| | |
Rezultatul chestionarului: In ce seara sa ne vedem in timpul Dentei | |
Miercuri - 20 oct
|    | 1 | 1,92% | |
Joi - 21 oct
|    | 2 | 3,85% | |
Vineri - 22 oct
|    | 26 | 50,00% | |
Sambata 23 oct
|    | 6 | 11,54% |
Nu pot sa vin |    | 17 | 32,69% | 50Multumiri | |
18-10-10, 16:24
|
#58 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de sorsirbu Apar si eu | Vine si dexter cu tine? 
Long time no see ...
De data asta chiar sper sa reusesc sa iti aduc lucrul promis.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
18-10-10, 16:30
|
#59 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 de dexter vroiam sa intreb si eu...hihihi
__________________ pot orice..... |
| |
.
18-10-10, 17:44
|
#61 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 de fapt, el intotdeauna e cu tine
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
18-10-10, 20:30
|
#62 | | Ucenic Sef
Student M. Dentara
.
Publicat initial de sorsirbu Apar si eu |
si eu |
| |
.
20-10-10, 03:53
|
#63 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
Publicat initial de Dragos Dinulescu Conteaza pe strutz!  | sigur nu bei mult? vreau sa ajung teafara acasa totusi  ))))
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
20-10-10, 14:34
|
#64 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de lilifer am ales miercuri, desi as fi preferat si eu vineri, cand e si ziua mea de nastere. dar e posibil sa nu fiu in Bucuresti, incep un masterat la Craiova.Daca nu incep cursurile inca, vin cu siguranta. salutari tuturor | vineri sunt prin bucuresti la denta dar seara sigur plec din motiv ca sambata serbez o zi de nastere si ar fi fain sa fiu in craiova... sper ca pe la denta sa ma vad cu cat mai multi |
| |
.
20-10-10, 16:33
|
#65 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de aurelian vineri sunt prin bucuresti la denta dar seara sigur plec din motiv ca sambata serbez o zi de nastere si ar fi fain sa fiu in craiova... sper ca pe la denta sa ma vad cu cat mai multi | mai exact ziua TA de nastere!   
la multi ani sanatosi si petrecere sprancenata, la brat cu psihologul de serviciu
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
20-10-10, 20:21
|
#67 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Radu Tepordei Aha, deci titiluka e totuna cu Aurelian. Sau totunul. Sau invers.  | Uluitor.Deci Tati e clona Aurelian.Sau invers. Si noi n-am stiut.
Si ce personalitati diferite.....
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
20-10-10, 22:08
|
#69 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de sonila stefoni sigur nu bei mult? vreau sa ajung teafara acasa totusi  )))) | Yooooooy! Atata trebuia sa stii si tu despre mine... ca nu beau!
__________________ Born stupid? Try again! |
| |
.
20-10-10, 22:13
|
#70 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| = : 0 (+1/-1) Citat:
Publicat initial de Adrian Adn Uluitor.Deci Tati e clona Aurelian.Sau invers. Si noi n-am stiut.
Si ce personalitati diferite..... | Si cum zicea...(am uitat cine...  )...o dezvolta pe-a treia. Personalitatea. Care yeste. Pa persoana fizica. Sau psihica? Persoana. Ca de ea e vorba in text...  Sau vorbeam cumva de personalitate?
edit: Deci... DA!
| |
.
21-10-10, 00:01
|
#71 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+0/-1) Ia sa vedem cine s-a distart si cum..inca sunt in toi cred!Asteptam reviewuri calde!
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
21-10-10, 00:07
|
#72 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de anduluta81 Ia sa vedem cine s-a distart si cum..inca sunt in toi cred!Asteptam reviewuri calde! | Pai la petrecerea de miercuri e doar 1. Grosu merg vineri.
Cineva care a vizitat astazi expozitia a zis ca-i jale mare. Standuri putine, cumparatori si mai putini. Nu se mai cauta adhesor si te-econom? |
| |
.
21-10-10, 00:33
|
#73 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+1/-1) Aoleu,azi nu e vineri?...azi e miercuri,da.Pfff,frate sunt pe alta planeta.Credeam ca e vineri deja.  ))
Maine merg si eu sa vizitez denta.Sa vedem ofertele:"Halatul,doamna,cat e halatul?" Daca mai vad oferta aia la Zeta imi crapa capul.
| |
.
21-10-10, 09:03
|
#74 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+3/-1) Citat:
Publicat initial de Radu Tepordei Pai la petrecerea de miercuri e doar 1. |   
"Gran'ma, have you seen my extasy pills? I left them on the table, I cannot find them..."
"Nooo, but...have you seen the dragon in the kitchen??!!"
micerium opinion leader
| |
.
21-10-10, 22:23
|
#75 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 alo fetele, verificati site-ul de la Rodizio,-vineri seara e petrecere tematica : so glad 2 B Back to school -tebuie sa va imbracati in scolarite !!! |
| |
.
21-10-10, 22:53
|
#76 | | Ucenic
Medic Dentist
.
Publicat initial de cristescu dragos alo fetele, verificati site-ul de la Rodizio,-vineri seara e petrecere tematica : so glad 2 B Back to school -tebuie sa va imbracati in scolarite !!! | sper ca glumesti
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
21-10-10, 23:03
|
#77 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
22-10-10, 10:06
|
#78 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Distractie placuta tuturor celor care ajung azi la Vila Rodizio si cat mai multa muzica buna!
Modificat ultima data de radualionte; 22-10-10 la 10:12.
Motivul: lipsa "care"
|
| |
.
22-10-10, 18:11
|
#80 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : -2 (+0/-2) Desigur. O data am si eu ocazia sa evadez de acasa si atunci ma doboara conjugat o durere crunta in piciorul drept si o criza de hipocalcemie. Cred ca m-am gindit cam mult ce bine o sa ma distrez si io, in sfirsit, si d-aia o sa stau cuminte in pat.  Have fun, sa beti si sa va distrati si pentru aia care nu pot. Dar de ce se fac intilniri de spritz dansant doar la Dente? (plural de Denta!) Chiar trebuie ocazii speciale?
__________________ Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa! |
| |
.
22-10-10, 18:44
|
#81 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : -2 (+0/-2) Si eu sunt f bolnava..alta data
| |
.
22-10-10, 19:59
|
#83 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dentist4u Desigur. O data am si eu ocazia sa evadez de acasa si atunci ma doboara conjugat o durere crunta in piciorul drept si o criza de hipocalcemie. Cred ca m-am gindit cam mult ce bine o sa ma distrez si io, in sfirsit, si d-aia o sa stau cuminte in pat.  Have fun, sa beti si sa va distrati si pentru aia care nu pot. Dar de ce se fac intilniri de spritz dansant doar la Dente? (plural de Denta!) Chiar trebuie ocazii speciale? | Pt ca la "Dente" mai vin si din provincie.
Sanatate
| |
.
22-10-10, 20:09
|
#84 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : -2 (+0/-2) Banuiam. Invidia din mine intreba...distractie placuta.
| |
.
22-10-10, 20:23
|
#86 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Distractie faina sa aveti! Abia astept urmatoarea intalnire, promit sa nu o mai ratez !
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
22-10-10, 20:30
|
#87 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+0/-1) Citat:
Publicat initial de denta distractie placuta si sa nu il "omorati" pe Dinulescu  | Am eu grija de dede  )
micerium opinion leader
| |
.
22-10-10, 20:57
|
#88 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 prin corespondenta? la ora asta nu trebuia sa fii deja acolo?
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
23-10-10, 14:50
|
#89 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) E aproape 3 pm si nicio birfa...sa inteleg ca inca nu s-a trezit nimeni din betie sa ne zica si noua, alora multi, amariti si, pe alocuri, bolnavi cum v-ati distrat si cine a fost cel mai tare la karaoke?
| |
.
23-10-10, 15:26
|
#90 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 uite o filmare cu camera ascunsa
....parca-i o capra-njunghiata
__________________ daca nu poti vindeca, macar nu imbolnavi mai tare.
Modificat ultima data de Mona Lisa; 23-10-10 la 15:45.
Motivul: complet.
|
| |
.
23-10-10, 16:45
|
#91 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) pai ia sa vedem...
locatia, vila florizio-super, fetitele la pantalonasi scurti si cravate rosii tivite cu banda tricolora, ca pe vremea scolii. am avut asa, o strangere de inima, mi se tot parea ca mi-am pierdut inelusul de plastic   Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/11966-eugenol-party-denta-vorbe-fapte-dans-distractii/
mai ales una dintre fetele bandului, cea in costum mulat cu dungulite alb si bleu, si ciorapei rosii deasupra genunchiului...si-o mai aminteste cineva?
atmosfera a fost vesela : intr o parte gasca pusa pe glume si barfareli, cu poante, bancuri cu ion si gheorghe fata in fata cu sticla de bere (eman a excelat  ), am aflat despre fenomenul mucegairii parului  , l-am cunoscut pe cristi n si m-am bucurat foarte, la fel si pe drsmile  ..
am revazut o pe alexina si pe tati...sorsarbu a venit singur, de data aceasta, fara dexter :P
de unde ziceam ca o sa am eu grija de strutz,
uite c-a avut el grija de mine...am dansat la distrugere, impreuna cu el, cu rx, cu dragos cristescu, cu sebi, marius , mircea laslau&tinara sa sotie (MYYYYY WAYYYYYYYYY)...
am avut impresia ca toata lumea s-a bucurat de intalnire, pur si simplu a fost o atmosfera ff relaxata, ne-am bucurat unii de altii, si a fost asa o senzatie de familie care se reuneste de sarbatori... s-a dansat suuuub asteptarile mele, desi muzica, intre "experimentul Band" si "genocidul karaoke" a fost f faina. hit the road, jack...
partea cu karaoke a fost peste puterile si SUB asteptarile noastre...nu imi pot imagina de unde atata incredere in sine, sa urli asa de tare si atat de fals...domle, eu ma gandesc la oamenii aia de la bar&stuff, care seara de seara au parte de aceleasi cacofonii muzicale...
bandul...aici am sa-l las pe dedi si pe ileana sa va explice, acuma, ca tot avem niste lucruri in comun  
una peste alta, a fost ff fain. multumim organizatorilor si participantilor...
pe data viitoare! cu bandul eugenol, sper din inima!
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide
Modificat ultima data de cristina ghita; 23-10-10 la 17:57.
|
| |
.
23-10-10, 16:59
|
#92 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+2/-3) Mii de multumiri, stiam ca ma pot baza pe tine, Cristina! Sa-ti mai spun ca azi dimineata cind m-am trezit, durerea de sciatic trecuse????????? Sau, ma rog, se domolise mult. Motiv sa ma intreb, filosofic...ce draq' m-o fi apucat de joi dis-the-morning? Nu putea sa ma palesca azi? Ramin datoare cu o intilnire, totusi, fara vinata, ca nu s-au mai copt din pacate.
| |
.
23-10-10, 18:05
|
#93 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 Totul e bine cand se termina cu bine 
Ideea este ca data viitoare, ar trebui sa fim numai noi si ai nostri pt ca acum mi se pare ca am fost usor pierduti prin marea de oameni de acolo
Cristina, pt tine
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
23-10-10, 19:11
|
#94 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+3/-3) Ii multumesc "minutei rosii" si ii doresc sincer o criza de sciatic. Iar Andulutei, colega de suferinta temporara, ii doresc sanatate.
| |
.
23-10-10, 23:07
|
#95 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 ceva poze de la marea distracktzie?
__________________ viata e prea scurta ca sa ne facem dusmani! |
| |
.
23-10-10, 23:21
|
#96 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| = : +4 (+4/-0) Eu m-am bucurat sa revad pe Ileana, Oana, Tatiana si Cristina si sa-l cunosc pe Adrian Adn
.
24-10-10, 04:48
|
#97 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 eu nu-mi aduc aminte: cine m-a ajutat la a doua sticla de vin?
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
24-10-10, 08:00
|
#98 | | Ucenic
Medic Dentist
.
Publicat initial de Cristi_N eu nu-mi aduc aminte: cine m-a ajutat la a doua sticla de vin?  | pai ca si la prima....paharul, poate?
Simona Georgescu |
| |
.
24-10-10, 10:15
|
#99 | | Initiat
MD Chirurg BMF
.
Publicat initial de cristina ghita Mi ar făcea mare plăcere sa te cunosc. Parol! Deci, vii, da? | Ar fi fost super, dar sunt intr-o situatie mai delicata.Nu pot sta in fum si galagie.  Nu e timpul pierdut.Cativa dintre voi sunteti chiar interesanti! |
| |
.
24-10-10, 15:10
|
#100 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de ange_la Eu m-am bucurat sa revad pe Ileana, Oana, Tatiana si Cristina si sa-l cunosc pe Adrian Adn  | si eu m-am bucurat ca v-am revazut pe multi dintre voi...si cunoscut pe Cristi N....."zambaretzul"....  ; Sebi multumesc ca "m-ai lamurit".....hahahaha...stii tu....dilema mea de 7 luni incoace  
P~~~~~ ca eu am plecat cam repejeor si n-am apucat sa ma dansez si eu cu voi.....desi eram in "pijama"...nu Cristina? 
Grigore, te salut si data viitoare ne vedem amandoi peSporster 883 da?
| |
.
24-10-10, 16:09
|
#101 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 si eu m-am bucurat sa-i cunosc pe cei care nu au putut veni la bulgari  pacat ca n-a ajuns si LadyElla...
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
24-10-10, 21:41
|
#103 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de cristina ghita pai ia sa vedem...
locatia, vila florizio-super, fetitele la pantalonasi scurti si cravate rosii tivite cu banda tricolora, ca pe vremea scolii. am avut asa, o strangere de inima, mi se tot parea ca mi-am pierdut inelusul de plastic   mai ales una dintre fetele bandului, cea in costum mulat cu dungulite alb si bleu, si ciorapei rosii deasupra genunchiului...si-o mai aminteste cineva? DA,DA,DA!!!!
atmosfera a fost vesela : intr o parte gasca pusa pe glume si barfareli, cu poante, bancuri cu ion si gheorghe fata in fata cu sticla de bere (eman a excelat  ), am aflat despre fenomenul mucegairii parului  , l-am cunoscut pe cristi n si m-am bucurat foarte, la fel si pe drsmile  ..
am revazut o pe alexina si pe tati...sorsarbu a venit singur, de data aceasta, fara dexter :P
de unde ziceam ca o sa am eu grija de strutz,
uite c-a avut el grija de mine...am dansat la distrugere, impreuna cu el, cu rx, cu dragos cristescu, cu sebi, marius , mircea laslau&tinara sa sotie (MYYYYY WAYYYYYYYYY)... Ce distrugere, soro? Aia "batranii", DUPE margine erau distrusi! Noi am fost ca la opshpe ani! Pai nu?
am avut impresia ca toata lumea s-a bucurat de intalnire, pur si simplu a fost o atmosfera ff relaxata, ne-am bucurat unii de altii, si a fost asa o senzatie de familie care se reuneste de sarbatori... s-a dansat suuuub asteptarile mele, desi muzica, intre "experimentul Band" si "genocidul karaoke" a fost f faina. hit the road, jack...
partea cu karaoke a fost peste puterile si SUB asteptarile noastre...nu imi pot imagina de unde atata incredere in sine, sa urli asa de tare si atat de fals...domle, eu ma gandesc la oamenii aia de la bar&stuff, care seara de seara au parte de aceleasi cacofonii muzicale...
bandul...aici am sa-l las pe dedi si pe ileana sa va explice, acuma, ca tot avem niste lucruri in comun  
una peste alta, a fost ff fain. multumim organizatorilor si participantilor...
pe data viitoare! cu bandul eugenol, sper din inima! | Si cum ziceai, unele peste altele, chiar o` fo` misto, si ne-om dixtrat de minune! Adica yo, tu, er-ixa si toti aia care ne-om agitat! Ca doar nu era sa stam de momai!
Strutzu` multumeste "tutulor" participantilor! 
| |
.
24-10-10, 21:46
|
#104 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de Cristi_N eu nu-mi aduc aminte: cine m-a ajutat la a doua sticla de vin?  | Yo o tzarica, si parca si Grigore. Sau aia era prima?
Cat despre absente, Selena, dentista4 si Ella, vedeti ca aveti cartonas galben! Nu mai se admite inca unu`, ca se ia rosu!
| |
.
24-10-10, 21:48
|
#105 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de cristina ghita | cine? Cristi?  
dinulescule ma bucur ca te-am revazut!
| |
.
24-10-10, 22:07
|
#107 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) era doar bruneta cu ochelari.....toate astea semanam intre noi....hahahaha
| |
.
25-10-10, 07:51
|
#109 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| = : -2 (+1/-3) Dragos ,pai io una am luat rosu de acum. Am luat chiar 3, daca ma uit bine!  Si daca nu ma crezi ca am zacut, am martori care au fost acolo si stiau ca zac si, la o adica, aduc si scutire medicala. Un RMN e suficient?
| |
.
25-10-10, 23:57
|
#110 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de dentist4u Dragos ,pai io una am luat rosu de acum. Am luat chiar 3, daca ma uit bine!  Si daca nu ma crezi ca am zacut, am martori care au fost acolo si stiau ca zac si, la o adica, aduc si scutire medicala. Un RMN e suficient?  | Scutirea, numai daca e semnata de parinti!  Remeneu` nu ye concludent!
| |
.
 | | | Tag-uri | afara, bucuresti, buna, con, conteaza, denta, egal, endo, eugenol, eugenolistilor, exemplu, gasim, greu, ignora, instrumente, intalnirea, lasa, lume, mie, modifica, multiple, ocazie, optiuni, party, problema, provi, provincie, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:45) timp. |