Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Reguli de participare pe eugenol pt reprezentanti/ colaboratori cu firme

discutie din eugenol.ro : Dupa cum probabil ca se vede in semnatura mea am hotarat ca toti colaboratorii, reprezentantii unor companii cu obiect ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa a celei mai mari comunitati dentare din Romania! > Administrativ > Anunturi eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 09-09-10, 10:56   #1
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Exclamation Reguli de participare pe eugenol pt reprezentanti/ colaboratori cu firme

Dupa cum probabil ca se vede in semnatura mea am hotarat ca toti colaboratorii, reprezentantii unor companii cu obiect de activitate tangent stomatologiei (producatori, organizatori de congrese, recrutare si orice alt serviciu ce produce profit) sa isi treaca functia la semnatura.

Cei care sunt cunoscuti vor fi notificati (daca nu fac deja modificarea ei). De asemeni daca stiti cazuri de membri care activeaza pe forum si nu si-au actualizat semnatura va rog sa ne anuntati.

Nu se vor acorda penalizari decat daca dupa notificare nu se produc schimbarile necesare in semnatura.

Semnatura se modifica de aici:
http://www.eugenol.ro/forum/profile....=editsignature
Dupa ce actualizati semnatura selectati:
Ce sa fac cu semnatura: Activati semnatura proprie peste tot

Cred ca este o masura corecta fata de colegii nostri. Este permis un cont clona din partea firmei (cu numele companiei) pt anunturi sau subiecte sponsorizate. Aceste conturi se fac obligatoriu cu email xyz@companie.ro si nu cu emailuri generice. (gmail, yahoo)
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/11672-reguli-participare-eugenol-pt-reprezentanti-colaboratori-firme/

Evident ca acesti colegi care au colaborari sau sunt reprezentanti trebuie sa se abtina in a face reclama produselor lor ci doar sa discute de caracteristici generice clasei sau (doar) sa informeze cand sunt solicitati.
Daca doresc, companiile pot sponsoriza un subiect caz in care este permis sa informeze despre produse/servicii noi si sa raspunda oricaror intrebari si astfel vor sprijini intreaga comunitate eugenol.
Reamintesc ca eugenolul este online pt ca gasiti bannere/ subiecte sponsorizate si ca le accesati. Multumesc.

Modificat ultima data de eugenol man; 09-09-10 la 11:47.
eugenol man este offline  
Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
anunt, cazuri, colaborari, colegii, congrese, cont, conturi, doresc, email, firmei, intrebari, modificarea, necesare, numele, obligatoriu, partea, permis, profit, reclama, recrutare, reguli, semnatura, solicita, stoma, stomatologiei

Uneltele subiectului

Timpul este GMT +3. Acum este: 19:13.

Alegeti schema de culori preferata: