| | 8Multumiri -
6 Scris de radualionte -
1 Scris de doru_stere -
1 Scris de dr. patricia |
23-02-10, 15:08
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Alexandra are nevoie de ajutorul nostru! Alexandra are 23 de ani si este studenta in anul V la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures.
In luna noiembrie a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica cu Celule T, o maladie ce afecteaza productia de leucocite(globule albe), determinand reproducerea incontrolabila a celulelor canceroase in detrimentul celor sanatoase.
Aceasta boala este curabila printr-un tratament medicamentos cu citostatice urmat de o operatie de transplant medular de la un donator compatibil.
Desi se aseamana fizic, Alexandra si Livia, sora ei, nu sunt compatibile genetic.
Astfel, suma necesara efectuarii transplantului se ridica la 100.000 euro, o suma mult prea mare pentru posibilitatile ei si a familiei sale.
Acum viata ei depinde de noi, pentru a-i readuce speranta, zambetul pe buze, dorinta de a lupta si de a deveni o invingatoare.
Prin strangerea de donatii pentru Alexandra putem realiza un lucru maret, de omenie si sa demonstram ca impreuna o putem ajuta sa depaseasca acest obstacol al vietii.
In speranta ca o sa ne sustineti in campaniile pe care le vom desfasura, va pun la dispozitie o serie de modalitati de donare, si anume, numerele de telefon pe care le puteti apela sau trimite un sms, conturile deschise cat si site-ul pe care il puteti vizita si afla mult mai multe detalii despre acest caz. Va atasez si linkul de pe Youtube cat si un afis de promovare. Conturi: Citat:
LEI: RO29BTRL02701201554 077XX
EURO: RO75BTRL0270420155 4077XX
In perioada 15.02-15.03 puteti dona 2 EURO prin trimiterea unui MESAJ SCRIS la numarul de telefon 858, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.
In reteaua Romtelecom puteti dona prin formarea numarului de telefon 0900900530.
Se poate dona si prin Pay Pal (Link [Necesita inregistrare pentru acces.])
| Orice suma poate fi de ajutor.
Pentru orice informatie suplimmentara puteti accesa site-ul: Link [Necesita inregistrare pentru acces.] "
Putem s-o ajutam, oricat de putin, prin donatii bancare sau prin SMS-uri. Oricat de putin este pentru voi, pentru Alexandra este Imens!
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...
Modificat ultima data de eugenol man; 26-02-10 la 22:03.
Motivul: corectare link adaugare Pay Pal
|
| |
.
26-02-10, 18:08
|
#2 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 multumesc mult radualionte pt topic!
nu cunosc foarte bine cazul;stiu doar ca este colega sotiei mele,si am aflat doar de cateva zile despre problemele prin care trece.am primit cateva mesaje pe mess,am vazut ca a inceput si o campanie de stragere de fonduri.
in anul acesta am terminat facultatea,si dupa licenta,am condus pe ultimul drum o colega de an,care a murit in urma unui cancer de col uterin.nu a mai avut ocazia nici sa-si tina in mana diploma de absolvire.pentru alexandra estista o speranta,dar este conditionata de bani.desi se spune ca viata nu are pret,viata alexandrei are unul.daca viata unui,frate,parinte,copil sau priten de-al tau ar avea un pret,cat ai fii dispus sa platesti?
__________________ Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.  |
| |
.
26-02-10, 20:37
|
#3 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Din nou, din pacate, probleme ale unei colege stomatolog Dragii mei, Va rog cititi mesajul de mai jos, transmis de Dr.Marius Taran. Marius este un bun prieten al meu, reprezentant medical al unei companii farmaceutice. Sora sotiei lui, Alexandra Comanici, a fost diagnosticata in nov 2009 cu leucemie acuta limfoblastica. Acum in februarie 2010, deja este interrnata intr-un spital din Italia, unde asteapta un transplant de celule stem, singura ei sansa la supravietuire. Alexandra este o fata tanara, studenta la stomatologie in Tg.Mures. Stiu ca fiecare dintre noi se simte „bombardat” uneori de multitudinea de mesaje umanitare, din partea unor persoane care solicita ajutor. Stiu ca fiecare dintre noi ajutam pe cat putem, sau am dori sa ajutam, insa nu intotdeauna avem resursele si disponibilitatea necesara, sau poate, nu ne sensibilizeaza deoarece nu ni se intampla noua sau cuiva apropiat din familie, dintre prieteni. Intrati pe Link [Necesita inregistrare pentru acces.] si o veti cunoaste. Am rugamintea ( daca considerati ok) de a transmite mai departe e-mail-ul meu catre prietenii vostri, si sa gasim impreuna modalitati prin care s-o ajutam, prin SMS sau donatie. Atasat aveti datele pentru SMS – exista o campanie teledon intre 15 februarie – 15 martie 2010 in toate retelele de telefonie mobila. 1 SMS la 858 = 2 euro pentru Alexandra.Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/activitati-civice/10020-alexandra-nevoie-ajutorul-nostru/ Pentru firme, 20% din impozitul pe profit se poate varsa in aceasta directie. Va multumesc anticipat, Doru Stere |
| |
.
26-02-10, 22:04
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Hai cu SMS-urile la 858 !
Mai usor de atat nu se poate. |
| |
.
11-03-10, 00:32
|
#8 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 am inteles ca s-au strans 80.000 de euro...inca 20.000...
__________________ Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.  |
| |
.
15-04-10, 11:08
|
#9 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Si eu am donat azi ceva. Sper ca nu e prea tarziu. Doar azi am vazut mesajul.
Muuuuuuuuuuulta Sanatate
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
15-04-10, 22:38
|
#10 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| = : +2 (+2/-0) Am dat sms, dar am si directionat 2% din impozitul pe 2010 ptr Alexandra, caci m-am grabit sa depun declaratia de venit pe 2009 inainte de 17 mai (termen limita). Va invit sa faceti si voi la fel, mai simplu nu se poate! D-zeu sa te ajute Alexandra!
O fosta studenta a UMF Tg Mures
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
10-02-11, 22:12
|
#11 | | Initiat
Student M. Dentara
.
| = : +1 (+1/-0) Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Vesti de la si pentru Alexandra
In acest moment Alexandra este la jumatatea perioadei de inductie cu citostatice.
A fost internata din nou in 15 ianuarie pentru o noua cura.
In perioadele dintre cure sta la Casa Ronald ce apartine de Fundatia Mc Donalds, un loc facut special pentru pacientii si rudele celor cu Leucemie.
Intre timp asteapta testarea potentialilor donatori...
__________________ O proteza partial mobilizabila actioneaza ca un aparat ortodontic , dar nu este dorit sa o faca ( A. Kantorwicz 1924 ) Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
21-10-11, 20:12
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cum se simte acum Alexandra ? S-a facut transplantul medular ?
Mai este nevoie de ajutor financiar ?
Pe site-ul ei ultima informatie e din ianuarie.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
 | | Tag-uri | acut, anul, ata, atasez, boala, caz, determina, dori, dorinta, euro, genetic, luna, mesaj, noiembrie, numarului, opera, operatie, promovare, pun, romtelecom, size, studenta, supra, telefon, tratament, trimiterea  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (04:49) timp. |