asta era varianta cea mai comoda in care aveam si ce vizita, si o croaziera - un lucru mai original si interesant si comod de a vedea Delta, si era si usor de ajuns cu masina. Cand vin multi si vor la Sulina e complicat inclusiv de rezolvat cu lasatul masinii in Tulcea. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=13737
Eu insist sa va ganditi ca ar fi o varianta frumoasa. Eu am fost si nu am regretat chiar daca e in oras. In plus nu stiu cate zile se sta, probabil 3 zile, un weekend => e super OK ca o zi mergem in croaziera, o zi ne invartim in Tulcea.
Am inteles treaba cu mijlocul tarii dar un an se poate merge aici, apoi mai pe acolo, apoi la Clisura Dunarii, apoi in Bucovina si tot asa.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012
Modificat ultima data de KLMircea; 08-04-11 la 10:36.
|
| |
.
08-04-11, 10:08
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Mircea, ideea principala este sa ne vedem nu sa ajungem intr-o locatie exceptionala. De asta locatia nu este pe primul loc dar este importanta.
Gandeste-te ca pt mine din Bucuresti e aproape o zi sa merg la Sulina, mult mai putin pt Tulcea. Calculeaza pt cei din Cluj, Oradea ...
De ex eu m-as duce cu placere la Oradea la baile termale dar Constantenii cred ca nu vor fi asa de incantati, plus ca imi va lua o zi sa ajung acolo (deci 2 pierdute).
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
08-04-11, 10:44
|
#10 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Pai atunci puteti lasa marea la Sulina in septembrie si cu ocazia asta incurajati si turismul romanesc si cheltuiti la noi, nu la bulgari. Oricum, Sulina e alta lume, parca n-ar fi la noi. Am prieteni acolo, va puteti plimba cu barcile in locuri numai de ei stiute, nu cum se plimba tot turistul fara cunostinte. Si va pot face o ciorba adevarata in mijlocul unui cring superb si va puteti face de cap, de miini si de picioare. Pensiunea la care noi stam de obicei este noua, de anul trecut, o cheama casa Sibiana, sotul colegei noastre fiind sibian. Exceptionala, curata luna, foarte incapatoare, preturi mult sub ce ofera, iar bucataria...lesinatoare. Nu ma provocati sa va pun poze, ca sint iar la dieta si mor pe linga poze.
__________________ Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa! |
| |
.
08-04-11, 10:49
|
#11 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Dar de ce nu intrebati in chestionar sa vedem ce zice lumea ca poate vor sa vina unde am spus. In rest, cinstit, sa ajung eu sau altii din Moldova in centrul tarii e o adevarata aventura, mai bine merg la Bucuresti.
La Tulcea ca sa ajungi din Bucuresti chiar e foarte usor. La fel cei din Dobrogea, Moldova, si chiar din Brasov. O sa fie mai greu de restul dar daca e in mijlocul tarii e greu pt toti cu exceptia celor de acolo - cred ca sunt logic.
Oricum am o propunere si in centru. Si eu sunt vanator de locuri UNESCO si din 3 zile cat stam de ce sa nu si vedem ceva? Aia cu croaziera era si prilej de vorba si tot ca dureaza o zi. In centru, langa Sighisoara: Domeniul Dracula Danes | Pensiune SighisoaraSursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=13737
Eu mai vreau pe langa Horezu daca se poate  (are cineva vederi sau poate sa-mi cumpere cu manastirea? platesc  )
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
08-04-11, 12:56
|
#14 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+1/-1) De acord si eu vreau la munte.Si cum acum doi ani aveam discutii nocturne pana dimineata despre stoma,imi e teama ca in costum de baie nu o sa mai pot fi atat de ferventa in opinii...=))=))=))
| |
.
08-04-11, 12:56
|
#15 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Vad ca nu numai eu mor de cald. Eu in Iulie August stau la TV la aer conditionat.
| |
.
08-04-11, 15:20
|
#16 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 eu v-as recomanda PADIS, o sa va stricati de cap ce frumos e acolo....  ai fost o data acolo, ramai cu siguranta fidel locurilor. de venit, as veni si eu dar nu stiu cum o sa fie treaba pana atunci. mai vedem.
pun un link sa vedeti una alta de pe acolo. este fantastic, cred ca si pt ca e revervatie naturala si nimeni nu mai are voie sa construiasca acolo. natura curata. iar la drumetii, e casa lor! Padis, Muntii Apuseni, ghid turistic |
| |
.
08-04-11, 15:50
|
#18 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 lonmar, foarte de acord cu tine, dar
- e tare departe pt cei mai multi dintre participanti
- nu toata lumea e dornica sa stea la cort
- 4 zile pt padis e prea putin.
ps: si eu prefer la munte, tinind cont printre altele si de canicula din iulie (la munte e ceva mai racoare)
we'll see... |
| |
.
08-04-11, 17:47
|
#19 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| Apreciat : +7 (+7/-0) De Piscu Negru ce ziceti?....e pe Transfagarasan la 15 km de BALEA LAC.Aici se oraganizeaza in fiecare an un congres al cmdr arges,unde participa in mare parte medici argeseni......Se poate ajunge si dinspre pitesti,si dinspre sibiu......Eu sunt pasionat de cataratul pe munti......daca vreti,putem urca pe negoi,traseul incepand chiar de langa ministatiunea asta....  ....in 8 ore promit sa va urc si sa va aduc si inapoi de pe varf.....  ......Sper sa acceptati si incepatori la intrunire.  ......precizez ca nu fac nici mort extensii distale,folosesc diga,apexlocator,hipo,edta,chx,ca(oh)2 ,minim 45 min la programare.....si in 2 luni sper sa termin de citit tot ce s-a scris pe eugenol din 2006 pana in prezent(eu mai dorm la cabinet pe o canapea in sala de asteptare  .....deci,ma luati si pe mine....?  ....ma bag si la organizare.....si car si rucsacul pana pe negoiu pt cei "cu experienta mai mare" |
| |
.
08-04-11, 19:51
|
#21 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de aurelian sefule... daca ai vedea ce burta am facut, sa sti ca de la sport nu este, asa ca daca o sa-mi treaca prin cap sa urc ai multe de carat la mine, acum prin experienta te referi la cei care au mai fost pe la party... ca altfel nu ma bag  |
nup....."cei cu mai multa experienta"=mai batrani....dar am incercat o altfel de semantica...  ......la craiova cam greu cu altitudinea....dar lasa ca alergi prin romanescu....sau pe oblemenco(dupa-amiaza,ca dimineata o sa joace stiinta la anu......  )....si scapi de burta |
| |
.
10-04-11, 18:58
|
#23 | | Ucenic timid
Student M. Dentara
.
| - : 0 presupun ca ar fi awkward pentru un membru asa nou ca mine sa vrea sa vina
__________________ |
| |
.
10-04-11, 19:17
|
#24 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 NU cred
| |
.
10-04-11, 20:35
|
#25 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) De incercat si locatia asta : ::.:: Biertan ::.::
Restaurantul gateste exceptional, mai ales mancarea traditionala, iar cetatea Biertan e peste gard .
__________________ Don Quijote |
| |
.
10-04-11, 22:46
|
#27 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 nu e la munte dar e frumos acolo unde zice laura
__________________ pot orice..... |
| |
.
11-04-11, 00:13
|
#28 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Voi sa veniti cu bicicletele , ca de traseu ma ocup eu , cu drag ! Am si o bicicleta in plus , in caz de nevoie .
Padurile sunt superbe , in plus , e vremea fanului , si tot campul miroase a iarba cosita .
Sper sa nu fiu plecata atunci in concediu , mi-ar parea rau sa veniti atat de aproape si sa nu va vad ...
| |
.
11-04-11, 08:14
|
#29 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La Biertan e frumos si e si in Patrimoniul UNESCO (am spus ca sunt vanator de locuri  )
Laura: daca esti in zona cersesc si eu niste vederi - cersesc in sensul ca te rog sa-mi cumperi si eu le platesc si tu consumi timp sa cauti si sa le trimiti. As vrea cu Biertan sau celelalte cetati ca sunt in Patrimoniul UNESCO si sunt fff cerute DAR si cu cetatea de la MEDIAS ca e super frumos locul. Te rooooooooooog.
| |
.
11-04-11, 09:38
|
#30 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Bine , Mircea , s-a facut !
Chiar am in plan sa fac o tura cu bicicleta la Biertan in primavara asta , nu te uit .
| |
.
11-04-11, 15:46
|
#31 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) laura eu vreau bicicleta in plus
| |
.
11-04-11, 15:49
|
#32 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu  , deci o impartim titi... vrei pe sa, pe bara, pe ghidon sau in cos?
we'll see... |
| |
.
11-04-11, 19:48
|
#33 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 io nu stiu exact daca vin......pt mine e greu sa plec vara din dibverse motive, dar as vrea....
| |
.
12-04-11, 13:00
|
#35 | | Initiat
Medic Dentist
.
| - : 0 si eu as vrea sa vin daca e la munte.o chitara si o bere la gura focului nu se compara cu nimic.teoretic imi convine orice data si orice loc dar practic cred ca toti asteptam sa se puna pe hartie ceva concret referitor la incadrare in timp si spatiu si apoi vedem si cine vine
__________________ Dr. Vlad Lup |
| |
.
12-04-11, 13:06
|
#36 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 important e sa stabilim data. mai lasam citeva zile pt vot, dupa care inchidem.
apoi trebuie sa stim exact cine vine, ca sa stim ce rezervam... daca vom fi 40 participanti, nu putem rezerva o pensiune cu doar 30 locuri. logic, nu?
we'll see... |
| |
.
14-04-11, 14:36
|
#39 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de nico daca vom fi 40 participanti, nu putem rezerva o pensiune cu doar 30 locuri. | da di ce nu?
| |
.
14-04-11, 21:47
|
#40 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 poate nu vor fi suficiente fete pt gasire de partenere in camera si mi-a ca iar il stresez pe Sylvester cu statul in baie si machiatul timp de doua ore....de aia
| |
.
16-04-11, 20:25
|
#42 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit
| |
.
16-04-11, 20:47
|
#43 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de anduluta81 poate nu vor fi suficiente fete pt gasire de partenere in camera si mi-a ca iar il stresez pe Sylvester cu statul in baie si machiatul timp de doua ore....de aia  | de aia a plecat el in munti... |
| |
.
17-04-11, 13:20
|
#44 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ideal pentru ce vreti ar putea fi cabanele noi construite de firma Sobis(care are si Albota) la Santa langa Paltinis
Locatia e superba,izolata, cabanele frumoase si comfortabile, fiecare fiind intr-o poienita cam la 30 de metri una de alta. Am facut cinci chefuri acolo pana acum si le recomand. Se pot inchiria in functie de numarul de persoane, prima are 14 locuri dar cel mai mare living(am chefuit 40 de oameni fara probleme), fiind de fapt locatia de scandal, cei cu copii pot avea liniste in cea de a doua care are vreo 16 locuri si cea mai mare are undeva pe la 30 de locuri.
Daca vreti ma pot ocupa eu de aranjamente
am gasit si ceva poze Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=13737 SOBIS - Solutions for Business > Albota > Obiective turistice > Satul de vacanţă Şanta
__________________ Dr. Longin Blaga |
| |
.
18-04-11, 12:26
|
#45 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Conacul Secuiesc - Rimetea
50 de locuri, tarife 105 cu mic dejun/persoana, 185 pensiune completa
cam intre cluj si alba pozitionat
n-am fost, dar am auzit lucruri bune.
abia astept
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
18-04-11, 12:49
|
#46 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cat e de frumos.... ce ma bucur ca si in Romania apar tot mai multe locuri din astea.
| |
.
18-04-11, 22:59
|
#48 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| = : 0 (+1/-1) Citat:
Publicat initial de titiluka laura eu vreau bicicleta in plus | este cea fara sa... |
| |
.
19-04-11, 01:08
|
#49 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de SOARE ADRIAN este cea fara sa... | Nu-i chiar fara sa, dar esti pe-aproape : e un MTB cu o sa lata de doua degete .  Recomand cu caldura niscaiva pantaloni speciali cu amortizoare bune , crema calmanta , eventual un rachiu la bord.
| |
.
21-04-11, 08:55
|
#53 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0  spune numai cand !
Primesc si catei?
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
26-04-11, 10:51
|
#54 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Data este fixata: 28-31 iulie 2011 (de joi pina duminica).
Am sunat la 2 pensiuni, ambele situate la poalele Pietrei craiului (Zarnesti, Brasov), si sint ocupate. Deci trebuie sa mai cautam.
Asteptam propuneri de cazare:
- sa fie la munte (adica muntele sa fie aproape pt plimbari la picior, eventual bicicleta)
- conditii: camere cu baie proprie
- pensiune cu minim 20 locuri (inca nu stim exact citi sintem; s-ar putea sa avem nevoie de minim 30 locuri)
- gazde ospitaliere
- sa fie relativ in centrul tarii sau usor de ajuns pt majoritate.
Multumim.
we'll see... |
| |
.
26-04-11, 12:51
|
#55 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 credeam ca e stabilit locul faptei la biertan. Pentru mine locatia nu e o problema.poate fi oriunde intre delta si maramures.
| |
.
26-04-11, 13:55
|
#56 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| = : 0 (+1/-1) .......ca oricum nu te duci.....hahahahaha
--------------------------
--------------------------
distractie faina....