| | | |
18-01-07, 13:04
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 weekend eugenol 2007 am inchis votingu'... in urma lui, hotarirea finala este pt 16-18 martie, locatie moeciu-bran, linga brasov...
cine doreste sa participe la un weekend eugenol alaturi de noi si sa cunoasca live o parte din membrii acestui forum, se poate inscrie aici... Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/1188-weekend-eugenol-2007-a/
pt a obtine efectul maxim scontat, e de preferat sa veniti fara familie, catel, purcel, sconcs, etc... se accepta derogari, doar daca partenerul de viata este tot din bransa... nu uitati acasa buna dispozitie...
declar lista deschisa... doar pt membrii eugenol cu minim un mesaj scris... O prima propunere este un complex ce pe langa locuri de cazare are: calarie biliard piscina, minigolf ... sala de meeting ... adica aici http://www.vilabran.ro/
La cazare puteti vedea si pretul (primul tabel)
Fiind un grup pot negocia pretul (sper) Asa ca sariti cu pareri.
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
18-01-07, 13:05
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 lista participantilor Se poate veni cu familia doar daca va faceti planuri separate! Deja sunt o mamica cu bebeul si o prietena care vin (dar se asteapta sa isi faca program singurele). Va puteti alatura si voi cu copii.
Doritorii sa se anunte cu numarul intreg de participanti.
0. spiritu' eugenol sta pe unde apuca Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=1188
1. eugenol man & eboy and za cics camera cu 3 paturi
2. nico, rx, pirvu ileana- camera 3 paturi
3. MDSK, sorsarbu - camera 2 paturi
4. dr.rox, gptr - camera 2 paturi
5. ingrid, steli - camera cu 2 paturi
6. mircealaslau + prietena - camera dubla
7. cg corina, Andreea (cgcorina), dr.ellaessy - camera 3 paturi
8. dr vero m
9. alin
10.
11. mtrifu (trident) - camera cu pat matrimonial
12. camellleom
13. tibimihai ?
14.
15. daniii ?
16. neagu stefan + sotia
17. Moi (neagu stefan jr) + "sosie" + "little fucker" o camera cu pat dublu
18. ioanabalaj + o colega - camera cu 2 paturi
19. Cosminf - camera single
20. Alin-costin & sotia - camera dubla
21. (neagu stefan jr): sora mea + sot + 2 copii (camera cu pat matrimonial plus unul single)
22.
23. drdream + .............. + dr_savu - camera 2 paturi???????
24.
25. 2 persoane, nu spui cine (sorsirbu stie, sa zica el)  - camera 2 paturi
26. monnica_spanu
27. rammstein
28.
Confirmati va rog camerele (single, duble ...) Ceilalti multumim pt confirmare.
we'll see... |
| |
.
18-01-07, 14:54
|
#3 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
| - : 0 1.eugenol man
2.nico
3. MDSK
__________________ Madalin |
| |
.
18-01-07, 15:32
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 1.eugenol man
2.nico
3. MDSK
4.rx
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
18-01-07, 23:47
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: lista participantilor Citat: |
Publicat initial de nico 0. spiritu' eugenol
1.eugenol man
2.nico
3. MDSK
4.rx
5. dr_savu
6.mircealaslau
7.cg corina | iara noi?
we'll see... |
| |
.
19-01-07, 00:03
|
#9 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
| - : 0 Dap.
Se pare ca nimeni dintre "cei noi" nu are curajul sa iasa "in the wild" cu eugenolii din prima excursie.
Cine stie ce s-a auzit despre prima intalnire de nu mai are curajul nimeni sa vina.
| |
.
19-01-07, 00:30
|
#10 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 cat de grav poate sa fie?
dr vero m
da' cine vine cu mine cu masina vinerea dupa-amiaza/seara din Bucuresti,ca nu stiu mai departe de Brasov?
__________________ free your mind,open your eyes |
| |
.
19-01-07, 00:46
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de dr vero m da' cine vine cu mine cu masina vinerea dupa-amiaza/seara din Bucuresti,ca nu stiu mai departe de Brasov? | mai departe de brasov, e pe drumul de pitesti... nu ai ce gresi...
sau si mai simplu pt cei care vin din bucuresti.... nu veniti pina in brasov... intre azuga si predeal, faceti stinga spre piriul rece... si cind sa iesiti iar in drumul mare (de pitesti), faceti iar stinga si intrati pe el... evident va opriti la moeciu  ... si gata |
| |
.
19-01-07, 00:48
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Lasa ca mai grupam noi masinile sa fie fun si drumul.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
19-01-07, 14:49
|
#14 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Evident sorsirbu vine. emdeseca stai cu mine?
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
19-01-07, 18:14
|
#16 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
we'll see... |
| |
.
19-01-07, 20:41
|
#17 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de aurelian pana la weekend neintalnim la denta, se mai tine bauta de atunci??? | But of course !
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
19-01-07, 22:11
|
#18 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
Publicat initial de sorsirbu Evident sorsirbu vine. emdeseca stai cu mine? | Dap. Cu mare placere. :wink:
Sorsirbu e luat. :P
| |
.
20-01-07, 12:14
|
#20 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Vezi daca vine Uma...
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
20-01-07, 22:15
|
#21 | | Ucenic timid
Student M. Dentara
.
| - : 0 cred ca ma inscriu si eu. e prima oara cand vin  si nu am masina. in primu rand poate sa ma ia si pe mine cineva? si in al doilea rand? cat costa tot (cazarea in special)?
__________________ traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima... |
| |
.
20-01-07, 22:27
|
#22 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 urmareste primele doua mesaje pt detalii la locatie si pret.
Cred ca, nu merge. Trebuie sa te hotarasti pt a putea face rezervari.
Ce spuneti de http://www.vilabran.ro/
| |
.
20-01-07, 23:10
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu zic ca cel putin 2 saptamini mai poate sta deschisa...
we'll see... |
| |
.
21-01-07, 01:02
|
#26 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
Publicat initial de eugenol man | Eu pot sa pun pariu ca 110% acolo vom merge.
Si stiti si de ce ?
Pentru ca....Eman va falsifica votul.
Si stiti de ce ?
Pentru ca .....aceasta locatie ofera:
"Contra-cost va oferim:
Concursuri de tras la tinta cu arma de tir sau cu arcul"
P.S. Pentru cine nu stie, Eman e pasionat de tirul cu arcul.
| |
.
21-01-07, 01:11
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cine ? Eu ? Vezi de treaba ...  Si zici ca vrei sa tragi si tu cu arcul,... nu ?
| |
.
21-01-07, 01:19
|
#28 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
Publicat initial de eugenol man Si zici ca vrei sa tragi si tu cu arcul,... nu ? | Depinde cine este persoana pe al carei cap sta marul.
| |
.
21-01-07, 01:35
|
#29 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 bai si eu as veni
da inca negociez cu nevasta
zice ca e prea devreme |
| |
.
21-01-07, 02:57
|
#30 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce tare!
Nu am tras niciodata cu arcul, dar am vazut un film - Wheather man - si de atunci am ramas in suspans, cum o fi!?!
Abia astept sa intind coarda! |
| |
.
21-01-07, 10:17
|
#31 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drdream bai si eu as veni
zice ca e prea devreme  | prea devreme sa tragi cu arcu'?
we'll see... |
| |
.
21-01-07, 11:38
|
#32 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
Publicat initial de nico Citat: |
Publicat initial de drdream bai si eu as veni
zice ca e prea devreme  | prea devreme sa tragi cu arcu'?  | Probabil nu este sigura ca a reusit sa-i dea suficiente motive lui pe DrDream sa nimereasca marul si nu pe ea.
| |
.
21-01-07, 12:13
|
#34 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Neagu Stefan Merge si sotia mea cu mine.E dentista! Poate sa-si faca un program separat?  |
eman, complexul asta (vila bran) e chiar la sosea? ca asta ar fi cam naspa, daca e asa...
si nici piscina nu pare sa fie acolo
uf... gata cu circoteala...  ... la prima vedere pare destul de ok locatia....
we'll see... |
| |
.
21-01-07, 15:36
|
#36 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Neagu Stefan Merge si sotia mea cu mine.E dentista! Poate sa-si faca un program separat?  | Dar ala MICU' si cu ala si mai micu' nu vine (ala cu degetu')? Ca ar avea cu cine sa se joace.
| |
.
21-01-07, 20:03
|
#39 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Citat: |
Publicat initial de Neagu Stefan Merge si sotia mea cu mine.E dentista! Poate sa-si faca un program separat?  | Dar ala MICU' si cu ala si mai micu' nu vine (ala cu degetu')? Ca ar avea cu cine sa se joace. | Vine, vine amandoi!
Moi + "sosie" + "little fucker". Deci inca 3. |
| |
.
21-01-07, 20:06
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
we'll see... |
| |
.
22-01-07, 18:34
|
#43 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drdream eu cu mine si cu dream nu crez sa venim, deci 3 locuri in plus aveti asiguraate... 8) | hai m
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
22-01-07, 20:34
|
#45 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu si cu savu ne ocupam de aranjamente. (rezervari ...) Plata se face de fiecare acolo.
Dar dexter nimic, nimic ....
| |
.
22-01-07, 23:51
|
#46 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drdream eu cu mine si cu dream nu crez sa venim, deci 3 locuri in plus aveti asiguraate... 8) | gata s-a mai pierdut unul dintre noi.....drime te-a pus medicina generala sub papuc......ata ete te plangem si te regretam, dar nu avem ce face......amin!!! |
| |
.
23-01-07, 18:52
|
#48 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Te trecem pe lista. Facem rezervarile pt tot grupul si ne vedem acolo.
| |
.
24-01-07, 01:07
|
#50 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Merg si eu.Am descoperit eugenolul de doua saptaminisi-mi pareti super. O sa vin cu sotia(e tot din breasla).
As veni cu amanta dar nu e din breasla(e din judetz  0 |
| |
.
24-01-07, 01:44
|
#53 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Bine ai venit Alin. Dupa ce inchidem lista cu participanti vom face rezervarile si apoi ne organizam cu transportul singuri sau in grupuri.
Deci te trecem cu 3 persoane si amanta o tinem noi ocupata
| |
.
24-01-07, 01:48
|
#54 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru doritori (inscrisi sau neinscrisi pe lista) verificati daca sunteti trecuti corect ca numar de persoane in lista de la raspunsul doi din prima pagina.
Rezervarile se vor face conform cu acea lista. Daca ramane cineva afara din lista se va descurca pe cont propriu.
| |
.
24-01-07, 19:54
|
#55 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E-man, este ok daca vine si sora mea + sot + 2 copii? Nu e din breasla, insa s-ar forma un grup maricel si din ne-eugenoli - care ne vor lasa in pace!  Te intreb doar daca este posibil; daca nu, vor cauta la o alta pensiune. Senx. |
| |
.
25-01-07, 10:53
|
#57 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Neagu Stefan jr E-man, este ok daca vine si sora mea + sot + 2 copii? Nu e din breasla, insa s-ar forma un grup maricel si din ne-eugenoli - care ne vor lasa in pace!  Te intreb doar daca este posibil; daca nu, vor cauta la o alta pensiune. Senx. | No problemo! Facem rezervarea pt tot grupul. Cazarea grupat. Activitatile sociale vor fi pe profesii
Precizeaza cate locuri (daca iei si pt copii locuri separate sau nu) ca sa stim pe ce contam la rezervari. Eu pe al meu nu il trec ca are 1 an si va dormi cu noi in pat.
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, buna, color, denta, dentis, dex, drumul, endo, fun, grupuri, inchidem, inscrisi, lasa, lista, locatie, medic dentist, merge, mesaje, mine, ocupata, participa, persoane, plata, pret, primele, program, rezervari, salut, separa, separat  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:44) timp. |