| | |
Rezultatul chestionarului: In ce seara sa ne vedem in timpul Dentei | |
Miercuri - 20 oct
|    | 1 | 1,92% | |
Joi - 21 oct
|    | 2 | 3,85% | |
Vineri - 22 oct
|    | 26 | 50,00% | |
Sambata 23 oct
|    | 6 | 11,54% |
Nu pot sa vin |    | 17 | 32,69% | 50Multumiri | |
04-10-10, 20:18
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eugenol party la Denta - vorbe nu fapte, dans si alte distractii Deschidem votul pt intalnirea de la denta. Cred ca vom face o intalnire mai "dansanta" de cat ultimele dati asa ca veniti vorbiti de acasa.
Speram sa gasim o locatile linistita pana la 10 si apoi ceva oldies sa ne puna sangele in miscare. Am o rugaminte. Votati doar daca venti! Daca nu votati la nu vin sa stim pe cati contam.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 04-10-10 la 21:01.
|
| |
.
04-10-10, 20:23
|
#3 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Este expozitia din Bucuresti (cea mai mare). Sunt 2 pe an. E o ocazie buna sa vina mai multi si din provincie.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 04-10-10 la 20:43.
|
| |
.
04-10-10, 20:33
|
#4 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Citat:
Publicat initial de tiptop Iarta-mi ignoranta dar ce e aia denta? | denta ar putea sa insemne, luand nota din anii trecuti, cam asa: Dixtractie Emotia revederii eugenolistilor nastrusnici Nicotina la greu si cat incape Trinkaneala si tanzuiala din plin Amuzament sau agatament, fiecare ce mai bine prefera (el).
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
04-10-10, 20:44
|
#6 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+0/-1) am o problema...nu mai stiu ce zi am votat
micerium opinion leader
| |
.
04-10-10, 20:45
|
#7 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Prea tarziu. Nu mai pot modifica chestionarul pt optiuni multiple. 
Si eu spun ca vineri eventual Joi dar sa spuna votul. Eu din pacate nu pot sambata.
@Cristina Textul pe optiunea votata de tine e italic.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
04-10-10, 20:55
|
#9 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de eugenol man Deschidem votul pt intalnirea de la denta. Cred ca vom face o intalnire mai "dansanta" de cat ultimele dati asa ca veniti vorbiti de acasa.
Speram sa gasim o locatile linistita pana la 10 si apoi ceva oldies sa ne puna sangele in miscare. | In general vineri seara la Palatul Ghica este seara dansanta cu muzica oldies, atmosfera ok, lume fara fitze,am fost de cateva ori. |
| |
.
04-10-10, 20:58
|
#10 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 "Bosorogii" in jur de fourty stabilesc unde tantuiala, nu? Propun Oldies, nu am fost in noua locatie, dar cre' ca conteaza muzica. Mereu am fost vinerea, era mai aerisit. Simbata mai apar si diverse pitzi, care tre' sa bifeze si acest club necunoscut pe lista. Deci io tre' sa dau niste kile jos, asa ca...oriunde, numai la zgomot din asta de ultima moda nu, pls!
PS.Dragos a propus mai bine pt. mine. La 2 pasi de mers pe jos de fosta mea casa. Pot sa beau pina cad sub masa!!!! Iupiiii!
__________________ Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa! |
| |
.
04-10-10, 21:01
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Oldies e locatie faina, ne-am mai vazut odata acolo. Sa vedem ce e si cu palatul Ghica. Am o rugaminte. Votati doar daca venti! Daca nu votati la nu vin sa stim pe cati contam.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
04-10-10, 23:49
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am pus datele in chestionar
| |
.
05-10-10, 04:49
|
#15 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de cristina ghita am o problema...nu mai stiu ce zi am votat  | mal!!!
refacem chestionarul...
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
05-10-10, 09:06
|
#16 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 votat pt vineri....desi pt mine e ok oricare dintre zile......abia astept sa dansezzzzzzzzzzzzzzzz....hihihihi
__________________ pot orice..... |
| |
.
05-10-10, 10:07
|
#17 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+0/-1) sal
acu dc m-am prins si eu ca am votat vineri 22 oct, e bine de stiut ca in ac data se tine ex pt obt atestatului in implantologie, seria a doua.
hic!  (info pt adi nica si pt ceilalti doritori). inainte de a lua de buna ac informatie, verificati, va rog, pe site ul MS.
modificare ulterioara pt sebi de mai jos
sper sa se termine pana la 8 seara. si sa ne atestam cu tontii.
noroc intru atestare! dupaia felicitarile, masa si dansul.
micerium opinion leader
| |
.
05-10-10, 10:09
|
#18 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) La 8 seara? Ce atestat mai e si asta 
Dictionar:
Atestat: ne testat
| |
.
09-10-10, 19:15
|
#19 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 vin si eu cu Alexina si sotul lu' Alexina  ...am votat pt vineri
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
10-10-10, 23:16
|
#20 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de cristina ghita am o problema...nu mai stiu ce zi am votat  | BLONDO!
Yoooooi... Am votat pt vineri. Ma primiti si pe mine?
Da`...daca ma primiti... lasati ciomegele acasa, daaa?  Ca data trecuta, cand am aparut...parca-parca va parea rau (unora) ca n-ati fost informati ca vin, sa va inarmati din timp, cu toate cele de trebuintza...
...Si nu pot sa uit fatza lu`Rumbu, cand a dat (si acolo) oichii cu mine! 
__________________ Born stupid? Try again! |
| |
.
10-10-10, 23:22
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 tot off topic
hai, strutzule ca eu am fost cea mai socata dar in final ne-am imprietenit, nu?
__________________ pot orice..... |
| |
.
10-10-10, 23:48
|
#22 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| = : -1 (+0/-1) Lasa fata, ca stiu yo ce vorbesc!
| |
.
11-10-10, 01:05
|
#23 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Eu am fost incantata sa te cunosc
.
12-10-10, 23:28
|
#24 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ne bazam pe aproximativ 20 de oameni... cel putin pana acum.
Ma interesez zilele astea si pun aici locatia exacta.
Ziua este evident Vineri 22.
| |
.
13-10-10, 12:10
|
#26 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Ne bazam pe aproximativ 20 de oameni... cel putin pana acum.
Ma interesez zilele astea si pun aici locatia exacta.
Ziua este evident Vineri 22. | drimu 3+4
adica drim tim plus 4 guests dentisti numa buni de porcait intr-ale eugenolului |
| |
.
13-10-10, 22:01
|
#27 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Primiti si studenti la eugenol party? ...  ...
Inca o data, multumesc eugenol man pentru acest forum datorita caruia am cunoscut o multime persoane cu totul speciale...
.
13-10-10, 22:07
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Desigur, ce intrebare e asta 
Pt conformare sunt poftiti: studenti stomat, TD, stomatologi, tehnicieni si catelul (dar il lasam la intrare). Purcelul ramane acasa.
Ca sa va lasam sa intrati aduceti o radiografie cu un endo facut de voi 
Apical babarians nu primesc alcool  (ca fac urat  )
Aspirinele le aduce Adi asa ca suntem gata.
Mai ramane sa vedem unde ne adunam
PS Cu placere pt multimiri. De fapt sunt un timid si de asta am facut forumul sa mai cunosc si eu oameni
| |
.
13-10-10, 22:23
|
#29 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| = : 0 (+1/-1) Da` purceii yeste neste animalutze scumpitze! De ce sa-i lasam afara?
Vin si yo cu melcii!   Si poate mai corup neste dentisti/tehnicieni/alea, alea...
p.s.:Ange_la, yo te primesc!  Sa dea dreaq sa nu vii!
| |
.
13-10-10, 22:28
|
#30 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da' cu prietena din liceu, radioloaga, am voie sa vin? Ca barbatul din dotare ramine sa pazeasca plod, casa, ciini, etc. Adica, in sfirsit, mai ies si io si se mai "sacrifica" el.
| |
.
13-10-10, 22:29
|
#31 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dentist4u Da' cu prietena din liceu, radioloaga, am voie sa vin? Ca barbatul din dotare ramine sa pazeasca plod, casa, ciini, etc. Adica, in sfirsit, mai ies si io si se mai "sacrifica" el. | poti sa o dai drept dentista
micerium opinion leader
| |
.
13-10-10, 22:43
|
#32 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si daca o ia careva la chestionat despre una-alta si ea o da cu raza, nu ne prinde cu mitza-n sac? Sau raspunde ca pt precizarea diagnosticului e musai o urografie?
| |
.
13-10-10, 22:48
|
#33 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Desigur ca si prietenii vostrii sunt bineveniti
| |
.
13-10-10, 22:54
|
#34 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 eu am un prieten de la fisc. o sa moara de dragul vostru
Modificat ultima data de aurelian; 13-10-10 la 23:41.
|
| |
.
13-10-10, 23:01
|
#35 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ...aaai ce rau imi pare ca nu pot sa vin!! 
Lasa ca tot va fac eu surpriza si apar candva. Asa incognito 
Distractie maxima si multe beri va urez!!
__________________ daca nu poti vindeca, macar nu imbolnavi mai tare. |
| |
.
14-10-10, 11:27
|
#36 | | Ucenic timid
Student Tehnica D.
.
| - : 0 Vin si eu! Vin si eu! O sa fiu cea mai mica dar nu-i nimic  Nu e limita de varsta nu?  Abia astept sa va cunosc!
__________________ A man is not old until regrets take the place of dreams. - John Barrymore
Modificat ultima data de Cristi_N; 14-10-10 la 19:30.
|
| |
.
14-10-10, 13:07
|
#37 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man Desigur, ce intrebare e asta 
Pt conformare sunt poftiti: studenti stomat, TD, stomatologi, tehnicieni si catelul (dar il lasam la intrare). Purcelul ramane acasa.
Ca sa va lasam sa intrati aduceti o radiografie cu un endo facut de voi 
Apical babarians nu primesc alcool  (ca fac urat  )
Aspirinele le aduce Adi asa ca suntem gata.
Mai ramane sa vedem unde ne adunam
PS Cu placere pt multimiri. De fapt sunt un timid si de asta am facut forumul sa mai cunosc si eu oameni  | Vai, eman, ai uitat de prietenii nostri chirurgii maxilo-faciali...pai se poate? |
| |
.
14-10-10, 18:11
|
#38 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Chiar simteam nevoia unor contre La petrecere hehe
micerium opinion leader
| |
.
15-10-10, 02:17
|
#39 | | Initiat
MD Chirurg BMF
.
Publicat initial de Muller A. Norbert Vai, eman, ai uitat de prietenii nostri chirurgii maxilo-faciali...pai se poate? | Din prudenta.Impactul poate fi puternic.Atentie la victimele colaterale! |
| |
.
15-10-10, 22:02
|
#40 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Vad, din sondaj, ca numai 18 au votat pt vineri, si inca 8 joi, respectiv sambata. Drimu` zicea ca mai vine cu gasca...deci inca vreo 5 la socoteala...Si daca vin si cei 8 tot vineri, se fac` de vreo 31. Eu am mai vorbit cu un medic cu care colaborez si a zis ca vine si el, si s-ar putea sa o aduc si pe una dintre colegele mele de laborator. Deci, vreo 32-33. Cam putini... 
Da` acuma... UNDE? UNDE MERGEM? Ca timpu` trece, si se apropie! 
edit: si cu inca 2 in plus, de la Simona, se fac vreo 35
| |
.
15-10-10, 23:19
|
#41 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Luni caut. Nu prea se fac programari la distanta asa mare.
Probabil oldies ...
| |
.
16-10-10, 02:23
|
#42 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Luni caut. Nu prea se fac programari la distanta asa mare.
Probabil oldies ... | mai fac si eu o propunere; villa rodizio-- vineri seara Daniel Lazar band- karaoke ,dans si voie buna, formatie adevarata ,9 oameni din care 3 fete super dragute care canta f,bine.
Cine se simte talentat poate canta,(repertoriul formatiei este f.bogat),ceilalti pot lega prietenii si isi pot reface viata .
intrare 20 ron\pers., in care ai o sangria
locatia este de excepie-fosta casa a regelui din perioada interbelica, renovata superbine.,zona Gradina Icoanei. |
| |
.
16-10-10, 08:13
|
#44 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 e-bandul nu ne (in)canta?
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
16-10-10, 12:45
|
#46 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pai nu fusese vorba de Palatul Ghica????
| |
.
16-10-10, 12:47
|
#47 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 eu vin daca cineva promite sa ma aduca cu masina pana la parcul tineretului 
se baga cineva?
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
16-10-10, 13:20
|
#49 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sonila stefoni eu vin daca cineva promite sa ma aduca cu masina pana la parcul tineretului 
se baga cineva? | Eu pot azi, ca-s prin Bucuresti.   |
| |
.
16-10-10, 14:43
|
#50 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sweetvanilla Din prudenta.Impactul poate fi puternic.Atentie la victimele colaterale!  | Mi ar făcea mare plăcere sa te cunosc. Parol! Deci, vii, da?
micerium opinion leader
| |
.
16-10-10, 16:25
|
#51 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de sonila stefoni eu vin daca cineva promite sa ma aduca cu masina pana la parcul tineretului 
se baga cineva? | Eu vin cu taxi asa ca pot trece sa te iau
Sa pot sa-mi pun si eu ceva in suc daca e prea tare.
Vila Rodizio suna fain. Am sa sun pt rezervare.  Multumesc de recomandare.
Multumesc de aprecieri dralexdent si bine ai venit Am facut rezervarea pt ora 21.00 la http://www.villarodizio.ro/contact/
Aveti harta pe site. (nu am primit inca o confirmare dar presupun ca nu sunt probleme).
| |
.
16-10-10, 20:04
|
#53 | | Ucenic
Medic Dentist
.
Publicat initial de eugenol man Eu vin cu taxi asa ca pot trece sa te iau
Sa pot sa-mi pun si eu ceva in suc daca e prea tare.
Vila Rodizio suna fain. Am sa sun pt rezervare.  Multumesc de recomandare.
Multumesc de aprecieri dralexdent si bine ai venit Am facut rezervarea pt ora 21.00 la Villa Rodizio | Date de Contact si Localizare
Aveti harta pe site. (nu am primit inca o confirmare dar presupun ca nu sunt probleme). | excelent  ...mai aproape de Polona,unde stau eu de obicei in Bucuresti, nici ca se putea
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
16-10-10, 22:17
|
#54 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
se baga cineva? | Conteaza pe strutz!
| |
.
18-10-10, 14:43
|
#55 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man | Rezervarea este in Club unde este si concert. Intrarea este 20 de RON
Rezervarea e pe numele Sebastian
Se poate face si karaoke cu acompaniament formatia respectiva  Florin ceva actiune?
Ora 9
| |
.
18-10-10, 14:48
|
#56 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de eugenol man Florin ceva actiune?  | Eu voi fi acolo.
Karaoke e cu atat mai cool cu cat ala care "se produce" stie sa cante cat mai putin dar isi doreste cat mai mult
Modificat ultima data de Cristi_N; 18-10-10 la 14:59.
Motivul: :P
|
| |
.
18-10-10, 16:04
|
#57 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Apar si eu
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
 | | | Tag-uri | afara, bucuresti, buna, con, conteaza, denta, egal, endo, eugenol, eugenolistilor, exemplu, gasim, greu, ignora, instrumente, intalnirea, lasa, lume, mie, modifica, multiple, ocazie, optiuni, party, problema, provi, provincie, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:45) timp. |