| | |
Rezultatul chestionarului: Cum este moderatia lui Cristi_N? | |
cel mai bun!
|    | 1 | 3,85% | |
ori a picat pe subiect, ori a avut fituici... dar a rezolvat-o...
|    | 14 | 53,85% | |
hm... te trec, dar la sesiunea urmatoare sa stii subiectele ca pe "Tatal Nostru"!
|    | 3 | 11,54% | |
bate campii!!!
|    | 0 | 0% | |
cel mai bun... la batut campii!!!
|    | 1 | 3,85% | |
abtinere
|    | 7 | 26,92% | 1Multumiri -
1 Scris de radualionte |
03-08-10, 03:51
|
#1 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 feedback pentru Cristi_N
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist
Modificat ultima data de Cristi_N; 20-02-11 la 20:41.
|
| |
.
03-08-10, 03:55
|
#2 | | Ucenic timid
Student Tehnica D.
.
| - : 0 pai si? chestionarul unde e? noi ce votam? vorba aia...da` eu cu cine votez?
sau ma grabesc eu prea tare ca de obicei?
__________________ A man is not old until regrets take the place of dreams. - John Barrymore |
| |
.
03-08-10, 04:12
|
#3 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 cata nerabdare... 
gata, este!
eu mi-am votat abtinerea, desi fiind public e usor sa vezi daca se voteaza mozii intre ei
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
03-08-10, 04:18
|
#4 | | Ucenic timid
Student Tehnica D.
.
| - : 0 Sunt mai nerabdatoare de felul meu  Oricum...imi place cum ai formulat chestionarul.
Dar sunt prea noua pe aici ca sa imi dau cu parerea...mai ales asa individual. La modul genereal (pana acum) mi se pare ca toti "mozii" sunt super ok!
(numai ca nu-mi place cand vad mesaje sterse - ma oftic ca nu am apucat sa vad ce a zis respectivul  )
__________________ A man is not old until regrets take the place of dreams. - John Barrymore |
| |
.
03-08-10, 09:28
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Cristi, daca puneai prima optiune "bun" te votam. La "cel mai bun", am preferat sa ma abtin ca sa nu zica forumistii ca ne votam intre noi, motzii  .
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
03-08-10, 13:58
|
#6 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| = : +1 (+1/-0)
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
07-08-10, 14:16
|
#7 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 @ skillz
Asa se face? Dai cu parul si fugi?  
@Muller A. Norbert & Cristian Onisim
niste teme de vacanta ar fi binevenite... 
E bine de stiut unde sunt greselile si cum pot fi corectate
multumesc pentru incredere celor care au votat a doua optiune, sper sa mai imbunatatesc ceva pe ici, pe colo 
titiluka: nu e bine sa mi se spuna ca mi se urca la cap!  
| |
.
08-10-10, 15:37
|
#8 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 am sesizat mai multe aluzii referitoare la faptul ca nu postez cazuri.
am sa o fac cand voi avea aprobarea scrisa a medicilor si a pacientilor. pana atunci, vor putea fi postate de medicii colaboratori si va ramane la latitudinea lor daca vor mentiona sau nu cine a facut lucrarea.
| |
.
15-11-10, 23:54
|
#9 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Trebuia sa dau in tine cu "bate campii", ca sa vad daca te "inervezi". Desi cred ca esti cel mai bun, n-am zis-o, ca sa nu sara cineva de popou in sus si sa zica ca se dau voturi pe prietenii! Asa ca, am zis si yo ca ai cazut pe subiect!
__________________ Born stupid? Try again! |
| |
.
 | | Tag-uri | abtin, ata, black, color, distractie, felul, idee, inaintare, incredere, individual, mesaje, meu, modul, norbert, noua, parul, place, placuta, preferat, prima, public, red, size, teme, twisted  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:40) timp. |