Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

Refuzul unui drept - absenteismul la vot

discutie din eugenol.ro : Citat: Publicat initial de drdream PNT si PNL , pedeleul nu era pe vremea aia A scris omul in ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona de relaxare > Relaxare > Activitati civice
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Like Tree2988Multumiri

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 28-11-09, 22:28   #571
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drdream View Post
PNT si PNL , pedeleul nu era pe vremea aia
A scris omul in graba, si voi il amendati urgent.....
radualionte a multumit.
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-11-09, 22:39   #572
Maestru
Medic Stomatolog
practica limitata la protetica
si restaurare odontala
 
 
Avatar anduluta81
.
0 (+1/-1)     
Default

vad ca pnl-istii si anti basanau-istii s-au retras..parca era o vorba cu o calitate care ii face pe unii sa cedezeam zis-o in gluma,nu trageti sunt eu Lascarica
anduluta81 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 00:42   #573
eva
SUNT BANAT!
Aspirant la MD
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de vicmac View Post
Celor care considera dreptul de-a vota o gluma si prefera sa stea acasa,am ceva sa va spun: mi-a murit un prieten ca voi sa aveti acest drept.Avea 18 ani si facea parte din plutonul de soldati care au fost impuscati la otopeni.
Ne pare foarte rau ca omul s-a nimerit manipulat sa moara pe-acolo, dar stai asa, totusi, pentru ca ala a murit am si dreptul sa NU votez. Moartea lui mi-a adus si acest drept pe care eu inteleg sa-l exercit. Si daca a fost asa sacru pentru tine prietenul acela, se pot insira 1000 de alte lucruri pe care ar trebui sa le faci in viata de zi cu zi pentru ca ti le-ai castigat in momentul mortii lui.
eva este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 01:58   #574
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Cosminf
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de anduluta81 View Post
vad ca pnl-istii si anti basanau-istii s-au retras..parca era o vorba cu o calitate care ii face pe unii sa cedezeam zis-o in gluma,nu trageti sunt eu Lascarica
Auzi, tu in afara de chestii de genul asta sau mesaje cu jos Basescu sus cutare, altceva mai stii?
Cosminf este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 02:15   #575
Guru eugenol
Medic Stomatolog
dreamy'
 
 
Avatar drdream
.
   
Default

am vazut azi la stiri ca mihaela radulescu, agasata de un reporter , i-a ciordit aparatul foto - si , desi i l-a dat a doua zi(recunoasteti povestea telefonului tzigancii?) politia s-a autosesizat si este acuzata de furt

a doua infatisare la proces este in decembrie.
drdream este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 02:25   #576
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Cosminf
.
   
Default

Ia sa mai aflam cateva lucruri:

"
Daca te uiti in Wikipedia la biografia lui Mircea Geoana vei gasi numai lucruri bune. Zici ca-i rock star. Tatal a fost militar de cariera, iar mama inginer. Aparent nimic deosebit.

Adrian Nastase a capatat curaj. Iar sta pe sticla si ranjeste. Lingatorii de dosuri, care doresc o furajare preferentiala in urmatorii cinci ani, astia de la Antena 3, se intreaba insinuant cine mai are probleme astazi cu Ion Iliescu si de ce ar mai avea.

Hopa! Ia te uita la ei. Amnezici de-a binelea. Toti! Sa ii ajutam sa isi aminteasca de ce. Ca sa ne treaca si noua de PSD. Pe veci! Daca ii iei la puricat si pe ceilalti descoperi cu stupoare ca totul este legat de Iliescu si de comunism. Ia vedeti cate nume cunoscute din politica romaneasca au avut treaba cu Ceausescu. Toti PSD desigur.

***
Tatal lui Mircea Geoana.
Omul fara chip... Generalul Link [Necesita inregistrare pentru acces.] si Link [Necesita inregistrare pentru acces.].

Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti. Dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara, activand in structurile MApN in perioada 1965-1992. Intre 1953 si 1954 a fost trimis la Link [Necesita inregistrare pentru acces.]. A ocupat mai multe functii importante, culminand cu cea de sef al Comandamentului Apararii Civile.

La sfarsitul anului 1989, generalul Geoana senior detinea functia de sef al Comandamentului Apararii Civile si cunostea subteranele Capitalei, locatii importante in diversiunea care a inceput pe 22 decembrie 1989, acestea fiind locurile din care ar fi actionat asa-zisii "teroristi".

Generalul Geoana a pus la dispozitia echipei lui Ion Iliescu planurile acestor subterane si i-a asigurat, astfel, fiului sau, Mircea, o apropiere de structurile noii puteri.

***
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]. Comunist.
20 de ani.

Casatorit cu fiica unui demnitar comunist.

Adrian Nastase absolva Liceul Sfintul Sava din Bucuresti si devine, in 1969, student al Facultatii de Drept.
Inca student, Adrian Nastase se casatoreste cu fiica lui Grigore Preoteasa.

Grigore Preoteasa, important nomenclaturist comunist, care a murit in octombrie 1957, fusese ministru al Afacerilor Externe (1955-1957), membru al CC al Partidului Muncitoresc Roman (1955-1957) si secretar al CC al PMR (1957).

In scurt timp, Link [Necesita inregistrare pentru acces.] divorteaza si se casatoreste cu Dana Miculescu, fiica unuia dintre cei mai importanti demnitari comunisti din perioada Ceausescu, Link [Necesita inregistrare pentru acces.].

Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (nascut in 1929 - decedat in 1999 in conditii suspecte) a fost ministru al Agriculturii si Silviculturii (1969), ministru secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Industriei Alimentare, Silviculturii si Apelor (1971-1972), ministru al Agriculturii, Industriei Alimentare si Apelor (1972), ministru al Agriculturii si Industriei Alimentare (1975-1981), viceprim-ministru al guvernului (1975-1981), ambasador in Republica Populara Chineza (1983 - martie 1990). Angelo Miculescu a fost membru al Comitetului Central al PCR intre 1969 si 1983.

Prin intermediul socrului sau, Adrian Nastase l-a cunoscut pe Sorin Tesu, cel care avea sa-i devina unul dintre colaboratorii cei mai apropiati. In 1981, in locul lui Angelo Miculescu este numit ministru al Agriculturii si Industriei Alimentare Ion Tesu. Acesta fusese subordonatul lui Angelo Miculescu in minister, fiind, pe rind, secretar general si adjunct al ministrului Agriculturii (1969-1971) si ministru secretar de stat (din 1980). Intre 1984 si februarie 1990, Ion Tesu a fost ambasador in Polonia. Ion Tesu a fost membru supleant al Comitetului Central al PCR intre 1979 si 1984).

Ion Tesu este tatal lui Sorin Tesu, cel care avea sa devina omul de incredere al lui Adrian Nastase. Dupa alegerile din 2000, Sorin Tesu este numit de Adrian Nastase in functia de sef de cabinet al primului ministru, functie pe care a fost nevoit sa o paraseasca dupa ce numele sau a fost legat de afacerile primului ministru in Raportul Armaghedon 2.

Intre 1973 si 1990, Adrian Nastase a fost jurist la Institutul de Cercetari Juridice din Bucuresti, unde a fost coleg cu Rodica Stanoiu.

Institutul de Cercetari Juridice se afla in directa responsabilitate a ofiterului de Securitate Marian Ureche.
Desi inca tinar, Adrian Nastase a devenit in anii '80 un om de mare incredere al partidului comunist si a fost trimis sa reprezinte regimul Ceausescu la institutiile internationale care se ocupau de drepturile omului. Intr-o perioada in care drepturile omului erau sistematic incalcate in Romania, Adrian Nastase sustinea politica regimului comunist, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei de Drept International si Relatii Internationale, de membru fondator al Human Rights Information and Documentation System, de membru al Societatii Franceze de Drept International etc.

Incepind din 1984, Adrian Nastase a fost trimis ca "specialist din Europa de Est" in cadrul Institutului International pentru Drepturile Omului de la Strasbourg. Tot la Strasbourg fusese si colega de Institut a lui Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, care, in 1982, obtinuse aici o diploma in drept comparat.

In anii '80, Adrian Nastase a reprezentat regimul Ceausescu si la Oslo, in cadrul Institutului Norvegian pentru Afaceri Internationale.

In toamna lui 1989, Adrian Nastase a participat la Phenian, in Republica Populara Coreeana, la Festivalul International al Tineretului. Alaturi de Nastase, din delegatia tinerilor comunisti romani mai facea parte si Ioan Mircea Pascu.


***
Link [Necesita inregistrare pentru acces.].
Activist si membru al CC al PCR

Din 1949 este membru al CC al UTM, iar secretar din 1954. La 19 august 1956 a fost ales preşedinte al Comitetului de organizare a Asociaţiilor Studenţeşti, apoi al Consiliului (martie 1957). Ulterior va deveni şef de secţie la CC al PCR (1965), prim-secretar al CC al UTC şi ministru pentru problemele tineretului (1969-1971), secretar al Comitetului PCR Timiş şi Iaşi (pânã în 1977), preşedinte al Consiliului Naţional al Apelor (1979-1984), iar între anii 1965-1984 membru al CC al PCR.

"Îndepărtat" din Bucureşti de Ceauşescu, a ocupat funcţia de secretar-adjunct al comitetului judeţean al P.C.R. din Timiş, apoi din Iaşi, din 1984 fiind îndepărtat cu totul din funcţiile de conducere. A avut funcţia de director la Editura Tehnica pana in 1989. Iliescu a fost membru fondator al FSN, urmând transformările sale în FDSN (Frontul Democrat al Salvării Naţionale), apoi în Partidul Democraţiei Sociale din România (PDSR) şi în final în Partidul Social Democrat (PSD).
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/activitati-civice/8479-refuzul-drept-absenteismul-vot/
***
PSD si legea lor.
Negru pe alb.

Prin Decretul-Lege nr. 3 din 4 ianuarie 1990, când încă nu fusese ales preşedinte, Ion Iliescu a amnistiat toate infracţiunile săvârşite care se încadrau la mai puţin de 3 ani pedeapsă. Astfel au scăpat de puşcărie toţi cei care au bătut revoluţionarii arestaţi.


Ion Iliescu a graţiat şi pe membrii C.P.Ex. al C.C. al P.C.R. care fuseseră condamnaţi pentru că au aprobat, în şedinţa din 17 decembrie 1989, reprimarea revolutiei romane din 1989.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=8479

De asemeni a graţiat ofiţerii condamnaţi pentru deschiderea focului în zona Calea Lipovei din Timisoara şi a protestat la condamnarea generalilor Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac care fuseseră de asemeni găsiţi vinovaţi de reprimarea revoluţiei, dar fuseseră numiţi membri în primul guvern FSN de Iliescu.

După ce Iliescu a reajuns în 2001 la conducerea României, noul procuror general numit de el, Tănase Joiţa, a făcut recurs în anulare împotriva sentinţelor de condamnare a celor doi generali, care astfel au scăpat de detenţie.

În decembrie 2003, Ion Iliescu l-a graţiat pe Iosif Veverca, un miliţian care a ucis o persoană în revoluţia din 1989 la Timişoara.

În acelaşi decret prin care l-a graţiat pe Miron Cosma, Ion Iliescu l-a graţiat şi pe Ioan Corpodean, ofiţer de miliţie implicat în reprimarea revoluţiei de la Timişoara.

În opinia lui Iliescu: "poporul român trebuie să se obişnuiască cu faptul că adevărul despre revoluţia din 1989 nu poate fi aflat, întrucât nici adevărul despre moartea lui Kennedy nu se cunoaşte"."
Cosminf este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 03:08   #577
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

cosmine, lasa-i breh; atata-i duce pe ei capu sa voteze cu comunizmu si pe noi sa votam cu dictatoru

e clar ca sunt 2 rele rele;

acu daca o iesi baselu cum vrei tu si io sa vezi iar circ si haos vor suferi rau tot aia saraci si prosti care aleg cine sa conduca tara; de bine de rau pentru breasla noastra nu mai e ca in comunism; ne-om descurca noi; pacat de tara asta.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 03:11   #578
Guru eugenol
Medic Stomatolog
dreamy'
 
 
Avatar drdream
.
   
Default

eu cred ca daca nu s-ar prezenta NIMENI la vot - ar fi o premiera exceptionala
drdream este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 03:12   #579
ann
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar ann
.
   
Default

Cosmin, mai las-o naibii de politichie...nu ai obosit?
__________________
Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
ann este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 05:03   #580
Maestru
MD Endodont
Fara status.
 
 
Avatar robbycarlos
.
   
Default

Am gasit niste anti-comunisti foarte specialisti in doctrina de dreapta:

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Cu toate astea:
CCSB: Mircea Geoană – 53%, Traian Băsescu – 47%
INSOMAR: Mircea Geoană – 54%, Traian Băsescu – 46%
CURS: Mircea Geoană – 52%, Traian Băsescu – 48%
CSOP-IRES: Mircea Geoană – 52,7%, Traian Băsescu – 47,3%

Sursa:Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Kariana, morsa1 si anduluta81 au multumit.
__________________
Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie
robbycarlos este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 10:06   #581
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

E clar ca Geoană o sa câştige,dar mai contează? Oricum cine va fi aales o sa îşi rupă gâtul.
Noi tot o dam cu dictatorul si comunistul ca nişte babe de la tara.
Chiar credeţi ca mai poate sa facă ceva un preşedinte singur când totul este dictat de către comunitatea europeană si de către FMI.pensiile salariile,ritmul de dezvoltare,tot. Credeţi ca o sa reinstaleze Geoană capurile? Sau Băsescu o sa se instaleze cu familia la casa poporului? Nu vedeţi la ce discuţii penibile se ajung.
Comunismul a dispărut acum 20 de ani iar dictatori mai sunt doar câţiva in lume. Avem un prezent si un viitor controlat de alţii. Suntem penibili. De aia nu mă duc la vot urmând sfatul lui dream.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=8479
Si Cosmin tu zici de anduluta ca vorbeşte numai naspa despre Băsescu.. La fel faci si tu depre Geoană doar ca mai vehement.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 11:11   #582
Maestru
Medic Stomatolog
practica limitata la protetica
si restaurare odontala
 
 
Avatar anduluta81
.
   
Default

@sico:vad ca l-am enervat tare pe cosminf,politichia asta,vorba lui ann...
ai dreptate,dar eu tot ma duc la vot,de placere sa dau un vot negativ pt basanau
@cosminf:astept sa postezi tu un caz tare,sa ma dai pe spate intr-atat incat sa vreau sa si raspund(ca de citit le citesc pe toate)..
anduluta81 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 16:25   #583
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar cristina ghita
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de anduluta81 View Post
@cosminf:astept sa postezi tu un caz tare,sa ma dai pe spate intr-atat incat sa vreau sa si raspund(ca de citit le citesc pe toate)..
app de topicuri pe care sa vrem sa le citim...

acum vreo 2 ani si jumatate, daca nu mai bine, pe vremea cand eu inca eram cu glassionomerii in brate, si nu stiam nimic despre eugenol, cand abia ce incepusem sa pun diga... cosminf deschidea un topic pe care abia astept sa il scot de la naftalina.....si am sa o fac cu un caz pus la el pe topic...hehe...

si anume acela cu "gravarea totala vs adezivi autogravanti"...

asa ca, eu una am gasit cel putin un topic propus de cosmin care sa imi suscite interesul.

ma ascuzati ca sunt cam ofticotopic, scriind la politichie despre margaritare... (adica despre dinti).
__________________
dr cristina ghita
micerium opinion leader

"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
cristina ghita este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 16:33   #584
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

cica cazul tare il expune duar cand o da p spate p prietena lui
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 17:24   #585
Maestru
Medic Stomatolog
practica limitata la protetica
si restaurare odontala
 
 
Avatar anduluta81
.
   
Default

minunat,ca in ultimile zile..nimic interesant
anduluta81 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 17:39   #586
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Cosminf
.
   
Default

Anduluta, daca am inteles eu bine si te referi la cazuri clinice, fac si eu ce pot in prostia mea. Din pacate la ritmul de munca din ultimul timp n-am timp sa fac poze sau sa le documentez prea bine. As fi spus mai multe dar bunul-simt nu imi da voie...
Cred ca e in afara subiectului, chiar daca e o zona de offtopic.
Cosminf este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 17:43   #587
Maestru
Medic Stomatolog
practica limitata la protetica
si restaurare odontala
 
 
Avatar anduluta81
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Cosminf View Post
Auzi, tu in afara de chestii de genul asta sau mesaje cu jos Basescu sus cutare, altceva mai stii?
Avand in vedere ca ma intrebi daca mai stiu si altceva,uite iti zic ca nu stiu...astept sa ma inveti tu..poate iti faci timp si pt mine..by the way,jos palaria in fata bunului simt care nu iti da voie
anduluta81 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 19:24   #588
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

du t de da si tu cu o carpa prin bucatarie, slapa frigideru..nu-l lasa numai pe bob sa faca tuata treaba; mai lasa formu.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 21:06   #589
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

[QUOTE=robbycarlos;140569]Am gasit niste anti-comunisti foarte specialisti in doctrina de dreapta:

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]


robby, nu crezi ca e si asta un trucaj de-a lui patriciu?
aviz intelectualilor ezitanti...
Kariana este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 21:09   #590
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

eu sunt sigur ca patriciu l-a platit pe guta sa faca piesa
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 21:23   #591
Maestru
MD Endodont
Fara status.
 
 
Avatar robbycarlos
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Kariana View Post


robby, nu crezi ca e si asta un trucaj de-a lui patriciu?
aviz intelectualilor ezitanti...

Cred ca si tine si ca si voi ca manelisti sunt in orice partid, inclusiv in PNL.
Cred ca si voi ca intelectuali rafinati sunt in toate partidele, inclusiv in PSD.
Cred ca si voi ca oameni cinstiti si rezonabili sunt peste tot, inclusiv in PDL.

De aceea nu sunt de acord cu afirmarea ideii ca doar un partid sau un om au confiscat intelectualitatea pura, inteligenta, anti-comunismul si onestitatea....
sico a multumit.
__________________
Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie
robbycarlos este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 21:54   #592
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

foarte adevarat!

nu vorbeam de partid/e, ci doar de un om politic, luat in modul.
robbycarlos a multumit.
Kariana este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-09, 22:02   #593
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

ia uite ce stie module acariana!

ia si rumega: intelectualii lui giuala au intelectu iepsilon tangent la pi pa patru; la periuade ciclice de doi pi simt nevoia sa voteze asa incat sa mai iasa odata comunistii sa-si mai aduca a minte nostalgicii de ei cum era pe vremea aia; ce ti-e si cu memoria asta scurta.

ai ca jtiu ca ti-e asa un dor de bunicuutaaaa
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 02:20   #594
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de robbycarlos View Post
Cred ca si tine si ca si voi ca manelisti sunt in orice partid, inclusiv in PNL.
Cred ca si voi ca intelectuali rafinati sunt in toate partidele, inclusiv in PSD.

Cred ca si voi ca oameni cinstiti si rezonabili sunt peste tot, inclusiv in PDL.

De aceea nu sunt de acord cu afirmarea ideii ca doar un partid sau un om au confiscat intelectualitatea pura, inteligenta, anti-comunismul si onestitatea....
Pe moment, nu-mi vine in minte decat exemplul unui om cult ca Razvan Theodorescu,cel ce a condus televiziunea pe vremea lui Iliescu, si care, cu obiectivitatea celui care stie unde-i puterea, a transformat-o din institutie 'libera' initial,intr-una transparent, ridicol si grotesc de aservita.
Iertare s-avem!
Dragos Dinulescu a multumit.
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 02:43   #595
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

pentru cei cu memorie scurta care vor sa voteze cu comunistii, vedeti Link [Necesita inregistrare pentru acces.] cu mineriade, revolutii iliescu etc;

chiar n-aveti nici o remuscare in a vota un partid care n-ar mai trebui sa existe pe scena politica? chiar asa uitam de la mana la gura ce ciuma a fost feseneul si ginion iliescu pentru natia asta? ar trebui sa va fie rusine sa mai si afirmati si sus si tare ca votati psd

m-am uitat pe niste filmulete d-acolo si m-au apucat dracii
Dr.Mada a multumit.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 03:11   #596
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de sico View Post
vreau sa ajung sa vad si eu o data in romania oameni cafre sa aleaga un candidat pentru calitatile lui si nu sa aleaga un candidat numai ca sa nu iasa celalalt. dar suntem idealisti...cu vorba doar...
Lucrul asta nu stiu unde o sa-l vezi, pentru ca in general gruparile politice relativ tangente isi unesc fortele impotriva celuilalt pol.Ia exemplul Frantei, unde a iesit presedinte Sarkozy, candidatul UMP-ului , care , desi de origine maghiara,a fost votat de un popor recunoscut ca nationalist,macar mitic.Deci e clar ca el a castigat in parte prin votul anti PS.

Unirea dreptei cu stanga va fi o premiera probabil(daca nu s-a intamplat cumva prin America Latina si nu stiu eu), si se va infaptui intr-o tara subjugata 50 de ani de catre ultima.Poate primim si vreun premiu, mai stii?
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 07:09   #597
Initiat
Medic Stomatolog
north england
 
 
Avatar morsa1
.
   
Default

unirea dreptei cu stanga nu e o premiera, nici macar pentru noi.n-a facut-o popeye al nostru anul trecut?el este originalul solutiei imorale.ce e la el bine la altul e rau?
aceasta solutie macar are un scop precis.sa alunge un prezidentiabil cu accente dictatoriale.asta ar fi marele castig.nu ca gioala ar fi mai bun.ca nu e.dar nici base nu merita sa fie presedinte inca 5 ani.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=8479
aici nu e vorba de a avea un presedinte comunist.ci de a repune RO pe un fagas normal.de a putea avea dialogul,negocierea si intelegerea ca arme si mijloace de dialog, nu cearta, intriga si scandalul, cu care ne-a obisnuit cotroceniul ultimilor ani din pacate.
ganditi-va un pic cum a inceput totul.stolojan, prim ministru.ca apoi sa fie schimbat cu boc.care dint-un primar bun,om politic de viitor s-a transformat intr-o cacao racita.de ce nu a ramas stolojan prim ministru, de ce?ar fi acceptat el ca si economist competent toata mascarada de anul acesta?ar fi fost el catelul lui base pana la capat?nu cred.si se stia.asta.pentru asta am avut nevoie de penticostalul boc.un uom de nadejde.care este,vorba lui vanghelie.
titlul rubricii este refuzul unui drept.pentru multi ar trebui sa se numeasca refuzul unui viitor.
morsa1 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 09:12   #598
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Sunt doua lucruri total diferite.Una-i sa te unesti ca sa ai cu cine guverna(dar aia nu a fost unire!), si alta-i sa-ti oferi electoratulul pe tava stangii, anticipand ceea ce-i posibil sa se intample dupa alegeri, cand dreapta voastra va fi inghitita de megasupersaurus cu sapte capete ,si numele de liberal va fi de atunci istorie,pentru ca doctrina a contat prea putin fata de interesele lor meschine.
reif_felicia a multumit.
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 11:20   #599
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Nu iti place cum arata Romania? Incearca Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
(Cetateanul 2.0 pe care il citez, nu sunt eu dar il sprijin si inspir )
In poza sunt amici de ai mei
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)

Modificat ultima data de eugenol man; 30-11-09 la 12:02.
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 11:40   #600
Initiat
Medic Stomatolog
north england
 
 
Avatar morsa1
.
   
Default

e-man as putea sa-ti raspund ca 'frumoasa tara avem,pacat ca-i locuita"personal nu-mi place cum se prezinta deloc RO anului 2009.oameni dezbinati de opinii politice,uniti in saracie(pentru marea majoritate bineinteles).
nu asa imi imaginez ca ar trebiu sa arate tara de care vorbim atata.si de care ne pasa implicit banuiesc.de mine ar putea guverna oricine daca tara ar avea un sistem social competitiv european, hai sa nu zic suedez,dar macar german,un nivel de viata decent,nu mi-ar pasa cine guverneaza.doar atunci.
Dragos Dinulescu a multumit.
morsa1 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 12:13   #601
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
-1 (+0/-1)     
Default

Citat:
Publicat initial de morsa1 View Post
e-man as putea sa-ti raspund ca 'frumoasa tara avem,pacat ca-i locuita"personal nu-mi place cum se prezinta deloc RO anului 2009.oameni dezbinati de opinii politice,uniti in saracie(pentru marea majoritate bineinteles).
...
Pacat ca e locuita = tu intelegi ce spui cand repeti clisee?
Oameni dezbinati de opinii politice,uniti in saracie = intotdeauna am fost "dezbinati" pentru ca avem opinii diferite, si e normal sa fie asa. E adevarat ca pe anumite subiecte de baza ar trebui sa fim uniti.
Frumusetea democratiei este ca fiecare vede lucrurile in felul sau si daca avem suficienta obiectivitate (fiecare dintre noi) atunci media acestor pareri ar trebui sa fie cea mai buna optiune pt noi.

Saracia a fost si va fi prezenta in Romania doar ca numai in anumite momente alegem sa vedem saracia de langa noi asa cum alegem uneori sa ignoram bogatia pe care o avem.
E doar o problema de perceptie si de interes pentru subiect.

Romania isi va reveni cand romanii o vor face sa isi revina, doar dupa ce termina de mestecat in mamaliga.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 13:06   #602
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de morsa1 View Post
e-man as putea sa-ti raspund ca 'frumoasa tara avem,pacat ca-i locuita"personal nu-mi place cum se prezinta deloc RO anului 2009.oameni dezbinati de opinii politice,uniti in saracie(pentru marea majoritate bineinteles).
nu asa imi imaginez ca ar trebiu sa arate tara de care vorbim atata.si de care ne pasa implicit banuiesc.de mine ar putea guverna oricine daca tara ar avea un sistem social competitiv european, hai sa nu zic suedez,dar macar german,un nivel de viata decent,nu mi-ar pasa cine guverneaza.doar atunci.
Uite de-aia il detest pe Iliescu, pentru ca ne-a dezbinat si ratacit, iar noi continuam sa ne guduram si sa-l adoram.Quel diable !
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 13:14   #603
Initiat
Medic Stomatolog
north england
 
 
Avatar morsa1
.
   
Default

ei da,eu cred ca si basescu vrea acelasi lucru.deosebirea este ca pe ilescu il urasc pentru tot raul facut,pentru mortii de la revolutie,pentru mineriade, pentru zambet si consens.basescu pe de alta parte mi-e indiferent ,n-as vrea sa-l urasc pentru o dictatura.reprosez doar afisarea si apararea pana in panzele albe ale lui nuti.cand ai sotie o Doamna ca si Maria ,e pacat sa te afisezi public.dar, de educatia.ca si gestul cu imbrancitul acelui copil.adica marlanie dupa marlanie.
anduluta81 a multumit.

Modificat ultima data de morsa1; 30-11-09 la 15:00.
morsa1 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 18:05   #604
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de laura tanase View Post
Unirea dreptei cu stanga va fi o premiera probabil(daca nu s-a intamplat cumva prin America Latina si nu stiu eu), si se va infaptui intr-o tara subjugata 50 de ani de catre ultima.Poate primim si vreun premiu, mai stii?
o fi unirea dreptei cu stanga o premiera, da' la noi la portile orientului exista o adevarata traditie de monstruoase coalitii.
nu va trimit la cartile de istorie ci doar in politichia de la Evenimente incoace.

cu stima si respect,
tudor g.
Dragos Dinulescu a multumit.
__________________
Ne radem.
Tudor G. este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 20:39   #605
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Cosminf
.
   
Default

Ia uite cu cine voteaza unii
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Cosminf este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 20:45   #606
Mare Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar aurelian
.
   
Default

cosmin.. acum sincer.. asta e treaba de apreciat... soacrele sunt cum sunt, toata lumea stie ca reci si cu spume la gura ar fi perfecte, dar nu mereu e asa
aurelian este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 21:35   #607
Avansat
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Dragos Dinulescu
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Tudor G. View Post
o fi unirea dreptei cu stanga o premiera, da' la noi la portile orientului exista o adevarata traditie de monstruoase coalitii.
nu va trimit la cartile de istorie ci doar in politichia de la Evenimente incoace.

cu stima si respect,
tudor g.
Ba poate ca ar fi bine sa mai trimitem si la cartile de istorie! Ca daca s-ar cunoaste istoria moderna macar, nu s-ar mai judeca politica cu atata patima!

Revenind la subiect, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa voteze. Asta in primul rand. Cum sa voteze? Cu responsabilitate. Adica sa lase deoparte "oftica si obida", si sa JUDECE in functie de NEVOILE actuale ale Romaniei.
__________________
Born stupid? Try again!
Dragos Dinulescu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 21:45   #608
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Cosminf
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de aurelian View Post
cosmin.. acum sincer.. asta e treaba de apreciat... soacrele sunt cum sunt, toata lumea stie ca reci si cu spume la gura ar fi perfecte, dar nu mereu e asa
Aurelian, n-ai ascultat bine, mai asculta o data. Spune tu daca omul asta stie sa vorbeasca sau are vreo logica in ceea ce zice. Parca e Becali 2
Cosminf este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 21:48   #609
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar laura tanase
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Tudor G. View Post
o fi unirea dreptei cu stanga o premiera, da' la noi la portile orientului exista o adevarata traditie de monstruoase coalitii.
nu va trimit la cartile de istorie ci doar in politichia de la Evenimente incoace.

cu stima si respect,
tudor g.
Pai daca evenimentele o sa continue pe fagasul pe care au luat-o , cel mai plauzibil scenariu la care adera electoratul fidel dar foarte dezamagit al PNL-ului va deveni realitate, in sensul disparitiei protejatului sau de buna voie.Si nu amendat de catre fidelii lui, cum ar trebui.
Caci 'numai' renuntari la principii s-au vazut inca de pe vremea lui Cuza, a propos de monstruoase coalitii...
cristina ghita a multumit.
__________________
Sancho Panza
laura tanase este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-11-09, 23:28   #610
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Cosminf View Post
Aurelian, n-ai ascultat bine, mai asculta o data.
pastarnacul, nici glume nu stie sa spuna, le citeste de pe biletele
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 00:29   #611
Mare Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar aurelian
.
   
Default

cosmin.. tocmai asta m-a amuzat... aveam nevoie de o gluma nou si a picat la fix...
aurelian este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 14:09   #612
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

De ziua Romaniei primim inca o palma de la partidul care a adus minerii in Bucuresti, a faultat orice reforma institutionala si culmea, s-a aliat cu PNTCD (reconciliere).

Ei ne ofera linistea (daca ii votam) pentru ca e usor sa opreasca Antenele si Realitatea ce sunt singurele vinovate de aceasta "neliniste" mult mediatizata (impreuna cu iesirea PSD de la guvernare).

Este clar ca avem de ales intre:

- un reformator barbar (e adevarat) al statului Roman (referendumul Basescu a adus uninominalul, tot referendumul de acum o saptamana forteaza revizuirea constitutiei, presiunea pe justitie a dus la inceperea unor dosare pentru persoane intangibile pana la 2004, presa libera)

- un diplomat cumintel (ce fuge pe ascuns la rusi pentru intelegeri numai de el stiute) ce va lasa partidul lui sa conduca (spuneti-mi cine il vede pe Geoana "prostanacul" punandu-se contra lui Iliescu sau altor mari din partid). Un om ce citeste de pe biletel si se fastaceste recunoscand ca cea mai buna fapta a lui este ca nu a dat soacra afara din casa (sic!) si ca Patriarhul Danila este un simbol moral (om recunoscut a fi o persoana foarte orientata financiar ca sa ma exprim delicat)

Aceasta alianta pentru liniste este doar o alianta antiBasescu si nu una conceptuala.
Cu toata aceasta alianta si partide ce se aduna in tabara Geoala el are totusi DOAR 2% in plus fata de Basescu.

Nu va lasati sedusi de linistea si apelul la ratiune pentru ca nu asta doriti.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=8479
Doriti o reforma a statului (de la guvern la parlament) si asta nu se face in liniste (desi s-ar putea face cu mai multa ratiune). Dar Geoana NU doreste asa ceva.

Din fericire eu mi-am regasit linistea de mult. Indiferent cine va iesi presedinte eu am sa actionez ACTIV pentru a schimba in bine lucrurile din jurul meu, de la mediul profesional, uman la cel politic.

Indiferent cu cine votati acest lucru NU este suficient.
Trebuie sa participam activ fiecare cat poate de putin sau de mult in comunitatea in care ne aflam pentru ca NU vine nimeni sa ne rezolve problemele.
Numai noi le putem schimba.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 14:43   #613
Initiat
Medic Stomatolog
north england
 
 
Avatar morsa1
.
   
Default

e-man reconcilierea nu inseamna decat faptul ca tota clasa politica romaneasca constientizeaza pericolul reprezentat de 'barbar' cum tu ai spus.
si nici nu e exclus sa iasa, fapt ce nu ar reprezenta decat continuarea a ceea ce am ''trait bine'' in ultimii 5 ani.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=8479
calitea celuilalt consta chiar in slabiciunea lui.parlamentul va putea in sfarsit sa lucreze.legislativul nu va putea ignora referendumul, dar schimbarile se vor face asezat si nu ca o vendeta cum vrea base.
si ai dreptate.trebuie votat.fiecare vot conteaza pentru viitorul si binele RO.si oricine va iesi presedinte,sa nu uitam, si mai ales sa nu uite el ca ne reprezinta pe toti.
binele tarii nu se face prin glume,actiuni pripite sau vendete personale, de oricare parte.ci prin puterea si capacitatea de a depasi neintelegerile intru propasirea acestei tari minunate,ROMANIA.La Multi Ani.
morsa1 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 15:27   #614
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]nu va ia cu fiori? pe mine m-am luat.imi amintesc de 89.
radualionte si sma au multumit.
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 15:48   #615
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de morsa1 View Post
e-man reconcilierea nu inseamna decat faptul ca tota clasa politica romaneasca constientizeaza pericolul reprezentat de 'barbar' cum tu ai spus.
si nici nu e exclus sa iasa, fapt ce nu ar reprezenta decat continuarea a ceea ce am ''trait bine'' in ultimii 5 ani.
calitea celuilalt consta chiar in slabiciunea lui.parlamentul va putea in sfarsit sa lucreze.legislativul nu va putea ignora referendumul, dar schimbarile se vor face asezat si nu ca o vendeta cum vrea base.
si ai dreptate.trebuie votat.fiecare vot conteaza pentru viitorul si binele RO.si oricine va iesi presedinte,sa nu uitam, si mai ales sa nu uite el ca ne reprezinta pe toti.
binele tarii nu se face prin glume,actiuni pripite sau vendete personale, de oricare parte.ci prin puterea si capacitatea de a depasi neintelegerile intru propasirea acestei tari minunate,ROMANIA.La Multi Ani.
Parlamentul in timp ce PSD se afla la guvernare cu PDL nu a scos nici o lege in 9 luni!
Tot parlamentul a modificat propunerea lui Basescu de uninominal similar alegerilor primarilor cu cel proportional care i-a adus PNL-ului parlamentari in plus (oameni aflati pe locul 2-3 in circumscriptia respectiva)
Parlamentul NU a initiat nici o mare masura de reforma. Referendumurile au pornit acest lucru.

A crede ca in liniste la masa tratativelor se va rezolva reformarea este o dorinta ce nu a fost satisfacuta in toata istoria Romaneasca.

Toate modificarile in bine ale politicii s-au facut cu "sula in coaste" si pentru cei mai batranei care isi aduc aminte Iliescu a vrut sa schimbe doar locul cu Ceausescu. Pardidele istorice si demonstratiile din Bucuresti a facut ca ce vedeti acum sa fie posibil.
Si nu s-a facut in linste!

Optiunea e clara, doresti reformarea clasei politice sau doresti o balmajeala.
Cei 5 ani au adus progrese clare in lucrurile esentiale:
Presa libera, justitia a inceput sa pucreze cu biciul pe spate, s-au oprit privatizarile cu cantec.

Reamintesc in mandatul Nastase, presa ridica osanale, economicul era subjugat politic si reformele inexistente. Ce uninominal ... iluzii.

Introducerea uninoimnalului este una din cele mai mari victorii pentru democratia din RO. Modificarea legii de la proportional la direct ar fi urmatorul pas si neaparat implicarea si societatii civile in politic.
Fara acest ultim pas e ca si cum ai avea mancare ai avea lingura dar ti-ar fi lene sa duci lingura la gura.

In ce priveste vendeta personala cred ca situatia o percepi eronat. Mie mi-se pare ca PSD PNL PNTCD Patriciu Vantu (Realitate) Voiculescu (Antene) au o vendeta personala cu Basescu.
Sa reamintesc de Patriciu si filmuletul cu palma/pumnul ce l-a consacrat pe Traian Bruzlee

Dar definitoriu este vizita la Rusi a lui Geoana. In ascuns ...
Votez pentru Europa (si cu toata stima pentru poporul Rus)
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 17:22   #616
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

asta nu-s de acord cu eman ca uninominalu e mare scofala; e un rahat ca parlamentu e plin tot de puslamale si hoti la patru ace care au fost pompati cu sacose cu bani de baronii locali si care ajunsi acolo ii doare'n paispe de ce trebuie ei sa faca; pentru un popor de saraci porsti care voteaza cu cine le da un celular si 2kg de zahar chiar nu conteaza ununominal sau nu;

asta cu votam sa fie liniste e lozinca retarzilor; pe ea a marsat tara 10 ani de comunism cu ilici shef si se pregateste acu inca cinci cu prostanacu marioneta; (am auzit faza aia tare ca stie limbi staine si ca nu ar fi prostanac; aveti idee cati ciorditori dusi la lucru in spania vorbesc spaniola, crezi ca e mare ranza sa vorbesit limbi straine si asta te face destept?).
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 17:31   #617
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Uninominalul este un sistem mai bun pentru ca da sansa si independentilor sa intre, oamenii sunt judecati unul cate unul si nu la pachet in care nu stii ce primesti.

Ca noi nu ne implicam, ca proportionalitatea a bagat cei din esaloane inferioare in fata, ca nu avem oameni pregatiti si de moralitate probata sa iasa in fata ... e alta poveste.

Dar sistemul cu liste era sortit ocuparii unei pozitii pe acea lista prin plata la partid pe cand acum lucrurile sunt diferite.

Sistemul e mai bun, poate fi perfectionat si daca nu ne implicam este cum ai zis (acelasi lucru cu listele) la fel de prost.

E ca si cum ai trecut de pe chinezesc pe scaun ritter dar nu stii care sunt butoanele sa il folosesti la toata capacitatea.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 17:44   #618
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

sistemul e bun acolo unde oamenii au scapat de umilinta a nu avea ce manca dupa 2 saptamani cand se termina salariu; unde oamneii au demnitate sa zica du-te bah n origini cu kilu tau de zahar si cu telefoanele tale; unde oamenii nu uita trecutul hotii, criminalii etc (vezi pseudocomunistii aka giuale) si sunt gata sa-i voteze iar pentru ca s-au saturat de cutarEscu;

deci uninominalu e zero in romania de azi; ce-a rezultat in parlament e cu nimic mai presus de ce-a fost ante uni; dorm in parlament; nu-si fac temele la comisii; isi voteaza salarii; isi voteaza imunitati si nu dau socoteala la hotiile patronate; demit presedinti dupa cum vrea ilici&co si interesul la ciolan; niste puslamale in majoritate.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 18:44   #619
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Îmi place eman ca deşi actul de violenta facut de Băsescu asupra unui copil este evident tu ii gasesti nume de alint
dacă ăla era copilul meu ii spargeam capul la ăla fie ca era Băsescu ,Geoană sau George Bush.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 18:57   #620
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

..si totushi..un bobarnac dat unui copil( nu cred ca fost mai mult,daca o fi fost si atat) mi se pare mult mai putin grav decat uciderea oamenilor nevinovati in 89,plus mineriadele..vad ca filmuletul cu basescu se da non stop pe teveu,dar filmulete cu mineriade,cu minerii care loveau lumea in cap pe strada nu apar nicaieri..nenorocitii..
laura tanase a multumit.
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:00   #621
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

macar asta de si-ar aminti unii..
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
radualionte a multumit.
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:02   #622
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de sico View Post
Îmi place eman ca deşi actul de violenta facut de Băsescu asupra unui copil este evident tu ii gasesti nume de alint
dacă ăla era copilul meu ii spargeam capul la ăla fie ca era Băsescu ,Geoană sau George Bush.
Presupunand ca filmul este real!
Daca te uiti cadru cu cadru nu iti trebuie decat multa patima sa nu vezi manariile pe imagini. Ca sa nu mai vorbim de unghiul nefiresc al mainii, de faptul ca nu a aparut pana acum si ca nimeni nu a spus ceva de asta pana sa inceapa Patriciu dupa care s-au gasit o caruta sa confirme.

Si nu imi spune ca nu au spus pentru ca le era frica. Din 2007 de la 322 referendum se chinuie sa il faulteze.

Indarjirea lor impotriva lui Basescu nu poate fi decat o confirmare ca ceva o fi facand bine de se aliaza toti impotriva lui (asta daca nu esti naiv sa crezi ca partidele sunt virginele eterne)

Parca Patriciu are de platit la stat 600 milioane $ un credit dat de Nastase. Cred ca nu are bani sa plateasca si a fost mai ieftin un filmulet trucat.

Manipularea si motivele de spoiala invocate de alianta linistii, din pacate (pentru ei) nu va tine.
M-a convins tupeul lor de a se duce la Timisoara de ziua Romaniei pentru a face aliante politice "epocale" de impacare cu PNTCD dar fara sa in dea afara pe Iliescu din partid si sa se delimiteze de omul responsabil cu indepartarea Romaniei de valorile Europene si de Europa.
Desi s-au intamplat si lucruri bune in comunism a fost cea mai mare nesansa pentru noi si multi oameni au murit dupa ani de mizerie petrecute in inchisoare in cele mai injositoare conditii.
Din confortul unei masini moderne a unei case cu toate utilitatile tindem sa uitam ca altii au stat ani de zile singuri in celule departe de familia si copii lor care si ei au fost dusi in mizerie.

Batjocura a continuat cu aducerea minerilor, o masa de oameni nevinovati si simpli care l-au crezut pe Iliescu si pe Cosma ca destabilizam tara si au venit sa dea o mana de ajutor.
Ei NU au nici o vina, toata vina (morti, raniti, frica indusa, imaginea noastra in EU) revine INTEGRAL Domnului Iliescu si nimanui altcuiva.
Lucrurile sunt dovedite fara cadre trucate.
Dar justitia nu si-a facut datoria pentru ultimul fiu al comunismului. Nu inca!
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:03   #623
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Ceva filmari mai recente nu ai din 2000-2004?
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:08   #624
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

ba ar fi.

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:09   #625
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Ai dreptate filmuletul e trucat... Si e uşor de demonstrat dar nu vrea nimeni vad,decât ca si Craciunescu cu poziţia nefireasca a mainii.
si oricum nu e stilul lui Băsescu.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:09   #626
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

si nu musai ca mi-ar place mascariciul de calinescu,dar cred ca nu le zice chiar rau mai sus.
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-12-09, 19:20   #627
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar dentist
.
   
Default

BA NU STIU SIGUR CA ESTE TRUCAT,pentru ca da,este stilul lui basescu.
dar nu stiu sigur nici ca este netrucat,pentru ca asta ar fi stilul psd.
scuze pt majuscule.
si faptul ca iliescu a comandat ucideri si batai in masa este deja dovedit..nici nu mai vorbim de trucaje.

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________
...and god created woman.
dentist este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
.., ..., 2014, 36, 3d, absolventi, abu dhabi, achizitie, activitati, afara, agresiune, ajutor, asociere, ati, atitudine, baro, baza, buna, cazuri clinice, cicatrice, colegiul medicilor dentisti, contur, corp strain, dent, dezavantaje, diagnostic, dovedit, drept, endo, exclusiv, final, iga, individuale, inele, interactiune, intrebare, lipsa, macro, marele, medicina dentara, motive, oala, orale, parte, place, practic, problemele, rece, repede, sare, subiecte, supra, team, umane, validare, vand, vanzare, vara, zilele

Uneltele subiectului


LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/activitati-civice/8479-refuzul-drept-absenteismul-vot/
Publicat de For Type Data
Ultimii refereri - - www.radiocatch22.com This thread Refback 07-02-12 12:49
Refuzul unui drept - absenteismul la vot This thread Refback 06-06-11 09:54
vetforum.ro :: Vizualizare subiect - Refuzul unui drept - absenteismul la vot This thread Refback 10-12-09 16:05
injectia.ro :: Vizualizare subiect - Refuzul unui drept - absenteismul la vot This thread Refback 03-12-09 17:27


Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (18:43) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2020.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO