|
Rezultatul chestionarului: sarbatorim pe eugenol la un anishor la munte? | |
eu zic ca beuta de la denta e destul pt mine
|    | 8 | 53,33% | |
16-18 martie
|    | 4 | 26,67% | |
16-18 februarie
|    | 2 | 13,33% | |
8-10 februarie
|    | 1 | 6,67% | |
26-28 ianuarie
|    | 0 | 0% | |
09-01-07, 21:46
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 prima intilnire EUGENOL pe 2007 dr_savu: Prima intalnire Eugenol pe 2007
--------------------------------------------------------------------------------
cum va suna un 8-10 februarie la munte? Ski, sanie, celofan si alte copai? rx: Pe 8-10 feb. sunt sigur la munte, dar cred c
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
11-01-07, 00:19
|
#2 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Jesus, nu pot sa cred doar 7 voturi pana acum.....ce d-zeu se intampla cu forumul asta? aveam impresia ca media de varsta a scazut, dar se pare ca a crescut.....chiar asa v-ati boshorit cu totii? sa fie de vina sesiunea de examene? sau caloriile in plus luate din sarmalele de Craciun?..... |
| |
.
11-01-07, 00:21
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu nu am votat, pt ca pt mine e bine oricind... fac tot posibilul sa vin, indiferent de data....
we'll see... |
| |
.
11-01-07, 00:30
|
#4 | | Initiat bine de tot
Aspirant la MD
.
| - : 0 Mda, si emdeseka poate sa vina oricand numai sa stie cu ceva timp inainte sa traga un mare X pe zilele respective.
__________________ Madalin |
| |
.
11-01-07, 12:22
|
#5 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 hm..se pare ca eman s-a saturat sa ne pastoreasca  .eu merg oricand..si in plus mai stiu si niste vile prin predeal. |
| |
.
11-01-07, 13:06
|
#6 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Asha oameni buni, hai ca se poate.....ce ziceti totusi sa mai schimbam valea Prahovei?.....este o locatie buna insa si foarte aglomerata....si pe urma avem o multime de locuri faine in tara.....poate Arieseni, in Apuseni sau o Borsa in Maramures.....si pe Moeciu-Bran ar fi ok......sau ma rog orice alte variante.....veniti si voi cu ideei.... |
| |
.
11-01-07, 13:08
|
#7 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Borsa stie io cazare... Frecventez des, stiu si toate barurile si striparitze garla..
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
11-01-07, 14:04
|
#8 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si paltinis ar fi o varianta buna... si fiind mai in mijlocul tarii, e accesibil mai lejer atit pt cei din kpitala, cit si pt mine  ... s-ar putea insa sa aiba acelasi dezavantaj ca si valea prahovei: aglomeratia mare, fiind f aproape de sibiu.... arieseni ar fi super, doar ca e mai dificil accesul, nu imposibil desigur.... ne gindim, sapam... poate mai vin si altii cu propuneri...
si moeciu-bran e o locatie super...
we'll see... |
| |
.
11-01-07, 18:03
|
#9 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nico mai baga un chestionar si cu locatia :wink: ......desi dexter m-a convins cu striparitzele din borsa..... |
| |
.
11-01-07, 20:07
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0
we'll see... |
| |
.
12-01-07, 13:26
|
#11 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 dar de Balea lac ce parere aveti?....fara striparitze e adevarat..... |
| |
.
12-01-07, 13:33
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 se poate ajunge iarna acolo???? nu avem surpriza sa raminem inzapeziti?
we'll see... |
| |
.
12-01-07, 14:14
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de nico se poate ajunge iarna acolo???? nu avem surpriza sa raminem inzapeziti? | de ajuns ajungi, de stat nu
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
12-01-07, 14:27
|
#14 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 Drumul pana la balea cascada este deschist tot timpul anului,dar de la cascada la lac,numai cu telecabina,care in principiu...nu se inzapezeste niciodata  ....s-a cerut o locatie mai iesita din comun...am dat si eu cu parerea.Cazarea este super ok,mancarea super ok....dar despre entertaintment..in afara de zapada,poate jack ne ajuta. |
| |
.
12-01-07, 15:53
|
#15 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ideea este super....acolo chiar ca n-o sa ducem lipsa de zapada....asta pt ca tot ca se voteaza participarea prin martie......trebuie gandita locatia si in functie de perioada asta daca nu vrem sa avem "batai in namol" |
| |
.
13-01-07, 13:45
|
#16 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 eu zic totusi sa voteze si cei care sunt dispusi pt orice data, nu de alta dar dupa aparentele de aici topicul cu stabilirea locatiei devine worthless...... |
| |
.
13-01-07, 14:46
|
#17 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_savu eu zic totusi sa voteze si cei care sunt dispusi pt orice data, nu de alta dar dupa aparentele de aici topicul cu stabilirea locatiei devine worthless...... | R
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
13-01-07, 14:56
|
#18 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pai depinde daca mi-e sete prefer un pahar cu apa de la robinet decat o gura de apa de izvor......asta ca sa pot sa-mi stapanesc setea.....asa ca daca citesti printre randuri vezi ca tzelul conteaza :wink: |
| |
.
13-01-07, 15:16
|
#19 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 esti criptic 8)
we'll see... |
| |
.
13-01-07, 15:26
|
#20 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico esti criptic 8) | adica e dintr-o cripta?
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
13-01-07, 15:58
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_savu pai depinde daca mi-e sete prefer un pahar cu apa de la robinet decat o gura de apa de izvor......asta ca sa pot sa-mi stapanesc setea.....asa ca daca citesti printre randuri vezi ca tzelul conteaza :wink: | mi se p
Albert Einstein |
| |
.
13-01-07, 16:10
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pt cei interesati votati cit mai repede, pt ca in maxim 2 saptamini, inchidem votarea si deschidem lista cu inscrieri... trebuie sa stim din timp data exacta, locatia si numarul aproximativ (daca nu exact) al participantilor...
we'll see... |
| |
.
 | | Tag-uri | 2007, acces, accesibila, afara, ati, bran, buna, data, dezavantaj, dificil, eugenol, februarie, imposibil, intalnire, locatie, mine, munte, paltinis, prima, propuneri, pune, rx, sibiu, sigur, ski, surpriza, twisted  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:39) timp. |