| | |
Rezultatul chestionarului: no, dara unde anume vreti voi sa ne eugenolam? | |
valea prahovei (sinaia, predeal, etc)
|    | 2 | 8,33% | |
arieseni (undeva intre cluj, bihor si alba)
|    | 0 | 0% | |
borsa (maramures)
|    | 2 | 8,33% | |
moeciu-bran (brasov)
|    | 15 | 62,50% | |
paltinis (sibiu)
|    | 0 | 0% | |
baile felix (linga oradea)
|    | 5 | 20,83% | |
alta varianta - spuneti mai jos care anume
|    | 0 | 0% | |
11-01-07, 20:16
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 locatia pt primul weekend eugenol 2007 dati si voi cu parerea... eventual propuneri noi... preturi la cazare, daca stiti...
daca aveti vreo legatura pe undeva, e si mai bine... pt usurinta rezervarii...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
11-01-07, 21:14
|
#2 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am votat Baile felix ca se poate merge cu trenul toata noaptea (nu pierzi timp pe drum) si poti sa bei bere in piscina cu apa termala. Se iese doar pentru mici si mai multa bere la masa. Sau sacrificam un eugenol sa ne ia comanda si mancam in piscina. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/1144-locatia-pt-primul-weekend-eugenol-2007-a/
Ar fi un fel de eugenol under termal water. Recunoasteti ca sunteti sedentari si ca nu mai aveti energie sa schiati si mai bine lancezim 5 ore in apa fiarta numai noi si ninsoarea. Muzica mancare bere si aducem o bara in mijloc si vedem care cum se descurca la aparat.
Am auzit ca dexter promite!
Pt savu aducem si scula de karaoke! Pe il punem sa cante in maini  ca am auzit ca se pricepe.
Pe Robby, Camil si Dream ii tinem departe de teava de alimentare a bazinului ca daca nu suntem atenti ne fac astia o obturatie etansa de ramanem pe uscat.
Terminand cu aberatiile daca doriti sa facem o intalnire eugenol de un weekend atunci va trebui sa fie preponderent activitati sociale (ca si asa ne vedem destul de rar) si nu schi care e individual. Daca erau mai multe zile era OK locatie de schi.
In concluzie trebuie undeva unde sa ne putem distra impreuna cat mai mult timp.
Asta daca pot sa vin si eu.
Am sa ma straduiesc sa ma implic indiferent daca merg sau nu pentru ca avem un standard de mentinut la distractie. (unii stiu :wink: )
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
11-01-07, 22:54
|
#3 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
| - : 0 Nu am votat dar.....unele locatii sunt foarte departe de mine.
Cred ca fac 1 zi jumatate numai cu trenul dus. 1 jumatate intors, 3 zile in total pe drum.
Eu as vota pentru ceva mai spre centru. Daca insa sunt amatori pentru locatii indepartate...atunci o sa vad daca voi putea fi prezent. (probabil ca nu)
__________________ Madalin |
| |
.
11-01-07, 23:19
|
#4 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ok, daca se va vota in final Moeciu-Bran, ma angajez sa ma ocup eu de organizare.....zona este excelenta pt necunoscatori si zapada este aproape garantata acolo.......mi-ar place si felix, dar ma indoiesc de existentza zapezii si chiar ar fi pacat sa nu avem......cat despre ideea cu evitatul schiului sunt si eu de acord, nu de alta, dar as fi stat pe bara deoarece de craciunul asta am avut o entorsa si este prea devreme sa-mi pun schiurile in picioare  .....
restul cu Karaoke, dans si alte "statui simpatice" se rezolva.....sa fie si prietenul jack cu noi si totul este sub control
uh, prevad un super paaaarty!!!! |
| |
.
12-01-07, 11:49
|
#6 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 hm, votul pare destul de strans.....hai, hai curaj ca se poate..... |
| |
.
13-01-07, 09:00
|
#7 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Moeciu...BRAN..... :wink: :wink: ......este si ceva mai aproape de noua mea locatie...altfel va trebui sa merg jumatate de tara ca sa vin...
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
13-01-07, 09:15
|
#8 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Moeciu.De fapt oriunde se poate hidrata un biet suflet uscat. La varsta mea cat timp va distrati voi poate gasesc ceva de lucru prin sat.. |
| |
.
13-01-07, 10:15
|
#9 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
13-01-07, 10:16
|
#10 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de Neagu Stefan jr | Voi ce faceti?
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
13-01-07, 12:41
|
#11 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
we'll see... |
| |
.
13-01-07, 16:07
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 am votat si eu pt moeciu-bran, desi m-ar fi tras ata mai tare spre baile felix... ma gindesc doar la usurinta pt cit mai multi eugenoli de a ajunge la destinatie.... votati, ca in maxim 2 saptamini inchidem votarea si incepem sa facem inscrierile....
we'll see... |
| |
.
14-01-07, 02:10
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_savu ok, daca se va vota in final Moeciu-Bran, ma angajez sa ma ocup eu de organizare | ma tem ca pe tine pica magareatza  ... mai lasam citeva zile de vot....
we'll see... |
| |
.
14-01-07, 02:32
|
#14 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 no problem , I'm ready for it :wink: |
| |
.
14-01-07, 09:44
|
#15 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de nico am votat si eu pt moeciu-bran, desi m-ar fi tras ata mai tare spre baile felix... ma gindesc doar la usurinta pt cit mai multi eugenoli de a ajunge la destinatie.... votati, ca in maxim 2 saptamini inchidem votarea si incepem sa facem inscrierile.... |
Esti o draguta NICO !!! :wink:
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
14-01-07, 10:15
|
#16 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 Moeciu-Bran! Mie dor de o vacanta la munte!La vara va astept la mare! |
| |
.
14-01-07, 12:38
|
#17 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ALEXINA a scris : Citat: |
!La vara va astept la mare!
| E posibil sa fie luata in serios invitatia ta!
Doar daca pina la vara nu esti in UK! |
| |
.
14-01-07, 19:25
|
#18 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Desi preferam Baile Felix ,ca e mai aproape, as veni oriunde numai sa fim cat mai multi eugenoli.Dar sper sa nu fie numai o amagire...imi fac bagajele degeaba?? |
| |
.
14-01-07, 20:05
|
#19 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 La cat de cald este acum la mare, vara s-ar putea sa insemne aprilie! |
| |
.
14-01-07, 20:32
|
#20 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de julia Desi preferam Baile Felix ,ca e mai aproape, as veni oriunde numai sa fim cat mai multi eugenoli.Dar sper sa nu fie numai o amagire...imi fac bagajele degeaba?? | Au mai fost indoieli si la prima intalnire. Si statuia a vorbit,  Dr Savu poate sa iti spuna. Asa ca pregateste bagajul.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
14-01-07, 20:52
|
#21 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru cei mai mici care nu stim despre "statuie" se poate sa ne dezvaluiti despre ce este vorba? |
| |
.
14-01-07, 20:58
|
#22 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Numai live! Asa ca ne vedem la Moeciu.
| |
.
14-01-07, 21:00
|
#23 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ok, sefu"! 8) |
| |
.
15-01-07, 00:35
|
#24 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nu mai stati pe ganduri dragilor va asteapta surprize deosebite....."statuia"este deja istorie..... |
| |
.
15-01-07, 17:12
|
#25 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 centru sincer ma enervati cu chestia la centru,
dar asta e  ,
cred insa ca si mai importanta ar fi stabilirea datei de desfasurare,
pe cand v-ati gandit?
eu |
| |
.
15-01-07, 23:31
|
#26 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 hey, chill out, Gyuri.....mai bine fa in asa fel incat sa-ti vedem fata pe acolo.....votul este liber......tu stii mai bine ce-nseamna un vot influentzat, asa ca nu te mai enerva....bucura-te ca macar aici vezi libertate in alegeri :wink: |
| |
.
16-01-07, 00:10
|
#27 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ma interesez de o locatie in Moeciu ce mi-a fost laudata.
Vorbesc cu S si cadem la pace pe o locatie anume. Votati la data ca sa agreem si cand.
Am sa fac un topic si cu cine vine dar doar dupa ce ne lamurim cu data.
| |
.
16-01-07, 00:56
|
#28 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca reusesc sa ajung (sotia are exam master ASE cateva week-enduri...), ma recunoasteti usor...Sunt ala cu copilu' care arata fachiu la toata lumea!
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
16-01-07, 13:02
|
#30 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cunosc problema cu plictiseala...Cand ne strangem toti in familie si incepe o discutie "cu tematica" intre mine, taica-meu,maica-mea si sora-mea, sora-mea mai mare (care a facut Mecanica Fina)+ sotul, sotul soara-mii,sotia mea fluiera a paguba...Ma gandeam ca macar la intalniri sa vorbim despre altceva!  S-ar gasi solutii antiplictis.
Totusi daca asa sunt regulile, eu nu voi putea veni- nu as putea sa ma simt bine si sa nu fiu alaturi de sotia mea si fiul meu.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
16-01-07, 13:08
|
#31 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pai io cre' ca noi eugenolii il monopolizam pe stefan, si in ce priveste sotia si copilul, ii combinam cu ai lui eman la separeu...
dar ii dau dreptate lui razvan... si scubi a venit la sinaia cu familia, si din acest motiv l-am vazut putin, foarte putin... daca vii cu tot familionu', atunci vei sta practic mai mult cu ei decit cu noi.... sau vor sta si ei cu noi, dar se vor plictisi...
we'll see... |
| |
.
16-01-07, 17:27
|
#32 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
16-01-07, 18:09
|
#33 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Astia mai tineri, fara posturi, au voie la intalniri? Sau ma apuc sa pun intrebari aiurea in tramvai pana ajung la 30?
Presupun ca daca au acordul parintilor nu e nici o problema ,nu? :P
"nu as putea sa ma simt bine si sa nu fiu alaturi de sotia mea si fiul meu."
maybe she's reading too! |
| |
.
16-01-07, 20:25
|
#34 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de camellleom Astia mai tineri, fara posturi, au voie la intalniri? | da, au voie... si sint bineveniti...
we'll see... |
| |
.
16-01-07, 20:42
|
#35 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dexter | Nu vei putea simti asta decat pe pielea ta. Nici eu nu am crezut cand am auzit la altii! |
| |
.
16-01-07, 20:44
|
#36 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ideea era alta, stefan... ea se va plictisi daca va sta cu noi... in cazul asta ea va vrea alt program, tu vei vrea sa fii cu ea (fiindca te simti bine sau din alte motive) si deci vei merge pe programul ei... si o sa ajungi sa te intrebi, de fapt de ce ai vrut sa vii cu noi...
we'll see... |
| |
.
16-01-07, 21:03
|
#37 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 E o chestiune de asteptari. Daca ii spui din prima ca vei sta 95% din timpul in care esti treaz cu eugenolii si ea trebuie sa isi faca al program nu se intampla nimic rau. Chiar are si ea ceva timp de socializare cu altcineva (de ex sotia mea). Daca nu stabilesti asta si sunteti de acord amandoi mai bine vii singur.
Explicatia e mai sus. Eu vorbesc din experienta. Ultima data a fost ok mai ales ca a mai venit o prietena care a stat cu ea si cu ala mic. Repetam povestea si acum asa ca vor fi 3 fete (ne stoma) si doi copii.
| |
.
16-01-07, 21:29
|
#39 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man E o chestiune de asteptari. Daca ii spui din prima ca vei sta 95% din timpul in care esti treaz cu eugenolii si ea trebuie sa isi faca al program nu se intampla nimic rau. Chiar are si ea ceva timp de socializare cu altcineva (de ex sotia mea). Daca nu stabilesti asta si sunteti de acord amandoi mai bine vii singur.
Explicatia e mai sus. Eu vorbesc din experienta. Ultima data a fost ok mai ales ca a mai venit o prietena care a stat cu ea si cu ala mic. Repetam povestea si acum asa ca vor fi 3 fete (ne stoma) si doi copii. | ce inseamna treaz in acest context? Restul de 5% e-man? |
| |
.
16-01-07, 21:32
|
#40 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pai sa iti explic:
Timpul se imparte in 2: cand esti treaz si cand nu.
Cu eugenolii timpul cand esti treaz se imparte tot ca mai sus. Procentele sunt la alegerea userului. Poti selecta din menu.
| |
.
 | | Tag-uri | apa, aparat, aveti, baile, comanda, destinatie, dori, dream, eugenol, felix, individual, intalnire, locatie, maini, masa, merge, mici, noaptea, obtura, obturatie, ore, pierzi, punem, rar, sociale, standard  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:41) timp. |