|
Rezultatul chestionarului: Iti este eugenolul de folos? | |
Da
|    | 57 | 90,48% | |
Da, ajuta putin
|    | 4 | 6,35% | |
Nu, dar imi place sa mai pierd timpul aici
|    | 2 | 3,17% | |
Nu si nu stiu ce caut aici (inca)
|    | 0 | 0% | |
Ma abtin
|    | 0 | 0% | 33Multumiri -
22 Scris de eugenol man -
1 Scris de KLMircea -
1 Scris de Mona Lisa -
1 Scris de florin dediu -
1 Scris de tiptop -
1 Scris de robbycarlos -
1 Scris de radualionte -
1 Scris de Dr.Daraban Bogdan -
1 Scris de Cristi_N -
3 Scris de eugenol man |
31-01-11, 14:27
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +3 (+3/-0) Eugenol implineste 5 ani! - La multi ani Uite ca dupa aniversarea de 1 an (am recitit cu un usor zambet ce postam atunci) se implinesc 5 ani. Exact asa si simt, de la 1 an am sarit la 5, parca asa de repede a trecut timpul. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/13029-eugenol-implineste-5-ani-ani/
Luna aceasta am trecut de 66.000 de vizitatori pe luna si in medie zilnic peste 20-25 de noi utilizatori ni-se alatura! Vesti foarte bune. 
Suntem de departe cea mai activa comunitate profesionala online(sa spun doar ca medicii sunt 100.000 si noi 16.000...).
Vreau sa va multumesc tuturor celor care scriu pe eugenol si vad in el un lucru pozitiv din viata lor. Este asa pentru ca voi sunteti pozitivi in viata voastra si ati aflat aici ca nu sunteti singuri.
Ce am mai invatat, ca impreuna ne este mai bine decat separat. Daca toti tineam stiinta doar pentru noi eugenolul nu ar fi existat sa ne ajute asa cum (sper) ca o face acum.
Pentru mine ar fi fost mai saraca cu un numar foarte mare de prieteni pe care altfel nu i-as fi cunoscut si care fiecare in parte si-au pus amprenta pe ceea ce fac in sensul ca m-au facut sa vreau sa fiu un om mai bun.
La un an de apocalipsa, cataclisme politice si dictatori detestabili, mancare otravita de pesticide, conspiratii, consumerism imi place sa cred ca ne putem alege constient sa ne focalizam atentia spre valorile pozitive si reale ale vietii, spre constructie, spre prieteni si cei dragi, spre ganduri bune, spre natura.
Tot ceea ce gandim noi ne defineste si defineste realitatea din jurul nostru, totul este posibil.
Sugestii despre cum putem sa va ajutam mai bine sunt mai mult decat binevenite. La fel si un cuvant frumos.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 31-01-11 la 15:33.
Motivul: completare
|
| |
.
31-01-11, 14:32
|
#2 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 Pe cand o intalnire in cinstea marelui eveniment?
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
31-01-11, 14:39
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Avand in vedere alegerile pt colegiu (si mai ales incertitudinea datelor) am ales sa nu facem in acesta perioada o intalnire.
Dar dupa cred ca ar fi o idee buna. Martie-mai ... cred ca e o perioada buna.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
31-01-11, 14:56
|
#4 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Ce am mai invatat, ca impreuna ne este mai bine decat separat.
| Pentru mine asta e cel mai important pentru ca inainte de Eugenol eram paranoic crezand ca numai mie mi se intampla anumite lucruri, numai eu am pacienti nesimtiti, numai eu fac tratamentele intr-un anumit fel si sunt luat de prost de restul,........
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! http://www.posteurop.org/europa2012 |
| |
.
31-01-11, 16:22
|
#5 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La cat mai multi ani...merita un tort mareeeee  , e minunat sa ''crestem'' o data cu EL!
__________________ ."NIMENI NU-SI AMINTESTE DE TINE PT. GANDURILE TALE SECRETE!!!" |
| |
.
31-01-11, 19:29
|
#7 | | Ucenic timid
Student M. Dentara
.
| - : 0 la multi ani eugenol!
__________________ |
| |
.
31-01-11, 19:41
|
#8 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 mai sunt 4 ore si 20 minute din anul 4...
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
31-01-11, 22:21
|
#10 | | Initiat
Student M. Dentara
.
| - : 0 La Multi Ani Eugenol !
Iti multumesc ca existi!
__________________ ...Keep Walking... |
| |
.
31-01-11, 22:37
|
#11 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La Multi Ani Eugenol!!!
Singurul cusur al acestui "enfant terrible" de 5 anisori e ca da dependenta Eu deja abia astept maine sa vad ce s-a mai scris nou
__________________ daca nu poti vindeca, macar nu imbolnavi mai tare. |
| |
.
31-01-11, 23:15
|
#12 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 da' cand ii e ziua lu eugen-ol asta micu?
ii luam cadou sau ii dam bani?
p.s. sa te prinda majoratu' eugene...
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
31-01-11, 23:51
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In 9 minute face 5 ani
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
01-02-11, 00:03
|
#16 | | Avansat bine
MD Ortodont
.
| - : 0 La multi ani, Eugenol!
Am destupat sampanie in cinstea ta! |
| |
.
01-02-11, 00:04
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Acum ma pregatesc si eu
| |
.
01-02-11, 00:12
|
#18 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La mai mult si la mai mare!Si peste 10 ani tot aici sa ne regasim!
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
01-02-11, 00:52
|
#19 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 La multi aaaaaani !
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
01-02-11, 01:07
|
#20 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 woww, deja 5 ani ????
Super ! LA MULTI ANI !!!!
Ar fi frumos sa fie tot mai multi membrii de acum 5 ani inca activi, dar avem multi membrii noi si activi !
Thanks E-MAN pt ceva unic si special in stoma romaneasca !
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
01-02-11, 09:40
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Cu ocazia primului "cincinal": La Multi Ani!
A fost, deopotriva, si greu, si frumos...Am invatat sa "mergem" mai poticnit, ne mai si "impiedicam", ne mai "julim" pe ici, pe colo dar, in general, mergem bine si destul de drept...Am invatat sa avem relatii colegiale, sa ne intindem mana ca sa ne sprijinim "in mers", sa comunicam cate ceva si sa schitam ceea ce "tata" zice ca se numeste comunitate si Spiritul eugenol...(comunicarea si comunitatea au ceva in comun).
Eugenolul nu putea exista fara voi, userii, astfel incat fiecare dintre voi meritati, cu prisosinta, acel "La Multi Ani!", indiferent de vechime, indiferent ca postati sau doar ne cititi, important este ca sunteti aici! Si, tot aici, o sa ne gasiti si pe viitor!
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
01-02-11, 10:10
|
#23 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La multi ani eugenol si membrilor activi si inactivi!!!
__________________ Dr. Lazar Dan |
| |
.
01-02-11, 10:14
|
#24 | | Vizitator
.
| La multi ani frumosi! | |
| |
.
01-02-11, 10:15
|
#25 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La multi ani!Toate bune sa cresti si mai mare 
Multam e man pentru tot!
__________________ Nu am,nu dau,nu vreau...(maxime din policlinica) |
| |
.
01-02-11, 13:25
|
#26 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 La multi ani, eugenol!
La multi ani, eugenolman!
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
01-02-11, 13:34
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Azi am aflat ca mi-ati oferit un cadou f frumos
Luna Ianuarie a fost luna cu cei mai multi utilizatori unici 36.118!
Este cu peste 40% mai mult decat cea mai buna luna ever a eugenolului!
Au fost aproape 70.000 de vizite luna asta si aproape 400.000 de pagini afisate!
Pentru o comunitate asa mica suntem f activi
In afara de cateva forumuri generale pt publicul larg cred ca este unul din cele mai active forumuri.
(am si eu voie sa ma laud odata pe an  )
Multumesc tuturor, am sa incerc sa tin pasul cu interesul vostru si alaturi de moderatori sa oferim o experienta cat mai utila si mai placuta aici. Feedbackul de la voi e foarte important (chiar daca este negativ), incercam sa invatam si noi odata cu voi cum este viata in comunitate.
| |
.
01-02-11, 15:54
|
#29 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 La multi ani , eugenol , si la multi ani tuturor eugenolistilor care scriu pe aici impartasindu-ne din experienta lor profesionala sau pur si simplu din experienta de viata !
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
01-02-11, 20:59
|
#30 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) La multi ani Eugenol !
Va multumesc tuturor celor care postati pentru ca ma motivati sa ma depasesc !
Nr de utilizatori unici a crescut din cauza ca eu intru de pe 2 calc pe zi de pe unde lucrez , unul sera acasa si cate-odata si de pe telefon  ! ( sau a crescut odata cu scaderea nr de pacienti  ) , avem mai mult timp ! ) |
| |
.
 | | Tag-uri | 36, amprenta, anunt, ati, dragi, eugenol, eugenolul, exista, fiu, forum, implineste, invata, invatat, lucru, mesaje, mine, natura, nostru, parte, place, pozitivi, prieteni, reale, repede, separa, zambet  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:51) timp. |