Inregistrare Asigurari online +
 eugenol.ro    

Reveniti   eugenol.ro > Comunitatea dentara eugenol > Stiri eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Articole in Categoria: Echipament MD Unelte Categorie Cautati in Categorie
Detectarea tartrului subgingival cu DIAGNOdent Perio Probe
pp Folosit în combinație cu dispozitivul de detectare a cariilor DIAGNOdent, DIAGNOdent Perio Probe este proiectat pentru a detecta depunerile de calculi în pungile parodontale de până la 9-mm adâncime. Sonda foloseste fluorescenta laser a tartrului subgingival pentru a determina cantitatea de calcul ramas în urma procedurii standard de root scaling si planing.

Deoarece tartrul are o fluorescenta diferita fata de tesutul sanatos, sonda detecteaza această diferență, trimite un semnal viz... [Continuare...]
Vechi 27-06-13 17:55 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 13.453 | Raspunsuri: 0
 

Lampa de polimerizare FLASHlite Magna
fl Proiectata economic, lampa de fotopolimerizareFlashlite Magna 4.0 LED-uri este un amestec perfect de putere, simplitate și valoare. Aceasta oferă o colimare avansata a fasciculului. Proprietatile optice reduc divergenta fasciculului pentru a maximiza puterea de polimerizare în preparatiile adânci ducand la o polimerizare mai concentrata, mai puternica și mai eficienta. Lampa de fotopolimerizare are o iesire medie de 1.300 mW/cm2, cu o lățime de 10mm. Este ideala pentru cimentarea... [Continuare...]
Vechi 15-06-13 21:49 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.271 | Raspunsuri: 0
 

Flexipalette - palete de contrast pentru fotografia digitala
fle Acest sortiment de trei contrastori fotografici Flexipalette îmbunătățesc fotografierea digitală a cazurilor estetice. Paletele sunt realizate din tablă de cupru flexibil supraturnata cu Plastimed, un cauciuc plastic medical, care nu contine latex, este sigur și hipoalergenic. Flexipalette COLORMATCH este utilizat pentru a avea un fundal neutru atunci când se aleg nuante personalizate. Acestea sunt disponibile ca seturi complete sau individual.

Sursa: dentalproductsreport.com... [Continuare...]
Vechi 31-05-13 13:24 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 13.048 | Raspunsuri: 0
 

Smile Lite
smile-lite Smile Lite este o lumină LED calibrata de 5500° K . Calitatea luminii reproduce lumina naturală și neutra. Smile Lite a fost dezvoltata pentru a permite dentistilor sa ia culoarea dinților, aceasta în cele mai bune condiții posibile, indiferent de momentul zilei și indiferent de vremea de afara (soare sau nori). Scopul este de a câștiga în fiabilitate, simplitate si eficacitate, in acelasi timp reducand drastic riscul de a greși.

Filtrul de polarizare stil LENSE anulează reflexia l... [Continuare...]
Vechi 21-05-13 15:03 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 15.630 | Raspunsuri: 0
 

Aparat de sablat pentru cabinet
cl-s Aparatul fiabil de sablat pentru cabinet dispune de un sistem cu clichet conceput pentru a permite rotirea lina și angularea duzei. Unitatea de mână include o duza-suport durabila din tungsten-carbid și o supapa ergonomica de control prin intermediul degetului aratator, potrivita atât pentru utilizatorii dreptaci cat si pentru cei stangaci.

Un simplu kit de instalare este inclus, avand o varietate de opțiuni de montaj disponibile.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 07-05-13 15:45 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.402 | Raspunsuri: 0
 

Corpuri de iluminat scialitice (fara umbra) pentru cabinet
012_small O explozie de lumina naturala in cabinetul dvs, exact unde aveti nevoieCreate de medici pentru medici, Corpurile de iluminat suspendate dau o noua dimensiune muncii dvs.

Avatantaje extraordinare pentru Corpurile de iluminat scialitice (fara umbra proiectata) de la Atenalux Italia:
-lumina identic naturala deasupra spatiului de lucru, ultraergonomica pentru ochii medicului si odihnitoare pentru pacient
-lucrati in conditii excelente, fara a fi der
... [Continuare...]
Vechi 07-04-13 11:58 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.077 | Raspunsuri: 0
 

Elevator semi-automat pentru scaun cu rotile
el Elevator semi-automat pentru urcarea/coborarea scarilor -varianta pentru orice tip de scaun cu rotile.

Stimati medici si manageri,

Nu intotdeauna este usor sa construiti rampe cu acces usor sau lifturi destinate situatiilor speciale. Echipamentele semiautomate Sano, produse in Austria inlocuiesc proiectele complicate de facilitare a accesului persoanelor cu handicap locomotor in incintele publice. Va invitam sa luati solutiile noastre in considerare - cu un raport cost/eficienta extra... [Continuare...]
Vechi 31-03-13 14:44 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 13.912 | Raspunsuri: 0
 

Kwiik-Kuver - protectie fata de contaminarea incrucisata
kk Un capac de plastic transparent de unică folosință pentru tastatura calculatorului, Kwiik ®-Kuver este proiectat pentru a aluneca cu ușurință pe și de pe o tastatură de calculator. Dezvoltat pentru a ajuta la protejarea persoanelor față de contaminarea încrucișată în medicina și stomatologie, capacul de asemenea, joacă un rol important în protectia tastaturii împotriva substanțelor străine, cum ar fi praful, lichidele și alimentele, care pot provoca daune

Sursa: dentalprod... [Continuare...]
Vechi 28-02-13 11:18 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.069 | Raspunsuri: 0
 

Iluzii ale naturii in cabinet
iluzie Luminatoarele si ferestrele virtuale Illusions of NatureTM îmbunătățesc vizitele pacientului prin promovarea relaxarii și extinderea spațiilor claustrofobice. Elementele de design biofilice sunt disponibile în diferite modele și ajuta la crearea unei atmosfere primitoare și relaxante.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 17-02-13 14:37 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.210 | Raspunsuri: 0
 

Pistol pentru compule predozate Capsu-ject
capsu-ject Pistolul pentru compule CAPSU-JECT de înaltă calitate este rezistent la acid, construit din oțel inoxidabil, prezinta un design confortabil ergonomic, un mecanism de declanșare lină și un dispozitiv de blocare pentru a preveni dislocarea compulei. Acesta oferă o aplicare armonioasă și simpla a materialului din compula precum și accesul la toate zonele cavității bucale. Este compatibil cu cele mai multe compule de unica folosinta disponibile.

Sursa: dentalproductsreport.com... [Continuare...]
Vechi 04-02-13 18:04 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.662 | Raspunsuri: 0
 

Detector de carii Spectra
spectra Utilizand tehnologia fluorescenta, Spectra este un instrument ergonomic portabil cu imagini digitale care ajuta vizual la detectarea cariilor. Conceputa pentru a oferi cea mai recenta tehnologie de imagistica digitala non-invaziva si de ingrijire optima, piesa de mana pentru detectarea cariilor permite stomatologului sa identifice exact locurile cu potentiale leziuni carioase pe suprafetele dintilor.


Caracteristicile produsului:
- proiectare de lumina LED cu energie inalta
- lungime de unda a... [Continuare...]
Vechi 02-02-13 14:42 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.823 | Raspunsuri: 0
 

Orascoptic - lumina LED
orascoptic Micile capsule de baterii reincarcabile care se ataseaza direct la orice rama de lupe TTL actioneaza lumina libera, eliminand cablurile si curelele. Greutatea mica a luminii ofera 50.000 lucsi, iar tehnologia de curent comstant inseamna ca iluminarea isi va mentine intensitatea in timpul celor 6 ore de funtionare a bateriilor. Lumina de cap (frontala) este conceputa cu butoane de control voluminoase, astfel incat practicianul poate controla lumina in timp ce tine instrumentele. De asemenea,... [Continuare...]
Vechi 10-01-13 11:42 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 15.565 | Raspunsuri: 0
 

Realitatea cabinetelor informatizate
inform Introducere

Cabinetul dentar informatizat este un vis pentru mulţi medici dentişti. La diferitele seminarii organizate în SUA, întrebările frecvente se referă la viabilitatea informatizării.
Progresele tehnologice au şi vor continua să joace un rol major în funcţionarea cabinetelor dentare pe măsură ce medicii dentişti vor căuta soluţii pentru îmbunătăţirea productivităţii, reducerea cheltuielilor şi creşterea valorii în ochii pacienţilor.
Odat... [Continuare...]
Vechi 30-12-12 17:34 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 13.522 | Raspunsuri: 0
 

Cheie de culori pentru gingii
gumy Destinata pentru a fi folosita impreuna cu cheia de culori conventionala, cheia de culori Gumy shade indicator este conceputa pentru a tine seama de efectele contrastante ale gingiilor pacientilor atunci cand se determina nuanta corecta.

Plasarea nuantei din cheia de culori in indicatorul gingival selectat pentru evaluarea nuantei minimizeaza incorecta evaluare a nuantei si erorile de evaluare si ajuta la dezvaluirea interactiunii dintre culoarea dintilor si a gingiilor si a efectelor contrast... [Continuare...]
Vechi 21-12-12 12:23 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.976 | Raspunsuri: 0
 

Ergonomie - pernele stretchsit
stretch Concepute pentru a sustine spatele in orice mod de sedere pe scaun, pernele stretchsit ofera o usurare a durerilor de spate prin atenuarea presiunii asupra coloanei vertebrale, oferind sprijin pentru imbunatatirea posturii. Dispozitivul ergonomic portabil realiniaza coloana la pozitia sa naturala, permitand corpului sa se vindece spontan. Perna ergonomica se leaga prin curele pe orice fel de scaun si face sederea, indiferent de loc, confortabila si terapeutica.


Sursa: dentalproductsreport.com... [Continuare...]
Vechi 20-11-12 15:31 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.197 | Raspunsuri: 0
 

Camera intraorala TPC fara fir
cameraio Lentilele fixe focusate permit utilizatorului sa se concentreze asupra pacientului si nu asupra focusarii
Greutatea redusa permite a manevrabilitate usoara
O simpla atingere a butonului permite captarea si salvarea pozei
Peste 1000 de imagini pot fi stocate pe cardul de memorie SD
Peste 240 de imagini pot fi stocate pe statia de captare
Statia de captare compacta poate fi cu usurinta montat in orice unit dentar
Trei moduri de vizionare: live , poza sau ecran impartit in patru
Poate fi con... [Continuare...]
Vechi 11-11-12 21:19 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 15.395 | Raspunsuri: 0
 

Sistem de anestezie intraosoasa
anestezie Reproiectat pentru o utilizare mai usoara, sistemul de anestezie intraosoasa IntraFlow ofera acum IntraFlow de unica folosinta pentru a facilita asamblarea si utilizarea clinica. Oferind o anestezie de incredere pentru o varietate de proceduri, sistemul utilizeaza o tehnica intr-un singur pas furnizand o anestezie profunda, concentrata, minimizand in acelasi timp amortirea fetei si disconfortul pacientului. Sistemul poate fi deosebit de util pentru gestionarea fricii la pacientii cu anxietate... [Continuare...]
Vechi 14-10-12 12:23 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.474 | Raspunsuri: 0
 

Sistemul de detectare a cancerului oral Velscope
velscope Sistemul de detectare a cancerului oral Velscope Vantage System, o varianta noua a sistemului original, ofera solutii mai largi pentru pacienti, avand o lampa mai puternica, fluorescenta mai buna si o camera foto imbunatatita.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 04-10-12 11:46 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.329 | Raspunsuri: 0
 

Ghid chirurgical pentru implanturi EasyGuide
easy-g Sistemul EasyGuide pentru planificarea tratamentului prin implanturi si pentru aplicarea lor chirurgicala este descris ca un instrument simplu, precis si ieftin care ofera medicului si tehnicianului o abordare inovativa care maximizeaza datele obtinute din utilizarea CT si a 3D Cone Beam in planificarea tratamentului prin implanturi. Versiunea software 1.2 a EasyGuide ofera o colectie extinsa de implanturi si o freza pilot ghid chirurgical directional pentru a asigura plasarea precisa a... [Continuare...]
Vechi 17-09-12 15:22 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 15.513 | Raspunsuri: 1
 

Dispozitiv de inregistrare a culorii X-Rite Shade-X
x-rite Dispozitivul de inregistrare a culorii X-Rite Shade-X portabil, fara fir, usor, permite tehnicienilor si medicilor sa captureze si sa comunice usor, rapid si corect nuantele dintilor. Avand un ecarn color LCD cu o grafica simpla pe baza de iconite, dispozitivul permite utilizatorilor sa foloseasca, sa citeasca si sa interpreteze imediat culorile citite, astfel eliminand presupunerile si masuratorile inexacte.Proprietatile produsului:
- indicat pentru masurarea nuantelor pentru coroane, punt... [Continuare...]
Vechi 26-08-12 18:04 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.849 | Raspunsuri: 0
 

Managementul avansat al sterilizarii
eticheta Management avansat al sterilizării, prin utilizarea etichetelor de identificare și urmărire automată.


Autori: Dr. Vlad Naicu, Dr. Ana Petre, Dr. Sergiu Drafta, Dr. Radu Stanciu
Codul de bare este un instrument din ce în ce mai utilizat, de la banalele cumpărături până la identificarea aplicațiilor de calculator sau chiar de telefoane mobile. Tehnologia generatoarelor și cititoarelor de coduri de bare a devenit foarte accesibilă, în consecință, din ce i... [Continuare...]
Vechi 13-08-12 17:21 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.657 | Raspunsuri: 0
 

Perfect margin kit - kit pentru finisarea marginilor preparatiilor
pmk Descriere:

Livrat impreuna cu varfurile PM1, PM2, PM3, PM4, un suport metalic autoclavabil si o cheie universala autoclavabila, este indicat pentru finisarea intrasulculara a limitelor protetice.

Aplicatii clinice:

Acest kit complet de anse ultrasonice permite pozitionarea perfecta a liniilor de finisare intrasulculare. Este special conceput pentru a pregati rapid si sigur tesutul dentinar in zone prea delicate pentru a utiliza o freza diamantata.

Specificatii:

Cu trei anse pe trei sfertur... [Continuare...]
Vechi 25-07-12 12:50 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 14.442 | Raspunsuri: 0
 

Apex locator Raypex 6 VDW
raypex-6 Apex locator de inalta tehnologie pentru determinarea precisa a lungimii de lucru.
- stabileste noi standarde prin usurinta folosirii si design, ecran color "touch screen" 3D, unic
- determinarea exacta a lungimii de lucru
- vizualizarea constrictiei apicale
- proiectarea separata a lungimii apicale cu o determinare precisa intre constrictia apicala si foramenul apical
- interfata inteligenta
- meniu intuitiv pentru optiuni de setare
- caracteristici ce furnizeaza repere vizuale pentr... [Continuare...]
Vechi 16-07-12 11:55 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 17.250 | Raspunsuri: 0
 

Sonda parodontala cu fibra optica
fiber-optic Un accesoriu al sistemului diagnostic Microlux, sonda parodontala cu fibra optica este un ghid luminos de 0.75 mmm diametru care ilumineaza in trepte de 3 mm, 5 mm si 7 mm adancime. Permitand operatorului sa masoare cu usurinta adincimea santului gingival si recesia gingivala, sonda este un instrument multifunctional. Alte accesorii Microlux includ un ghid luminos transiluminator de 2 mm si de 3 mm, un ghid luminos pentru depistarea cancerului oral, o oglinda cu lumina, o oglinda mica si o... [Continuare...]
Vechi 28-06-12 11:16 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 15.066 | Raspunsuri: 0
 

Recenzie Palodent Plus - matrici secţionale
palodent-plus Sistemul de matrici secţionale Palodent Plus este compus din 6 componente: inele, matrici, pene, protecţii, cleşte pentru aplicarea inelului, pensă cu pinten. Acestea au fost proiectate şi perfecţionate pentru performanţe atât individuale cât şi ca sistem. Ca şi consecinţă, Palodent Plus este printre cele mai simple şi mai precise sisteme de matrici de pe piaţă.

Precise în mod constant, puncte de contact strânse. Inelele Palodent Plus sunt făcute din nichel-titan pentru a... [Continuare...]
Vechi 23-06-12 18:28 de eugenol in: Echipament MD | Vizualizari: 18.431 | Raspunsuri: 2
 


Optiuni de afisare
Afisez Articole de la 1 la 25 din 35
Ordonate dupa: In ordine: De la / Din:  

Unelte Categorie Cautati in Categorie

Cautare avansata

Articol noi Articol noi Articol nou fierbinte Articol nou fierbinte
Articol vechi Articol vechi Articol  fierbinte vechi Articol fierbinte vechi
Articol inchis Articol inchis  

» Ce este nou
8 semne care arată că este timpul...
de eugenol
27-06-13 18:52
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:55
32.541 Vizualizari
2 Raspunsuri
Evolutia stomatologiei
de eugenol
27-06-13 18:50
evolutia-stomatologiei
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:49
29.514 Vizualizari
1 Raspunsuri
Directii de management pentru...
de eugenol
27-06-13 18:44
25.883 Vizualizari
0 Raspunsuri
Raport CMDR: 101 de medici...
de eugenol
27-06-13 18:43
r
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:40
26.274 Vizualizari
1 Raspunsuri
Peste 4.000 de medici au...
de eugenol
27-06-13 18:24
4
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:42
25.172 Vizualizari
1 Raspunsuri
» Articole alese aleator
Romanii de la...
de eugenol
11-11-12 21:37
romani
10.609 Vizualizari  0 Raspunsuri
Google a ales...
de eugenol
06-12-12 10:11
doodle
11.434 Vizualizari  0 Raspunsuri
WILKOTE kit
de eugenol
07-06-11 13:07
Wilkote-kit
13.879 Vizualizari  0 Raspunsuri
Rezidentiatul din acest...
de eugenol
04-10-12 12:05
rezi
11.307 Vizualizari  0 Raspunsuri
Carte: "Introduction...
de eugenol
16-01-13 17:23
mct
11.250 Vizualizari  0 Raspunsuri

Copyright eugenol.ro

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (01:09) timp.


Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO