Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

Politica pe glob - cum "vrea" muschii celorlalti

discutie din eugenol.ro : Am ajuns din intamplare la discursul lui Ahmadinejad (Iran) si am avut rabdare sa il citesc pt ca l-am ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona de relaxare > Relaxare > Activitati civice
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Like Tree7Multumiri
  • 1 Scris de pup
  • 4 Scris de eugenol man
  • 2 Scris de ncrstus

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 07-10-10, 18:33   #1
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
+1 (+1/-0)     
Default Politica pe glob - cum "vrea" muschii celorlalti

Am ajuns din intamplare la discursul lui Ahmadinejad (Iran) si am avut rabdare sa il citesc pt ca l-am urmarit la o emisiune cu Larry King unde mi-a facut o impresie buna. Rabdarea mi-a fost rasplatita.

Discursul (publicat integral mai jos in link - comentariile de mai sus mai bine le sariti) este foarte neobisnuit pt un om acuzat ca e tiran / dictator.

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Puteti arunca un ochi si pe istoria lor: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]


Si cateva cuvinte despre IMF (FMI) cum timp de 20 de ani au dus Africa in sclavie, toate tarile fiind datoare vandute acestor institutii.
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Citat:
In theory, SAPS are meant to assist countries to return to economic recovery. In practice the opposite has happened. SAPs have destroyed any chance to achieve sustainable economic development that would meet national priorities. Chossudovsky pointed out that the ‘…IMF-World bank reform package constitutes a coherent programme for economic and social collapse…They destroy the entire fabric of the domestic economy’ (1995: 66).
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)

Modificat ultima data de eugenol man; 12-10-10 la 11:30. Motivul: linkul wiki
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-10-10, 11:25   #2
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Sunt în jur de 24 de milioane de milionari în întreaga lume care controlează împreună 69 de mii 200 de miliarde de dolari. Potrivit experţilor Crédit Suisse, citaţi de cotidianul economic francez la Tribune, 9% dintre aceştia trăiesc în Franţa: 2,2 milioane, adică, mai mulţi decât în Italia, care găzduieşte 6% din bogătaşii planetei, şi decât în Marea Britanie şi Germania, unde trăiesc 5%. Statele Unite ocupă, cu 9,94 de milioane de indivizi, echivalentul a 41 de procente, prima poziţie în topul "populaţiei mondiale de milionari".
În China trăiesc 3% din milionarii lumii, iar în Canada 4 procente. Studiul Credit Suisse prezintă şi un clasament al statelor după Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, unde Franţa, cu 56.052 dolari, stă mai bine decât Japonia, cu 50.414 şi Marea Britanie cu 46.857 de dolari, dar este depăşită de Statele Unite, care au un PIB per capita de 65.593 de dolari. Elveţia rămâne, potrivit studiului Credit Suisse, ţara cea mai bogată din lume cu 88.590 de dolari pe locuitor. Deşi este a doua mare putere economică a lumii, China se situează undeva spre coada plutonului, cu un PIB pe capita de 5.535 de dolari.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/activitati-civice/11987-politica-glob-vrea-muschii-celorlalti/

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Interesant studiul si patognomonic pt evolutia spirtuala / morala / economica a planetei.
Merge bine cu discursul lui Ahmadinejad
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-01-11, 09:51   #3
Avansat
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
daniii este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-06-12, 10:02   #4
pup
Avansat bine
Medic Dentist
doi cocosi cu dintii scosi
 
 
Avatar pup
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Vam dat linkul pentru ca se cam potrivesc cu ce se intimpla acum in lume,ne priveste si pe noi si poate ne luam masuri de prevedere,mai bine sufli in iaurt nu?ma uitam pe "money channel" si facind o corelatie cu ce am citit in aceste articole.....am cazut pe ginduri Merita sa va aruncati ochii macar pe cele cu caracter financiar
reif_felicia a multumit.
pup este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 10:59   #5
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Blogul ION TCACI
De ce a fost omorât Muammar al-Gaddafi
Publicat 03/03/2013 | Autor: Ion Tcaci

Au trecut aproximativ doi ani de când a început aşa numita “primăvara arabă”
Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, raidurile insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din Jamahirie în “tânără democraţie”.
Să vedem ce nu le-a convenit libienilor, de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi.
1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
2. Preţul unui litru de benzină era de 0.14$
3. Preţul unei pâini era de 0.15$
4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64000$ pentru a-şi procura apartament.
6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7000$, ajutor material.
9. Ajutorul de şomaj 730$ lunar.
10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000$.
12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
13. La deschiderea propriei afaceri, Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20000$, într-o singură tranşă.
14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
25. În 40 ani de “dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.
După cum spun americanii, familia Gaddafi avea proprietăţi în valoare de zeci de miliarde, însă dacă luăm în calcul că la noi toate cele mai sus enumerate lipsesc dintotdeauna, iar politicienii noştri totuşi sunt multi miliardari, vă daţi seama ce moarte ar merita ei? Şi straniu lucru, americanii nu vin să-i omoare pe alde Filat, Voronin sau Plahotniuc şi să ne salveze de tirani, cum s-au grăbit să o facă în Libia.
Acum Libia nu mai are nimic, în afară de “democraţie”.
În concluzie ce ar fi de spus? Fiecare şi-o face cu mâna lui…
P.S. Muammar Gaddafi este una din primele mari jertfe în lupta binelui cu răul din secolul XXI, din păcate nu cred sa fie el ultimul…


Mesajul Colonelului Muammar al-Gaddafi - testamentul său în faţa poporului: Necenzurat şi nemodificat - tradus din limba engleză

Mesajul necenzurat şi nemodificat al Colonelului Qaddafi – testamentul său în faţa poporului.
În numele lui Allah, binefacatorul şi milostivul …
Timp de 40 de ani, sau au fost mai mulţi, nu mai ţin minte, am făcut tot ce am putut să dau oamenilor case, spitale, şcoli, iar când le-a fost foame le-am oferit hrană. Am transformat chiar Benghazi în zonă agricolă din deşert, am înfruntat atacurile de la acel cowboy Reagan, când mi-a omorat fiica adoptată de la orfelinat, el încerca să mă ucidă, în loc de asta el a ucis-o pe sărmana fetiţă inocentă. Apoi i-am ajutat pe fraţii şi surorile mele din Africa, cu bani, pentru Uniunea Africană.
Am făcut tot ce am putut să-i învăţ pe oameni ce înseamnă conceptul unei democraţii reale, unde comitetele oamenilor conduceau ţara. Dar aceasta nu a fost niciodată de ajuns, aşa cum unii mi-au spus, chiar oamenii ce aveau case cu 10 camere, costume şi mobilier nou, aceştia nu erau niciodată mulţumiţi, aşa egoişti cum erau vroiau mereu mai mult. Ei au spus americanilor şi altor vizitatori că aveau nevoie de democraţie şi libertate, fără să realizeze vreodată că era vorba de un sistem de “tăiat gâtul”, unde câinele mai mare îi mănâncă pe restul, însă ei erau vrăjiţi de aceste cuvinte, fără să realizeze măcar că în America nu există medicamente gratuite, spitale gratuite, case gratuite, educaţie gratuită şi nici mâncare gratuită, cu excepţia faptului când oamenii trebuie să cerşească sau să stea la cozi interminabile pentru o farfurie de supă.
Nu, indiferent de ce făceam, nu era niciodată de ajuns pentru unii, însă pentru alţii, ei ştiau că eram fiul lui Gamal Abdel Nasser, singurul lider arab şi musulman veritabil care a existat de la Salah-al-Deen încoace, când el a revendicat Canalul Suez pentru oamenii săi, la fel cum am revendicat şi eu Libia, pentru oamenii mei, erau paşii lui cei pe care am încercat să-i urmez, ca să-mi ţin oamenii liberi de la dominaţia colonială – de le hoţii ce vroiau să fure de la noi.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=11987
Acum sunt sub atacul celei mai mari forţe militara din istorie, fiul meu cel mic african, Obama vrea să mă ucidă, să ia libertatea acestei ţări, să ia gratuitatea caselor noastre, medicamentele noastre gratuite, educaţia noastră gratuită, hrana noastră gratuită, şi să o înlocuiască cu stilul hoţoman american, numit “capitalism”, însă noi toţi din lumea a treia ştim ce înseamnă asta, înseamnă corporaţii ce conduc ţările, conduc lumea, iar oamenii suferă.
Astfel, nu există alternativă pentru mine, trebuie să iau poziţie, iar dacă Allah doreşte, voi muri urmând calea Sa, cale ce a făcut din ţara noastră o ţară cu teren agricol bogat, cu hrană şi sănătate şi chiar permiţând şi ajutând fraţii şi surorile noastre africane să lucreze aici alături de noi, în Jamahiriya Libiană.
Nu-mi doresc să mor, însă dacă se ajunge la asta, pentru a-mi salva pământul şi miile de oamenii care-mi sunt copii, atunci fie.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=11987
Fie ca acest testament să fie vocea mea în lume, că m-am ridicat împotriva atacurilor cruciaţilor din NATO, m-am ridicat împotriva crudităţii, trădării, împotriva vestului şi ambiţiilor colonialiste şi că am stat alături de fraţii mei africani, adevăraţii fraţi arabi şi musulmani, ca şi o rază de lumină.
Când alţii îşi construiau castele, eu am locuit într-o casă modestă şi într-un cort. Nu mi-am uitat niciodată copilăria din Sirt, nu am cheltuit nesăbuit banii ţării şi precum Salah-al-Deen, marele nostru lider musulman, care a salvat Ierusalimul pentru Islam, am luat doar puţin pentru mine …
In vest, unii m-au numit nebun, dement, însă ei ştiu adevărul, deşi continuă să mintă, ei ştiu că pământul nostru este independent şi liber, nu sub control colonial, ei ştiu că viziunea mea, calea mea este, iar asta a fost limpede pentru oricine, pentru oamenii mei şi că voi lupta până la ultima suflare ca să rămânem liberi, fie ca Allah cel atotputernic să ne ajute să rămânem încrezători şi liberi.
Col. Mu’ummar Qaddafi, 2011/05/04 Tradus în engleză din discursul original de către Prof. Sam hamod, Ph.D
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 11:31   #6
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
0 (+1/-1)     
Default

exemplul asta este elocvent pt ce se doreste a se realiza pe glob. natiuni aservite , cumparate , incapabile de a-si gestiona bugetul . asa cum la noi in tara se doreste introducerea asigurarilor de sanatate private , a pensiilor private , sa nu mai spun de programe gen prima casa care te transforma in sclavi ai bancilor , banci detinute de grupuri oculte . CAPITALISMUL ESTE UN ESEC TOTAL.

Modificat ultima data de eugenol; 15-04-13 la 13:23. Motivul: citat lung si absolut inutil
GELAL este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 13:59   #7
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar bolodoctoru
.
   
Default

Traiasca ceausescu, partidul si poporul!
Traiasca comunismul!
Traiasca tricolorul!
bolodoctoru este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 15:45   #8
Maestru
Tehnician Dentar
No brain, no pain
 
 
Avatar ncrstus
.
   
Default

Imaginile atasate
Felul fisierului: jpg what doesn't kill you.jpg (49,7 KB, 5 vizualizari)
ncrstus este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 17:44   #9
Avansat bine de tot
MD Ortodont
status quo
 
 
Avatar tiptop
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de GELAL View Post
exemplul asta este elocvent pt ce se doreste a se realiza pe glob. natiuni aservite , cumparate , incapabile de a-si gestiona bugetul . asa cum la noi in tara se doreste introducerea asigurarilor de sanatate private , a pensiilor private , sa nu mai spun de programe gen prima casa care te transforma in sclavi ai bancilor , banci detinute de grupuri oculte . CAPITALISMUL ESTE UN ESEC TOTAL.
Si pana la "prima casa", unde te-ai gandit sa-ti traiesti libertatea?
tiptop este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-13, 22:13   #10
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de tiptop View Post
Si pana la "prima casa", unde te-ai gandit sa-ti traiesti libertatea?
nu am spus ca , comunismul ar fii solutia in nici un caz . dupa ce comunismul a decazut vom aisista la o cadere a capitalismului .
GELAL este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 16-04-13, 03:01   #11
Maestru
Tehnician Dentar
No brain, no pain
 
 
Avatar ncrstus
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de GELAL View Post
nu am spus ca , comunismul ar fii solutia in nici un caz . dupa ce comunismul a decazut vom aisista la o cadere a capitalismului .
fii optimist: am terminat de construit comunismul, acum construim capitalismul.

puneti mana mai baietzi
puneti mana pe lopeti
puneti mana si pe sapa
si hai sa-naltam o groapa!
reif_felicia si bolodoctoru au multumit.
ncrstus este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
2010, 36, ajutor, ariile, britanie, buna, china, citesc, economica, emisiune, evolutia, germania, intamplare, integral, intern, istoria, italia, link, lume, marea, mondiale, ochi, politica, potrivit, produsul, publica, september, sursa

Uneltele subiectuluiTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:31) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2019.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO