| | |
Rezultatul chestionarului: Cand vreti sa fie Eugenol Party 2010 editia de vara? | |
19-22 august
|    | 7 | 21,21% | |
26-29 august
|    | 5 | 15,15% | |
2-5 septembrie
|    | 12 | 36,36% | |
oricand numa' sa ne distram
|    | 6 | 18,18% | |
Niciodata. Prefer sa stau in cabinet si sa muncesc.
|    | 3 | 9,09% | 5Multumiri -
1 Scris de eugenol man -
1 Scris de SOARE ADRIAN -
1 Scris de rx -
1 Scris de Dragos Dinulescu -
1 Scris de cosminaG |
19-07-10, 11:37
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Eugenol party 2010 - votati cand La cererea marelui public, in plenara largita a sedintei Partidului Moderatorilor s-a decis: Va fi eugenol party 2010!!!
Organizarea a picat pe mine fiindca am ceva experienta cu chestiile astea.
Intrucat avem pretentia ca suntem o organizatie democratica, supunem votului data preferata a ostilitatilor.
Votul va dura fix o saptamana asa ca grabiti-va si puneti stampila (respectiv clickul) |
| |
.
19-07-10, 15:40
|
#2 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 Locatia "desmatului" florin .... unde e ?? Sau urmeaza sa se voteza si asta ??
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
19-07-10, 23:19
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca iese 19-22august dau un rand de baut tuturor !
Daca iese altceva ma imbat singura
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
20-07-10, 02:14
|
#6 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) S-a stabilit si locul. Topola Skies
In urma succesului Yanitza 2008 am ales tot Bulgaria.
Conditiile sunt foarte misto: piscina,teren de tenis cu nocturna,teren de golf. La cativa kilometri e Dalboka unde se manaca scoici foarte bune si proaspete fiindca au crescatorie proprie.
Cazarea se va face in apartamente cu dormitor,sufragerie,baie si bucatarie. Intr-un apartament pot sta pana la 4 persoane, 2 in dormitor si 2 in sufragerie pe o canapea extensibila. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/11298-eugenol-party-2010-votati/
Pretul este de 180 de euro de apartament pe 3 zile (daca stati patru inseamna 15 euro de persoana pe noapte) cu mic dejun si acces la welness-spa incluse in acest pret.
Eu ma ocup de rezervari. O sa va rog sa va grupati voi pe apartamente, nu pot sa va grupez eu fiindca iese show (Andulutza stie  )
Voi face rezervarile numai la achitarea integrala in avans a sumei, o sa deschid un thread separat pentru asta.
Let Us Rock! |
| |
.
20-07-10, 15:44
|
#7 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Dedica,deci sa inteleg nu vrei sa ma pui cu 3 barbati in camera(again)..saracu Sylvester a apreciat ca il dadeam afara din camera sa ma schimb(eu fiind extrem de rusinoasa  ),precum si faza cu stat doua ore in baie pt machiaj.Deci cu totii apreciem ca ne lasi sa ne alegem grupurile  ))
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
20-07-10, 17:27
|
#8 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Si eu vreau sa vin, in principiu oricand, dar mi-ar place sa stiu cat mai repede data. Inteleg ca poll-ul se inchide in 26.07, deci atunci se va sti?
Cum se ajunge acolo? numai cu masina, sau se poate si zbura pe undeva pe aproape?
Si as aprecia si eu sa stau in camera cu fete...
__________________ Ioana Fodor
Modificat ultima data de patratica; 20-07-10 la 17:50.
|
| |
.
20-07-10, 17:48
|
#10 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Asa cum scrie si in poll cand se inchide votul aflam data.
Vom fi mai stricti la organizare (de unde si plata in avans).
Cred ca poti veni la Constanta (sau daca au aeroport la Varna ca e mult mai aproape). Oricum si de la constanta cred ca sunt 100-120 km
Te poti cupla cu cineva din zona, sau care trece pe acolo.
Mai e si nico care vine de la Cluj si poate iar se avanta la volan...
Gasim noi solutii...
Organizarile pe camere se fac pe subiectul cu cine vine. Depinde de colegi cum stai in camere. Din cate am inteles camere sunt cate vrei.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
21-07-10, 01:52
|
#13 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 i'm in too...ca de obicei  )
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
21-07-10, 13:23
|
#14 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de anduluta81 Dedica,deci sa inteleg nu vrei sa ma pui cu 3 barbati in camera(again)..saracu Sylvester a apreciat ca il dadeam afara din camera sa ma schimb(eu fiind extrem de rusinoasa  ),precum si faza cu stat doua ore in baie pt machiaj.Deci cu totii apreciem ca ne lasi sa ne alegem grupurile  )) | eu banuiesc ca la faza asta s-a dat spaga...cine a vrut cu anduluta in camera a dat $$$$$$$
__________________ Nu am,nu dau,nu vreau...(maxime din policlinica) |
| |
.
21-07-10, 23:48
|
#15 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de anduluta81 i'm in too...ca de obicei  ) | vai palaria mea... da" las ca nu conteaza o palarie... |
| |
.
22-07-10, 01:13
|
#17 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Atunci m-am razgandit ! Pt. Dream dau de baut si pe 2-5 sept .
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
22-07-10, 14:47
|
#18 | | Avansat
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de Dr.Daraban Bogdan eu banuiesc ca la faza asta s-a dat spaga...cine a vrut cu anduluta in camera a dat $$$$$$$  |
Si ca s-o citez pe patratica... " as aprecia si eu sa stau in camera cu fetele"!
__________________ Born stupid? Try again! |
| |
.
 | | Tag-uri | afara, august, avans, camera, camere, citez, cluj, colegi, con, constanta, conteaza, data, dream, faza, gura, inchide, mancam, organizare, plata, poll, rece, sept, solutii, stau, twisted, zona  | Timpul este GMT +3. Acum este: 06:33. |