| |
29-01-07, 21:39
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Intalnirea eugenol Denta 2007 Propunerea este urmatoarea:
Vineri 02.03.2007 de la ora 20.00 (sa avem timp sa povestim) facem adunarea in Oldies (unde pana la o ora pe care nu o stim exact muzica e in surdina apoi suflam praful de pe discuri si punem cateva piese batranesti pentru suflete tinere)
Mai multe detalii cu locatia (inclusiv harta) gasiti aici. Pentru cine se anunta ca vine rog sa spuna cate locuri rezerva. Ne trebuie cat mai repede numarul de locuri pe care il rezervam. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/1275-intalnirea-eugenol-denta-2007-a/
Pentru cine nu e de acord cu locatia, ora ... rog sa faca propuneri constructive. Dar oricum sa confirme prezenta.
Cine poate veni? Toti eugenolii cu indiferent cat de multe / putine mesaje au scris. Cei cu mai putin de 30 mesaje platesc nota  (glumesc!)
Un anunt separat:
Cine doreste un tricou cu imprimeu eugenol sunt doua disponibile (cei care le-au comandat nu s-au mai sinchisit sa le ia  ) Asa ca daca doriti unul veniti cu 50 RON la voi si puteti pleca acasa cu el. Pe probate. Sunt marimea L dar elastice asa ca merge de la M la XL.
Locuri rezervate: 12 (rx)
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-01-07, 21:40
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Cine are poze de la partyul precedent sa le aduca pe un memory stick va rog.
| Aici punem locatiile alternative in caz ca de dorinte arzatoare de stramutare a eugenol partyului.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-01-07, 22:19
|
#4 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
30-01-07, 18:59
|
#8 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.ramona Pentru cei mai putin familiarizati cu Bucurestiul spune-ne unde este Oldies? | Am editat primul mesaj. Gasesti acolo link pt harta si adresa.
| |
.
30-01-07, 20:26
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 si eu da' l
__________________ Homo sapiens non urinat in ventum |
| |
.
30-01-07, 20:53
|
#11 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de aurelian prezent si eu... sa vedem cum ajung acolo ca nu am nici cea mai mica idee unde se afla.........
si daca tot putem alege locurile propun sa ii punem pe dream si dr-savu in capetele mesei ca sa stam toti intre  | Si ca sa fim siguri ca stam intre ei.....trebuie sa stam toti pe masa....  ....uraaaaaaaaaaa...dans pe masaaaaaaaa.....
| |
.
30-01-07, 20:59
|
#14 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Eu inca nu pot sa ma pronunt  ...sper din tot sufletul sa ajung............
iar daca ajung fara loc rezervat...poate ma tine cineva pe genunchi....  8) ...acu pazea ca primu care se ofera e Dexter...
| |
.
30-01-07, 21:06
|
#16 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nu nu credeam ca esti atat de timid ca nu mi le spui aici  ,
cum crezi bineinteles, am sa ma bucur sa te cunosc,
eu |
| |
.
31-01-07, 00:21
|
#21 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se pare ca am sa va cunosc inainte de Moeciu. Am timp sa ma razgandesc!  Abia astept! Rezervati-mi si mie un loc. Nu stiu daca ajung la ora 20 acolo pentru ca anul asta cred/sper ca o sa fiu si expozant, si nu stiu pana la ce ora se sta inauntru.
Bogdan. |
| |
.
31-01-07, 08:36
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Prezent.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
31-01-07, 08:56
|
#23 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de m_mosu | Daca spun si o poezie....pe care am invatat-o recent,de sarbatori........primesc si cadou???
| |
.
31-01-07, 11:06
|
#24 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Kitty1604 Citat: |
Publicat initial de m_mosu | Daca spun si o poezie....pe care am invatat-o recent,de sarbarori........primesc si cadou???  | daca.... primesti tot sacu domne |
| |
.
31-01-07, 11:09
|
#25 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de m_mosu | Daca spun si o poezie....pe care am invatat-o recent,de sarbarori........primesc si cadou???  | ups, sa n-o spui pe aia pe care ai invatat-o la Pitesti.....
un cap de masa si pt mine E-man.....tre sa-l completez pe drim :wink: :wink: |
| |
.
31-01-07, 13:09
|
#27 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr_savu Citat: |
Publicat initial de m_mosu | Daca spun si o poezie....pe care am invatat-o recent,de sarbarori........primesc si cadou???  | ups, sa n-o spui pe aia pe care ai invatat-o la Pitesti.....  | Exact la aia ma gandeam.....daca ma incurc ma ajuti nu???????
| |
.
01-02-07, 16:21
|
#32 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Ileana printre scriicio
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
01-02-07, 16:32
|
#33 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Music Club este super misto ma duc des acolo. Intrarea este 10 ron de pesroana si o masa mica de rezervat este 30 ron. trebuie vorbit din timp si chiar mers acolo ca nu sunt foarte seriosi cu rezervarile si aglomeratia e mare. muzica este live si este superba la fel si atmosfera. din pacate nu va fi timp de vorbit
__________________ The willingness of continuous learning ... |
| |
.
01-02-07, 22:41
|
#35 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Uma Vreau si eu un loc la masa voastra! | S-a notat. De data asta fara bruiaj
| |
.
02-02-07, 08:41
|
#37 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
07-02-07, 22:51
|
#41 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pana la urma in ce locatie a ramas intalnirea eugenol 2007
__________________ Bogdi |
| |
.
08-02-07, 23:04
|
#47 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Un loc si pentru mineeeeeeeee :P .....langa UMA... :wink:
| |
.
08-02-07, 23:22
|
#49 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
09-02-07, 14:24
|
#53 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
10-02-07, 00:58
|
#57 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.rox | scooby, da mai relax mai. |
| |
.
 | | | Tag-uri | buna, city, comanda, denta, dori, elastice, eugenolii, gasi, iga, index, intalnirea, locatia, locuri, merge, mesaje, nota, numarul, piese, platesc, prezenta, proba, propuneri, repede, rezerva, salut, separa, size, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:50) timp. |