| |
24-03-07, 17:33
|
#400 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
24-03-07, 17:45
|
#401 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 frumoase pozele....
frumoase comentariile.....
frumosi voi......
frumoase sticlele alea de Jack..... |
| |
.
24-03-07, 18:03
|
#403 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 @deliacristina
Yello! |
| |
.
24-03-07, 22:42
|
#409 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 super pozele. Mi-ai deschis apetitul pentru amintiri.
la mai multe poze sper
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
27-03-07, 13:08
|
#424 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Intre timp m-am antrenat la escalada . Vreau sa revin la Bran sa mai fac odata traseele de acolo. Pana atunci am facut un filmulet cu mine http://www.youtube.com/watch?v=rTPlV_-pIks
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
27-03-07, 14:49
|
#426 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de eugenol man | asta merge mai repede decat mine pa bulevard cand sunt odihnit. |
| |
.
27-03-07, 20:39
|
#428 | | Avansat bine de tot
Medic Dentist
.
Publicat initial de drcalinc io vreau .imi trimiti? | Eu n-am nici o problema. Daca ii convingi si pe restul care au fost iti trimit |
| |
.
28-03-07, 01:18
|
#431 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Kariana felicitari e-man!
banuiesc ca asta s-a intamplat pana a prins anestezia la pacient, ca te plictiseai,nu? | stres management
| |
.
28-03-07, 01:44
|
#432 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Trimite-i cosminf.Ca e baiat de treaba.
Are de cine sa faca si el misto. |
| |
.
28-03-07, 21:37
|
#436 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 si eu si eu. Vreau si eu poze
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
29-03-07, 09:45
|
#437 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de gptr si eu si eu. Vreau si eu poze  | gptrule, parca aveam niste chestii de dezbatut.....la bran....
da stii care e faza? sa inebunesc daca stiu cum arati |
| |
.
29-03-07, 09:56
|
#438 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nhtz,ntz
Vezi in a 2 a poza pusa de e-man ,fata in tricou roz. |
| |
.
01-04-07, 18:12
|
#439 | | Initiat bine
MD Endodont
.
Publicat initial de drdream Citat: |
Publicat initial de gptr si eu si eu. Vreau si eu poze  | gptrule, parca aveam niste chestii de dezbatut.....la bran....
da stii care e faza? sa inebunesc daca stiu cum arati  | aveam aveam, dar erai si tu bucuros de iarba verde , cu aparatul sa faci poze si te-am lasat sa te bucuri de vacanta. Plus ca atat mai aveam nevoie sa vorbesc endodontie si in weekend.
Eram "nebuna aia" care dansa pe melodiile de rock
Oricand cu mare placere in bucuresti.
georgianaptrsc @ yahoo.com.
imi scrii si vorbim de-o discutie fata in fata :wink:
Georgiana Petrescu |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, buna, color, denta, dentis, dex, drumul, endo, fun, grupuri, inchidem, inscrisi, lasa, lista, locatie, medic dentist, merge, mesaje, mine, ocupata, participa, persoane, plata, pret, primele, program, rezervari, salut, separa, separat  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:44) timp. |