Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

feedback pt nico

discutie din eugenol.ro : la propunerea dr. patricia si dupa modelul http://www.eugenol.ro/forum/anunturi...re/#post176826 deschid topic de voturi, critici, sugestii pt mine in ce priveste ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona administrativa a celei mai mari comunitati dentare din Romania! > Administrativ > Anunturi eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Rezultatul chestionarului: nico, moderator:
bun 39 78,00%
se poate mai bine 5 10,00%
satisfacator 4 8,00%
bate cimpii 1 2,00%
nesatisfacator 1 2,00%
Au votat: 50. You may not vote on this poll

Like Tree20Multumiri
  • 2 Scris de cristina ghita
  • 1 Scris de radualionte
  • 1 Scris de florin dediu
  • 2 Scris de vicmac
  • 12 Scris de Dani Sîrbu
  • 2 Scris de cristina ghita

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 02-08-10, 14:40   #1
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
romance is not bla bla :)

.

Default feedback pt nico

la propunerea dr. patricia si dupa modelul http://www.eugenol.ro/forum/anunturi...re/#post176826 deschid topic de voturi, critici, sugestii pt mine in ce priveste moderatia pe forum.

vine si chestionarul imediat.
nico este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 18:53   #2
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.

e dragut sa vedem ca va pasa...
Vechi 02-08-10, 19:10   #3
Avansat
Medic Dentist
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

Neah ..... pai moderatorii sa nu voteza si nici eugenol man .... normal ca ei voteaza bun ... si aici tot pe pile se lucreaza :P

Lasand gluma la o parte , eu nu vad rostul acestor topice , asa si daca sa presupun ca or sa voteze oamenii ca e un moderator nesatisfacator , care vor fii masurile .... ?? Adica cat conteaza voturile unora care intra oricum din an in paste pe forum .....

Personal nu o plac pe nico , motivul este unul simplu , pe facebook , m-a lasat 2 luni pana a aflat cineva sunt si mi-a acceptat "prietenia" .....

Semneaza , baiatul cu masina alba :P

later :

bun ...am inteles
se poate mai bine - asta intotdeauna se poate si mai bine , in absolut orice
satisfacator - aici m-am gandit la multe perversitati ....
eu as mai fii adaugat " nu cunosc sunt paralel " :P
Vechi 02-08-10, 19:21   #4
Moderator eugenol
Tehnician Dentar
don't piss me off, I'm running
out of places to hide bodies

.

@Sebastian F
o idee buna: pentru a vedea rezultatul e obligatoriu sa votezi. Trebuie sa modificam chestionarele cu o optiune de abtinere, sa poata vota si moderatorii.

Cristi_N este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 20:08   #5
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Citat:
Publicat initial de SebastianF View Post
Neah ..... pai moderatorii sa nu voteza si nici eugenol man .... normal ca ei voteaza bun ... si aici tot pe pile se lucreaza :P

Lasand gluma la o parte , eu nu vad rostul acestor topice , asa si daca sa presupun ca or sa voteze oamenii ca e un moderator nesatisfacator , care vor fii masurile .... ?? ...
Daca ar vota toti mozii toti mozii ar fi 10 voturi la bun. Restul de 14.000 pot vota cum vor. Trebuie doar sa scazi 10 voturi de la bun si aflii rezultatul final. (eu am votat ca sa vad rezultatul direct si sa nu trebuiasca sa mai clickez odata).

Nu se pun problema de masuri impotriva mozilor pt ca sunt suficient de maturi si de inteligenti sa invete singurei cand cineva semnaleaza niste probleme (in cazul in care sunt probleme evidente si nu razbunarea celor sanctionati)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 20:30   #6
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.
-3 (+1/-4)     

nu vad rostul acestor topice, vorba lui sebastian f. ba mai mult, mi se par jenante.
scriu asta pe topicul lui nico, pt ca, spre deosebire de sebastian, eu o cunosc si o plac f tare pe nico.

numai ca nico, asa ca orice alt om, dincolo de legile scrise ale moderatiei, are si ea oarecare principii, mai are, apoi, preferinte si antipatii, este deranjata de anumite chestii si imbucurata de altele...ca asa suntem noi, oamenii... ca si moderatorii sunt oameni, au sentimente, mai au si ei orgolii, mai dau si ei cu bata in balta intolerantei...vezi eman care desi ar fi putut, nu a vrut sa vrea sa il cunoasca si deci sa il inteleaga si deci sa il tolereze pe cherry..., sau vezi cazul meu cu una dintre colegele forumiste, a carei atitudine m-a ajutat sa plec dintre mozi...) si ca sa continui mesajul meu in stil ulysses, nu vad de ce trebe nico sa se supuna voit acestei chestii inutile? tocmai ea?!
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/11417-feedback-pt-nico/

despre altii nu stiu, dar nico e prietena mea si daca as putea (norok ca nu pot) as sterge cu guma secolului topicul asta al ei.

daca vreunul dintre mozi isi da singur seama (sau il ajuta niste prieteni binevoitori) ca nu face ceva ok, daca are norocul sa simta ca greseste, atunci isi ia traista in spinare si ia o pauza (exprimarea gentila pt retragere). n-are nevoie de voturi plus comentarii aiurea pe langa vot. iti dai singur seama cum esti si ce defecte ai, nu?

e greu sa multumesti pe toata lumea, si uneori nici nu trebuie. parerea mea.
nico, fa ceva cu topicu asta. sau nu.
nico si SebastianF le-a placut /au multumit.

"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide
cristina ghita este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 20:50   #7
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.
+1 (+3/-2)     

Citat:
Publicat initial de cristina ghita View Post
.....vezi eman care desi ar fi putut, nu a vrut sa vrea sa il cunoasca si deci sa il inteleaga si deci sa il tolereze pe cherry..., ....
Cred ca m-am exprimat gresit. Am avut usoare remuscari ca l-am banat pe cherry pana cand m-a trimis un SMS de toata jena pt un medic si apoi m-am lamurit in 30 de minute de discutie telefonica ca eu nu imi pot permite sa il ajut sa progreseze ca om pt ca (parerea mea) nu poate.

In ce priveste aceste subiecte sunt exact ce lipseste multora dintre noi. Un loc unde (presupunand ca interlocutorii sunt onesti) afli unde sunt zonele in care ai oportunitati.
Se numeste feedback si este un lucru de rutina in multe locuri din lumea noastra. Este inutil doar celor care sunt perfecti

PS Topicurile sunt facute voluntar (eu am semnalat doar propunerea patriciei si am sugerat sa facem un topic pt toata moderatia dar a iesit asa )
.
Vechi 02-08-10, 21:24   #8
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.
-1 (+0/-1)     

Citat:
Publicat initial de eugenol man View Post
Cred ca m-am exprimat gresit. Am avut usoare remuscari ca l-am banat pe cherry pana cand m-a trimis un SMS de toata jena pt un medic si apoi m-am lamurit in 30 de minute de discutie telefonica ca eu nu imi pot permite sa il ajut sa progreseze ca om pt ca (parerea mea) nu poate.
din pacate nu pot sa dau decat un singur minus...
nu poti sa ajuti un om sa progreseze in treij' de minute de discutie telefonica, mai ales daca omul acela este fffffffff nervos. nu poti sa scoti nimic bun din el in asemenea momente..si nici nu tre sa incerci.crede ma...
pun pariu cu tine ca, daca v-ati intalni, tu si el, doi necunoscuti, la tejgheaua unui bar si ati bea o bere, ati avea prilejul sa va cunoasteti si poate, in timp, sa vedeti ce aveti fiecare mai bun in voi. si sa invatati unul de la altul.
dar asta e doar o utopie, o poveste imaginara scornita in mintea mea aeriana, pt ca e nevoie de multa rabdare, toleranta, intelegere ca sa vezi dincolo de un sms "de toata jena". toti avem momentele noastre de glorie, nu?

.
Vechi 02-08-10, 21:40   #9
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go

.
+1 (+1/-0)     

Cristina, ai fost in gashca moderatorilor si stii cum este (adica, greu). Indiferent de antipatii sau simpatii personale, indiferent ca esti in acea zi cu capsa pusa sau nu te simti bine sau n-ai dormit suficient, etc., in moderatie trebuie (vrand/nevarnd) sa-ti pastrezi un echilibru si sa incerci sa fii impartial. Moderatorii nu sunt si nici nu au pretentia sa fie Solomon si sa "imparta" dreptatea ci doar sa incurajeze libera exprimare decenta si un oarecare spirit de echipa si de colegialitate. Nu mai vorbesc de unele repere morale care, eventul, prin puterea exemplului, le pot insufla mai departe. Si, uite asa, lumea noastra civilizata nu prea are sanse de extinctie...
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=11417
Despre stergerea acestor topicuri penibile, nu am facut decat sa dam curs propunerii colegei forumiste si, sunt sigur, noi, moderatorii, vom trage singuri niste concluzii, fiecare pentru el. Parerea forumistilor conteaza, pentru noi, pentru ca este singura noastra explicatie ca existam ca "moderatori". Altfel, liberul arbitru isi face de cap...
robbycarlos i-a placut /a multumit.
Vechi 02-08-10, 23:13   #10
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
statusless...

.
+2 (+2/-0)     

Faptul ca avem curajul sa ne supunem criticilor spune multe dupa parerea mea. Cristina, tie ti se pare jenant fiindca ai o toleranta foarte scazuta la critica. Admit ca si pe mine ma indispune dar trec cu ratiunea peste orgolii si incerc sa invat. Ia sa fac si eu un topic d-asta, promit ca daca primesc 50% + 1 voturi contra ma retrag dintre moderatori.
Dragos Dinulescu i-a placut /a multumit.
florin dediu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-08-10, 23:31   #11
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.

.
+1 (+1/-0)     

@nico
respect pentru fairplay
eugenol man si nico le-a placut /au multumit.
Vechi 03-08-10, 05:59   #12
Initiat
Tehnician Dentar
Fara status.

.
+4 (+4/-0)     

Cred ca misiunea de moderator nu este deloc simpla. Personal apreciez rabdarea si munca tuturor moderatorilor! Chiar daca scriu aici, este valabil pt toti, fara exceptie. Fiecare dintre moderatori ar fi putut face altceva in acest timp. O asemenea munca de buna voie, in folosul unei comunitati atat de mari, trebuie mai intai apreciata. Asadar, tuturor (moderatorilor) MULT RESPECT!
eugenol man, nico, robbycarlos si altor 9 le-a placut / au multumit.
Dani Sîrbu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-08-10, 15:02   #13
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.
0 (+1/-1)     

Citat:
Publicat initial de florin dediu View Post
Faptul ca avem curajul sa ne supunem criticilor spune multe dupa parerea mea. Cristina, tie ti se pare jenant fiindca ai o toleranta foarte scazuta la critica. Admit ca si pe mine ma indispune dar trec cu ratiunea peste orgolii si incerc sa invat. Ia sa fac si eu un topic d-asta, promit ca daca primesc 50% + 1 voturi contra ma retrag dintre moderatori.
1. tre sa fii propriul tau critic, nu sa astepti sa apara 51 de oameni din 100 ca sa te retragi.. sau sa faci chestionare...despre asta e vorba, dedi! iar apoi, vorba lui shakespeare, " criticism is something you can avoid by saying nothing, doing nothing and being nothing"... daca eu consider ca nu ma pliez pe pozitia de moderator, daca eu vad fisuri in acest sistem de moderatie, sau anumite decizii mi se par total incorecte, sau daca pur si simplu nu mai sunt multumita de prestatia mea, privind in ochii virtuali ai colegilor, (2-3, nu 51...), ma retrag singura. ceea ce de altfel am si facut.
2. da, pragul meu la critica e scazut, dar depinde cum e facuta critica si de catre cine. critica poa sa fie la obiect, venita oportun, expusa civilizat si atunci e imediat constructiva, sau poa sa fie rautacioasa, grobiana si atunci devenim toti cei implicati mai rai. lucru care s-a intamplat si continua sa se intample oriunde exista grupulete de interese.

atata vreme cat se baneaza useri valorosi profesional si cat nu se pot limita offtopicurile, certurile si purceleala inseamna ca moderatia nu este 100% eficienta, si aici e toata lumea de vina, inclusiv moderatorii. nu tre sa faceti un chestionar pt asta...

dar eu tot va iubesc, mozilor, cu chestionare sau fara, asa ca nu e cazul sa votez. macar si pt motivul ca in chestionarul niciunuia nu am gasit elementul determinant care ma face sa il apreciez pe fiecare parte...cool!
Dragos Dinulescu si florin dediu le-a placut /au multumit.

.
Vechi 03-08-10, 21:53   #14
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

bai frate eu "ma rad" cand vad ce voturi da skillz
are ceva cu moderatorii omul asta. ,dar cu toti
Vechi 03-08-10, 22:01   #15
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
romance is not bla bla :)

.
+1 (+1/-0)     

eu cred ca are ceva doar cu el insusi
nico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-08-10, 17:29   #16
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+4 (+4/-0)     

Din pacate nu e destul sa fii moderator bun pt a limita offtopicurile, certurile si purceleala; astea depind foarte mult de calitatea celor care scriu si aici nu ma refer doar la cea profesionala ci mai ales la cea umana.

Dar speram cu totii cred ca vor fi inbunatatiri la acest nivel si datorita muncii benevole a moderatorilor. Care ,desi sunt si ei oameni si pot sa faca greseli, per total fac treaba buna, parerea mea
.
Vechi 06-08-10, 18:58   #17
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go

.

Uite, o chestie din "culise"(-le moderatorilor): nu s-a intamplat niciodata sa ne certam sau sa avem divergente! Ca si voi, am avut dreptul sa ne spunem parerea liber. Si suntem oameni diferiti, cu moduri de a gandi sau a simti diferite. Am reusit sa punem interesul comun (eugenol.ro) deasupra oricaror interese partizane individuale. Ne "chinuim" de atatia ani sa facem acest lucru (frumos, zic eu) si la nivel de forum, lucrurile se misca incet dar au o usoara panta ascendenta. Cred ca si forumistii au inceput sa simta asta...

Modificat ultima data de radualionte; 07-08-10 la 09:54. Motivul: orto
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-08-10, 22:40   #18
Avansat
Tehnician Dentar
...si medic

.

Citat:
Publicat initial de florin dediu View Post
Ti-am multumit pentru ceea ce am subliniat cu rosu! Chiar ma astept de la tine sa lasi orgoliul de-o parte! Pentru ca, in ochii mei, deocamdata atata vad , privind catre tine: un om vanitios si orgolios. Poate ma insel... Sper sa ma insel!
Ceea ce am subliniat cu albastru, e un avertisment! Sa nu cumva sa faci ca Baselu!!!
Vechi 06-08-10, 22:45   #19
Avansat
Tehnician Dentar
...si medic

.

Citat:
Publicat initial de cristina ghita View Post
1. tre sa fii propriul tau critic, nu sa astepti sa apara 51 de oameni din 100 ca sa te retragi.. sau sa faci chestionare...despre asta e vorba, dedi! iar apoi, vorba lui shakespeare, " criticism is something you can avoid by saying nothing, doing nothing and being nothing"... daca eu consider ca nu ma pliez pe pozitia de moderator, daca eu vad fisuri in acest sistem de moderatie, sau anumite decizii mi se par total incorecte, sau daca pur si simplu nu mai sunt multumita de prestatia mea, privind in ochii virtuali ai colegilor, (2-3, nu 51...), ma retrag singura. ceea ce de altfel am si facut.
2. da, pragul meu la critica e scazut, dar depinde cum e facuta critica si de catre cine. critica poa sa fie la obiect, venita oportun, expusa civilizat si atunci e imediat constructiva, sau poa sa fie rautacioasa, grobiana si atunci devenim toti cei implicati mai rai. lucru care s-a intamplat si continua sa se intample oriunde exista grupulete de interese.

[...]:
Am subliniat ceea ce mi-a placut din postarea ta. De aceea ti-am si multumit!
Vechi 07-08-10, 21:44   #20
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Citat:
Publicat initial de radualionte View Post
Uite, o chestie din "culise"(-le moderatorilor): .... Si suntem oameni diferiti, cu moduri de a gandi sau a simti diferite. ...
Foarte diferiti. Dar bogatia sta in diversitate ... parerea mea.
Dragos , Radu are topicul lui
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
ati, bana, buna, cazul, cunoasca, direct, discutie, eman, eugenol, final, gluma, impotriva, inteligenti, loc, locuri, lucreaza, lumea, medic, minute, oamenii, odata, parte, pile, problema, probleme, topice

Uneltele subiectului

Timpul este GMT +3. Acum este: 02:15.

Alegeti schema de culori preferata: