|
01-02-07, 09:14
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eugenolul implineste 1 an de la lansare! Azi eugenolul implineste 1 an de la lansare.
Au fost multe momente cand am crezut ca eugenolul este inutil si ca, asa cum mi-au spus multi, e o idee proasta deoarece stomatologii nu vor dori sa discute unii cu altii si daca da nu isi vor impartasi experienta cu cei aflati mai la inceput. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/1305-eugenolul-implineste-1-an-lansare/
Reamintesc pentru unii care au venit mai tarziu ca in primele 6 luni s-au scris aproximativ 1000 de mesaje, in primele 2 luni doar 100 de mesaje!
Cu rabdare si perseverenta si ceva optimism am trecut peste aceste momente doar pentru ca voi cei care scrieti aici nu sunteti pesimisti.
Va multumesc tuturor pentru ca ati contrazis pe cei pesimisti si in general ati contrazis perceptia negativa fata de romani ca nu pot face nimic.
Uite ca se poate
Meritul este integral al vostru! Jos palaria.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
01-02-07, 09:32
|
#2 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 LA MULTI ANI.!!!!!!!!! :P ....si la mai mare E-MAN.!!!!!!!!!!! :P
Este de un lucru extraordinar ce se intampla aici....sper sa se pastreze forever acest spirit prietenos,haios,si PROFESONAL al acestui forum.
Mie una mi-a schimbat gandirea,mi-a schimbat perspectivele....m-a invatat sagandesc.....mai pe scurt MI-A SCHIMBAT VIATA...!!!
Multumesc si eu inca o data colegilor mai mari,cu mai multa experienta care au rabdarea sa raspunda si sa ne deschida ochisorii... La multi aniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
01-02-07, 09:32
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 la multi ani, eugenol.ro!
ei, uite ca veni si anisorul... precum si rindul motzului la taiat  ... la multi ani si sa ne traiasca !!!
ce ne dorim pt eugenol?
ce asteptari ne-au fost deja implinite?
care sint cele pe care le dorim implinite de acum incolo?
ce a adus eugenolul in viata noastra? (in afara de mirosul aromat  )
considerati acest topic ca o carte de oaspeti... ati venit, ati vazut, ati cistigat (poate)  ... acum puteti scrie impresii ... si va mai asteptam pe la noi  ...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
02-02-07, 17:03
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit, simona,
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
03-02-07, 20:43
|
#14 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La multi ani!
Il asteptam si pe "oxid de zinc.ro" |
| |
.
04-02-07, 09:53
|
#15 | | Initiat bine de tot
Medic Dentist
.
| - : 0 la multi ani eugenol, nu stiu cat ai termen de valabilitate ca te tin la loc uscat si racoros in sertar, nu te-am folosit in amestec cu al tau partener oxidu dar nici solo, te pastrez in numele prieteniei
__________________ geambasu roxana |
| |
.
04-02-07, 09:58
|
#16 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
 | | Tag-uri | afara, con, dori, eugenolul, experienta, folosi, folosit, general, idee, iga, implineste, inceput, integral, iv, loc, luni, mesaje, momente, parte, perceptia, primele, roma, romani, sare, solo, stoma, stomatologii  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:52) timp. |