|
26-01-07, 16:35
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 unde se fac interventii neurochirurgicale cu celule stem? dr.ramona: " Celule stem
--------------------------------------------------------------------------------
Stie cineva vreo adresa de la Clinica din China unde se fac interventii neurochirurgicale cu celule stem? Este in joc viata unei colege de breasla!"
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
26-01-07, 17:27
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Poti sa incerci sa intrebi si aici. Poate ai mai mult succes.
Dar e preferabl sa vii cu mai multe detalii. Poate sunt si alte locuri unde se poate face tratamentul.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
26-01-07, 21:45
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de Radu @ Eugenol man trebuie sa fiu piricioasa , dar pe forumul ala ( care e mort si plicticos ) sunt unii care spun : tratament la stomatolog = hepatita !
Evident am luat atitudine! Dar se confirma banuiala ca aceasta fobie este indusa si de colegii nostri generalisti ! | Ma bucur ca ai luat atitudine dar sunt curios sa vad ce zic cei de specialitate. Forumul nu e mort. Nu este asa plin de viata ca eugenolul, doar medicii nu sunt stomatologi  si pentru ca e la inceput.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
29-01-07, 09:31
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Bun, adresa de la clinica din China este : http://www.chinaspinalcordsurgery.com/
In principiu, primul lucru care ti-l cer este un RMN, pe care ei il analizeaza si iti comunica cam care cred ei ca sunt sansele.
Daca vrei sa te misti mai repede, stiu pe cineva care pleaca la operatie pe 8 martie, si daca faci gata pana atunci un RMN si toate actele medicale de aici traduse in engleza, ar putea ei sa le duca acolo si sa ne comunice undeva in jur de 10-11 martie cam ce cred doctorii de acolo. Daca nu, iei legatura cu ei pe mail.
Este vorba de acest baiat, a carui prietena imi este buna amica si pacienta. Ei se ofera sa ajute cu toata inima in felul asta. www.need-help.go.ro Mai gasesti pe site-ul lui alte linkuri utile. |
| |
.
29-01-07, 22:26
|
#12 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Imi pare rau sa citesc ca cineva are probleme asa grave....sanatate multa...toti eugenolii ii tin pumnii.... :wink:
[/b]
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
30-01-07, 08:19
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sanatate multa din partea tuturor desigur.
Daca mai putem face ceva posteaza aici te rog.
| |
.
30-01-07, 19:54
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr.ramona Augustin spune-mi te rog adresa ta de la cabinet. Parintii pot face un drum la Bucuresti sa-ti inmineze documentele personal. Vedem intre timp ce facem cu documentele. Multumesc si tinem mlegatura. | nu o sa imi pun adresa aici, te rog sa imi trimiti un mail si vorbim acolo. Pe mail iti dau cu placere datele de contact |
| |
.
30-01-07, 20:05
|
#17 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr.ramona ok, am inteles. Sa vad mai intii ce facem cu actele si apoi discutam. | ramona, am incercat sa iti trimit eu mail, da nu il ai activ. Asa ca astept de la tine unul ca sa facem schimb de mail-uri. |
| |
.
17-06-07, 20:25
|
#26 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 ok abia acum am vazut acest post. Cand e programata interventia? Incerc si eu sa ajut dar cu banutzii ma misc un picutz mai greu
pentru moderatori: se poate muta acest topic in pagina principala ca sa o ajute cat mai multi? Nu imi vine sa cred de cand e scris si nu l-am vazut ....
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
18-06-07, 08:15
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 A fost pe pagina principala la momentul respectiv si a stat mult timp acolo...
| |
.
22-06-07, 19:20
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: celele stem Citat: |
Publicat initial de dr.ramona Sa inteleg domnule moderator ca acum nu are loc sa revina pe prima pagina a forumului acest subiect legat de starea de sanatate a colegei noastre sau este un subiect prea putin interesant pentru colegii de breasla ca sa-l acceseze? | Nu este singurul anunt de acest fel de pe forum. Cred ca a fost suficient de mult pe prima pagina pentru a fi vazut de toti cei care acceseaza forumul pana acum.
Hai sa ne bucuram ca exista eugenolul, ca putem pune un anunt pentru a ne ajuta colegii sau persoanele care au nevoie de ajutor.
Dar e mai greu sa facem asta decat sa aratam cu degetul ...
| |
.
 | | Tag-uri | atitudine, bucur, buna, colegii, dex, eugenol, eugenolul, evident, firma, fiu, forum, forumul, hepa, hepatita, inceput, index, locuri, medicii, plin, specialitate, stoma, stomatolog, stomatologi, succes, tratament, tratamentul  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:46) timp. |